מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ????ליאת03/11/2009
שלום אני בת 28 עם שחלות פוליצסטיות,
ווסת לא סדירה.
ב 21/10 ווסת אחרונה ביום 5 לווסת התחלתי ליטול איקוקלמין 50 מג ליום עד יום 9 לווסת.
ביום 12 לווסת [יום ראשון] בדיקות דם אסטרודיול, 492 פרוגסטרון 4.9.
היום יום 14 לווסת אסטרודיול 302 פרוגסטרון 6.7.
לפני מעקב זקיקים נראה זקיק גדול שאולי תואם לגופיף צהוב.
לפי הבדיקות לא נראה שהביוץ בדרך בכלל מה עלי לעשות.
[אני אמורה לעשות בדיקת דם מחר האם זה יועיל?]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונים לי[המשך]
ליאת04/11/2009היום יום 15 לווסת E2-334'פרוגסטרון 6 מה עושים כי ביוץ אין לי גם החודש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי04/11/2009גופיף צהוב מופיע רק לאחר הביוץ. יתכן שכבר בייצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמות פרוגסטרון?
ליאת05/11/2009אודה לך על התייחסותך לשאלתי הנוספת
[להזכירך בת 28 שחלות פוליצסטיות,ווסת עם אוטרוגסטן בערך כל 35 יום] אם אינני טועה כדי שיהיה ביוץ רמת הפרוגסטרון אמורה לעלות משמעותית,ואצלי למרות שבUS יש איזה שהוא ממצא בשחלה לפי בדיקות הדם הערכים אינם מעידים על ביוץ.
חכו רציצי לברר:
1. האם בייצתי?
2.האם בימים הקרובים עוד ניתן לקחת איזה שהוא טיפול-ביום 15 לווסת[אורכה 35 יום] על מנת שכן יהיה ביוץ.
או להתחיל את כל התהליך שלא לקיחת אוטרוגסטן למשך 10 ימים לקבל ווסת וליטול איקוקלמין שוב ביום 5 עד 9 ולקוות לטוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל תשובה[מקפיצה]
ליאת06/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי06/11/2009לא ניתן לגרום לביוץ בשלב הזה . אבל חשוב לי לציין , שבמחזור של 35 ימים , הביוץ צפוי ביום ה - 21. כדי לאשר שהיה ביוץ , הפרוגסטרון צריך להבדק ביום ה 28
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפענוח בדיקות הורמונליות
ליאת08/11/2009בהמשך להודעתך [בת 28 שחלות פוליצסטיות טיפול באיקוקלמין]
היום יום 19 לווסת לבקשת רופא נשים עשיתי בדיקת E2 ופרוגסטרון למרות שלפי ווסת של 34 יום הבדיקה לא תתרום לנו דבר להלן תוצאות כל הבדיקות
יום 12 E2-452,פרוגסטרון 4.9,
יום 14 E2-302,פרוגסטרון 6.7,
יום 15 E2-334,פרוגסטרון 6
והיום יום 19 לווסת E2 1354,פרוגסטרון 5.2,
למיטב ידעתי משהו לא תקין, גם אם אני אבצע בדיקת דם ביום 21 האסטרודיול לא אמור עלות כל כך וסביר להניח שהפרוגסטרון גם לא יעלה.
1.מדוע ערך הE2 עולה מאוד אצלי?
2.מה ניתן לעשות לעודד ביוץ לחודש הבא?[איקוקלמין לא עזר]
3. האם יש טעם לחזור על בדיקת הדם ביום 22 ווסת במחזור של 34 יום או שזה מיותר כעת ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי09/11/2009ה E2 עולה כי , קרוב לודאי , מתפתח זקיק . אני מציע לעשות בדיקת פרוגסטרון ביום ה 27 - 28 למחזור כדי לאשר שאכן היה ביוץ. במזורים של 34-35 ימים אין ערך לבדיקת פרוגסטרון מוקדמת יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות מהיום חשוב
ליאת17/11/2009היום יום 28 לווסת בווסת של 34 יום[שחלות פוליצסטיות]
עשיתי בדיקת דם E2-1439
P-36
שאלתי היא 1. נכון שהיה ביוץ?
2. ביום רביעי עשיתי בדיקת דם E2-1008
P-7.6 ו ב US היו זקיקים אך אף אחד דומיננטי.האם ניתן לשער באיזה יום היה הביוץ?
3.היום החארון בו קיימנו יחסי מין היה יום שישי האם זה כבר אבוד או שיש היום סיכוי?
תודה רבה!!!!!![
לא יודעת מה הייתי עושה בלעדייכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה זקוקה לתשובה
ליאת17/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
ד''ר דוד ישי17/11/2009אכן היה ביוץ. ללא בדיקות אולטרסאונד עוקבות , במקביל לבדיקות הדם , לא ניתן לשער מתי היה הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצלי
דניאלה.י08/11/2009בסבבים של מוקפאים המשכתי עם הפרוגינובא עד הבטא
אך לא בטוחה עם זה מחוייב בכל פרוטוקול כדאי לברר עם הרופא או בית החולים
כמו כן ניתן לשנות את סוג התמיכה אך כמוהן הכל בהתיעצות על מינונים עם הרופא המטפל
שיהיה סבב מנצח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי[מקפיצה]
ליאת08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..לולה03/11/2009
היי,
התחלתי טיפול ראשון , הזרקתי דקקפטיל ואחר כך גונל ...כאשר גילו ציסטה בשחלה השמאלית , הפסיקו טיפול ואני מחכה למחזור ....הייתי אמורה לקבל ב21.10 ועד היום לא מגיע .
ביצעתי בדיקת דם להריון לפני שבוע , יצאה שלילית .
האם זו תופעה נורמלית ?
מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
לולה04/11/2009????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ציינת....
דניאלה.י04/11/2009עד מתי הזרקת......
לי שאבו ציסטה תוך כדי סטימולציה בשביל לא להפסיק תטיפול (אפשרי רק בימים הראשונים)
אחרי גירוי השחלות ועליית ההורמונים כל מה שאת מצפה כבר שונה.
אם עברו 28 יום מאז שהפסקת עם הזריקות היתי פונה לרופא לבדיקת ירידת רמות ההורמונים על מנת לוודא אם המחזור צפוי או שיש לסדר את המערכת ע:י גלולות כלשהן
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלולה שלום
פרופ' שחר קול04/11/2009יתכן וקיבלת דקפפטיל ארוך טווח שעדיין משפיע.
מציע להתייעץ עם רופאי היחידה המטפלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ובדיקת הריוןרבקה03/11/2009
שלום רב
ביום חמישי 22.10 החזירו לי 3 עוברים. היום 03.11 (יום 12) בבוקר לא התאפקתי וביצעתי בדיקת הריון ביתית עם השן הראשון של הבוקר. הבדיקה הראתה תוצאה חד משמעית שלילית.
האם בשלב זה התוצאה אמינה, או שמא עדיין אולי יש איזה שהוא סיכוי להריון?
אודה לתשובה, למרות שאני מבינה שככל הנראה אין הריון כי אומרים שהבדיקות הביתיות אמינות, במיוחד לאחר 12 יום מההחזרה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כדאי
שיר03/11/2009עדיף שלא תעשי בדיקות עצמאיות.אני אחרי הפריה עשיתי שתן ביתי בניגוד אלייך הראה חיובי שלוש פעמים.ביום ה11 רצתי לקופת חולים לבדיקת דם שהראתה הריון.שמחתי נורא.ביום ה14 בבית החולים הבטא הראתה שלילי והתאכזבתי.נכון זה מותח אבל בעיקר מאוד מבלבל ולעיתים גם מאכזב.מאחלת לך הצלחה הלוואי שיתפס.אני לקראת שאיבה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מצטרפת
חסוי03/11/200911 יום מההחזרה ביצעתי בדיקה ביתית שהראתה חיובי ובדם למחרת שלילית
ובפעם השניה להחזרה מהיום ה 10 וגם ביום ה 11 ביצעתי בדיקה ביתית שלילית וכמובן גם בדם שלילית
מחכה לחיובי הנכסףףףףףףףףףףףףףףףףף
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהלילי03/11/2009
כשמחזירים עוברים מוקפאים זה חייב להיות ביום ה 14 או שאפשר גם יותר כמו למשל ביום ה 16?
או שזה לא משנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מאוד תלוי במידת הרירית שלך
תותית03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
לילי03/11/2009אבל בכללי אפשר או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-לילי
תותית03/11/2009שוב זה מאוד תלוי עד כמה שאפשר "לגדל"את הרירית והאם זה נכון לעשות
בגדול לי ביום ה-14 אמרו להתחיל בנוסך לאסטרופם גם פרוגס' והחזירו את המוקפאים כביכול ביום ה- 16 (אני מניחה שעקב כך שביום ה-14 רירית הייתה מוכנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי ?
לילי04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי04/11/2009במחזור טבעי , זה תלוי בביוץ שלך . במחזור של הכנה עם תרופות זה גמיש ונע בין יום 12 ליום 20 ואפילו יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לפני שאיבהanonymous03/11/2009
בת 40 בעלת רזרבה שלחתית נמוכה
במעקב IVF (בשילוב טיפול הורמונאלי אגרסיבי) נראה זקיק בגודל 19 (+אחד קטן) ורירית רחם 7
בהוראת הרופא המטפל נלקח צנטרוטייד בצהריים ובלילה 2 אוביטרל
לאחר כ- 35 שעות מלקיחת האוביטרל הוכנסתי לחדר ניתוח לצורך שאיבת הביצית/זקיק
במהלך הניתוח התברר כי הביוץ התרחש לפני השאיבה
להלן שאלותיי:
1- האם הייתה פה הערכה שגוייה ובעקבותיו הנחיות לקויות בהקשר עם הממצאים ביום המעקב
2- האם שאיבה כשהזקיק בגודל 19 (והרירית 7) היה מספק ביצית ראוייה להפרייה
3- איזה פעולות כדאי לדרוש מהמרפאה על-מנת למנוע הישנות המקרה
4- איפה אני יכולה למצוא מידע שיכול לי לעזור להבין הממצאים על-מנת להיות תקיפה לגבי דרישותיי
למען הסר ספק, ברור לי כי כל התהליך דורש סבלנות ופעולות רבות הם בגדר ניסיון וטעייה...
לתשובתכם המהירה אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתשובתכם אודה
anonymous09/11/2009אשמח להתייחסותכם לשאלתי בהקשר ל"ביוץ לפני שאיבה" שהועבר בתאריך 03.11.09 בשעה 10:13
במידה ואתם בוחרים שלא לענות - אשמח אם תציינו זאת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' שחר קול09/11/20091. אין נתונים של בדיקות דם לכן קשה להתייחס. בנוסף, לא ברור האם ציטרוטייד נלקח גם בימים הקודמים? פעמים רבות ה"ביוץ" הוא בעצם פקיעה של הזקיק הגדול, ולא ביוץ במשמעותו הביוכימית.
2. אולי..
3. ראי סעיף 1
4. חייב להיות אמון ברופאי היחידה. אם אין - עדיף להחליף מקום טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונלידורית02/11/2009
שלום רב
בת 28, ביצעתי פרופיל הורמונלי ביום ה-3 למחזור. באולטרסאונד התגלו שחלות פוליציסטיות, מנסה להכנס להריון כשנה, מחזורים כל 32-36 יום.
אשמח לשמוע את דעתכם המקצועית. תודה.
2.47 TSH
5.8 LH
5.1 FSH
183 PROLACTIN
171 ESTRADIOL-E2
1.8 TESTOSTERONE- TOTAL
3.8 DHEA SULPHATE
464.0 CORTISOL-BLOOD
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
ד''ר דוד ישי02/11/2009רמת ההורמונים תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם היה ביוץ?
דורית02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם היה ביוץ?
דורית02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! האם היה ביוץ?
דורית02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה... הכפילות נגרמה מתקלה טכנית.
דורית02/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעהא.02/11/2009
אני בעת שחלות פוליציסטיות, נוטלת איקקלומין ואוביטרל. עברתי הזרעה 3 בתאריך 16.10, עברו מאז שבועיים ו-3 ימים. עדיין לא קיבלתי אבל אני מרגישה ממש תופעות כמו לפני מחזור, כאבי גב תחתון , חזה תפוח וכאבי בטן. אני מתכננת לעשות בדיקת דם לקראת סופ"ש. מתי בד"כ מגיע המחזור לאחר נטילת אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי02/11/2009לאחר כ 15-16 יום. אם לא הופיע יש סיכוי להריון. התחושה של כאבי וסת אינה שוללת שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא עונים לי...חייבת חוות דעתלילי02/11/2009
עד היום עברתי 3 שאיבות, 2 ע"י הרופא שלי ואחד ע"י רופא מחליף. בפעם היחידה שהרופא המחליף ביצע את השאיבה היא עברה חלק ללא כאבים כלל וללא דימום בניגוד לפעמיים שהרופא המטפל שלי שאב וזה לווה בדימום במהלך השאיבה וכאבי בטן מס' ימים לאחר מכן.
האם זה מיקרי או שמדובר בחוסר מיומנות?
האם אלו תגובות נורמליות לאחר שאיבה?
אשמח לשמוע מכן הבנות את חוויותכן בנושא
תודה ובהשלחה לכולנו.
נ.ב- בדרך כלל לאחר האוביטרל כל הגוף כואב והחזה גדוש הפעם לא היו שום תןפעות לוואי...הגיוני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדין אין התייחסות להודעה שלי
לילי02/11/2009כמו כן, מחר החזרה, עדיין סובלת מכאבים בכל הבטן וחום 38. האם עדיין ניתו להחזיר מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה-בנות כיתבו לי
לילי04/11/2009בנות שתפו אןתי בתופעות שלכן לאחר השאיבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל חום הגוף שלי בכל מדחום 36 ....
עדי04/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות גם מקרי
עינת04/11/2009אני עברתי עד היום 11 שאיבות ע"י הרופא שלי (מעולם לא ע"י רופא אחר): ב 2 מהן היו לי כאבים חזקים לאחר ההחזרה ובשאר כאבים חלשים מאוד. אחרי חלק מהשאיבות היה לי דימום קל ובחלק לא (דווקא באחרונה שהיתה כואבת במיוחד לא היה דימום).
הכאב יכול להיות גם תלוי במספר הביציות שנשאבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
לילי04/11/2009תודה על התגובה. אני רוצה לציין שדווקא בשאיבה שעברה חלק וללא שום תופעות נשאבו הכי הרבה ביציות. בשניים האחרים לא היה דימום לאחר השאיבה אלא תוך כדי. האם את יכולה לתאר לי את מידת הכאב וסוגו?תודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת קשה לתאר בכתיבה
עינת04/11/2009בפעם האחרונה, שהכי כאבה לי, התפתחו כאבים ששיתקו אותי כמעט ולא נתנו לי לישון (בעיקר דקירות בצידי הבטן ובפי הטבעת).
בשאיבות שפחות כאבו - דקירות קלות בצידי הבטן התחתונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל ולשאר הבנות
לילי04/11/2009האם אתן מרגישות תופעות של ביוץ לאחר האוביטרל? בפעם הראשונה הרגשתי כאבים בשחלות ובחזה ובפעמיים האחרונות כלום. מה זה אומר? הייתכן שהביוץ התרחש קודם? ואם כן, האם עדיין ניתן לשאוב את הביציות? מה החשיבות בעצם של הביוץ במחזור הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
דניאלה.י04/11/2009לרוב הכאבים נגרמים אם יש המון ביציות ויש הרבה דקירות
לי היו שאיבות עם אותו רופא שאח"כ היו כאבים (נסבלים כמובן) ושאיבות שלא כאב כלל
נאמר לי באחת השאיבות שנדקרתי הרבה פעמים ולכן לא להבהל אם יהיו יותר כאבים מהרגיל...
כך שזה יכול להיות מקרי בהחלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי04/11/2009כל שאיבה היא אחרת , גם אם מבצע אותה אותו רופא. לא ניתן להסיק מזה כלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
פרופ' שחר קול05/11/2009עוצמת הכאב לאחר שאיבה היא די אקראית, וקשורה בעיקר למספר הזקיקים.
כנ"ל לגבי דימום לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בחצוצרהאתי02/11/2009
היום התברר שיש לבתי נוזלים בחצוצרה וצריך ניתוח. מי הרופא הטוב ביותר מקופח כללית ומה הסיכויים להריון קרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי02/11/2009אני ממליץ על הצוות של בי"ח כרמל.
הסיכוי והדרך להריון תלויים בממצא ובניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןחסויה02/11/2009
שאלה לגבי האנדומטרין אני לאחר החזרת 2 מוקפאים קיבלתי הנחיות להחדיר לנרתיק אנדומטרין 2 בבוקר ו-2 בערב הבעיה היא שאני לא יודעת אם זה תקין אני מחדירה את 2 הכדורים עד סופו של המקל שוכבת בערך 30 דקות ואחרי שעתיים אני רואה פשוט שהחומר יצא השאלה אם זה אמור להיות ככה ? גם ככה זה ממש מייגע העניין הזה לפחות אני אדע שזה תקין. תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי02/11/2009זה נורמלי. החומר הפעיל נספג והשאר נפלט החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםחסויה02/11/2009
בהחזרת מוקפאים אומרים שמיום ההחזרה בין 4-5 ימים אמורה להיות השתרשות יש אפשרות שהעוברים אפילו התפרקו יומיים אחרי ההחזרה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי02/11/2009יש אפשרות שהעוברים מפסיקים להתפתח עוד לפני שהם מגיעים לשלב ההשרשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ראשוןניקי02/11/2009
שלום רב,
אני בת 37, מתחילה טיפול ראשון של זריקות הורמונים.
קיבלתי מהרופא המטפל SYNAREL לאף ליומיים הראשונים של הווסת
ולאחר מכן כ-10 ימים של זריקות GONAL F
בנוסף, הוא הוסיף OVITRELLE - 250
לא ברור לי באיזה שלב אני מזריקה את ה-OVITRELLE - 250 או שאני מקבלת הנחייה ממנו מתי להזריק בהתאם לבדיקות הדם?
בנוסף, לבעלי (בן 39) יש 2 ילדים מנישואים קודמים.
אצל שנינו, הכל תקין.
מה הסיכויים להיכנס להיריון בטיפול כזה מבחינת הגיל שלי?
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניקי
ד''ר דוד ישי02/11/2009הרופא יגיד לך בהתאם למעקב.
אם הזרע תקין , כ 20%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוראות לבדיקת זרערווי02/11/2009
שלום ד"ר
בעלי עומד לעבור בדיקת זרע. בהוראות נכתב כי אין להשתמש בקרמים במהלך האוננות. האם מותר להשתמש ברוק?
בתודה
חמוטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חמוטל
ד''ר דוד ישי02/11/2009עדיף שלא. יש ג'ל שנקרא PRE SEED שאיתו אפשר להשתמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + תוצאות מהיום
אנונימית03/11/2009Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
294
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
8.5
|
LH Urgent | IU/l | *
12.2
|
רירית 7
אין זקיקים ויש מעט נוזל בדוגלס
האם הירידה הדרסטית בe2 תקינה?
מתי להערכתך נכון לעשות החזרה לעוברים שהוקפאו ביום 2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, שורשר לא נכון
אנונימית03/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםn/02/11/2009
על מחזור טבעי.
תוצאות מאתמול (יום 11)
| | .לא בוצע מסיבות התלויות בנבדק
|
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
1310
|
1.5
|
LH Urgent | IU/l | *
15.8
רירית 7 ושני זקיקים של 16 ו-18 אחד בכל צד.
הרופא אמר שלא רוצה לתזמן עם אוביטרל כדי לאפשר לרירית להתעבות למקסימום במהלך הטבעי.
מחר צריכה לבדוק שוב דם ו-us
מתי צפויה החזרה לפי התמונה ההורמנלית הזו? (העוברים הוקפאו ביום 2)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חוצרחמית
ד''ר דוד ישי02/11/2009אני הייתי חוזר על הבדיקה יום אחרי. עושה רושם , לפי הבדיקה , שהביוץ יהיה תוך יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות מהיום + שאלה
אנונימית03/11/2009Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | *
294
|
8.5
|
LH Urgent | IU/l | *
12.2
|
רירית 7
אין זקיקים
מעט נוזל בדוגלס.
האם תקינה הירידה הדרסטית ב-e2?
מתי נכון להחזיר עוברים שהוקפאו ביום 2?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותגלית02/11/2009
כחודש וחצי לאחר לידה מוקדמת וגרידה בעקבות היפרדות שיליה (שבוע 23+6 IVF תאומים) עשיתי בדיקות דם לבדיקת הפעילות ההורמונלית שלי. ביום ה- 16 למחזור התוצאות היו: FSH 4.4, LH 2.5, PROGESTERONE <0.64 ואת ה E-2 עשיתי יום למחרת בשל פיספוס והתוצאה היתה 1182. האם היה ביוץ? האם אמור להיות בימים הקרובים? האם חזרה הפעילות ההורמונלית? היום אני ביום ה- 22 למחזור והמחזורים שלי נעים בין 27 ל- 35 יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי02/11/2009לפי הרמה הנמוכה של הפרוגסטרון , או שלא בייצת עדיין או שהביוץ היה ממש לאחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות חוזרות
גלית04/11/2009היום עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות הינן: E2 382 PROGESTERONE 29.4
מה זה אומר לגבי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
ד''ר דוד ישי04/11/2009זה אומר שבייצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות חוזרות
גלית04/11/2009היום עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאות הינן: E2 382 PROGESTERONE 29.4
מה זה אומר לגבי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)