מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם סינרל דוחה מחזורדליה29/06/2009
שלום,
התחלתי הסנפה של סינרל ביום 23 למחזור. היום יום 28 למחזור אין סימן לדימום (אמנם המחזור לא תמיד מדויק אצלי אך בדרך כלל יש הפרשות דמיות כמה ימים לפני).
האם עלי לעדכן על כך את הרופא או להמשיך עם ההסנפה ולחכות למחזור?
בנוסף עלי להתחיל לקחת כדורי פרדיזון עוד יומיים - האם להתחיל כרגיל לפי התוכנית או להתייעץ עם הרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך אפשר לשאול אותך על סינרל?
אורה29/06/2009סינרל - איך מכינים פעם ראשונה?
קראתי איפה שהוא שצריך לרסס 5-7 פעמים לפני תחילת שימוש, זה נכון?
ובכלל - האם צריך לעשות משהו להכנת המשאף לשימוש בפעם ראשונה?
ובכלל האם יש לך טיפים...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי מה שכתוב בהוראות
דליה29/06/2009בפעם הראשונה לחצתי כמה פעמים באויר עד שיצא החומר .
ועכשיו אני לוחצת כבר שזה באף.
יש הוראות מאד ברורות בקופסה.
סך הכל זה די נח לשימוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה-תופעות לוואי?אלמונית29/06/2009
בת 40, ברקע אפילפסיה ויתר לחץ דם מאוזנים תרופתית.
הזרעה ראשונה עברה ללא תופעות לוואי.
הזרעה שניה לפני 7 ימים, 3 ימים לאחר ההזרעה חום 38 בשעות הערב, דופק מהיר, כאבי ראש בלתי נסבלים, עצירות,כאבי בטן כתוצאה מכך כנראה, צמרמורות, חולשה ועייפות קשות מאוד.קשה לצאת מהמיטה. כל זה עבר רק היום בבוקר, יום שביעי לאחר ההזרעה.
טופלתי לפני ההזרעה יומיים 2 אמפ' מנוגון לאחר מכן 8 ימים 3 אמפ' מנוגון וזריקת אוביטרל כ - 35 שעות לפני ההזרעה.
1.האם תופעות הלוואי האלה יכולות להיות כתוצאה מההזרעה?
2.עקב החולשה הקשה של הגוף שעדיין קיימת ואני חייבת לציין שגם עייפות הנפש, אם לא יהיה הריון במחזור טיפול זה , האם כדאי לי לעשות הפסקה של חודש ולחזור לטיפול במחזור הבא עם כוחות מחודשים, הרי ידוע שגוף ונפש משפיעים אחד על השני, לא?
מה אתם ממליצים?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלמונית29/06/2009מישהו עונה לשאלות היום?
אודה להתייחסות של אחד הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 10.57 לאחר מחזוראפרת28/06/2009
שלום,
עשיתי בדיקת בטא 12 ימים לאחר החזרה של 2 עוברים מופשרים והתוצאה הייתה 14 התבקשתי לעבור שוב לאחר כמה ימים בדיקת דם ובאותו היום קיבלתי מחזור הרופא ביקש שבכל זאת אעשה בדיקת דם כדי לראות שהכל בסדר אולי אחד נקלט בכל זאת
היום עשיתי בדיקת בטא והתוצאה 10.57 מה זה אומר?
(המחזור היה דימים חלש שנפסק אחרי 3 ימים)
אשמח לתשובה
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה נא התייחסותכם
אפרת29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה28/06/2009
שלום,
אני בת 37. אני לקראת תחילת טיפול הפריה ראשון שבו אשאב ביצית אחת במחזור טבעי. המחזור החודשי שלי בדר"כ סדיר עד שבוע איחור. יש לי כבר שבועיים איחור ובדיקות הדם שעשיתי היום הראו את התוצאות הבאות:
estradiol 851
progesterone 1.5
hcg - b שלילי|
אשמח אם תסביר לי את התוצאות.
כמו כן, אם תוכל להגיד לי מתי ה:
MIDCYCLE EAK
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בהריון :-(
תותית29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה....ר28/06/2009
היי שלום...
יום חמישי התחלתי לקחת כדור איקאקלומין 2 כדורים ביום חמישה ימים ביום שני אני צריכה לסיים (מחר 29.6) וביום שני יש לי אולטרסנט ..והשאלה שלי היא אם מותר לקיים יחסי מין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון...
ר28/06/2009סליחה ביום חמישי הזה האולטרסנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין שאלה.....
ר29/06/2009היי שלום...
יום חמישי התחלתי לקחת כדור איקאקלומין 2 כדורים ביום חמישה ימים ביום שני אני צריכה לסיים (מחר 29.6) וביום חמישי יש לי אולטרסנט ..והשאלה שלי היא אם מותר לקיים יחסי מין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שלוםמירי28/06/2009
ב-11.6 ביצעתי הזרעה, בטא אחרי 14 יום היתה 113. השאלה היא איך עושים את חישוב העובר כלומר בן כמה הוא עכשיו??????
שאלה נוספת האם כדאי להגיע לu.s רק בשבוע ה-7?????????
ועוד שאלה קטנה האם יש צורך להמשיך במעקב אחרי הבטא??????
תודה מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מירי29/06/2009לבנתיים עשיתי עוד בדיקת בטא והיום ביום ה-18 התוצאה היא 559, אני מבינה שזו התקדמות טובה??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ליום אחדmich28/06/2009
שלום רב.
בשבוע שעבר קיבלתי מחזור וביום הראשון התחלתי לקחת גלולות לקראת IVF. הדימום נמשך ליום אחד בלבד והיה מאד מאד חלש. למרות הכל המשכתי עם הגלולות.
האם יתכן שהמחזור נפסק בשל התחלת הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ליום אחד
ד''ר יעקב לברון28/06/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומרמאיה28/06/2009
ראיתי בשני דוחות החזרת מוקפאים שהיו לי שהעוברים שלא הוחזרו הם DEG ובפעם אחרת נרשם EZ.
מה פירו ש שני הסימונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר
ד''ר יעקב לברון28/06/2009DEG- הביצית עברה ניוון (גדנרציה). (EZ- (EMPTY ZONA הביצית לא נמצאה בתוך המעטפת שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה - דיפרלין וגונלFלי28/06/2009
שלום,
אני לקארת הפריה ראשונה,מזה כשבועיים אני מזריקה דיפרלין 0.1 ולפני כשבוע הרופא הוסיף גונלF 150. מזה כשבוע אני סובלת ממגרנות חזקות וכאבי ראש שלא נעלמים. האם יש קשר לזריקות?
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה - דיפרלין וגונלF
ד''ר יעקב לברון28/06/2009יתכן מאוד. תפני לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שאלהטלי27/06/2009
שלום, ילדתי לפני שלוש שנים ילדה מטיפולים אצלך בבריאות האישה. עכשיו אני רוצה לחזור לטיפולים. האם אני צריכה שוב הפנייה מרופא הנשים שלי? האם צריך לבוא עם בדיקות מסויימות לפני שמתחילים בהפנייה של רופא משפחה או רופא הנשים? אז עשינו 3 הזרעות ואחר כך 2 IVF האם עכשיו מתחילים ישר מIVF? ואם כן, צריך קודם להביא אישור ממכבי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול06/07/2009בואי עם מכתב הפניה מאת רופא נשים מטפל.
כל השאר - נבצע במרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציות - כמה זמן ניתן להחזיקשרית27/06/2009
ביציות בהקפאה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות בהקפאה
ד''ר יעקב לברון28/06/2009תאים קפואים ניתן להחזיק בעיקרון יותר זמן מתוחלת החיים הממוצעת שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LHבתאל27/06/2009
רציתי להבין את ערכי ההורמון הנ"ל שידוע לי שהוא תקין עד לערך 16.9, שמתי לב שבשתי ההפריות עם תוצאות חריגות , האחת קיבלתי לדיכוי אורגלוטרן שגרם לי לתופעה חריגה של גלי חום , lh-16.9 נשאבו 2 ביציות ו2 עוברים לא תקינים שלא הוחזרו.
הפריה חריגה שניה קיבלתי לדיכוי צטורטייד שגם גרם לי לגלי חום ,lh-18/8 , זקיק ללא ביצית .
ברצוני לציין שביתר טיפולי ההפריה בהם קיבלתי לדיכוי דקפפטיל לא היו לי שום תופעות לוואי, ללא כלל גלי חום, והיו ביציות ועוברים תקינים.
שאלותי:1. האם סוגי הדיכוי הנ"ל שיצרו תוצאה חריגה עשויים ליצור תופעות שכאלה?
האם במהלך בדיקות הורמונליות בתהליך טיפול ההפריה יש מקום לתת את הדעת לערכי lh הגבוהים והאם יש טיפול לכך?
אני חוששת שlh גבוה מרמז על כישלון טיפול ויש להימנע מימנו או לטפל בו?!
תודה רבה לתשובתכם!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם הצטורוטייד lh 18.8
בתאל27/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצטרוטייד ואחיו החורגים...
שירה27/06/2009הדעות חלוקות בקשר למדכאים למיניהם.
הרופאים ממליצים ומשכנעים אותך שאת חייבת אבל חייבת לקחת צטרוטייד ואחיו על מנת שלא תגיעי לשאיבה ולא יהיה מה לשאוב..
מצד שני יש שמועות שהמדכאים הללו פוגעים באיכות הביציות.
מנסיון אוכל לספר שבטיפול הראשון לא לקחתי צטרוטייד. היו ביציות, היו הפריות ונולדה לי תינוקת...
בטיפול השני שמתבצע כעת, שוכנעתי קשות לקחת צטרוטייד. ואני מצטערת עד מאד שלקחתי.
פחות ביציות, פחות הפריות וטיפול רשלני אחד שלא הניב תוצאות.
אז לשיקולך..
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת..
בתאל27/06/2009מסתבר שאי חכם כבעל ניסיון ולצערנו למדנו זאת על הבשר שלנו , אני אישית גמרתי מאורגלוטראן ומצטרוטייד, שלא לדבר על הסינארל שהצניח לי את ההורמונים כמו לאישה בגיל הבלות, הדקפטטיל היה הכי נכון לי ומתאים לגופי והתוצאות הוכיחו זאת, מאוד חשוב שגם אנחנו נהיה קשובות לגופינו וחשוב להיות עם רופא שמקשיב לך ולא כזה כמו שהיה לי שאין לו זמן לדבר ולהקשיב, אני מאחלת לך בהצלחה וחשוב לי מאוד לקבל את חוות דעתם של הרופאים כאן גם לגבי הlh
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובתכם חשובה לי מאוד
בתאל28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה- ברוך שובכם..:)
בתאל03/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהLH
פרופ' שחר קול03/07/2009יש לשפוט רמת LH לפי ההקשר המדויק בכל שלב של הטיפול.
בכל מקרה - כנראה שרצוי לחזור על הפרוטוקול שהניב ביציות ועוברים, ולזנוח הטיפול שכשל פעמיים בכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlhהגבוה היה בסמוך לשאיבה..
בתאל03/07/2009איזה פרמטר בתהליך אמור לשקף הlh? תודה לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איה הביוץ? אנא עזרתכםשירה27/06/2009
שבת שלום רופאים יקרים
היתכן שבחודש מסוים אין ביוץ כלל??
בת 41 יש לי תינוקת בת 8 חודשים מטיפול קודם. טיפול נוסף התחדש במחזור הראשון לאחר ההנקה. החזרת טריים שכשלה. וכעת לקראת החזרת בלסטוציסטיים על מחזור טבעי שמסתבר שאין ביוץ...
מה עושים? היש סיבה לדאגה
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לי בעיה דומה. איפה הרופאים?
יעל27/06/2009האם יש דבר כזה שאין בכלל ביוצים אבל מחזור יש מדי פעם?
בדקתי שלושה חודשים כמעט שבוע בכל פעם בערכת ביוץ ואף פעם לא יצא חיובי.
מה זה אומר? האם צריך בירור יותר מקצועי?
האם אפשר להכנס להריון אם אין בכלל ביוצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשר ביציות בשאיבה -> עובר אחדניר27/06/2009
שלום רב לרופאים,
ביצענו אתמול שאיבה ומתוך עשר ביציות הודיעו לנו שנותר עובר אחד בלבד במעבדה.
הסיבה לטיפולים הייתה זרע נמוך (0.8 במקום 20 בנפח).
מהן הסיבות האפשריות למספר עוברים נמוך כל כך שמאפשר רק החזרה אחת במקרה הטוב?
תודה רבה,
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענה לך הרופא
שרית28/06/2009האם עשיתם מיקרומניפולציה ? זה תהליך שאמור לעזור לזרע שישי לו בעיה בתנועתיות.
זו עבודה שנעשית במעבדה. האם ביצעתם ?
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרו שמדדי הזרע מחייבים מיקרו
ניר28/06/2009האם מיקרומניפולציה מקטינה את כמות העוברים ביחס לביציות?
יש לנו מחר החזרה עם עובר אחד. אם תכשל יש לנו את כל התהליך כולל שאיבה מחדש הכל בשביל החזרה אחת.
אנחנו עושים חוץ גופית בגלל בעיית זרע שלי. כל המערכות של אישתי תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשר ביציות בשאיבה -> עובר אחד
ד''ר יעקב לברון28/06/2009סיבות רבות. אם לא הפרו ע"י מיקרו מניפולציה זה בגלל איכות הזרע בד"כ. אם כן זה יכול לנבוע משילוב של איכות ובשלות הבציות, איכות הזרע וגם ממידת המיומנות של המבצעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ניר28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנק הזרעסופיה26/06/2009
האם בבנק הזרע עושים בחודש אחד סביב הביוץ כמה הזרעות כדי להגדיל סיכוי או שמסתפקים בהזרעה אחת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו לך
לימונית27/06/2009ג'ולי,
השאלה שלך לא קשורה לבנק הזרע, אלא למועדי ההזרעה.
יש רופאים שמעדיפים לעשות בתנאים מסוימים של בחורה מסוימת שתי הזרעות, אחת לפני הביוץ, ואחת לאחריו, וכאמור, זה קשור לנתונים של הבחורה (או במקרים של זוג - בנתוני שני בני הזוג).
ההבדל היחידי מבחינתך, שקשור בבנק הזרע, הוא שאם את מעוניינת בשתי הזרעות, תצטרכי לשלם על שתי מנות בנפרד, בכל חודש.
בכל מקרה, נתוני הזרע של התורמים הם ברמה טובה. זה חלק מהאחריות של בנק הזרע, הרי זה כרוך בתשלום, והתשלום צריך להיות על סיכויים טובים, ולכן זה משהו שנבדק.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)