מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF ראשוןמורן04/11/2009
שלום רב
אני ובן זוגי לחיים מנסים כבר מעל שנה וחצי להרות
מסתבר שישנה בעית זרע ,מלבד זה מחזור סדיר,צילום רחם ופרופיל הורמונלי הכל תקין
לבן זוגי עשינו US אשכים והתוצאות הן -וריקוצילה דו צדדית בינונית.
עברנו כבר 3 הזרעות שלא צלחו -גם אחרי השבחה הנתונים לא היו טובים בהרבה.
כרגע אנחנו לקראת טיפול IVF ראשון ,הייתי שמחה לדעת עפ"י הנתונים של בדיקת הזרע (המצורפת) מהם אחוזי ההצלחה והאם עפ"י נתונים אלו IVF אמור לפתור את הבעיה ולעזור לנו להרות .
ובנוסף הייתי רוצה לדעת מה דעתך על ניתוח / צינטור לגבי שינוי איכות הזרע במקרה שלנו
נתוני בדיקת הזרע:
חומציות 8.3 , צמיגות :יתר
נפח:2.5ml
ריכוז: 2X10^6mil/ml
סהכ תאי זרע :5.0mil
תנועה כללית:15% מהירה 0% בינונית 5% איטית 10%
מורפולוגיה:3% תקין-ראש79% ,צוואר 5%,זנב13%
לאוקוציטים:0.6mil/ml
תאים עגולים :15Mil/ml
הישרדות לאחר 3 שעות:כולם חסרי תנועה
אגלוטנציה:לא נצפו
חיות:38%
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול04/11/2009הסיכוי הוא בהתאם לגילך, ועם קשר די רופף לאיכות הזרע.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!ואם אני בקרוב "אחגוג" 30
מורן04/11/2009מה זה אומר על הסיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניעת כיווצים ברחםדניאלה.י04/11/2009
שמעתי מבנות שמקבלות נושפה, או מיני כדורים המונעים כיווצים ברחם אחרי החזרה.
האם באמת זה יכול לעזור בהשרשה?
האם אני יכולה לבקש מהרופא, והאם מקובל?
האם יש משהו שמטופלת יכולה ליטול בעצמה ללא מרשם רופא ולא יפגע במטופלת?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
דניאלה.י04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיווצים
פרופ' שחר קול05/11/2009איני יודע מה זה "נושפה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר', אנא ראה נושפה
דניאלה.י06/11/2009נושפה לכאבי בטן - מרינה מרינה
נושפה הינה [[תרופה]] מובילה בעולם בתחום כאב הבטן. התרופה משווקת בכל אירופה, ופופולארית מאוד בברית המועצות לשעבר. התרופה בישראל מוגדרת [[תרופה]] ללא מרשם OTC התרופה מוכרת בעולם תחת השם NO-SPA . התרופה של נושפה מגיעה בטיפות ובכדורים. == רכיבים פעילים== נושפה הינה תרופה מרפה [[שרירים]] *Acorus calamus קלמוס *dioscorea villosa דיוסקוריאה *Filipendula ulmaria ספיראה *salix nigra ערבה שחורה *Matricaria recutitaבבונג קמומיל *Magnesium stearate מגנזיום *אלכוהול *מים מזוקקים *Corn starch קמח תירס == לאיזה מטרות לוקחים את נושפה? == *חוסר סדירות של מערכת העיכול *[[כאבי בטן]] *[[צליאק]] *להרפיית שרירים *לבעיות [[אולקוס]] *לגזים מוריד חום וכאבים, הפחתת צרבות. == נושפה בישראל == נושפה משווקת בישראל בכל [[בתי המרקחת]], [[קופות החולים]], ורשתות סופר פארם וניו פארם.
שמעתי שרופאים נותנים למטופלות לפני החזרה, האם עוזר בהשרשה כך שהרחם לא יתכווץ ולא יפלטו העוברים?
מסתבר שבנות רבות מקבלות זאת, יש תובנה בנושא?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- HCG-B Quantitative (B)טניה04/11/2009
שלום רב!
יש לי איחור של ~1.5 שבועות
ב-29-אוקטובר HCG-B Qualitative (B) היה 537
בדיקה חוזרת ב-3-נובמבר HCG-B Quantitative (B) היתה 5909
האם תוצאות תקינות? ההפרש בין הבדיקות 5 ימים.
תודה מראש.
טניה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעולה - מזל טוב
דניאלה.י04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לשאלתך...
לילי04/11/2009כאשר מוחזרים מוקפאים כידוע לי מנסיון החודש גם אני אחרי החזרת מוקפאים לא מקבילים אוביטרל...!!!
רציתי לדעת האם את מרגישה נפיחות בבטן גם אני יומיים אחרי החזרת מוקפאים
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהדנית04/11/2009
שלום דר',
ברצוני לשאול האם גודש בחזה המופיע כשבוע לאחר החזרת מוקפאים הוא כתוצאה מהתמיכה אותה אני מקבלת? לוקחת אסטרופם ואנדומיטרין 4 פעמים ביום.
או שאולי הגודש מרמז על היריון...?
תודה רבה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
דניאלה.י04/11/2009לעיתים מתחיל גודש בגלל הריון
ולעיתים זו תופעת לוואי של האוביטרל (או כל משרה ביוץ אחר שהזרקת) כי הם מחילים את הורמון ההריון....
בואי נקווה שזה הראשון ; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב התמיכה.
פרופ' שחר קול04/11/2009מוקדם לדעת לגבי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמץ לאחר החזרהעינת04/11/2009
האם מאמץ בינוני שגורר עליית דופק (סחיבת שקיות של 12 ק"ג) במשך 10 דקות, 8 ימים לאחר בחזרה, עלול לפגוע בסיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אצלי
דניאלה.י04/11/2009אני סחבתי שישיות של מים והריתי (אם כי ההריון לא התפתח ואין לכך קשר לסחיבה)
כמובן שעדיף לא לעשות מאמצים מיותרים
אך לא בהכרח זה מה שמפריע להשרשה
אני לא סוחבת יותר שישיות אחרי החזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבהחן04/11/2009
בוקר טוב,
אני עומדת לבצע שאיבה בסוף השבוע הקרוב ורציתי לוודא:
1. נאמר לי לקחת אורביטרל ביום חמישי בשעה 23:00 כאשר השאיבה שנקבעה לי היא ליום שבת בשעה 09:00. האם הביוץ לא אמור להיות 36 שעות בדיוק לאחר מתן האורביטרל?
2. ביום שישי הקרוב (ערב לפני השאיבה) יש לחברה טובה שלי מסיבת רווקות, האם מותר לי לשתות במסיבה או שיש איסור כלשהוא לגבי שתיה , כמות...(כמובן מלבד הצום של 6 שעות לפני השאיבה)? אגב, בימים אלו אני מקבלת זריקות של גונאל וצטרוטיד.
3. במידה ובעלי ואני קיימנו יחסים בימים האחרונים, איך ניתן לדעת שאיני בהריון בזמן השאיבה, האם יש סיכון כלשהוא במתן התרופות ו/או בשאיבה שעלול להפיל את ההריון?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אז ככה
דניאלה.י04/11/2009בדרך כלל שואבים 34 שעות אחרי האוביטרל, למרות שהביוץ פחות או יותר אחרי 36 שעות - תקין לגמרי.
גם אם קיימתם יחסים אינך יכולה להכנס להריון, הרי את מזריקה צטרוטייד - שמונע ביוץ, וללא ביוץ אין הריון.
הייתי נמנעת סמוך להפריה שיהיה זרע רב ותקין.
יש להיות בצום 6 שעות לפני השאיבה כולל נוזלים, הייתי נמנעת ממשקאות חריפים, לא בטוחה שמזיק, אך נראה לי עדיף להגיע לשאיבה ללא אלכוהול בדם - יתכן ולא מעולה להיות מסוחררת ובל נשכח שמשקאות חריפים משתנים ואת עוד בצום, וגירוי שחלות - לא כשדאי לדעתי....
מלבד זאת שיהיה המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן שלום
פרופ' שחר קול04/11/20091. לוח הזמנים תקין.
2. אפשר באופן מתון.
3. אם עברת מעקב מסודר כולל בדיקות דם - אין אפשרות שאת בהריון לפני השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלירווי04/11/2009
שלום, להלן תוצאות פרופיל יום מחזור 2. האם תקין? במישה שלא תקין - מה המשמעויות?
בתודה מראש!
ESTRADIOL(E2) 55.00 PMOL/L
FEMALE PMOL/L
FOLLICULAR PHASE 70-900
MID. CYCLE 140-1900
LUTEAL PHASE 70-1000
POSTMENOPAUSAL <150
FSH 4.60 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 3.0-20
MID. CYCLE 4.5-26
LUTEAL PHASE 1.1-14
POSTMENOPAUSAL 6-150
LH 1.80 MIU/ML
FEMALE MIU/ML
FOLLICULAR PHASE 2.0-11
MID.CYCLE 12-105
LUTEAL PHASE 0.9-13.0
POSTMENOPAUSAL 10.0-65.0
PROGESTERONE 0.60 NMOL/L
FEMALE NMOL/L
FOLLICULAR PHASE 0.0-1.0
LUTEAL PHASE 3.8-51
POSTMENOPAUSAL 0.0-1.0
PROLACTIN 330.70 M/UL ( 70.00- 630.00) (...*.....)
.ביום 09/01/2005 שונתה השיטה וערכי השוואה
TESTOSTERONE 1.00 NMOL/L ( 0.30- 3.80) (.*.......)
TSH 2.26 UIU/ML ( 0.35- 4.94) (...*.....)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת מנוגון שאלה לדר קולגל04/11/2009
שלום רב!
בת 41 לפני הזרעה שניה, לאחר הזרעה אחת אשר נכשלה. לצערי, התחלתי להזריק שלוש אמפולות של מנוגון ביום ראשון 1.11.09 אתמול אחרי שהזרקתי את שלושת האמפולות כמה שעות אחרי זה הרגשתי כאבים באזור הרחם, האם זאת תוצאה של ההזרקה או משהו אחר? כמו כן עליי לציין כי אני נמצאת בטיפול אצל מדקר ברפואה סינית וגם אתמול עברתי טיפול שכזה.
תודה על תשובתך . גל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול04/11/2009מנוגון אינו גורם לכאבים באזור הרחם.
יש לבדוק סיבת הכאב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ?אמא03/11/2009
שלום ד"ר,
להלן הערכים:
E2: 535
פרוגרסטרון: 2.4
LH: 10.4
מתי הביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעוד מס' ימים
פרופ' שחר קול04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתררעות03/11/2009
שלום,
מה ההגדרה של גירוי יתר?
היום בבדיקות- מעל 20 זקיקים (חלקם מעל 17 ממ, אובם סביב 15 ממ), E2=14000
מתוכננת לשאיבה בעוד יומיים (חמישי)
שאלתי את האחות לגבי גירוי יתר, והיא לא ידעה.
אז איך יודעים אם יש או אין?
התבקשתי להזריק 2 אוביטרל הערב- מתי מזריקים אחד ומתי שניים? (עד היום תמיד הזרקתי אחד)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול04/11/2009גירוי יתר עלול להתפתח לאחר השאיבה / ביוץ, לא לפני.
מציע לשוחח לאחר השאיבה עם רופאי היחידה לגבי מידת הסיכון לגירוי יתר, ולהחליט האם להחזיר עוברים טריים במחזור זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםטלולה03/11/2009
שלום,
הנה תוצאות שעשיתי היום 3/11
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
299
Progesterone Urgent | nmol/l | *
1.7
LH Urgent | IU/l | *
10.3
אודה לכם לדעת האם הבדיקות תקינות?
תודה
שם: רויטל אפרת שרון ת.ז.: 34504225 קוד אזרחות: 0 תאריך הדפסה: 03/11/2009
תוצאות מעבדה - הפניה אחרונה
------------------------------------------------------------------
תוצאות אחרונות הפניות קודמות תוצאות חריגות תשובות מעבדה קודמות
שם: שרון רויטל אפרת
ת.ז.: 34504225
מס' הפנייה: 85593333
תאריך פנייה למעבדה: 03/11/2009
רופא מפנה: קול שחר
שם הבדיקה | יחידות | גבול תחתון תוצאות הבדיקה גבול עליון |
אנדוקרינולוגיה
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
299
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
1.7
|
LH Urgent | IU/l | *
10.3
|
מבוטח נכבד, עם קבלת תוצאות הבדיקה, נא פנה לרופא לקבלת הסבר על משמעותן
כתבו לנ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
טלולה03/11/2009שלום
שכחתי לציין שאיני יודעת אייזה יום אני אחרי המחזור משום שקיבלתי החודש פעמיים.
פעם ב10/10 מחזור שנמשך 4 ימים ואחרי מספר ימים קיבלתי שוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשני03/11/2009
רופאים שלום,
1) האם נהוג לתת 2 כדורי וואליום לפני ההחזרה ? הרופא שלי נותן לכל הבנות הבאות להחזרה משום שלטענתו הכדור גורם להרפיית שרירים ולרוגע ובכך עשוי לסייע בהצלחת ההחזרה.
הגיוני? מקובל? לפני חודשיים גם עברתי החזרה ולקחתי ואליום. זה לא מסוכן לקחת שוב בהפרש
של חודשיים? מהי דעתכם?
2) לשם מה יש הנותנים דוקסילין 100?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול04/11/20091. אפשר , לא חיוני.
2. כיסוי אנטיביוטי. אפשר, לא חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לרופאיםשני03/11/2009
1) האם שלשולים אחרי החזרת עוברים יכולים לפגוע בהשתרשות שלהם?
2) האם הוכח שאסטרופם/פרוגינובה הניתן מיד לאחר השאיבה ועד בדיקת ההריון אכן מעבה את
רירית הרחם?
3) ושוב שאלת השאלות- האם רירית 7.4 ביום החזרת העוברים (טריים) מספיקה להשתרשות
ההריון?
4) האם איכות העוברים המוחזרים היא בעצם זו המכריעה הצלחת השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול04/11/20091. לא
2. לא
3. כן
4. כן!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקרלימונית03/11/2009
ד"ר ישי ערב טוב,
ברצוני לדעת האם אני מחשבת נכון את השבוע והיום בו אני נמצאת.
להזכירך:
החזרת עוברים מוקפאים בני יומיים ב-26/10/09.
האם תאריך הוסת האחרון צריך להיות ה-10/1/0?
ניסיתי לחשב לפי מה שמופיע כאן בשאלות נפוצות, אני רק רוצה להיות בטוחה איזה תאריך ו.א. להכניס למחשבון ההיריון.
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
לימונית03/11/2009ד"ר ישי שוב שלום,
רציתי לדעת, האם ייתכן ששיעול או עיטוש הגורמים למאמץ בטני גדול (ואף כואב) ובכך לכיווץ גדול באזור הבטן, יכולים להרוס תהליך של השרשה?
בתודה מראש
ושיהיה לך ערב מצוין,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאאני03/11/2009
שלום דוקטור,
אני בדיוק 12 יום מההחזרה (החזרה נעשתה ב- 22.10, בשעות אחה"צ).
הבוקר:
בטא- 17
פרוג' 37.8
אני לא יודעת אם לשמוח כי מדובר בהריון או שמדובר בערך נמוך יחסית בשביל IVF (הוחזרו 3, 2 מתוכם "יפים").
אני בטוחה וסמוכה שתאמר לי לחזור על הבדיקה בעוד יומיים, ואעשה זאת, אבל אני רק רוצה לדעת האם לאור העובדה שההחזרה נעשתה בשעות היום המאוחרות באותו יום בדקתי מוקדם מדי (כביכול יום מוקדם מדי), או שיש הריונות שאכן יכולים להתחיל מבטא נמוכה כ"כ... הרופא המטפל שלי צריך להחזיר לי טלפון אבל האם לדעתך יש צורך בתמיכת פרוג' נוספת?
הרבה תודה,
אני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול04/11/2009התשובה תלויה בתמיכה הלוטאלית שקיבלת: האם על בסיס אוביטרל או פרגניל?
פרוגסטרון בלבד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 אוטרוג'(וגינלי) ביום מאז ההחזרה..
אני04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתשובת המומחים אודה... קצת לחוצה.
אני04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/11/2009יש סיכוי להריון תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)