מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תשובה!!!!!!!!!!!1מיכל15/01/2010
ביום 02/01/10 עברתי שאיבה ביום 04/01/10 הוחזרו לי שני עוברים יפים מאוד על פי דברי הפרופסור. זהו טיפול שני. ביום 17/01/10 אני אמורה לעשות בדיקת דם.
אתמול יום 14/01/10 עשיתי בדיקת שתן שהראתה לי פס חלש מאוד היום 15/01/10 בשתן של הבוקר עשיתי שוב בדיקה שהראתה לי פס יותר חלש.
אני יודעת שתענו לי בכך שאני אחכה ליום א' הקרוב לבדיקת הדם אבי איני יכולה יותר לחכות.
בבקשה האם תוכלו להביע את דעתכם המקצועית האם יש סיכוי שאכן יש הריון בבקשה תענו לי ותבינו אותי ואת הלחץ שיש בי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
בתאל15/01/2010עד שהרופאים יענו.. לדעתי פס חלש זה פס ובדרך כלל בדיקות השתן מציגות פס רק מבטא מסוימת, ואצלך זה עוד לפני הבדיקה אז בהחלט זה סימן מעודד , כמובן שבהנחה שלא קיבלת אוביטרל או פרגניל בעשרת הימים האחרונים, בשורות טובות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתאל
מיכל15/01/2010קודם כל תודה רבה לך על תגובתך. ביום שישי לפני שבועיים הזרקתי את האוביטרל כי ביום שבת הייתה לי שאיבה במדיקל. אני כבר עומדת להשתגע הפס הוא ממש חלש.
האם את גם בטיפולי פוריות?
האם גם לך היה דבר כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי טוב שיש הריון!
פרופ' שחר קול15/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל15/01/2010תודה לך על תשובתך והתייחסותך המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום!
מיכל17/01/2010אני רוצה לברך אתכם על העבודה המדהימה שלכם ועל התייחסותכםהמהירה.
אני אכן בהריון נמסר לי כי הבטא שלי היא 131.
האם תקין? האם זה לא גבוה מידי? כי אני רואה שלרוב הבנות הבטאות הם יותר נמוכות.
סליחה שאני נודניקית ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עלי
מיכל18/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין וביוץדנה15/01/2010
שלום רב
אני בעלת שחלות פוליצסטיות. מחזורים קבועים של חודשיים לרוב ביוץ טבעי.
החודש התחלתי ליטול איקקלומין לראשונה. מהיום החמישי למחזור 2 כדורים ביום.
יום 12 למחזור זקיקים בגודל 11 ו 13 בשתי השחלות, עובי הרירית 6
יום 14 למחזור. זקיקים קטנים בשתי השחלות, עובי הרירית 5
יום 19 למחזור. זקיקים קטנים בשתי השחלות. עובי הרירית 7
יום 22 למחזור זקיקים קטנים בשתי השחלות, עובי הרירית 8.3(היום)
בכל הבדיקות לא נמצא נוזל בדוגלס.
הרופא אמר שאין צורך בבדיקות הורמונים שילוו את מעקב הזקיקים.
בימים האחרונים סובלת מבחילות, יובש בפה והפרשות מהנרתיק
במהלך נטילת האיקקלומין נצפו הפרשות פוריות
1) האם יכול להיות שפספסתי את הביוץ?
2)האם יש עוד סיכוי לביוץ החודש?
3) האם עובי הרירית יכול להעיד על ביוץ קרב?
4)האם נכון לוותר על בדיקת הורמונים בנוסף למעקב זקיקים?
תודה רבה ושהת שלום, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט חשוב נוסף-דעות שונות לשני רופאי
דנה15/01/2010שוב שלום
בהמשך להודעה הקודמת. הרופא שלי הורה היום להפסיק את מעקב הזקיקים ולקבוע תור לשבוע הבא.
הרופא (רופא ולא טכנאי) שערך את האולטרסאונד היום. אמר שקשה לו לראות את השחלה השמאלית כי היא גבוהה ולמרות שככול הנראה אין בה זקיקים, להגיע ביום ראשון למעקב זקיקים נוסף.
מה לעשות?
אני יודעת שהרופא שלי מאוד לא אוהב שאני עושה דברים על דעת עצמי, אך אני מפחדת לפספס את הביוץ, ביחוד בשל עובי הרירית ההולך וגדל
האם ללכת למעקב ביום ראשון למרות הוראות הרופא המטפל?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להמשיך המעקב זקיקים?
מורן15/01/2010שלום ד"ר קול
תודה על תשובתך
אם כן, האם להמשיך ללכת למעקב זקיקים? למרות שהרופא המטפל המליץ להפסיק?
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
פרופ' שחר קול15/01/20101. ברפואת פריון יכול להיות הכל...
2. כן
3. לא
4. לרוב, כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפחתת עובריםדנה15/01/2010
שלום,
לפני כשבועיים החזרתי 3 עוברים מוקפאים במחזור טבעי ולפני מס' ימים התברר שאני בהריון כנראה עם יותר מעובר אחד. בעקבות היסטוריה לא מוצלחת של הריון תאומים קודם (לידה בשבוע 24), כנראה אאלץ לבצע הפחתת עוברים. במה כרוך התהליך? האם הוא מסוכן להריון ובכלל? האם יכולות להיות תופעות לוואי (כדוגמת הגירוי יתר השחלתי שהיה לי לאחר השאיבה)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתה
פרופ' שחר קול15/01/20101. זריקה דרך הבטן לתוך הרחם, דומה לדיקור מי שפיר.
2. הסיכון לאיבוד ההריון כולו הוא כ - 6%
3. אין גירוי יתר שחלתי לאחר מחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת חזיריםדורה15/01/2010
אילו מרכיבים יש בחיסון שפעת החזירים שעלולים לפגוע בפוריות? מה האמת בענין זה?ואם כן האם יש נזק גם לאעובר של אשה הרה או גם לאנשים שקבלו חיסון?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורה
ד''ר דוד ישי15/01/2010לחיסון אין שום השפעה על הפוריות. אין הבדל בין נשים הרות לנשים לא הרות. אין השפעה ידועה על העובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת מעבדהסיוון14/01/2010
היי, הם בכל המעבדות ביחידות להפרייה, מבצעים IMSI (שיטת ברטוב)
במיקרומניפולצייה? האם השיטה אכן מבטיחה יותר אחוזי הצלחה ? אודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IMSI
פרופ' שחר קול15/01/2010לא כל המעבדות נוטלות זרע ממעבדת ברטוב.
אין נתונים מדעיים ברורים לגבי יתרון השיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא ארוךדנה14/01/2010
1. האם דקפפטיל 3.75 מונע בעיה של עלית פרוגסטרון לפני שאיבה?
או שרק מגדיל את הסיכוי שהבעיה תיפטר?
2. האם הוא מונע את הבעיה יותר מדקא 0.1 שניתן כפרוטוקול ארוך (מהיום ה 25 לפרוטוקול הקודם)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי15/01/2010מקטין את הסיכוי אבל לא מונע לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מקדים או השתרשות?ליאת14/01/2010
הביוץ שלי היה ביום ראשון שעבר כך שיום ראשון הקרוב אני אמורה לקבל את המחזור. לעיתים יום לפני המחזור יש לי פתאום הפרשה חומה או אפילו מעין קריש דם בצבע אדום בניגוב וזה עד למחרת שאני מקבלת את המחזור אפילו אחרי יום שלם מההפרשה.
היום 3 ימים לפני שאמורה לקבל את המחזור, היתה לי בבוקר הפרשה מעט חומה בניגוב וערב הפרשה רגילה עם קריש דם אדום וזהו בינתיים.
1. אם יתכן השרשה של עובר רק עכשיו או שכבר מאוחר ואלא יתכן שמדובר בהפרשה מהשתרשות?
2, האם יתכן שהמחזור מקדים למרות שהביוץ היה בוודאות ביום ראשון שעבר? כלומר האם יתכן מצב שבו םתאום המחזור מגיע אחרי 11 יום מהביוץ ולא 14?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול15/01/20101. יתכן, אך הסיכוי קטן.
2. יתכן, בעיקר אם קיבלת טיפול פריון כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליאת15/01/2010אני במנוחה החודש מטיפול לאחר טיפול שכשל אז ניסינו טבעי כך שלא אמור להקדים המחזור עקב טיפול אז האם יתכן מצב שמחזור מקדים כלומר פחות מ-14 יום מהביוץ ?
בינתיים לא קיבלתי וגם הבוקר היתה לי טיפה חומה על התחתונית אז האם יתכן שהשרשה היתה כבר ויש הפרשות דמיות בתחילת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/01/2010מציע בדיקת דם מחר בבוקר כדי לפזר את הערפל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת דירההילה14/01/2010
אני אמורה לקבל את המחזור בעוד 5 ימים, האם אשתתף בצביעת הדירה מחר כל היום עשוי לסכן את ההריון בשלב זה במידה והריתי? כלומר משאיפת אדי הצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי15/01/2010לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שחר קול תודה ו..שיר14/01/2010
מה זאת אומרת "תהליך ההפשרה וההקפאה פוגמים בעוברים"כמו שענית לי התייחסתי לשאלות נפוצות לגבי המוקפאים.והתעניינתי לדעת מתי יחזירו לי מוקפאים ב12.01 עשיתי בדיקת דם לאחר טיפול טרי ולא צלח.לכן יש 8 מוקפאים מיום ה27.12 יום השאיבה.אני כרגע בווסת מ11.01 יום לפני בדיקת הדם.ורציתי לדעת למה לא יכולים להחזיר לי אחרי הווסת הזאת?האם צריך לחכות לווסת הבאה?הביוץ תקין אצלי.האם עוברים אלו שישרדו ויוחזרו הסיכויים להקלט נמוכים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפשרה
פרופ' שחר קול15/01/2010כאמור, אין מניעה להמשיך למחזור הפשרה מיד לאחר כישלון מחזור טרי.
באופן ממוצע סיכויי ההריון עם עוברים קפואים מעט נמוכים לעומת עוברים טריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון ממוקפאים
שירה16/01/2010אצלי לא הצליח בטריים, אולם להפתעת כולם...
5 תאים מוקפאים הפכו לתינוקת מהאגדות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שלישיתמיכל14/01/2010
שלום רב! ההודעה שלי מלפני מס' ימים לא נענתה, דילגתם עליי...
אשמח מאוד אם תענו לשאלתי
!
אני כרגע נמצאת לפני הזרעה שלישית לאחר ששתי הזרעות לא השיגו הריון לצערי.
בעלי עבר 2 בדיקות זרע ולהלן התוצאות:
ph 8
count 40.5 ן- 13.8 בבדיקה שניה
volume 0.5 ובבדיקת זרע שניה 1.5
motile 20.3 ובדיקה שניה9.7
motility 50 ובבדיקה שניה70
grade 1.5 ובבדיקה שניה 3.5
motil sperm/ejaculate 10.2 ובבדיקה שניה 14.6
morphology 18% ובבדיקה שניה 20.
האם לפי מצב הזרע יש סיכוי טוב להזרעות? כמה הזרעות כדאי/מומלץ לבצע?
שאלה נוספת, בהזרעה הראשונה היה לי ביוץ אך קיבלתי זריקה (ליתר ביטחון, כפי שהאחות ציינה), האם זה נחוץ והכרחי למרות שיש לי ביוץ והביצית בגודל טוב, האם זה עוזר להצלחת ההזרעה?
וכמה הזרעות כדאי לנסות עד שמתייאשים?
סליחה על אורך השאלה ותודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי14/01/2010אני לא מבין למה הכוונה שתי בדיקות ולא ממש את הנתונים . אולי תרשמי כל בדיקה בנפרד ומתי הן נעשו. הנתונים החשובים הם נפח , ריכוז , אחוז תנועה ואחוז פתולוגיה.
בתחום הזה לא מתיאשים . ממשיכים עד שמסיגים הריון.
הזריקה מתזמנת את הביוץ בצורה יותר מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה מס' 3
מיכל14/01/2010שלום ד"ר ישי ותודה על התשובה
עשינו 2 בדיקות זרע, האחת ב- 26.8.09 והשניה 2.9.09
התוצאות של הבדיקה הראשונה:
volume 0.5
appearavce white opaque
ph 8
count 40.5
motile 20.3
motility 50 grade 1.5
motile sperm/ejaculate 10.2
morphology 18 ובבדיקה הזרע השניה אלו התוצאות:
volume 1.5
appearance cloudy
ph 8
motile 9.7
motility 70
grade 3.5
motile sperm 14.6
morphology 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורית
ד''ר דוד ישי15/01/2010ראשית , אני מתנצל שכתבתי מסיגים בממקום משיגים.
הזרע אינו באיכות טובה אבל נראה שעם "השבחה" והזרעה יש סיכוי טוב יותר.
צריך לעשות לפחות 3 מחזורים של גונדוטרופינים ( זריקות ) + הזרעה לפני שעוברים ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרהרינת14/01/2010
אני 11 ימים לאחר החזרה של עובר אחד יפה עם חמש תאים( ivf ראשון)כבר מס שעות יש לי דימום קל. האם זה אומר שהטיפול כשל? האם צריך לנוח עד בדיקת הבטא ביום ראשון?
דאוגה מאד
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינת
ד''ר דוד ישי14/01/2010לא. זה לא אומר שהטיפול כשל. למנוחה אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאותrony4114/01/2010
שלום,
בטא ב-12.1 - 14 יום אחרי שאיבה- 75
בטא היום: 273
פרוגסטרון: 70
בת 42, הוחזרו 4 טריים בהחזרה כפולה: 3 עוברים בני יומיים ובלסטוציסט בן 5 ימים.
אני מניחה שההכפלה היא יותר מבסדר, השאלה היא האם במצב של הכפלה פי 3.7 יש רמז ליותר מעובר אחד? והאם הכפלה כזו יכולה לרמוז על המשך תקין?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטאות
פרופ' שחר קול14/01/2010יתכן הריון מרובה עוברים.
ההתחלה טובה, נקווה שגם ההמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
RONY4115/01/2010ב-3 הבקרים האחרונים אני חשה כאבי בטן דמויי מחזור (ללא דימום) ובמשך היום לא חשתי בהם. היום בבוקר זה קצת התחזק ובא בגלים (עדיין נסבל) . האם הכאבים קשורים להריון או לגירוי השחלתי? האם אומר משהו לגבי תקינות ההריון? כאמור אני בשבוע 4+3 לאחר החזרה כפולה של 4 טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/01/2010לא ניתן לקבוע ללא בדיקה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם תיתכן קבלת וסת ללא ביוץ?ענת14/01/2010
אני בת 30, אם לילד בן 2.5 ומנסה להכנס להריון שני ללא הצלחה כ-5 חודשים. עשיתי בדיקות שתן לביוץ במשך 4 חודשים, ורק פעם אחת הן הראו על ביוץ ביום ה-17. יש לי מחזור סדיר של כ-32 יום. האם ייתכן שאין ביוץ, ובכל זאת אני מקבלת מחזור? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ללא ביוץ
פרופ' שחר קול14/01/2010יתכן, למשל בעת נטילת גלולות נגד הריון.
או דימום רחמי "דיספונקצינלי" הנגרם מרירית שאינה יציבה, וללא ביוץ לפני כן.
בכל מקרה, ערכות הביוץ הביתיות אינן אמינות במאת האחוזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר לידהשלומית14/01/2010
שלום רב,
אני חמישה חודשים לאחר לידה של הריון תוצאה של I.V.F מעוניינת מאוד בהריון נוסף ועכשיו...
האם אני צריכה לעבור איזה ברור כלשהו? לבדוק ביוץ? או משהו אחר..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלק
מורן14/01/2010לאכול הרבה סלק!
לי זה עזר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלומית שלום
פרופ' שחר קול14/01/2010יש לבצע בדיקות דם כהכנה למחזור טיפול נוסף, ואולי בדיקות נוספות בהתאם לפרמטרים אישיים שלך ושל בן הזוג, לכן רצוי להתייעץ עם היחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים היקריםליאת14/01/2010
שאיבה 25/12
החזרה ב 27/12
יום חמישי 8/1 בטא ראשונה 44
היום 14/1 בטא שניה 820 וכל שאר ההורמנים מצויינים לפי תיאור האחות
האם העלייה תקינה?..... אני מאוד מפחדת וחוששת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צודק...
ליאת14/01/2010התבלבלתי קצת עם התאריכים.. סליחה...
בטא ראשונה 7/1 יום חמישי
בטא שניה היום ה 14/1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי14/01/2010העליה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ו...
ליאת14/01/2010תודה על התשובה....
שוב אמרו לי לחכות ליום חמישי הבא ורק אז לעשות ב. דם למעקב..
באיזה שבוע אני? ומתי מתחילים ב א.ס.?......
תודה וששבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי15/01/2010המשך המעקב שונה מיחידה ליחידה ולעיתים מרופא לרופא. אני למשל אומר לאישה , בשלב הזה , להמתין לבדיקת אולטרסאונד , אותה אני מבצע , פרט למקרים חריגים , בשבוע 7 להריון .
את ההריון מתחילים לספור משבועיים לפני השאיבה . תוכלי לחשב לבד את גיל ההריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)