מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לבנות-מבוטחות מכביאלמונית30/06/2009
בת 40,לאחר הזרעה שניה כנראה לא הצליחה,עוד הזרעה אחת ואם לא תצליח יעבירו אותי ל - IVF.
הריון מתרומת זרע,מרפאת פריון אסף הרופא.
מכיוון שכל התהליך די חדש לי ואני מבינה שתהליך ה IVF מסובך עוד יותר מבחינת הקופה, אודה לכל מי שתוכל לשפוך קצת אור על הביוקרטיה שמצפה לי.
1. האם עלי לגשת למרכז בריאות האישה ולעבור ועדה?
2. איזה ניירת עלי להביא עמי ומה הבדיקות שעלי לעבור?
3. האם לוקח זמן רב עד שהוועדה מאשרת את המעבר ל - IVF?
4. כמה טיפולים בשנה או בכלל הקופה מוכנה לממן?
5. עבור איזה תהליכים הקופה נותנת טופס 17 - שאיבה, החזרה, השבחה וכד'?
6. האם יש הפסקה ארוכה בין טיפול לטיפול?
7. האם זה כואב?
8. האם הקופה נוהגת ביד קשה בכל התהליך, עלי לציין שבהזרעה , מלבד טופס 17 להזרעה עצמה אני מממנת הכל מכיסי כי הם לא מוכנים לתת טופס 17 לשום הליך נוסף ואין לי כח להתווכח איתם.
התהליך מספיק קשה גם כך.
9. האם מאשרים מעבר ל - IVF לאחר 3 הזרעות לאשה בגילי , בת 40?
אודה לכל מי שתוכל לעזור לי במידע כלשהו כי אני לגמרי לבד בכל התהליך הזה ורוצה לדעת מה מצפה לי אם ההזרעה האחרונה לא תעמוד בציפיות.עלי לדעת גם איך לתכנן את צעדי הכלכליים כי אני לגמרי לבד בסיפור הזה ועלי לדעת למה לצפות.
תודה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלמונית קצת עזרה...
מיקה01/07/2009אני גם בנסיונות להרות מתרומת זרע, סיימתי את שלב ההזרעות וכנראה עוברת להפרייה.
הזרעה: את אמורה לקבל טופס 17 להזרעה ושטיפה ולשלם רק על מנת זרע.
באסף הרופא אם אני זוכרת, אין שטיפה בכל מקרה.
כשהרופא המטפל יחליט לעבור להפרייה, ובגלל גילך זה בד"כ יקרה מהר, הוא צריך לכתוב
מכתב לקופה עם הנימוקים. את מביאה להם (לסניף אליו את שייכת) את המכתב מהרופא + בדיקות דם פרופיל הורמונלי (לא תמיד הם מבקשים). את צריכה להחליט האם את מבצעת את ההפרייה בבית חולים ציבורי שעובד עם מכבי ואז לא עולה לך כסף. את הופכת להיות מטופלת של מחלקת IVF בבית החולים. הם נותנים לך פרוטוקול ומבצעים מעקב שאיבה והחזרה.
את צריכה להביא לבית החולים את מנת הזרע (התשלום על מנת זרע וההורמונים). או שאת מבצעת אצל רופא פרטי וצריכה לבקש ממכבי את האישור להפרייה בבית החולים בו עובד הרופא שלך. ואז את כמובן משלמת לרופא על הפעולה של שאיבה והחזרה. יומיים אחרי שאת מגישה למכבי את הטפסים תצלצלי לוודא שיש להם אישור לתת לך.
ואז את קובעת פגישה בבית החולים לפתיחת תיק . תביאי לשם את כל המסמכים הרפואיים שיש לך (בדיקות...) ואת הפרוטוקול מהרופא.
הם כבר ינחו אותך לגבי המשך הפרוצדורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי זריקותטניה29/06/2009
בנות ! משלא יודעת איך להזריק לבד זריקה עדיף ללכת למוקד, שמה בטוח יעזרו לכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה על סרטון
טלטל30/06/2009שיש באתר סרנו
פשוט לכתוב גונאל אף בגוגל
אני לא מצליה להעלות לכאן לינקים
הכי פשוט .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- We are not availabeפרופ' שחר קול29/06/2009
Sorry, we all attend a conference in Amsterdam.
Please bare with us
Will return Thursday July 2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח..
בתאל29/06/2009אם את מבייצת טיבעי 1-2 ביציות אולי העדיף ללכת על הפריה במחזור טיבעי, או פרופיל קצר אני כותבת לך זאת, לאחר שגם אני אינני מביאה הרבה ביציות לאור כמות ההורמונים רבה ככל שתהיה, ולאחר שהרגשתי כחייזר במחלקה ביררתי הנושא, יכול להיות פרופיל הורמונלי תקין וזה לא סותר, ממאמר של ופרופסור זיידרמן הוא אף צודד שלא בריבוי ביציות אלא באיכות , כי זה מה שקובע, לא אצל כולן קיימת הבשלת ביציות רבות, כפי שלא כל אלה שנשאבות מהן הרבה ביציות מניבות בהכרח עוברים רבים או טובים, יש לי חברה כמוני שנכנסה להריון וילדה ילד מקסים מביוץ הטיבעי, משאיבה של ביצית אחת וטובה , גם אני בעזרת השם שוקלת על הפריה לפי הביוץ הטיבעי, אם אפשר להימנע מכל ההורמונים האלה שאנחנו בלית ברירה מכניסות לגופנו מה טוב.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התגובה היא לאתי
בתאל29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרקת אוביטל-דחוף!!נואשת29/06/2009
שלום רב,
לפי הפרוטוקול הרופא אני אמורה להזריק היום אוביטרל ב- 10 בלילה
ולהגיע רק ביום שישי להחזרת עוברים מוקפאים. שאלתי:
1. האם מקובל להזריק בהחזרת מוקפאים על בסיס מחזור טבעי
2. האם ההחזרה לא תהיה מאוחרת מדי?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה לך..
מאיה29/06/2009מנסיוני - מקובל לתת זריקת אוביטרל לתזמון החזרה/הזרעה על בסיס טבעי (לאחר מעקב אולרסאונד בו נצפה זקיק 18 לפחות).
ההחזרה שלך נשמעת מאוחרת.. אם הזריקה היום בעשר בלילה ההחזרה צריכה להיות לאחר 36 שעות - כלומר - 10 בבוקר ביום רביעי.
ביום שישי את תהי כבר אחרי הביוץ ותזמון ממש לא יתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה טעות!!!!
מאיה30/06/2009מצטערת שהטעתי אותך אתמול..!
מרוב טיפולים שכחתי כמה דברים אתמול.
רק עכשיו נזכרתי שההחזרה של מוקפאים תלויה בגיל העוברים שהוקפאו.
אם הם בני יומיים - ההחזרה יומיים אחרי הביוץ.
אם בני 3 ימים - 3 ימים אחרי הביוץ..
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוביטרל תמיד
שירה30/06/2009רוב הרופאים מצדדים במתן אוביטרל בכל החזרה: טריים, מוקפאים, טבעי או מושרה. כנ"ל בהזרעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית ביום ה-14 מההחזרהלחוצה29/06/2009
היום 14 יום מההחזרה של 2 עוברים קפואים הבטא 800 זה בסדר?
זה לא יותר מידי?האם תאומים?מתי לבצע אולטראסאונד לדופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מירי מזל טוב
מישהי29/06/2009במקרה קראתי בפורום אז עד שהרופא יענה... אולי אוכל לעזור. הבטא היא בטא גבוהה ולכן סביר להניח שיש לך 2 עוברים או יותר( לי בתאומים שלי מהפריה היתה בטא כזאת גם). את צריכה לראות עוד יום הכפלה של תוצאות הבטא. ההכפלה צריכה להיות פי1.5-2 . מעל 100 בבטא כבר אין צורך בדר"כ לראות הכפלה. בערך משבוע 7 כבר תוכלי לראות דופק ( או כמובן 2) בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי התכוונתי מעל 1000 בטא אין צורך
מישהי29/06/2009לראות יותר הכפלה. יכול להיות שיש גם עובר אחד כי לי היתה כזאת בטא תאומים לאחר 12 ימים ואת זה תוכלי לראות ב"ה באולטרא סאונד בקרוב. מזל טוב שוב:) ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה היי נראה לי שיש
מישהי29/06/2009לך תאומים כי לפני יומים (יום 12) היתה לך סביר להניח בטא 400 כאשר מעל 300 זאת סבירות מאוד מאוד גבוהה להריון מרובה עוברים. אם כך מניסיון שמרי על עצמך ותיהיה במעקב צמוד. דופק בערך משבוע שביעי. בהצלחה ומזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי בתשובה העליונה לשירה . אני
מישהי29/06/2009מבולבלת היום סליחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבמות החביבות
לחוצה29/06/2009תודה רבה על התשובה באמת נראה לכן תאומים???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות יקרות
לחוצה29/06/2009שוב תודה רבה אף אחד לא אמר לי לחזור שוב לבדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם סינרל דוחה מחזורדליה29/06/2009
שלום,
התחלתי הסנפה של סינרל ביום 23 למחזור. היום יום 28 למחזור אין סימן לדימום (אמנם המחזור לא תמיד מדויק אצלי אך בדרך כלל יש הפרשות דמיות כמה ימים לפני).
האם עלי לעדכן על כך את הרופא או להמשיך עם ההסנפה ולחכות למחזור?
בנוסף עלי להתחיל לקחת כדורי פרדיזון עוד יומיים - האם להתחיל כרגיל לפי התוכנית או להתייעץ עם הרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך אפשר לשאול אותך על סינרל?
אורה29/06/2009סינרל - איך מכינים פעם ראשונה?
קראתי איפה שהוא שצריך לרסס 5-7 פעמים לפני תחילת שימוש, זה נכון?
ובכלל - האם צריך לעשות משהו להכנת המשאף לשימוש בפעם ראשונה?
ובכלל האם יש לך טיפים...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי מה שכתוב בהוראות
דליה29/06/2009בפעם הראשונה לחצתי כמה פעמים באויר עד שיצא החומר .
ועכשיו אני לוחצת כבר שזה באף.
יש הוראות מאד ברורות בקופסה.
סך הכל זה די נח לשימוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה-תופעות לוואי?אלמונית29/06/2009
בת 40, ברקע אפילפסיה ויתר לחץ דם מאוזנים תרופתית.
הזרעה ראשונה עברה ללא תופעות לוואי.
הזרעה שניה לפני 7 ימים, 3 ימים לאחר ההזרעה חום 38 בשעות הערב, דופק מהיר, כאבי ראש בלתי נסבלים, עצירות,כאבי בטן כתוצאה מכך כנראה, צמרמורות, חולשה ועייפות קשות מאוד.קשה לצאת מהמיטה. כל זה עבר רק היום בבוקר, יום שביעי לאחר ההזרעה.
טופלתי לפני ההזרעה יומיים 2 אמפ' מנוגון לאחר מכן 8 ימים 3 אמפ' מנוגון וזריקת אוביטרל כ - 35 שעות לפני ההזרעה.
1.האם תופעות הלוואי האלה יכולות להיות כתוצאה מההזרעה?
2.עקב החולשה הקשה של הגוף שעדיין קיימת ואני חייבת לציין שגם עייפות הנפש, אם לא יהיה הריון במחזור טיפול זה , האם כדאי לי לעשות הפסקה של חודש ולחזור לטיפול במחזור הבא עם כוחות מחודשים, הרי ידוע שגוף ונפש משפיעים אחד על השני, לא?
מה אתם ממליצים?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אלמונית29/06/2009מישהו עונה לשאלות היום?
אודה להתייחסות של אחד הרופאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 10.57 לאחר מחזוראפרת28/06/2009
שלום,
עשיתי בדיקת בטא 12 ימים לאחר החזרה של 2 עוברים מופשרים והתוצאה הייתה 14 התבקשתי לעבור שוב לאחר כמה ימים בדיקת דם ובאותו היום קיבלתי מחזור הרופא ביקש שבכל זאת אעשה בדיקת דם כדי לראות שהכל בסדר אולי אחד נקלט בכל זאת
היום עשיתי בדיקת בטא והתוצאה 10.57 מה זה אומר?
(המחזור היה דימים חלש שנפסק אחרי 3 ימים)
אשמח לתשובה
תודה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה נא התייחסותכם
אפרת29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה28/06/2009
שלום,
אני בת 37. אני לקראת תחילת טיפול הפריה ראשון שבו אשאב ביצית אחת במחזור טבעי. המחזור החודשי שלי בדר"כ סדיר עד שבוע איחור. יש לי כבר שבועיים איחור ובדיקות הדם שעשיתי היום הראו את התוצאות הבאות:
estradiol 851
progesterone 1.5
hcg - b שלילי|
אשמח אם תסביר לי את התוצאות.
כמו כן, אם תוכל להגיד לי מתי ה:
MIDCYCLE EAK
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא בהריון :-(
תותית29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה....ר28/06/2009
היי שלום...
יום חמישי התחלתי לקחת כדור איקאקלומין 2 כדורים ביום חמישה ימים ביום שני אני צריכה לסיים (מחר 29.6) וביום שני יש לי אולטרסנט ..והשאלה שלי היא אם מותר לקיים יחסי מין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון...
ר28/06/2009סליחה ביום חמישי הזה האולטרסנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקאקלומין שאלה.....
ר29/06/2009היי שלום...
יום חמישי התחלתי לקחת כדור איקאקלומין 2 כדורים ביום חמישה ימים ביום שני אני צריכה לסיים (מחר 29.6) וביום חמישי יש לי אולטרסנט ..והשאלה שלי היא אם מותר לקיים יחסי מין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שלוםמירי28/06/2009
ב-11.6 ביצעתי הזרעה, בטא אחרי 14 יום היתה 113. השאלה היא איך עושים את חישוב העובר כלומר בן כמה הוא עכשיו??????
שאלה נוספת האם כדאי להגיע לu.s רק בשבוע ה-7?????????
ועוד שאלה קטנה האם יש צורך להמשיך במעקב אחרי הבטא??????
תודה מראש על ההתייחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
מירי29/06/2009לבנתיים עשיתי עוד בדיקת בטא והיום ביום ה-18 התוצאה היא 559, אני מבינה שזו התקדמות טובה??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ליום אחדmich28/06/2009
שלום רב.
בשבוע שעבר קיבלתי מחזור וביום הראשון התחלתי לקחת גלולות לקראת IVF. הדימום נמשך ליום אחד בלבד והיה מאד מאד חלש. למרות הכל המשכתי עם הגלולות.
האם יתכן שהמחזור נפסק בשל התחלת הגלולות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ליום אחד
ד''ר יעקב לברון28/06/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומרמאיה28/06/2009
ראיתי בשני דוחות החזרת מוקפאים שהיו לי שהעוברים שלא הוחזרו הם DEG ובפעם אחרת נרשם EZ.
מה פירו ש שני הסימונים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה אומר
ד''ר יעקב לברון28/06/2009DEG- הביצית עברה ניוון (גדנרציה). (EZ- (EMPTY ZONA הביצית לא נמצאה בתוך המעטפת שלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנה - דיפרלין וגונלFלי28/06/2009
שלום,
אני לקארת הפריה ראשונה,מזה כשבועיים אני מזריקה דיפרלין 0.1 ולפני כשבוע הרופא הוסיף גונלF 150. מזה כשבוע אני סובלת ממגרנות חזקות וכאבי ראש שלא נעלמים. האם יש קשר לזריקות?
תודה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה - דיפרלין וגונלF
ד''ר יעקב לברון28/06/2009יתכן מאוד. תפני לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שאלהטלי27/06/2009
שלום, ילדתי לפני שלוש שנים ילדה מטיפולים אצלך בבריאות האישה. עכשיו אני רוצה לחזור לטיפולים. האם אני צריכה שוב הפנייה מרופא הנשים שלי? האם צריך לבוא עם בדיקות מסויימות לפני שמתחילים בהפנייה של רופא משפחה או רופא הנשים? אז עשינו 3 הזרעות ואחר כך 2 IVF האם עכשיו מתחילים ישר מIVF? ואם כן, צריך קודם להביא אישור ממכבי? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול06/07/2009בואי עם מכתב הפניה מאת רופא נשים מטפל.
כל השאר - נבצע במרפאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)