מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהרוית01/11/2009
לפני IVF לאלר שבוע של גונל225 ושתי אמפולות מנופור. פרוטוקול קצר . עוד לא התחלתי דיכוי. בבדיקת דם מהבוקר ( יום ראשון) אסטרדיול 2617.
פרוגסטרון 0.9
LH 3.3
הרופא ביקש שאפקסס את התוצאות בערב. בא.ס הבוקר שלושב זקיקים 14/14
13 12.
אני בלחץ. מה אומרים הערכים??? האם הפרוגסטרון גבוה מדי ומעיד על ביוץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי01/11/2009הבדיקות תקינות. הגיע הזמן להתחיל בדיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל01/11/2009על פי הבדיקות כמה זמן עשוי להמשך הדיכוי ומתי שאיבה?:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחיובית01/11/2009
שלום דר'
אני מקבלת בערך כל 32 יום
טיפול אחרון היה בהזרעה שלא צלח ולקחתי כדורי תמיכה אוטורוגסטן
ביום ה - 32 היה לי חום קצת בתחתונית אך את המחזור האמיתית עם דימום קיבלתי ביום ה - 37 של המחזור
כיצד אני צריכה לחשב את יום הביוץ שלי ?
לפי יום ה - 32 או ביום הדימום עצמו שזה ביום ה - 37 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיובית
ד''ר דוד ישי01/11/2009מיום הדימום ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון + אולטרסאונד 2408נטלי01/11/2009
מהעושים במצב כזה?
הלכתי בשבוע 5 לעשות אולטרסאונד וראו שק הריון הלכתי שבוע אחרי זה אני שבוע 6 והשק הריון נישאר אותו דבר והרופא אמר לי לחקות עוד שבוע אים אין דופק מורידים אבל אני מעדיפה לחקות לפחות שבועים מה עושים? השאלה גם באיזה שבוע יש דופק ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטלי
ד''ר דוד ישי01/11/2009הבעיה אינה הדופק אלא העובדה שחלף שבוע והשק לא השתנה. אבל אם את לא שקטה , אפשר לחכות עד שתשתכנעי או עד שיופיע דימום או אולי למרבה ההפתעה יתפתח הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות כשבוע לאחר החזרהדנית01/11/2009
שלום דר',
ב-22.10.09 הוחזרו 3 עוברים מוקפאים.בשבוע האחרון ישנו גודש בחזה וכמו כן בחילות מידי פעם.
אציין גם שאני נוטלת אסטרופם ונרות אנדומיטרין.
שאלתי היא האם אלו הם סימני היריון או שזה כתוצאה מהתמיכה שאני מקבלת?
דבר נוסף, מתי רצוי לבצע בטא?
בברכה,
דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי01/11/2009סביר להניח שהתלונות שלך אינן קשורות להריון. זה כמובן אינו שולל שאת בהריון. הבדיקה צריכה להיעשות 12 יום מיום ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר קיום יחסים בפעםלי01/11/2009
הראשונה כשבוע לאחר החזרת עוברים. הדימום היה קל ונמשך גם ביום למחרת. האם יש מקום לדאגה? האם זה "נורמלי"? מה יכולה להיות הסיבה?
(יש לציין שזה IVF 2 ומרגע החזרת העוברים לא יכולתי ללכת מרוב שהבטן היתה נפוחה)
תודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
לי01/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תילחצי
אני01/11/2009היי לי
אני אחרי IVF עכשיו שבוע 9 עם דימומים פה ושם משבוע 6 כולל דימום אחד ממש חזק (יותר ממחזור)
אם אין כאבים חזקים וגושים בדימום יכול להיות שזה כלום, הרבה נשים מדממות לאורך ההריון
אבל- תלכי להבדק!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי01/11/2009הדימום , קרוב לודאי , חסר משמעות. עם בטן כזת חשוב מאד להבדק ומאד לא רצוי לקיים יחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לשניכם!
לי02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשה לגבי FSH גבוהמורן01/11/2009
אני בת 35 ומנסה כשנה להיכנס להריון בצורה טבעית
לאחרונה עשיתי פעם ראשונה בדיקות הורמנליות
רוב הבדיקות היו בסדר
אך בדיקת ה FSH שלי גבוה מאד ( לפי מה שהרופא אמר) 10.2
האם ניתן במצב כזה להכנס להריון במצב רגיל?
האם אני חייבת הפריה? או שיש אפשרות אחרת קלה יותר
אודה על כל קבלת עזרה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי הפרייה
שרית01/11/2009אל תחששי מהפריה, אם זה מה שיקדם את כניסתך להריון. זה אמנם נשמע מפחיד אבל השד לא נורא כלכך. אני בת 32 ועברתי IVF בעקבות הריון מחוץ לרחם שבסופו כרתו לי חצוצרה אחת, לשמחתי נקלטתי בניסיון השני, וזכיתי בתאומים. הטיפולים לא השפיעו עליי בצורה דרסטית, תפקדתי רגיל לחלוטין (כמובן שכל אחת והחוויה האישית שלה)
נכון שיש חששות האם זה יצליח ורוצים שזה יקרה מהר וחשוב להבין שלפעמים גם זה לוקח זמן ובדרך ישנן גם כמה אכזבות. אבל בסופו של דבר זה משתלם...
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUVF לאחר קשירת חצוצרות
רויטל02/11/2009שלום לכן בנות
רציתי לשתף אתכן גם: אני אם לשלושה (11 7 ושנתיים)
גרושה 4 חודשים וכעת בפרק ב' של חיי.
קשרתי חצוצרות בניתוח הקיסרי השלישי וכעת אני עומדת בפני תחילת IVF.
לבן זוגי החדש יש רק ילדה אחת והוא מאוד רוצה ממני ילד.
אני בת 38 וכל הריונותי היו ספונטניים ונכנסתי מאוד מהר להריון
מאוד מקווה שזה לא יהיה סיוט...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מורן
ד''ר דוד ישי01/11/2009הרמה של ה FSH שלך לא גבוהה מאד. היא אפילו לא מעל לגבול העליון של הנורמה. יש בהחלט סיכוי להריון. צריך להשלים את הבירור ולהתחיל בטיפול בהתאם לממצאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית מאחותא01/11/2009
אני בת 44, כבר שנתיים בטיפולי פוריות. אחותי הצעירה בת 23 הביעה את הסכמתה לתרום לי ביציות. האם הדבר חוקי בארץ והיכן ניתן לבצע את ההליך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי01/11/2009לצערי זה בלתי אפשרי בארץ , משתי סיבות
1. אסור שהתורמת תדע למי הלכה תרומת הביצית ולהיפך
2. אסור לעשות לאשה טיפול ושאיבת בייציות רק לצורך תרומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאורית31/10/2009
רופאים יקרים שלום, בשעה טובה ובהזרעה שניה בדיקת דם הראתה בטא 119. הרופא שלי אמר לבוא אליו ביום חמישי השבוע. משום מה אני לחוצה כי שמעתי על הריון כימי. האם הבטא יכולה להעיד על הריון תקין, שאינו כימי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי01/11/2009בשלב הזה , מה שמלמד על התפתחות תקינה של ההריון בשלב הזה , הוא עלית רמת הבטא שצריכה להכפיל את עצמה בטווח של יומיים. אם היא תרד או תתאפס זה יהיה הריון כימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה תענו לי..שיר31/10/2009
בתאריך14 לחודש עשיתי שאיבה וב 16 החזרת שני עוברים. ביום ה11 עשיתי בטא בקופת החןלים שהראתה תשובה של 105 יומיים לאחר מכן ב30 לחודש הייתי באסף הרופא ב30/10 לבדיקת דם והתקשרו בצהוריים לעדכן שזה שלילי.האם למרות שהבטא הראתה 105 תשובה חיובית מעל 15 זה שלילי כמו שאמרו?ושאלה נוספת.למה אמרו לי להגיע במחזור הבא?ולא להמשיך עם זריקות בכדי שיעשו לי שאיבה נוספת?נשאר אחד מוקפא.תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי01/11/2009כנראה שאחת משתי הבדיקות שגויה. כנראה הראשונה. הסבירות שתהיה בטא חיובית ביום ה 11 קטנה. בודאי ברמה כזאת.
בד"כ לא מתחילים מחזור חדש של שאיבה לפני שמחזירים עוברים קפואים. בכל מקרה , בד"כ , לא מתחילים בזריקות אלא לאחר הפסקה של חודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצדקת דר!
שיר01/11/2009תודה .היום עשיתי בטא וזה נכון הראה 6 בתוצאה עדיין לא קיבלתי וסת אבל הרופא אמר אחרי הוסת לחשב את הימים ושבעה ימים לקראת הוסת הבאה להתחיל דקפפטיל ובהמשך מונוגון שפה הוא מוסיף מינון.מתי עליי להתחיל דקפפטיל ביום ה25 מתחילת הוסת שאקבל?או 7 ימים לקראת הוסת הבאה אחרי זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
ד''ר דוד ישי01/11/2009שלום
הזמן האופטימלי הוא שבוע לפני הוסת הצפוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאך אפשר לדעת?
שיר01/11/2009אני בדר"כ מקבלת ב18 או 19 אז עכשיו זה יהיה אותו הדבר למרות האוביטרל שלקחתי ב25 לחודש לאחר ההחזרה?זאת אומרת ב11 לחודש הזה להתחיל את הדקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ד"ר
שיר02/11/2009לפני הוסת עכשיו?עוד לא קיבלתי בדרך כלל ב18 או 19 לחודש.אז להתחיל ב11.11 לא עושים הפסקה של חודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר דוד ישי
שיר07/11/2009קיבלתי ב3.11 מתי עליי להתחיל אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהענת31/10/2009
שלום, אחרי חודש עם פרוגינובה לצורך עיבוי הריבית, בוצעה החזרה של עוברים. שאלתי: אם ההחזרה נכשלת אני אמורה לקבל מחזור שבועיים לאחר ההחזרה? אני שואלת כיוון שהתחיל לי אחרי 10 ימים דימום קל וסימנים מקדימים שתמיד מופעים אצלי לפני מחזור. מצד שני הפרוגינובה מעכב ביוץ אז לא הבנתי אם אני אמורה לקבל מחזור או לא ואם לא האם צריך לקחת כדורים שגורמים למחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי01/11/2009סביר להניח שלא יופיע דימום וסתי עד שלא תפסיקי את התרופות. לכן צריך לבדוק האם יש הריון , 12 יום לאחר ההחזרה , ואם אין להפסיק את התרופות ולקבל וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משך הפריה חוץ גופיתורד31/10/2009
מה משך סיבוב IVF בממוצע?אני מגיעה לישראלמחול לצורך הטיפול ורוצה לתכנן בהתאם- יש לי מחזור סדיר מידי 23-28 יום והביוץ בדכ בין יום 11 ל 15- עברתי שלוש הזרעות והגבתי די מהר להורמונים -פרגונל.אני מתכננת להיות בישראל כשבועיים.האם זה מספיק?כמו כן ובעקבות התכנון הכרוך בנסיעה- בהתייעצות עם הרופא אקח גלולות על מנת לתכנן את הגעתי ליום הביוץ בדיוק רב יותר-האם לקיחת גלולות תשפיע על משך זמן טיפול הפוריות?
תודה רבה
ורד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי31/10/2009תלוי בפרוטוקול. בפרוטוקול הקצר , פרק הזמן מיון תחילת המחזור עד החזרת העוברים הוא כשבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עוד ישנה אפשרות?יואב31/10/2009
שלום
חברתי בת 39 עם ילדה בת 10.
רציתי לדעת איזו בדיקה ניתן לעשות כדי לדעת אם היא עדיין יכולה להיכנס להריון,
האם בעזרת בדיקה כלשהי ניתן לאבחן עוד כמה זמן נותר לה כדי להיכנס להריון,
והאם ניתן להאריך את הזמן כדי שבעתיד הקרוב רחוק היא תוכל להרות בעזרת טיפול כלשהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יואב
ד''ר דוד ישי31/10/2009אין בדיקה כזאת. אבל אם מחזור שלה סדיר ואם הפרופיל ההורמונלי שלה תקין הסיכויים טובים . לא ניתן לחזות עד מתי היא תהיה עם פוריות טובה. צריך לקחת בחשבון שמגיל 35 יש ירידה קבועה מתונה בפוריות , והיא מואצת בערך מגיל 40.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאמא31/10/2009
בעבר היה לי ביוץ ביו"מ 14/15.
אחרי ארבע IVF שעברתי (כושלים) - מח' זרע אגב, הביוץ החל להיות סביב יום 20/ 21. האם יש לך משמעות כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא, כל זמן שיש ביוץ.
פרופ' שחר קול31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר, זה קרה בגלל ההורמונים?
אמא31/10/20091. זה בגלל ההורמונים?
2. זה יחזור לקדמותו?
3. זו תופעה ידועה?
4.. כמה ימים אחרי הביוץ ניתן להתחיל הפרוטוקול ארוך?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול31/10/20091. השפעת הגונדוטרופינים פגה בתוך כ - 48 שעות.
2. לא ברור
3. לא אופייני
4. כשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לרופאיםשני31/10/2009
1) האם מותר לצחצח שיניים באותו בוקר של יום השאיבה?
2) אמרו לי להיות בצום משעה שתיים עשרה בלילה יום לפני השאיבה. אכן?
3) גם לשתות מים אסור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול31/10/20091. כן
2. נכון
3. צום מוחלט כ - 6 שעות לפני השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאסותא ת"א מרשים לשתות עד 3 שעות
עינת01/11/2009לפני השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לשמור צטרוטיד ומנוגון במקרר?טלי31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לא חיוני, 25 מעלות - בסדר.
פרופ' שחר קול31/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)