מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בהבנה של בדיקת פרופיל הורמונלימיכל04/11/2009
בת 36, במהלך החצי שנה האחרונה עברתי 3 הפלות. 2 טבעיות בשבוע 6, ואחת עם ציטוטק בשבוע 7.1. עקב אי התפתחות עובר, נשלחתי לבירור הורמונלי ביום השלישי למחזור להלן התוצאות. מעוניינת לדעת האם הן תקינות והאם יש ממצא שעשוי לרמוז על הסבר אפשרי להלות החוזרות? (הפרוגסטרון נמוך?)
171
ESTRADIOL (E-2)
0.69
TSH
4.10
LH
8.00
FSH
144.0
PROLACTIN
1.0
PROGESTERONE
<2
BETA-HCG
441
VITAMIN B12
35.9
FOLIC ACID
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה ורודה
דניאלה.י04/11/2009סביר להניח שזה אינו המחזור
באם את מקבלת תמיכה וגינלית, קורה הרבה פעמים שאנו פוצעות את המקומות של הדיקרה בשאיבה, ע"י המוליך, ואז יש דם מעורבב עם התמיכה ונראית הםרשה ורודה...
לגבי זה שאת מקבלת מחזור לפני הבטא (בהנחה שלפני שעברו 12 יום מההחזרה) כדאי לדבר עם הרופא על הגברת התמיכה....
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
פרופ' שחר קול05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירעדי04/11/2009
שלום רב,
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון. הפסקתי ליטול גלולות ב - 3/09.
מאז המחזור הופיע אחת לחודש,לא בדקתי בדיוק מה היה התאריך,אבל לא יותר מחמישה שבועות בין המחזורים.
החל מחודש יולי המחזור לא סדיר:
להלן שלושת הפעמים האחרונות בהן קיבלתי מחזור
13/7
13/9
2/11
אני מעוניינת להתחיל להתשמש בערכת ביוץ - בדיקת שתן,כמו כן מנסה לרשום כל יום את החום,
אבל האם יש עוד דרך לחשב את מועד הביוץ?
אני מעוניינת להכנס להריון בהקדם.
אודה על כל עצה שתקדם את הסיכויים להכנס להריון.
ע.מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול05/11/2009יתכן ויש בעיית ביוץ.
מציע לפנות לרופא נשים מטפל לצורך ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף נמוך ולא עולה אחרי ביוץעדי04/11/2009
האם יכול להיות מצב שאני לא מצליחה להכנס להריון בגלל שחום הגוף שלי נמוך? חום הגוף שלי בדרך כלל בערך 36 מעלות וגם אחרי הביוץ הוא לא עולה, אני זוכרת שדווקא בעבר שעקבתי אחרי חום הגוף לפני הביוץ ואחריו הוא עלה בכחצי מעלה ובחודשים האחרונים לא עולה אך לפי בדיקות דם ואולטראסאונד יש לי ביוץ אז מה יכולה להיות הסיבה לכך שהחום לא עולה והאם זה יכול להשפיע על היקלטות הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי04/11/2009חום הגוף של בני האדם הוא 37 מעלות צלזיוס . גם אצלך. בכל מקרה זו קרוב לודאי אינה הבעיה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום הגוף שלי בכל מדחום 36 ולא 37
עדי04/11/2009אז אם אכן כך, זו יכולה להיות סיבה לאי פריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עדי05/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב
עדי07/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי07/11/2009אלא אם כן את פרט חריג של הגזע האנושי , חום הגוף שלך הוא סביב ה 37 מעלות. אבל זה לא ממש חשוב בגלל שלמיטב ידיעתי חום גוף נמוך אינו נמצא ברשימת הגורמים לאי פוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ....מאיה04/11/2009
מאת: מאיה
נושא: שאלהשלום,
אני מנסה להיכנס להריון,
יש לי פחות או יותר את הימים וכו'
שאלתי - אחרי החדירה שהזרע בפנים , האם מים באיזור המין שלי או שיוצא פיפי (סליחה על המילה) יכולים לגרום לזרע לא להיקלט??
ובכלל כמה זמן אחרי החדירה צריך להמתין עד שמנגבים?
תודה מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי04/11/2009רצוי להמשיך לשכב ולא לשטוף את עצמך כ 15-20 דקות לאחר המשגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךעדי04/11/2009
אני 6 ימים לפני מחזור והתחלתי היום פרוטוקול ארוך והתחלתי להזריק היום דפירלין, במידה (למרות שהסיכוי לא גדול אבל קיים) ובביוץ שקרה לפני שבוע ויום נכנסתי להריון ואדע בוודאות רק לאחר 7 ימים של הזרקת דפירלין, 1. האם זה יכול להזיק להריון או לעובר?
2. האם הדפירלין שמונע ביוץ, מונע בעצם מהגוף להפריש את ההורמונים של ההריון, פרוגסטרון וכו'?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי04/11/2009זה לא יזיק להריון.
התכשיר מונע עליה של LH וכך מונע ביוץ ספונטאני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עקרוניתשני04/11/2009
ידוע לי שיש מרפאות שבהם מבצעים החזרת עוברים לאחר לקיחת 2 כדורי אסיוול (5 מ"ג כל אחד מהם) משום שטוענים כי כדור זה מרפה שרירים ובכך עשוי לסייע בקליטת העוברים שהוחזרו לרחם (רק בדיעבד נודע לי שזו הסיבה ללקיחת הכדור).
קראתי שהכדור הזה הוא בעצם וואליום והוא עלול לגרום להתמכרות ולפיתוח תלות בשימוש ממושך.
עברתי החזרה אחת לפני כחודשיים שכשלה לצערי. והיום עברתי החזרה נוספת שכולי תפילה שתצליח.
האם מתן 2 כדורי אסיוול (שכל אחד מהם 5 מ"ג) בהחזרה שהייתה לפני כחודשיים, ובהחזרה שהייתה היום עוד 2 כדורי אסיוול שוב כל אחד מהם 5 מ"ג, יכולים לגרום לי לתלות והתמכרות???
או שאפשר להרגע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי04/11/2009ממש לא. כדי שזה יקרה צריך לקחת את התרופה באופן כרוני ולתקופה ממושכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות, דימום לאחר החזרת עובריםמיכל04/11/2009
יום שישי הייתה לי שאיבה.
ביום שני הוחזרו לי 2 עוברים "יפים".
נשארתי יומיים לנוח בבית ועכשיו היתה לי מעט הפרשה ורודה.
האם זה כבר המחזור שהגיע??
אציין שזהו ה- IVF השלישי שלי ובפעמיים הקודמות המחזור הגיע עוד לפני בדיקת הבטא.
מה אומר הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי התמיכה לא מספקת
לילי04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה ורודה אחרי החזרה
עדי04/11/2009גם לי זה קרה בדיוק אותו הדבר וזו היתה השרשה כי דווקא בפעם הזו שהיתה לי הפרשות חומות כמה ימים אחרי ההחזרה אז היה הריון אבל בכל מקרה תיידעי את הרופא שלך ובהחלט כדאי להעלות את התמיכה ליתר ביטחון. מאחלת לך בטא חיובית... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אני אתקשר לרופא שלי
מיכל04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אני אתקשר לרופא שלי
מיכל04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא חוזר אלי... חייבת תשובה
מיכל04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא לא חוזר אלי... חייבת תשובה
מיכל04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
פרופ' שחר קול05/11/2009יתכן דימום של השרשה.
יש להמשיך בתכנית הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים וסיכוי לתאומיםמבולבלת04/11/2009
שלום בת 31 . ביום זה ה- 17 למחזור ערכתי מעקב זקיקים ונראה כי רירית הרחם 7.4 ובשחלה שמאלית זקיקים ( 13,18) לקחתי אוביטרל בבוקר . תוך כמה זמן מנטילת אוביטרל התרחש ביוץ ומה הסיכוי לתאומים בהסתמך על נתוני גודל הזקיקים הללו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי04/11/2009תוך 36 שעות. רק הזקיק של 18 יניב בייצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא רגועהשני04/11/2009
בהחזרה הוחזרו שני עוברים בני 7 ו-9 תאים. במוניטור שבו הראו לנו את העוברים לפני ההחזרה הראו לנו את שני העוברים לפני ההחזרה: זה שהוא בן 9 התאים היה נראה עם הרבה עיגולים כאלה, והשני בן ה-7 תאים היה נראה כאילו יש בו רק 2 עיגולים גדולים. מאז אנו לא רגועים.
האם ייתכן מצב שהעובר בן ה-7 תאים היה נראה רק עם 2 עיגולים כי 5 העיגולים הנוספים (התאים) הוסתרו על ידי 2 העיגולים הגדולים, ולכן נראו רק 2 עיגולים ולא יותר? האם מקרים כאלה נפוצים?
מאז אנו דואגים לגבי העובר בן ה-7 תאים שהוחזר, כי במוניטור הוא היה נראה עם הרבה פחות תאים . יתכן ויתר התאים שלו הוסתרו מאחורי 2 התאים הגדולים?
אנו לא רגועים מאז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי04/11/2009אני מניח שהסיבה שראיתם רק שני תאים היא שהם הסתירו את התאים האחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - מספר שאלותלימונית04/11/2009
ד"ר ישי ערב טוב,
ברצוני לדעת האם אני מחשבת נכון את השבוע והיום בו אני נמצאת.
להזכירך:
החזרת עוברים מוקפאים בני יומיים ב-26/10/09.
האם תאריך הוסת האחרון צריך להיות ה-10/1/0?
ניסיתי לחשב לפי מה שמופיע כאן בשאלות נפוצות, אני רק רוצה להיות בטוחה איזה תאריך ו.א. להכניס למחשבון ההיריון.
בנוסף רציתי לדעת, האם ייתכן ששיעול או עיטוש הגורמים למאמץ בטני גדול (ואף כואב) ובכך לכיווץ גדול באזור הבטן, יכולים להרוס תהליך של השרשה?
שאלה שטרם נענתה מהפורום השני: אתמול שכחתי לקחת את הקלקסאן בזמן, ולקחתי באיחור של שעה וחצי - האם זה יכול להשפיע באיזשהו אופן על תהליך ההשרשה או על ההיריון (נניח לכיוון של הפלה)?
בתודה מראש,
ושיהיה לך ערב נפלא
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי04/11/2009את מחשבת נכון. אם יהיה הריון , את תחשבי את גילו לפי 16 יום לפני ההחזרה = 16 לחודש.
שיעול ועיטוש לא משפיעים על הסיכוי להריון
הסטיה בשעת נטילת הקלקסאן אינה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי - המשך
לימונית04/11/2009ד"ר ישי שלום,
כתבת לי שאני מחשבת נכון, ולאיזה תאריך להתייחס. אבל אם ההחזרה היתה ב26/10 אז 16 יום לפני כן יוצא 10/10. לא הבנתי איך הגעת ל-16 לחודש?
אשמח אם תסביר לי, או שאולי היתה לך טעות.
ותודה על כל התשובות האחרות.
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי05/11/2009הנכון הוא 16 יום לפני ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוישני04/11/2009
של עוברים בני 9 ו- 7 תאים ביום ההחזרה להשתרש, אם רמת האסטרדיול ביום השאיבה היתה2700PMOL\L והרירית 6.7 (גם ביום השאיבה)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי טוב מאוד.
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בהבנת בדיקת פרופיל הורמונלימיכל04/11/2009
במהלך השנה האחרונה עברתי 3 הפלות 2 טבעיות בשבוע 6 , ואחת עם ציטוטק בשבוע 7.1 עקב אי התפתחות עובר. לאחרונה התחלתי ברור רפואי בעניין ונשלחתי בין היתר לעשות פרופיל הורמונלי ביום השלישי למחזור. להלן התוצאות רציתי לדעת האם הן בסדר או שיש ערך לא תקין (הפרוגסטרון נמוך?)
171 ESTRADIOL (E-2)
0.69 TSH
4.10 LH
8.00 FSH
144.0 PROLACTIN
1.0 PROGESTERONE
<2 BETA-HCG
441 VITAMIN B12
35.9 FOLIC ACID
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין.
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהקאר04/11/2009
אני כשבוע אחרי ההחזרה של 2 עוברים ויש לי כאבים עד ששאלתי את הרופא שלי והוא אישר לי אקמול לקחת האם זה מותר אקמול או אופטלגין כמו שאמר עוד שאלה האם יש קשר לכאבים לסמן אולי שאין הריון או להפך זה לא שייך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן נפוחה לאחר החזרת מוקפאיםלילי04/11/2009
שלום,
אנב2.11 בוצעה החזרת מוקפאים נוטלת במשך כל החודש לפני ועד 15.11 אסטרופם 2 מ"ג ואוטוסטרוגן 300
האם הגיוני שהבטן נפוחה כמו בחודש שני שלישי ???
הרי לא עברתי שאיבה החודש ולא נוצר גירוי שלחתי החודש כי בעצם לא היה ביוץ ?
אשמח לקבל מידע נוסף בנושא.
תודה מראש
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי שלום
פרופ' שחר קול04/11/2009תתכן אגירת נוזלים בגוף (בהשפעת האוטרוגסטן) , אך אין קשר לבטן נפוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךאמא04/11/2009
שלום ד"ר,
האם ישש משמעות לכמות הימים שסופרים אחרי הביוץ- על מנת להתחיל פרוטוקול ארוך?
הביוץ ביום 19.
חייבים לחכות שבוע מאותו יום או שאפשר גם אחרי 3 ימים למשל...?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך :
אמא04/11/2009מה עהרכים שצריכים להיות לפני תחילת טיפול (בבדיקת דם), מבחינת E2,פרוגרסטרון
ןאם בודקים רק את שנהם לפני תחילת טיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארוך
פרופ' שחר קול04/11/2009אפשר גם 3 ימים בתנאי שבדיקת הדם באותו היום מתאימה לתחילת טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הערכים הרצויים- לתחילת טיפול ?
אמא04/11/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)