מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקה וגינלית בגלל חרדהלירון04/08/2021
אני בתהליך של הפריית מבחנה
ויש לי עוד כשבוע בדיקת דופק לעובר
אני ממש בחרדה בגלל הפלות קודמות
האם אני מומלץ לי ללכת לרופא לבדיקה וגינלית
להורדת רמת החרדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר04/08/2021את לא חייבת לעבור בדיקה וגינלית ,אם עברת לפני ההריון בדיקה ומשטח צוואר הרחם תקין.
בכל מקרה בדיקה לא גורמת להפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן 5 פעמיםקארין03/08/2021
מחר החזרה.
הרופא אמר לי לקחת ממחר בבוקר 5 פעמים ביום
2 בבוקר, 1בצהריים, 2 בערב
נרות אוטרוגסטן 200 מ״ג וגינלי.
נשמע קצת המון, קראתי שנהוג לקחת 3 פעמים. לא מסוכן?
מציינת שהבדיקות ההורמונליות שלי תקינות, אין חוסרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטן
פרופ` דוד בידר04/08/2021לא כתבת האם זה אחרי שאיבה או שזה פרוטוקול אחר .
בכל מקרה אין שום בעיה עם התמיכה הזו גם אחרי שאיבה או החזרה על בסיס הורמונלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןטלי03/08/2021
הרופא המליץ לי מרפאה להריון בסיכון .האם רופא או רופאה להריון בסיכון שלא נמצאים במרפאה כזאת , אלא נמצאים במרפאה רגילה זה גם בסדר או שצריך מרפאה שמטפלת בהריון לסיכון? מה ההבדל ? חייב מרפאה או מספיק רופא כזה שנמצא אפילו במרפאה רגילה ??
כי לא ממש מכירה ולא ממש הבנתי את זה ואין מרפאה כזאת בכל מקום לכן שואלת ..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר04/08/2021מעקב הריון תלוי ברופא המבצע.
אם הוא מחליט שהוא יכול ויודע לעשות מעקב ,גם אם יש בעיה בריאותית כלשהיא לאישה בהריון ,אזי הוא יכול לעשות מעקב בדיוק כמו במרפאה שבה יושב רופא שאליו נשלחה היולדת בסיכון.
במקרה והוא חושב שהוא מעדיף שמישהוא אחר יעסוק ביולדת אשר הריונה בסיכון מוגבר עקב מצב כמו יתר לחץ דם, סכרת או גורמי סיכון אחרים, והיולדת זקוקה ליותר ביקורים , בדיקות ועוד ידע נוסף ,אזי הוא מפנה למרפאה כזו שנוצרה במיוחד והמקבלת יולדות שהרופא לא מעוניין להתעסק עמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני צריכה מרפאה להיריון בסיכון?
טלי05/08/2021הבנתי.
אך אני אוסיף ואסביר אני בתחילת הריון אחרי ivf, הייתי אצל רופא פרטי כל הזמן בשביל להשיג את ההריון הרופא אמר לי מה הבדיקות שאני צריכה לעשות בהמשך והמליץ ללכת לרופא נשים להמשך ומשם להמשיך למרפאה להריון בסיכון. מקווה שכעת זה קצת יותר ברור.
עכשיו השאלה שלי, אני צריכה לבקש מרפאה להריון בסיכון (מקום שכולן מתמחה בהריון כזה) או שאפילו רופא/ה שבהתמחות שלה מטפלת בהריון בסיכון ולא נמצאת במרפאה ייעודית אלא במרפאה רגילה אבל שוב היא רופאה להריון בסיכון זה בסדר ? כי הרופא אמר מרפאה להריון בסיכון אבל האם זה משנה מרפאה כזו ייעודית או רופאה הזאת שמצאתי במרפאה רגילה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי את צריכה בשלב זה רופא נשים עם ניסיון ולפי הצורך ים ה אותך למרפאה הייעודית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בהחדרת קרינוןסוזן03/08/2021
בוקר טוב
..אני אחרי ivf והריון חיובי ..בשבוע הבא יש לי אולטראסרונד.
מהרגע שהתחלתי להשתמש בקרינון הצלחתי להחדיר כמו שצריך ..כבר יומיים אני מתקשה להחדיר וגם מפחדת לדחוף ..האם זה מצב רגיל?
תודה על המענה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי
פרופ` דוד בידר04/08/2021לא צריכה להיות בעיה בהחדרה ואני לא יודע למה קשה לך.
יש כדורים של פרוגסטרון ,כמו אוטרוגסטן ,שאפשר לשים בנרתיק ולראות אם זה יותר נוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יומיים לפני שאיבהשרון02/08/2021
שלום,
אני 36 שעות לפני שאיבה ...
הפריית תורם ולא מבן הזוג שלי.
קיימנו יחסים אתמול ורצינו לשאול האם ייתכן שישאבו עוברים שנוצרו או זרע שלו שסביר שעדיין נמצא בתוכי בצוואר הרחם או מקום אחר בגוף? או שיש לנו וודאות שהזרע המפרה הוא של התורם (בן זוגי אינו מעוניין בילד משלו גנטית, לכן בודקים לפני השאיבה אם קיימת אופציה שזה יקרה.
לא תהיה החזרה החודש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסיכוי קטן אם כי לא בלתי אפשרי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמידה והשאיבה במרחק של 4 ימים מקיום היחסים עדיין יש סיכון קטן?
שרון02/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזור אחרי איקקלומיןיערה01/08/2021
שלום רב,
החודש לקחתי איקקלומין 5 כדורים מהיום החמישי למחזור.
אחרי 10 ימים מלאים מהביוץ (זוהה במדויק עי מעקב זקיקים ובדיקות דם)ביצעתי בדיקת הריון שיצא בטא קטן מ2.
אני כבר 15 יום לאחר ביוץ ואין ווסת.
יש טעם לבצע בדיקת הריון??לפי מה שהבנתי במידה ויש הריון הייתי אמורה לראות רמת בטא בדם עשרה ימים אחרי הביוץ.
כמו כן ממה יכול להיות האיחור במחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ` דוד בידר02/08/2021אם לא קיבלת זריקת ביוץ אז עניין הביוץ המדוייק הוא הערכה בלבד.
לכן יש לחכות בסבלנות לבוא הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם ותופעות לוואילאה31/07/2021
שבוע טוב!!
בהחזרה הקודמת כשנטלתי אסטרופם 2 בבוקר ו2 בערב היו לי כאבי בטן נוראיים ולפעמים בחילה בקטנה. הטיפול לא הצליח ומיד עשיתי שוב טיפול והתחלתי לקחת אסטרופם לפני כמה ימים וכל יום יש לי בערך פעמיים שלשולים כאבי בטן וכאבי ראש מידי פעם האם נורמלי והגיוני? זה מפריע לספיגת הכדור בגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כדאי שתידעי את הרופא מדובר בתופעות לואי חריגות בעוצמתן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי גרידהמורן31/07/2021
שלושה שבועות אחרי גרידה היה דם בניגוב ליום אחד.
כשבועיים וחצי אחרי הגרידה בבדיקה אצל הרופא הרחם היתה נקייה.
האם הגיוני שזה הוסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ` דוד בידר31/07/2021כדי לדעת צריך לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן31/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיגיעו התוצאות
מורן03/08/2021שלום,
אלה התוצאות
E2- 218
Lh- 2.3
Prog - 45.2
אשמח לדעת אם זו באמת היתה וסת או שצריכה לקבל בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר04/08/2021רמת הפרוגסטרון מאוד גבוהה ולכן זה לא וסת ,ועדיין ההורמונים שמוגברים בהריון לא ירדו, והדימום הוא עקב כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות מסמך מעבדהשיר30/07/2021
שלום,
בת 34 עשיתי 2 סבבים של הקפאת ביציות.
בסבב השני הוצאו 18 ביציות והוקפאו 9.
בדוח מעבדה כתוב ש4 ביציות היו m1 ,
4 Gv ו1 ארטיות.
מה זה אומר והאם זה נותן מידע על רמת הפוריות שלי? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות
פרופ` דוד בידר30/07/2021אילו תוצאות סבירותבמהלך הקפאת ביציות.
הכוונה בכתוב שחלק מהביציות לא תקינות וחלק לא בוגרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת ivf - הפסקת הטיפול באמצערויטל29/07/2021
שלום
התחלתי סבב טיפולי ראשון שלי עם הזרקות של פרגרובריס 300, היום יום חמישי להזרקות ובשל בעיה רפואית הונחתי להפסיק את הסבב.
רציתי לדעת מה קורה עם הזקיקים שכבר גדלו? הם מתפוגגים בביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת
פרופ` דוד בידר30/07/2021יתפוגגו, לרוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אלונבה יכולה לגרום לבטא להיות חיובית?מטופלת ivf29/07/2021
שלום,
אני בהתחלת סבב שאיבה.
הזרקתי לפני יומיים אלונבה.
עשיתי בדיקות דם כלליות ועשו לי גם הורמונים.
פרוגסטרון קטן מ2.
בטא 20.
כיצד ייתכן שבטא חיובית בשלב כזה?
האם ייתכן שהאלונבה מכילה הורמון בטא וזה מה שגרם לבדיקה להיות חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר30/07/2021האלונבה לא גורמת לבטא חיובי.
יש לחזור על הבטא ולראות מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי לדעתך להפסיק את סבב השאיבה ולחכות שהבטא תרד ?
מטופלת ivf30/07/2021האם אפשר להפסיק את הסבב אחרי שהוזרקה אלונבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מה שכתוב בעלון לצרכן יכול להסביר שכן תיתכן תוצאת היריון חיובית כוזבת?
מטופלת ivf30/07/2021Elonva may cause a false positive hCG pregnancy test if the test is administered during the ovarian
stimulation portion of the ART cycle. This may be due to cross-reactivity of some hCG pregnancy
tests with the carboxy-terminal peptide of the beta subunit of Elonva.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר30/07/2021תמשיכי ותחזרי על הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אסטרופם לפני החזרת מוקפאייסמין29/07/2021
הי דר
אני בטיפול אסטרופם 3 ליום +1 לנרתיק , היום יום 17 למחזור ההורמונים הם
פרוגסטרון -0.4
אסטרודיול 254
רירית 8 מ״מ
בימים קודמים האסטרודיול היה סביב ה500 ופתאום ירד הפרוגסטרון לא עלה על 0.5
האם הגוף שלי לא מגיב טוב לאסטרופם? הזויי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרופם
פרופ` דוד בידר29/07/2021האסטרוגן הוא לא תמיד מדד טוב ומה שחשוב זה הפרוגסטרון הנמוך.
יש להמשיך ולחזור על הבדיקה בעוד יומיים -שלושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העמסת סוכר הריון תאומים שבוע 25לי29/07/2021
שבוע 25 עושה העמסת סוכר 50 (הריון תאומים) אמרו לי אם התוצאה מעל 135 לעשות את ה 100.
2 שאלות:
1. הגיוני שאחרי המשקה הממותק הזה, אין הרגשה שהם זזים? הם אמורים להגיב למתוק, לא?
2. במידה ויוצאת תוצאה גבוהה, זה מסוכן או שצריך רק מעקב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצא לי בהעמסת סוכר 98, זה יכול להיות בתאומים או נמוך?
לי29/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכר
פרופ` דוד בידר29/07/2021תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריסטליה28/07/2021
שלום ד"ר,
אני טליה, בת 24. אני נשואה שנתיים וחצי, לוקחת גלולות בכל תקופה זו ללא הפסקה. לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם שגרתית ובין הבדיקות יצאה תוצאה גבוהה מטווח הנורמה של בלוטת התריס (4.91- לא היו שום תסמינים שהראו זאת, מעבר לעייפות ונשירה שלא קשורים רק לזה- אולי מעט נפיחות בגרון שהרופא משפחה הבחין לאחר התוצאה..לא משהו שמאוד בולט רק במגע בזמן נשימה) אף אחד מבני משפחתי לא סבל מזה, מאיפה זה הגיע? האם יש סיכוי שבבדיקת דם חוזרת התוצאה תהיה בטווח הנורמה? ואולי זה טעות?
הרופא משפחה שלי אמר שזו תוצאה נמוכה ושאין לי ממה לחשוש ושלא ינתנו כדורים בכדי לאזן זאת, לעומת זאת, הרופאת נשים שלי, שיודעת שאנו מתכננים הריון בקרוב, אמרה שחייב לאזן זאת. הרופאה ביקשה שאעשה בדיקת דם אחרי חודשיים ללא גלולות, ואלך לאנדוקרינולוגיה בכדי שיתן מינון שיאזן אותי. נורא מפחדת להיכנס בטעות להריון בתקופה זו ושיהיה נזק בכך. אני מאוד מפוחדת מהמצב. האם זה יכול להקשות על כניסה להריון?
שמעתי על נשים רבות עם תת פעילות בבלוטת התריס שסבלו מהפלות רבות, האם זה קשור?
האם יש קשר לתזונה? מה אוכל לעשות בכדי לאזן זאת מעבר לכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות
פרופ` דוד בידר28/07/2021הצשובה לא ברורה
יכולה לדלוח את גף המעבדה עצמו ללא השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טלינ28/07/2021תמונה של תוצאת הבדיקה. צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות
פרופ` דוד בידר29/07/2021אין לך מה לחשוש אם יהיה הריון. בסך הכל יש לחזור על הבדיקה לאחר הפסקת גלולות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טליה29/07/2021האם יש צורך בתוצאה קרובה כל כך לטווח הנורמה לקחת תרופה בכדי לאזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת
פרופ` דוד בידר30/07/2021צריך קודם כל לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם 1 מג דרך הנרתיקרחל28/07/2021
הרופאה שלי נתנה לי מינון של אסטרופם 1 מ"ג לשים בנרתיק פעם ביום בערב למשך חודש אבל בבית המרקחת הרוקחת אומרת שאין כדורים לנרתיק רק לבליעה. האם אלו אותם כדורים? האם הם בטוחים להכנסה לנרתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בפרקטיקה המקובלת ניתן לת גם את הכדור דרך הנרתיק,שהרמת הורמון האסטרוגן המושגת בדם הנה גבוהה יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)