מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנוגון/מנופורפאי14/01/2010
לאחר 3 IVF שנכשלו בפיוריגון, הרופאה החליטה לשנות את הפרוטוקול למנוגון / מנופור.
אשמח לשמוע מה ההבדל בין המנוגון למנופור (מבחינת הצלחה, כאבים בהזרקה וכיו"ב) שכן קופ"ח לא מאשרת מנופור ללא 3 מחזורי מנוגון קודם לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול14/01/2010אין הבדל גדול בתכולה, אלא בנוחות ההזרקה: מנופור נוח יותר להזרקה.
לגבי סיכויי ההצלחה - אין נתונים מדעיים, אך סביר כי אין הבדל משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ערוגות ועובי ריריתדנית14/01/2010
שלום דר',
בעברי היריון ספונטאני ותקין וילדה מקסימה בת 3.לאחר מכן 2 הפלות לאחר שלא נצפה דופק.עברתי היסטרוסקופיות בשל הידבקויות וכמו כן התגלה קרישיות מסוג הפלה.
לאחר שההזרעות לא צלחו הגעתי להפריות.עברתי שאיבה + 3 החזרות שגם הן לא צלחו. בכל הפעמים הרירית הגיעה ל-5-6 מ"מ. בחודש שעבר ביצעתי ערוגות ולפני מס' ימים התחלתי טיפול בפיוריגון כמו של 100 יח'.
היום בבדיקת U.S נצפו זקיקים אך לצערי הרירית היתה 3 מ"מ ( היום ה-7 למחזור) נאמר לי להמשיך להזריק פיוריגון כולל צטרוטייד ולהגיע שוב ביום א' הקרוב.
שאלת השאלות היא ,האם רירית בעובי 3 מ"מלאחר ביצוע ערוגות וביום השביעי למחזור זה מצב תקין? האם יש סיכויים שהרירית פתאום תצמח עד יום א' ב-3-4 מ"מ נוספים?
האם הצטרוטייד גם גורם לעיבוי הרירית מלבד היותו מעכב ביוץ?
דבר נוסף, כאשר מזריקים צטרוטייד לאחר כמה זמן מתבצעת שאיבה?
תודה רבה ,
דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערוגות
פרופ' שחר קול14/01/2010יש סיכוי שהרירית תתעבה.
צטרוטייד אינו גורם לעיבוי הרירית.
השאיבה מתוזמנת לפי גודל הזקיקים, ולא לפי ימי הזרקת צטרוטייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי ריריתדנדי14/01/2010
שלום רב
מה יש לעשות לאחר שהניסיונות לעיבוי הרירית לשם החזרה לא צלחו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנדי
דנית14/01/2010לי יש בעיית רירית ידועה וחודש שעבר ביצעתי ערוגות. אני לא יודעת אם זה עזר כי כרגע אני בתחילת טיפול והרירית מאוד דקה.
תתיעצי עם הרופא שלך.
בהצלחה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ' שחר קול14/01/2010לברר הסיבה לרירית דקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלק לעיבוי הרירית
מורן14/01/2010לאכול הרבה סלק
לי זה עזר!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..אולטרסאונד אחרי הזרעהאתי14/01/2010
שלום רב
אולי זה יישמע לא רגיל,אבל אני רוצה לשאול בכל זאת
כשעושים מעקב זקיקים רואים ב US זקיקים שהם הרי כל כך כל כך קטנים
אז איך יכול להיות שאי אפשר לראות הריון אפילו שבוע אחרי ההפריה של הביצית והזרע
איך יכול להיות?? (ואני בטח לא מתכוונת לשק ולדופק)
מודה לכם מאוד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול14/01/2010הזקיקים אינם קטנים. לפני ביוץ הזקיק מגיע לקוטר של 2 סמ'!
לעומת זאת הביצית והעובר הצעיר הם זעירים, קוטרם ב - 150 מיקרון (כעשירית המילימטר), לכן יש צורך במיקרסקופ כדי לראותם, ובוודאי לא ניתן לראותם בא.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תשובה - חשוב ביותר!!ליאורה14/01/2010
אני אמא לשניים. לפני כחצי שנה עברתי הפסקת הריון בשבוע 24 בשל מוזאיקה טרנר (עד היום אני לא בטוחה אם עשיתי נכון שהפסקתי את ההריון).
אני בת 42 עוד מעט. וסת סדירה תמיד, גם לאחר הפסקת ההריון. הפסקת ההריון נעשתה בגרידה באסף הרופא.
נכנסתי להריון האחרון שהופסק, ללא שום טיפול, באופן ספונטני ובלי תכנון מראש. פשוט קרה.
אני רוצה עוד ילד, אבל חוששת שמשהו יהיה לא תקין (למשל כרומוזומלית) בגלל הגיל שלי.
האם בגילי 42 עוד מעט, לא כדאי להכנס להריון נוסף (לא מתכננת לעבור טיפול, אלא לנסות ספונטנית בלבד), בשל החשש לבעיות כרומוזומליות או אחרות בעובר, בגלל שהביצית, לכאורה, מבוגרת??
האם לא ניתן ללדת בגילי ילד תקין לחלוטין?
מה הייתם עושים??
בבקשה בבקשה תשובה כנה ומנסיונכם. (אגב, ידוע לי על נשים שילדו בגיל 43 ואפילו יותר, ילד תקין לחלוטין.
ואם כן להכנס להריון - באיזה אופן אתם ממליצים (האם רק בטיפול?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול14/01/2010מציע לנסות ולהרות בהקדם, רצוי באופן טבעי, כפי שהיה ההריון האחרון.
יש סיכוי טוב ללידת ילד בריא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהחסויה דחוףףףף14/01/2010
האם יש אפשרות לתאומים במקרה של החזרה של עובר אחד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, זהים.
פרופ' שחר קול14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה דחופה תודה מראשויקי14/01/2010
לפני שבועיים עשיתי החזרת עוברים מוקפאים ויש לי הפרשות חומות כבר יומיים
האם זה נורמלי או שזה כישלון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות אחרת
סמ.14/01/2010מהנסיון שלי אם זה יפסיק היום יש סיכוי גדול שזה הריון
אל תהיי מודאגת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות
ויקי14/01/2010תודה מאמי על התמיכה ההפרשות לא כל היום קיימות גם ,פעם ב...יש נזילה קטנה
חח סלחי לי על התיאורים אני מקווה שזה יהיה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויקי שלום
פרופ' שחר קול14/01/2010לא בהכרח. יש לבצע בדיקת דם להריון, ועד קבלת התשובה להמשיך בטיפול ללא שינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת תשובה...יפעת14/01/2010
בת 27 לאחר הפלה בבקשה אבקש לענות על 2 התשובות הללו :
1.האם יש קשר בן חסימת חצוצרות למיעוט בווסת?
2. האם ניתן לראות בפורופיל הורמונאלי בעיה בחצוצרות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר RJK
פרופ' שחר קול14/01/20101. לא
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןא13/01/2010
שלום,
טופלתי בשני מחזורי איקקלומין למשך חודשיים. החודש אני בהפסקה מנטילת תרופה זו ולפי בדיקת ביוץ שעשיתי החודש, גיליתי שהביוץ קורה ביום ה - 20 למחזור בעוד שלפני התחלת הטיפול באיקקלומין הביוץ היה ביום ה- 13 למחזור תמיד (לפי ערכות ביוץ).האם בחודש הבא - (שגם הוא יהיה ללא תרופות )- הביוץ יהיה שוב ביום ה -13 או ביום ה-20 וזאת אחריההפסקה שאני עושה החודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול14/01/2010סביר כי יחזור לדפוס הקודם, אך לא בהכרח.
אם יש לך ביוץ סדיר כנראה שאין טעם בטיפול עם איקקלומין. ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת פרוטוקול ארוךהילי13/01/2010
שלום רב,
אני אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך לפני טיפול IVF. הבנתי כי ישנה אפשרות במקום לחכות ליום ה- 21 לחודש כדי להתחיל בהזרקת הדקא (0.1), לקחת גלולות למספר ימים. לאחר כמה ימי גלולות ניתן להתחיל פרוטוקול ארוך? כמה ימים אדרש לקחת גלולות בסה"כ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עליי? ממתינה לתשובה
ליטל14/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוך
פרופ' שחר קול14/01/2010אפשר להתחיל גלולות עם בוא המחזור, וכבר לאחר 5 - 7 ימים להוסיף דקפפטיל, להמשיך כך עוד כ - 10 ימים, להפסיק הגלולות, יגיע מחזור, ולהתחיל גירוי השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור מחזורמיואשת13/01/2010
אני בת 23 עברתי טיפול איקקלומין 5 חודשים וטיפול שלם של אסטרופם ואטרוגסטן ואוביטרל והשבחה עברתי השבחה 25 \11 ועד היום לא קבלתי ווסת . לפני כל הטיפולים המחזור לא היא סדיר כל 40 או 43 ימים . ובחודשים שהייתי לוקחת אקקלומין היא סדיר כל 28 או 29 ימים . עברתי בדיקות דם להריון ובדיקה ביתית יצא שלילי אז לקחתי תרופה לקבלת מחזור לפני שבוע
ל5 ימים כל יום 2 כדורים .והיום אני אחרי שבוע מסיום התרופות.האם יש השפעה לאיחור מחזור מהתרופות שלקחתי כי אסטרופם לקחתי חודשיים חודש ראשון עם כדור אחד ביום וחודש שני עם שני כדורים ביום ואטרוגסטן גם חודשיים עם הזריקה של האוביטרל. ואני מחכה לקבל מחזור כדי להתחיל טיפול חדש אצל ד"ר קול .וגם לעבור צילום רחם ?השאלה מה אני עכשיו צריכה לעשות ?אגב אחרי תרופה לקבלת מחזור מרגישה מכאבים חזקים בחזה .שאף פעם לא היא ככה ! מה הטיפול הבא שאני צריך לעשות אחרי כל הטיפול שעברתי ? ומה מגבי איחור המחזור ?מה אני צריך לעשות ? אשמח מאוד אם תענו לי דחוף על השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מליסה
ד''ר דוד ישי13/01/2010תעשי בדיקת דם להריון. אם היא שלילית לכי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהחסויה דחוףףףף13/01/2010
אני בת 36 אמא לילדה בת חמש. אחרי הפסקה של כמעט חמש שנים חזרתי לטיפולים. אתמול ה-12/1 עברתי שאיבה שאבו לי ארבע ביציות.מאחת נוצרה הפריה.מחר אמורים להחזיר לי אותה. השאלה שלי אם יש מצב להריון מעובר אחד. ובנוסף לתאומים מחכה לתשובה בהקדם האפשרי אם אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד''ר דוד ישי13/01/2010בודאי שיש סיכוי להריון מעובר אחד
לא הבנתי את הענין של התאומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת הזרעהעדי13/01/2010
האם ניתן לעשות טיפול הזרעה, בביוץ טבעי חודש אחר חודש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי13/01/2010בודאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת
עדי15/01/2010במידה וארצה לקחת כדורים להגברת זקיקים וכדומה עדיין אין צורך לחכות או שבמקרה כזה כן מחכים מחזור אחד ללא טיפול?
תודה רבה על היחס והתשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לתשובה תודה....
עדי16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי16/01/2010לדעתי , עדיף מאד לא לתת גירו תרופתי לשחלה ( כדורים או זריקות ) חודש אחר חודש ברציפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מאוחר ובעיות מורפולוגיהשיר13/01/2010
שלום,
בעלי בן 35 ואני בת 33, מנסים כבר שנתיים וחצי להיכנס להריון,
הריון טבעי אחד הושג לאחר 7 חודשים, הפלה טבעית בשבוע 10 ומאז מנסים ללא הצלחה.
בחודש האחרון עשיתי מעקב זקיקים עד י"מ 17, נצפו רק זקיקים קטנים בשני הצדדים,
הרופא המליץ על טיפול תרופתי מיד כשאקבל את המחזור (אני כבר בי"מ 35)
במקביל בעלי עשה בדיקת זרע וחזר מורפולוגיה 1% (שאר הדברים תקינים).
האם יכול להיות שההפלה שהיתה קשורה למורפולוגיה הנמוכה או לביוץ המאוחר?
האם יש טעם להתחיל בהזרעות במצב כזה או שמפנים ישר ל- IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
ד''ר דוד ישי13/01/2010יש השפעה של איכות הזרע על הסיכוי להריון . אבל כשיש הפריה טבעית ( שהיא בד"כ ע"י זרע תקין ) הסיכוי להפלה הוא רגיל. לביוץ המאוחר אין קשר.
כדי להמליץ על הטיפול העדיף אני צריך לדעת את המדדים האחרים של הזרע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדדים נוספים -
שיר13/01/2010תודה על התשובה וההתייחסות,
להלן המדדים הנוספים:
Sperm agglutination - no
Sperm concentration 20million/ml
Total Sperm Count 74 million
Coagulum present - no
complete liquification - 30 min
Odor, color, Viscosity - normal
Ph 8.7
volume 3.7 ml
Motile spermatozoa - 1 hr 55%
40% hrs 4
Morphology
Normal forms - 1%
Abnormal forms - 99%
Tepered heads XX - Absent head
Microcephalus - Double
Macrocephalus - tail abnormality
Amorphous X Immature forms
Round head - Leucocytes, RBC
אם יש משהו שתוכל לייעץ, אשמח מאד.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שיר
ד''ר דוד ישי14/01/2010אחוז הזרעים הפתולוגיים אכן מאד גבוה. לצערי זה מצב שלא ניתן לשנותו.
לאור זאת ולאור גילך אני ממליץ להתחיל בטיפול תרופתי אגרסיבי יותר ואם צריך , להגיע אפילו להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
שיר16/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוילי13/01/2010
שלום רב,
בת כמעט 44, לאחר 8 טיפולי IVF, בהחזרה אחרונה ב (22.12) הוחזרו שלושה עוברים טריים, (תמיכה של פרגניל בשבועיים מההחזרה עד הבדיקה.
בבדיקה הראשונה ב- 5.1. הבטא היתה 102 ב- 8.1 שלושה ימים אחר כך הבטא היתה 177, וההורמונים גבוהים(כך נאמר לי). היום 12.1 הבטא היתה 592, הפרוגסטרון מעל 60 וה E2 מעל 1400. כמו כן ב- US נצפתה התחלה של שק הריון. בינתיים נכון לעכשיו אין סימני דימום.
כל כך שמחתי על תשובה חיובית סוף סוף, שלא לדבר על תוצאה חיובית של ה"דקה 90"..
אבל נראה לי שהבטא לא מתפתחת כמו שצריך? אמורה להכפיל עצמה כל יומיים שלושה?
האם יש סיכוי שזה עוד יצליח ויתפתח? (אני ממש מנסה להאחז בתקווה)
אני לא מקבלת כרגע שום תמיכ,ההאם היה רצוי?
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי13/01/2010לצערי , הסיכוי להריון תקין במצב הזה הוא קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה
לי14/01/2010אני מניחה שלאור זה תמיכה היא לא רלבנטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)