מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דילמהדנה31/10/2009
אחרי ivf יום 11 מההחזרה, היום התחיל לי דימום קל מהצהריים,עדיין ממשיך+כאבי בטן עמומים כאלה כמו לפני מחזור
אני עם תמיכה האם להפסיק אותה?האם יש טעם לבדיקת דם ביום א,או שלהמשיך עם התמיכה עד לבדיקה אפילו עם הדימום נמשך.
בבקשה אני לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות
דנה31/10/2009עכשיו קמתי לשירותים ויש ממש דימום מסיבי כמו מחזור+חתיכות(סליחה)
בנוסף עשיתי בדיקה ביתית והיא שלילית.אני מניחה שזה המחזור בוודאות לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמה
פרופ' שחר קול31/10/2009עדיף להמשיך בטיפול ולבצע בדיקת דם להריון במועד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקת דם - קושי להכנס להריוןצילה30/10/2009
שלום לכם,
אני בת 39 . מנסה חצי שנה להכנס להריון ללא הצלחה. פעם אחת מתוך זה היתה לי הפלה טבעית בסוף השבוע החמישי. עשיתי בדיקות דם ביום ה-3 למחזור, אבקש פענוח שלכם + שאלה: האם כדור אקלומין (?) יוכל לעזור או שצריך דברים מסובכים יותר?
TSH 1.55 mIu/l 0,35 - 5,50 .(.*........).
Prolactin 88 mIU/l
:סוחי יכרע
NONPREGNANT 59-619
LH - Luteinizing Hormone 1.5 IU/l
FOLLICULAR PHASE 1.9-12.5
FSH 4.5 IU/l
FOLLICULAR PHASE 2.5-10.2
Estradiol (E2) 237 pmol/l
=========================
:(םישנ) סוחי יכרע
FOLLICULAR 40 - 606
Progesterone 2.9 nmol/l
FOLLICULAR 0.48 -4.45
TRIMESTER 2 81.25-284.3
:תואצות
-------
הקידב האצות 'חי קדבנל המרונ תולובג חווט
---------------------------------------------------------------- TRIMESTER 3 153.9 -1343
Testosterone Total 1.9 nmol/l 0,5 - 2,6 .(......*...).
DHEA-S micmol/l
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול31/10/2009הבדיקה תקינה.
מציע להתייעץ עם רופא הנשים המטפל לגבי ההמשך.
לגבי איקקלומין - ראי "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דואגת - רופאים אשמח לתשובתכםשני30/10/2009
הזרקתי היום אוביטרל, לאחר שעמד 10 דקות (קצת פחות) מחוץ למקרר. גם לא הצלחתי להוציא ממנו את האויר משום שכשניסיתי, ראיתי שיוצא גם נוזל, אז בסוף הזרקתי בלי להוציא את האויר כדי שלא אבזבז נוזל.
האם משהו בהזרקה הזו וה-10 דקות שהאוביטרל היה מחוץ למקרר יכולים לקלקל ולו במעט את הצלחת הטיפול?
אני דואגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול31/10/2009אין מקום לדאגה, הכל נראה תקין.
אוביטרל לא יינזק גם שעות ארוכות בטמפרטורת החדר מחוץ למקרר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל - זריקה מוכנה!
לימונית31/10/2009שני שלום,
אוביטרל זוהי זריקה מוכנה, ובד"כ בזריקות המוכנות כתוב שאין צורך להוציא אוויר (את זה עשו כבר במקום הייצור).כבר הרבה זמן לא הזרקתי אוביטרל (היו לי מוקפאים) כך שאין לי בבית לבדוק בעצמי, אבל האם את בטוחה שהיה כתוב לך להוציא אוויר?
בכלך מקרה עניין של כמה דקות (ובטח במזג האוויר הזה), כמו שהרופא כתב לך, לא עשוי לגרום לנזק לתרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמירי30/10/2009
במקום עבודה שלי אני אמורה לעלות ולרד 3 קומות ברגל לפחות פעמים ביום.
האם זה בסדר או שיש צורך להימנע מכך בשבועיים אלה.
האם ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית לפני מועד בדיקת הדם שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול31/10/20091. זה בסדר
2. ניתן, אך לא רצוי. עלול לבלבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כדאי.
שיר02/11/2009מירי אני ביצעתי בדיקות שתן בבית שהראו חיובי.לא יכולתי לחכות 14 יום וביום ה11 ניגשתי לקופת החולים לבדיקת הריון שהראתה חיובי.מאוד שמחנו אני ובעלי אולם ביום ה14 בבית החולים הודיעו לנו שזה שלילי הבטא פשוט ירדה באופן משמעותי.לכן לא כדי לך.אני כרגע פשוט בהלם רציני.מה שבטוח שבפעם הבאה אין סיכוי שאעשה זאת שנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לעדי ולכל הבנות המצוברחותנוני30/10/2009
עדי ובנות יקרות-אני מבינה לליבכן ומחזקת אתכן גם אני כמותכן עברתי המון הפריות.
ומה שהטריף אותי ואת בן זוגי שהכל היה תקין ולא הריתי מבחינה בלתי מוסברת כפי שקראו לזה
כל הנתונים- איכות העוברים , הבדיקות וכו' היו א'א'. בהפריה ה13 הריתי אך לא לזמן רב , בשבוע
שבו היה צריך להיות דופק לעובד-לא היה דופק. עברתי הפלה והייתי עצובה ומדוכאת מאד אבל
מה שחיזק אותי היא העובדה שנכנסתי סוף לסוף להריון ושיש תקווה- וכפי שהפרופסור אמר לי
שזה צעד נוסף שמראה שיש סיכוי גבוה להריון תקין. תוך חודש חזרתי לטיפולים אחרי שנתיים ללא
ללא הפסקה בטיפולים שוב הייתי בדיכאון ביום הולדתי ה 36 - הודעתי לכולם שאני מפסיקה
אבל אחרי חודש החלטתי שאני לא מוותרת - את החדר השלישי - כך קראנו לו אז ששימש כמחסן
ניקיתי, פיניתי וצבעתי - חידשתי אותו לגמרי בטיפול שאחרי נכנסתי להריון שוב
הפריה ה -20 שלי ממנה נולדה בתי שבועיים לפני יומולדת 37 !
חיזקו ואימצו !! ובעיקר תשחררו לחץ וקחו הרבה חופשות - זה עוזר להמשיך.
ואני יכולה לספר לכן שהיו הרבה בנות שהיה בעיה בביצית בזרע ברירית וכו' והן הרו לפני
כך שאין חוקים בכלום. בהצלחה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואוו!!!
שירה31/10/2009את מדהימה נוני!
איזו נחישות והתמדה.
עוד לא שמעתי על אף אחת שעברה 20! טיפולים.
את אמיצה וגיבורה בגוף ובנפש!
ובסוף זכית באוצר הנכסףף
תתענגי לך מכל רגע עם הקטנטונת
אין כמו להיות אמא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרה - עברתם עליי....סילבי30/10/2009
שלום,
עברתי הפריה ראשונה. ביום ראשון האחרון עברתי שאיבה, נשאבו 16 ביציות ומתוכן רק 11 שרדו.
ביום שלישי הוחזרו שניים. לא היו לי הרבה כאבים לאחר השאיבה וגם לא לאחר ההחזרה. היום (יום חמישי) התחלתי להרגיש כאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה. הכאבים נגרמים בעיקר כאשר אני שוכבת.
בהתייעצות עם האחות לקחתי כדור אקמול. הכאבים נרגעו אך לאחר מכן חזרו שוב. מה לעשות? האם זה טבעי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' שחר קול31/10/2009אם יש כאבים חזקים מאוד יש מקום להיבדק ע"י רופאי היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכהדנה30/10/2009
אני לוקחת קרינון כתמיכה,האם נגרם נזק אם שכחתי לקחת ונזכרתי אחרי ארבע שעות?
אני שבועיים אחרי השאיבה,
בנוסף האם בדיקת הריון ביתית חיובית שבועיים אחרי השאיבה היא מהימנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ' שחר קול31/10/20091. לא נגרם נזק
2. לרוב - כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshגבוהמיטל30/10/2009
שלום ב.
אני בשבוע 24 להריוני.למרות כל התחזיות של הרופא המטפל הצלחתי להיכנס להריון עם fsh גבוה בערך 18.
ההריון התקבל ע"י iui.
חשוב לי לדעת האם יכולה להיות בעיה בהתפתחות של העובר בגלל ה fsh גבוה.
והאם יש בדיקות כלשהן שניתן לעשות במהלך ההריון על מנת לדעת אם ישנה בעיה בהתפתחות של העובר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול31/10/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםחסוי30/10/2009
בחודש שעבר קיבלתי טיפול בפרוטוקול ארוך דקא0.1 וגונל אף
מאז קיבלתי וסת רגילה
החודש אני אמורה לקבל וסת מחר
ומיום ראשון כאבי מחזור ודימומים כהים מדי פעם על התחתונית
1.האם יכול להיות שהדימומים והכאבים מהטיפול ?
(כי בחודש שעבר כשלקחתי את הדקא היו לי כאבים וגם מעט דימומים כהים והמחזור התעכב)
2. האם יכול להיות במצב כזה הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול31/10/20091. לא סביר
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת שאיבה, דילגתם עליילילי30/10/2009
בת 42מחזור אחרון ב-12 לאוקטובר, מטופלת ב-5 מנוגון וצטרוטייד בעשרת הימים האחרונים, לפני כן חמישה ימים
של גונל 300 F
לפי מעקב זקיקים הרופא החליט למשוך עוד כמה ימים עד השאיבה והיא כנראה תתבצע ב-31 (אתמול נצפו 7 זקיקים בימין ובשמאל בגודל 15 14 17 16.5 14 16.5 15.5) היום בבדיקות דם E2 9540 ופרוגסטרון 2.9.
האם הפרוטוקול עד כה הגיוני?
האם יש סיכון בפרוטוקול כזה ארוך שהביוץ יתפספס(שאיבה 20 יום מהמחזור)?
האם הערכים של בדיקות הדם תקינות לשלב טיפול זה?
האם זה עלול להשפיע על הצלחת ההשתרשות?
אני אחרי שני מחזורי IVF כושלים וחוששת לגבי הנוכחי.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ' שחר קול31/10/20091. כן , אך מעט ארוך.
2. תמיד יש סיכון.
3. כן
4. התגובה השחלתית נראית טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשלות זקיקיםרעות30/10/2009
שלום,
אתמול, לאחר 4 ימי הזרקת פיורגון ללא דיכוי, נצפו מספר זקיקים, כשהגדול 12ממ.
E2=1750.
נתבקשתי להמשיך עם פיורגון, ולהתחיל להזריק צטרוטייד. השאיבה תהיה ביום ג
(כלומר 5 ימים מה-US הקודם)
1. מאיזה גודל של זקיק הוא מכיל ביצית בשלה?
2. מהו קצב גדילת הזקיקים בשלב הזה?
3. אם אזריק אוביטרל ביום א בערב, האם הזקיקים ימשיכו לגדול לאחר מכן?
עד כה נשאבתי תמיד עם זקיקים גדולים (20-24) עברתי רופא. אני חוששת שהזקיקים
יהיו קטנים ולא בשלים בעוד 4 ימים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקיקים
פרופ' שחר קול31/10/20091. מקובל - מעל 17 ממ, אך גם זקיק של 13 ממ (למשל) עשוי להכיל ביצית בשלה.
2. הקצב אינו אחיד לגבי הזקיקים השונים, ובאופן כללי מתואר ע"י פונקציה אקספוננציאלית, ולא לינארית. כלומר, בימים האחרונים לפני הביוץ קצב הגדילה מואץ.
3. חסר משמעות, שכן הקוטר רלוונטי עד רגע מתן האוביטרל.
מציע לבדוק שוב זקיקים ביום א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- prednizon לאחר החזרת עובריםדורית30/10/2009
שלום,
ביום ראשון עברתי החזרת עוברים. התחלתי לסבול מפריחה על הגוף עוד לפני קבלת ההורמונים. המצב של הפריחה החמיר מאוד, ורופאת העור רוצה לתת לי פרדניזון, אך אני חוששת לקחת.
ביחידה באלישע הפנו אותי למרכז לייעוץ טרטולוגי, אך הם לא עובדים היום, ובינתיים אני סובלת מאוד ומתגרדת בלי הפסקה.
מה לעשות?
דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
פרופ' שחר קול31/10/2009אפשר ליטול פרדניזון בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיסדקלה30/10/2009
אני בת 33 עם אנדומטריוזיס במצב קשה עם הדבקויות רבות למעיים לשחלות לחצוצרות וחצוצרה אחת נפחה ומעוותת. האים אני מתאימ לקריטריונים להפריה חוץ גופית. אני לא מצליחה להרות כבר שנתיים.
בנוסף יש לי מחיצה ברחם.
ואים אני כן מתאימה מה סיכויי ההצלחה אצלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה שלום
פרופ' שחר קול31/10/2009נראה שהמצב מתאים לטיפול IVF.
סיכויי ההצלחה טובים לאור גילך הצעיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלונות חוזריםרז30/10/2009
בת 33, בריאה. הגענו לIVF בעקבות בעיית זרע. עברנו 19 טיפולים ובהם IVM, וטיפולים טבעיים.
הבדיקות אצלי תקינות (היסטרוסקופיה, פרופיל הורמונלי, רירית יפה). איכות העוברים שלנו בינונית ואחוז ההפריות לא גבוה (לפעמים 50 אחוז לפעמים פחות)
רציתי לשאול מה מומלץ במקרים כאלה? האם יש איזהשהו טיפול שונה, בדיקה או כל דבר שכדאי לנו לנסות מלבד תרומת ביצית או זרע?
אני נחושה להמשיך לנסות אך מחפשת כיוונים חדשים של בדיקות או מידע.
האם ניתן לבצע בדיקת כרומוזומים לביצית/זרע/או לעוברים?
אני מותשת ומיואשת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל יאוש להשבחת הזרע
ליבי30/10/2009אימי מכינה מרקחת מסומסום גרגיר הנחלים{לקטוש}דבש גרעי דלעת שקדים קינמון אגוזים תאנים ותמרים לערבב את הכל לאכול כל יום 2 כפיות. לא שלושה ימים לפני שאיבה לאכול תאנים שקדים וגרעיני דלעת כמה שאפשר בנוסף את המרקחת מבטיחה שיפור באיכות הזרע.בדוק!!!!
בהצלחה ואל נה תיתיאשי הכל מבורא עולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרז שלום
פרופ' שחר קול31/10/2009אפשר לבצע בדיקות כרומוזומים לעוברים (PGS ) .
בהנחה שבדיקת קריוטיפ של שניכם - תקינה.
האם ניסית פיפל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי פיפל
רז01/11/2009עשיתי פיפל פעם אחת אבל זה לא שינה משהו מהותי
מה ההבדל בין PGS לPGD?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון-BETAנטלי29/10/2009
בתאריך 02.10.09- ביצעתי החזרת עוברים ונקלט ,שבוע שעבר עשיתי בדיקת אולטראסאונד
ונמצא שק ובדיקת הדם הייתה בטא 2361 ,היום-29.10.09- ביצעתי בדיקת U.S -והשק היה באותו הגודל ובדיקת הבטא מראה :4461
לפי תגובת הרופא המצב לא מזהיר .....-אני בשבוע 6 האופציה שלו היא כמובן להורדה
אך מה אני עושה?????יש מצב שיש הריון ויתפתח משהו{דופק} או ציפייה לשווא?????
דחוף!!!!!!!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
פרופ' שחר קול31/10/2009כנראה שהרופא צודק.
יש להמשיך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)