מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תחילת ivf - הפסקת הטיפול באמצערויטל29/07/2021
שלום
התחלתי סבב טיפולי ראשון שלי עם הזרקות של פרגרובריס 300, היום יום חמישי להזרקות ובשל בעיה רפואית הונחתי להפסיק את הסבב.
רציתי לדעת מה קורה עם הזקיקים שכבר גדלו? הם מתפוגגים בביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת
פרופ` דוד בידר30/07/2021יתפוגגו, לרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלונבה יכולה לגרום לבטא להיות חיובית?מטופלת ivf29/07/2021
שלום,
אני בהתחלת סבב שאיבה.
הזרקתי לפני יומיים אלונבה.
עשיתי בדיקות דם כלליות ועשו לי גם הורמונים.
פרוגסטרון קטן מ2.
בטא 20.
כיצד ייתכן שבטא חיובית בשלב כזה?
האם ייתכן שהאלונבה מכילה הורמון בטא וזה מה שגרם לבדיקה להיות חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר30/07/2021האלונבה לא גורמת לבטא חיובי.
יש לחזור על הבטא ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לדעתך להפסיק את סבב השאיבה ולחכות שהבטא תרד ?
מטופלת ivf30/07/2021האם אפשר להפסיק את הסבב אחרי שהוזרקה אלונבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מה שכתוב בעלון לצרכן יכול להסביר שכן תיתכן תוצאת היריון חיובית כוזבת?
מטופלת ivf30/07/2021Elonva may cause a false positive hCG pregnancy test if the test is administered during the ovarian
stimulation portion of the ART cycle. This may be due to cross-reactivity of some hCG pregnancy
tests with the carboxy-terminal peptide of the beta subunit of Elonva.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר30/07/2021תמשיכי ותחזרי על הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אסטרופם לפני החזרת מוקפאייסמין29/07/2021
הי דר
אני בטיפול אסטרופם 3 ליום +1 לנרתיק , היום יום 17 למחזור ההורמונים הם
פרוגסטרון -0.4
אסטרודיול 254
רירית 8 מ״מ
בימים קודמים האסטרודיול היה סביב ה500 ופתאום ירד הפרוגסטרון לא עלה על 0.5
האם הגוף שלי לא מגיב טוב לאסטרופם? הזויי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר29/07/2021האסטרוגן הוא לא תמיד מדד טוב ומה שחשוב זה הפרוגסטרון הנמוך.
יש להמשיך ולחזור על הבדיקה בעוד יומיים -שלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר הריון תאומים שבוע 25לי29/07/2021
שבוע 25 עושה העמסת סוכר 50 (הריון תאומים) אמרו לי אם התוצאה מעל 135 לעשות את ה 100.
2 שאלות:
1. הגיוני שאחרי המשקה הממותק הזה, אין הרגשה שהם זזים? הם אמורים להגיב למתוק, לא?
2. במידה ויוצאת תוצאה גבוהה, זה מסוכן או שצריך רק מעקב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצא לי בהעמסת סוכר 98, זה יכול להיות בתאומים או נמוך?
לי29/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר
פרופ` דוד בידר29/07/2021תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריסטליה28/07/2021
שלום ד"ר,
אני טליה, בת 24. אני נשואה שנתיים וחצי, לוקחת גלולות בכל תקופה זו ללא הפסקה. לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם שגרתית ובין הבדיקות יצאה תוצאה גבוהה מטווח הנורמה של בלוטת התריס (4.91- לא היו שום תסמינים שהראו זאת, מעבר לעייפות ונשירה שלא קשורים רק לזה- אולי מעט נפיחות בגרון שהרופא משפחה הבחין לאחר התוצאה..לא משהו שמאוד בולט רק במגע בזמן נשימה) אף אחד מבני משפחתי לא סבל מזה, מאיפה זה הגיע? האם יש סיכוי שבבדיקת דם חוזרת התוצאה תהיה בטווח הנורמה? ואולי זה טעות?
הרופא משפחה שלי אמר שזו תוצאה נמוכה ושאין לי ממה לחשוש ושלא ינתנו כדורים בכדי לאזן זאת, לעומת זאת, הרופאת נשים שלי, שיודעת שאנו מתכננים הריון בקרוב, אמרה שחייב לאזן זאת. הרופאה ביקשה שאעשה בדיקת דם אחרי חודשיים ללא גלולות, ואלך לאנדוקרינולוגיה בכדי שיתן מינון שיאזן אותי. נורא מפחדת להיכנס בטעות להריון בתקופה זו ושיהיה נזק בכך. אני מאוד מפוחדת מהמצב. האם זה יכול להקשות על כניסה להריון?
שמעתי על נשים רבות עם תת פעילות בבלוטת התריס שסבלו מהפלות רבות, האם זה קשור?
האם יש קשר לתזונה? מה אוכל לעשות בכדי לאזן זאת מעבר לכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות
פרופ` דוד בידר28/07/2021הצשובה לא ברורה
יכולה לדלוח את גף המעבדה עצמו ללא השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טלינ28/07/2021תמונה של תוצאת הבדיקה. צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות
פרופ` דוד בידר29/07/2021אין לך מה לחשוש אם יהיה הריון. בסך הכל יש לחזור על הבדיקה לאחר הפסקת גלולות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טליה29/07/2021האם יש צורך בתוצאה קרובה כל כך לטווח הנורמה לקחת תרופה בכדי לאזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת
פרופ` דוד בידר30/07/2021צריך קודם כל לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם 1 מג דרך הנרתיקרחל28/07/2021
הרופאה שלי נתנה לי מינון של אסטרופם 1 מ"ג לשים בנרתיק פעם ביום בערב למשך חודש אבל בבית המרקחת הרוקחת אומרת שאין כדורים לנרתיק רק לבליעה. האם אלו אותם כדורים? האם הם בטוחים להכנסה לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בפרקטיקה המקובלת ניתן לת גם את הכדור דרך הנרתיק,שהרמת הורמון האסטרוגן המושגת בדם הנה גבוהה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זרע טיפות אהבה עוברות דרך בדמור28/07/2021
שכבנו והתחככנו אחד על השני כשאני ללא בגדים והוא עם בוקסר שכבר היה לח מטיפות אהבה, הייתי סביב הביוץ, האם יש סיכוי להריון? לא הייתה שפיכה. מאוד חוששת, יכול להיות מעבר דרך בד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שהסיכוי נמוך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם להריון בבוקראפרת28/07/2021
שלום רב,
היום אני 11 יום אחרי הביוץ.
ביצעתי בדיקת דם להריון בבוקר.
התוצאה הינה קטן מ2.
האם יש סיכוי שיכפיל את עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמתיני עוד 4 ימים ובצעי בדיקה חוזרת אם לא תקבלי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדלו מהר לאחר 4 ימי הזרקותליאורה28/07/2021
בוקר אור,
מזריקה גונאל ולאחר 3 ימים עברתי למונופור עקב תגובה אלרגית.
ביום הרביעי להזרקות נצפה זקיק אחד בגודל 17.
ועוד זקיקים קטנים.
מה המשמעות שהוא גדל כל כך ביחס לימי ההזרקה? האם זה מעיד על משהו?
מה המלצתך בנוגע לשאיבה במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין זה נראה בטווח התגובה הסבירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבב ivf והזרעות האם כדאי?שימרית27/07/2021
שלום וברכה
בת 40.8 , ביצעתי סבב ivf ראשון אצל הרופאה שלי, נשאבו 7 ביציות ו4 הפריות,
בסבב ראשון הוחזרו 2, סבב שני הוחזר 1 וסבב שלישי הוחזר 1 - הריון כימי.
הרופאה מעוניינת לנסות הזרעה כעת מהסיבה שהיה הריון כימי.
לפי מה שאני קוראת, בגילי חבל לבזבז זמן על הזרעות עם הורמונים וללא.
אשמח לחוות דעתך.
תודה ובשורות טובות אמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבב
פרופ` דוד בידר27/07/2021חבל לבזבז זמן על הזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי בסבב להזרעהMor27/07/2021
שלום, בסבב האחרון שמיועד להזרעה טופלתי בגונל F (מינון של 75IU) ביום ראשון האחרון בבדיקות שביצעתי התקבל אסטרדויל 3677, LH 6.5 ופרוגסטרון קטן מ 2. באולטרה סאונד נצפו הרבה זקיקים: 16, 13, ארבעה 12, 11 ועוד קטנים רבים. ביום שני (אתמול) ביצעתי בדיקות בשנית והתקבלו התוצאות הבאות: אסטרדויל 5929, LH 15.5 ופרוגסטרון קטן מ 2. באולטרה סאונד נצפו הרבה זקיקים: 18, 15, 14, ארבעה 13, שניים 11 ועוד זקיקים רבים קטנים. נאמר לי כי אני סובלת מגירוי יתר שחלתי ועליי להפסיק מיידית את הטיפול. מאוחר יותר, קיבלתי המלצה משני רופאי פוריות להזריק cetrotide בשני ובשלישי (בהתחשב בכך שקיימנו בראשון יחסים וישנו סיכון שאני כבר מבייצת) ממש התבאסתי מכך כי הרי זה אומר שכל הטיפול הולך לפח... הזרקתי cetrotide אתמול, כפי שהונחיתי ואני מתלבטת האם באמת נחוץ שאזריק גם היום.. (מחר אני אמורה ללכת למעקב זקיקים והורמונים) אני מרגישה על הגוף שלי שהביוץ כבר קרה ולכן לא מבינה מה אמורה להיות ההשפעה של הזריקה. כמו כן, במידה ואכן הזריקה מנעה את הביוץ, האם אני אמורה לקבל בהמשך אוביטרל או כל תרופה שכן יגרמו לביוץ? לא ברור לי מה הפרוטוקול במצב כזה... אני ממש אשמח לקבל יעוץ בנושא.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי
פרופ` דוד בידר27/07/2021לא היה צריך להפסיק הטיפול
אם הזרקת רק צטרוטיד אז הטיפול כבר לא יצלח.
לגבי הפרוטוקול הבא צריכה הסבר טוב מרופא שיטפל בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי שחלתי האם הטיפול לא יצליח?
Mor27/07/2021בוודאות הטיפול כבר לא יצלח? ואם לא אקח היום ציטרוטייד? יש סיכוי שאבייץ מחר והטיפול כן יצלח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסבב
פרופ` דוד בידר27/07/2021צריך לקחת זריקות הורמונליות עם צטרוטיד.
אם לא לקחת זה אבוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי יתר שחלתי
Mor28/07/2021לקחתי צטרוטייד רק פעם אחת.
בבדיקות דם שביצעתי היום התקבל אסטרדויל 1024 pmol/L
LH 2.6
ופרוגסטרון קטן מ 2... כלומר טרם התרחש ביוץ.
עדיין יש הרבה זקיקים (כ 12, 6 בכל שחלה) אבל רובם בגדלים 12-15 ורק אחד בגודל 20.
הנחו אותי להמשיך לקחת ציטרוטייד ולחזור ביום ראשון לביקורת. במידה ואני בוחרת שלא להמשיך לקחת ציטרוטייד, האם יש בכך סכנה? מה יכולות להיות ההשלכות לכך?
אני לא מקיימת יחסים והפעם האחרונה שקיימנו היתה ביום ראשון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תשובת מומחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021לא נראה לי ש מקצועית ראוי לסתור את גישתו שח הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה כה חדה של האסטרוגן
פרופ` דוד בידר28/07/2021ירידה כה חדה של האסטרוגן מראה שהטיפול הזה כשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאספירין לאחר החזרהאלי ור27/07/2021
פרופסור שלום,
לאחר החזרה מקבלת לתמיכה דופסטון 3x,
אסטרופם 2x, קרינון 1 ומיקרופירין 100.
יש לי אלרגיה למיקרופריון במראה של אדמומיות וגרד בחלק הפנימי של הירכיים ובכפות הרגליים.
האם יש תחליף למיקרופירין שמותר לקחת לאחר החזרת עוברים ובהריון? לדוגמה האם מותר לקחת קרטיה?
תודה מראש,
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה
פרופ` דוד בידר27/07/2021מדוע את צריכה אספירין?
אם אין התויה לא צריך חקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לקבוע את מין העובר?אלין26/07/2021
הי.
האם ניתן לקבוע את מין העובר באיזשהו שלב? אולי אחרי מספר לידות...
או שזה לא קיים בארץ.
אשמח לדעת במה זה תלוי.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית זוג מאותו המין
פרופ` דוד בידר27/07/2021בארץ ניתן בתהליך של הפריה חוץ גופית, אם יש לזוג 4 יחסים מאותו מין להגיש בקשה לוועדה שתאשר את התהליך.
התשלום הוא על ידי הזוג המטופל והוא גבוה.
ניתן לבצע זאת בחו״ל גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים גדלים מהר מדימיכל26/07/2021
שלום,
בת 35. לפני 8 חודשים ביצעתי פרופיל הורמונלי ו FSH היה 9.1 ו AFC היה 17. E2 היה 224.
התחלתי סבב ראשון לפני כמה ימים וביום השלישי לוסת התחלתי להזריק גונאל במינון 187. לאחר שלושה ימים החלפתי למנופור באותו מינון בגלל תגובה אלרגית. היום לאחר 4 ימי זריקות נראו באחת מהשחלות 3 זקיקים בגודל 20,17,16 ובנוסף זקיקים קטנים בשתי השחלות. חשדו שאולי מדובר באנדומטריומות אבל האסטדריול גבוה (2900) והרירית עבה (9).
אציין שאת הסבב התחלתי לאחר חודש גלולות כי בחודש הקודם ראו ציסטה בשחלה ו E2 היה 300.
מה הסיכוי שאכן מדובר בזקיקים ואם כן מה המשמעות של זה שגדלו כל כך מהר? האם אומר משהו על האיכות שלהן? האם מעיד על בעיה ברזרבה השחלתית או בעיה אחרת?
אני לא בטוחה שאלך בכלל לשאיבה בשביל 3 זקיקים אבל מוטרדת מאוד מהמצב...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי מדובר בזקיקים תקינים כי קיימת התאמה בין מספר הזקיקים הבשלים לרמת ההורמונים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תוצאת בדיקה ביתיתאניה26/07/2021
שלום,
בדיקת הבטא שלי צפויה לשלישי (מחר), עשיתי אתמול (25.7) בדיקה ביתית ונצפה פס נוסף חלש
13.7 אוביטרל שלם
19.7 החזרת בלסטוציסט
16.7 שליש אוביטרל
21.7 שליש אוביטרל
יש מקום לאופטימיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר26/07/2021יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)