מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תזמון של אוביטרל לפני הזרעהענת26/06/2009
אני אמורה לעבור השבחה והזרעה ביום שני בערך ב-12 ונאמר לי לקחת אוביטרל ביום שבת בשבע בערב, זה לא מוקדם מידי? אני יודעת שהביוץ אמור להיות 36 שעות אחרי שזה בעצם ביום שני ב7 בבוקר אז לא אמורים להזריע את הזרע לפני הביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
ענת29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
טלטל29/06/2009לדעתי זה בסדר. אתם עושים 2 הזרעות? אל תשכחי שהזרע נשאר בגוף עד 72 שעות
אני בהזרעה הראשונה הזרקתי 24 שעות לפני ההזרעה והריתי
ובהזרעה שניה שוב הריתי (טפו טפו טפו ) והזרקתי אוביטרל 16 שעות לפני ההזרעה
ממליצה ללכת לפי הוראות רופא!!
בהצלחה בשורות טובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלטל
ענת29/06/2009תודה על העזרה, בהחלט עוזר כי הרופאים פה לא ממש עונים בימים האחרונים.
העניין הוא שאני הזרקתי בשבת בשבע בערב וההזרעה התבצעה היום ב- 12 וחצי בצהריים שזה בערך 40 שעות מהאוביטרל וממ שאני יודעת הביוץ הוא 36 שעות אחרי כלומר היום ב7 בבוקר אז האם זה לא מאוחר להזריעה את הזרע כמה שעות אחרי הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה40 שעות זה מצוין
טלטל29/06/2009תראי את התגובה של הרופא (להודעה שלי)
זה לא מדוייק בכלל אל תדאגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
טלטל29/06/2009אוביטרל טלטל
16.04.09 12:37
שלום לך ד"ר
רציתי לדעת מתי מומלץ להזריק אוביטרל אם ההזרעה נגיד ביום שלישי ב9 בבוקר
פעם שעברה הזרקתי 24 לפני 2 הזרעות
תודה
טלטל
כניסה לפורום פוריות פריון הפריה חוץ גופית
הדפסה שלח לחבר סגור
כ- 40 שעות לפני ההזרעה. ד''ר שחר קול
16.04.09 13:07
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה טלטל בהחלט מרגיע..
ענת29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרמאי26/06/2009
קודם כל תודה רבה רבה על הפורם הזה-
עכשיו אני בivf 5 ימים אחרי החזרה, גירוי יתר - בטן נפוחה בטירוף, ולא רק ממש כל הגוף שלי נפוח- נראית באיזה חודש 2 מינימום. חולשה וכאבי בטן.
השאלות שלי הן:
חוץ מלשתות הרבה יש עוד משהו שאפשר לעשות?
תוך כמה זמן הכאבים והנפיחות אמורים לעבור- ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
דניאל27/06/2009היי מאי גם לי היה גירוי יתר רצוי לשתות המון מים ועברו 5 ימים עד שלי עברו הכאבים
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לפני טיפולענת26/06/2009
עשיתי אתמול בדיקות דם שגרתיות ורציתי לבדוק אם התוצאות של 2 דברים חשובים שיצאו חריגות עשויות להשפיע על הצלחת הטיפול או על המשך הריון תקין.
TSH - 7.16
FT4 - 12.8
Iron - 80
Ferritin - 18
1. מאיזו רמה של TSH יש ליטול כדורים על מנת לאזן שלא יפגע בהצלחת הטיפול?
2. האם חשוב כבר מעכשיו לקחת תוסף ברזל או רק אחרי הכניסה להריון? הברזל שלי בדך כלל בטווח הנורמלי אבל אני מניחה שבגלל גרידה שעברתי מהריון (IVF) שהפסיק להתפתח בהתחלה אז המחזורים הארוכים מהרגיל השפיעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות של בלוטת התריס
הללויה28/06/2009המינון הנורמלי הוא 0.5-5 ושלך הוא 7 ומשהו. ולכן זה נקרא תת פעילות של בלוטת התריס. נותנים אלטרוקסין לאיזון (אני עם זה כבר 14 שנה)
זה כלום אל דאגה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי לי
ענת28/06/2009קודם כל תודה. אני יודעת שזה נחשב תת פעילות של הבלוטה ותמיד היה לי בסביבות 6 או 7 והרופאה אמרה לי שזו לא רמה שצריך לקחת תרופות, גם כשלפני שנה הגיע לי ל9.5 בערך אבל אני נלחצתי וקראתי על זה המון באינטרנט, מה מותר ומה אסור מבחינת תזונה ועוד והצלחתי להוריד ל4.18 שזה בטווח הנורמלי ופתאום לאחרונה עלה לי שוב ל7.5, השאלה אם ברמה כזו זה יכול להשפיע על הפוריות שלי (כרגע אנחנו בטיפולים בגלל זרע חלש) או על העובר כשאהיה בהריון בע"ה? יש לך מושג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין בתחילת הריוןןמישל26/06/2009
שלום,
האם מותר לקיים יחסי מין בשבוע החמישי (לאחר IVF)?
תודה,
מישל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
שרית28/06/2009לי אמרו לקחת עד שבוע 6 . אבל יכול להיות שכל רופא מייעץ בהתאם למצב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיחסי מין בתחילת הריוןן
ד''ר יעקב לברון28/06/2009כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציות ועובריםלילך25/06/2009
ב IVF ראשון - 8 ביציות ו 3 הפריות.
מתוך ה- 3 הפריות עובר אחד באיכות לא טובה .
השניים האחרים - אחד במצב מצויין והשני במצב טוב מאד.
בדוח המעבדה מצוין ביציות מגורגרות.
אני מבינה שאחוז ההפריות שלי היה יחסית נמוך - האם לעובדה זו בתוספת לעובדה כי צויין כי הביציות מגורגורגות יש חשיבות או שמה שחשוב שהושגו 2 עוברים באיכות מצויינת - כלומר , האם העובדה שהעוברים באיכות טובה היא זו שחשובה או שבכל מקרה ביציות מגרגרות זו בעיה למרות שהושגו עובדרים באיכות זו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו על השאלה שלי
לילך01/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי
לילך06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי06/07/2009המדדים שלנו לגבי איכות הביציות והעוברים הם כלליים ולא מדוייקים. לדעתי , המראה הטוב של העוברים חשוב יותר ממראה הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא וגירוי יתר שחלתילימלימ25/06/2009
שלום,
בתאריך ה- 10.6 עברתי החזרה של 2 עוברים, בתאריך ה- 21.6 ערך הבטא יצא חיובי- 119, ב- 23 לחודש עלה ל- 270, למחרת 440 והיום 754.
ידועים לי כל ערכי הבטא הנ"ל כיוון שבשבוע האחרון אושפזתי עקב גירויי יתר-
שאלותיי-
1. שוחררתי עם בטן גדולה מאוד (בהריון הראשון היתה לי בטןבגודל הזה בחודש השישי לערך), הבטן רכה, ללא קוצר נשימה והתייצבות בעליה במשקל. מתי צפוייה לרדת הבטן.
2. האם ערכיי הבטא תקינים? האם זה מעיד כי נקלט עובר אחד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מרגישים בגירוי יתר שחלתי? גם לי
שרון25/06/2009הבטן מאד מאד נפוחה ואני בשבוע 5 ....תודה ותרגישי טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאילאיל25/06/2009
לרופאים שלום רב
האם הבטא אמור להכפיל עצמה כל יומיים במשך כל זמן ההריון?
עד מתי ההכפלה רלוונטית שבוע/ערך בטא?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה התייחסותכם
אילאיל28/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי
תותית29/06/2009ממה שידוע מוטב לבדוק עד שהבטא מגיעה ועוברת את ה-1000 כי בשלב הזה אמורים לראות שק הריון+תוכן+דופק עובר אז ככה שלא משנה כבר רמת הבטא לאחר (אני שהעליה וההכפלה נעצרים בשלב מסוים)
ב-ה-צ-ל-ח-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התשובה ל-אילאיל
תותית29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוביפית25/06/2009
אנחנו מנסים כבר שנה ו-4 להיכנס להריון עברתי כבר 3 טיפולים של הזרעות שכשלו החודש אני מחכה לצילום רחם השאלה שלי בעלי סובל מהתקפי חרדה והוא לוקחת כדורים בשם פרסקט או סרוסקאט אני לא ממש זוכרת האם זה יכול להשפיע על הכניסה להריון האם זה פוגע בזרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה מוטרדת
יפית25/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה שוב למה אין מענה
יפית29/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בקבות גונלתמי25/06/2009
שלום,
אני אחרי טיפול בגונל שלא הסתיים בהריון.
ביום השלישי של המחזור נראה מבנה ציסטי (בהתחלה לא צלול ואח"כ פשוט) בקוטר 35 מ"מ וביום התשיעי קטן לקוטר 20 מ"מ ללא שום טיפול. יחד עם זאת לא נראה זקיק גדול מ-8 מ"מ, למרות שבשלב הזה של המחזור יש בד"כ זקיק בקוטר כ-13 מ"מ.
האם עדין יש סיכוי לביוץ החודש? האם בכלל יתכן ביוץ בנוכחות ציסטה כזו, או שהטיפול בגונל שיבש הכל?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי, הרופאים בד"כ לא ממליצים
הללויה25/06/2009כשיש ציסטה מגונל, לעשות טיפול באותו חודש, אלא לחכות לחודש הבא.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול ..המשך מההודעה הקודמת...הללויה24/06/2009
שוב שלום,
קראתי באינטרנט את מה שכתבת על "שלבים בתהליך IVF" ועל ההבדלים בין אנטגוניסטים לאנטגוניסטים. רציתי על כן להתייעץ איתך.
אני בת 40 ללא הריונות קודמים, סובלת מבלוטת התריס אך מאוזנת, חצוצרה שמאל חסומה וגם שחלה שמאל אינה מודגמת. תורם מבנק הזרע. עשיתי 6 הזרעות מתוכן השתיים האחרונות בתוספת גונל 150, שמניב בד"כ שני זקיקים. בפעם האחרונה 19,20 , E2 480 .
הגונל גורם לי לציסטות.
בביוצים הטבעיים יש לי זקיק מוביל ווידאתי לא פעם אחרי ההזרעה, ואכן התרחש ביוץ.
הופנתי לIVF . רציתי לשאול אותך מהו הפרוטוקול המומלץ על ידך לאור גילי ונתוניי. יש לציין כי אני חוששת קצת מהדקא'.
אודה לך באם תפרט מהו לדעתך הפרוטוקול המומלץ - מינון גונל, מינון כלשהו של דקא' או צטרוטייד?
האם ביום ה-21 למחזור וכו'.
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול25/06/2009מחזור קצר על בסיס 300 יח' ביום, למשך4 - 5 ימים, ובהמשך הוספת אנטגוניסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר קול, אם הבנתי
הללויה25/06/2009נכון, אזי דקא' 300 האם זה 0.1? ואח"כ צטרוטייד?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/06/2009לא, 300 יחידות של FSH, לא דקפפטיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטילדנה24/06/2009
בעוד יומיים מתחילה פרוטוקול לקראת IVF ראשון.
קיבלתי הנחייה להזריק בעוד יומיים דקאפפטיל 3.75 אבל מתוך כל הכמות להזריק רק 3.
שמעתי שישנם רופאי פוריות שכן מורים להזריק את כל הכמות.
מה ההבדל בין שני השיטות?
מדוע יש כאלה שמורים להזריק רק כמות 3 וכאלו שמורים להזריק את כל הכמות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
ד''ר דוד ישי24/06/2009הפחתת המינון מפחיתה את עומק הדיכוי ההורמונלי ומקצרת את משכו. אין כאן עניין של שיטה , אלא של הערכה שעושה הרופא לגבי הצרכים של המטופלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור ישי/ד"ר לברון שאלה...נטליה24/06/2009
שלום ,אני בת 35 שנה וחצי לאחר גרידה (עובר ללא דופק) מאז הניסיונות להרות עלו בתוהו, צילום רחם תקין ,ביוץ יש, בדיקות הזרע של בעלי סבירות עברתי הזרעה עם BRAVELLE לא מוצלחת לפני מס' ימים התחלתי הזרעה שנייה עם ה-BRAVELLE והפעם יותר 3 אמפולות , כעבור 4ימים פרוגסטרון -3, LH-2, ב-US הזקיקים עדיין קטנים 8-9 מ"מ ועלי להמשיך להזריק עוד 4 ימים שאלתי היא האם ה-BRAVELLE מוכר לכם? משתמשים בו? ידוע על הצלחות איתו כשם שידוע על חומרים אחרים בהזרעות ? וכן האם לדעתכם צריך להוסיף לי עוד הורמון אחר שישפר את סיכויי? אודה לכם על תשובתכם ,המשך ערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע
ד''ר דוד ישי24/06/2009הברוול הוא תרופה חדשה יחסית אבל מוכרת ונותנת תוצאות טובות כמו התכשירים האחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה המשך...
נטליה24/06/2009לא כדאי להוסיף עוד תכשיר? שישפר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת אנדומטריןשרון24/06/2009
שלום, אני בהריון ספונטני שבוע 5. בהריון קודם נפסק הדופק בשבוע 8-7. עשיתי בדיקת פרוגסטרון היום והתוצאה היא 116 כאשר הטווח במכבי לטרימסטר ראשון הוא 35-286. הרופא המליץ על אנדומטרין פעמייים ביום. שאלתי היא - האם הערך נמוך? האם לאור ההיסטוריה הוא נתן לי את זה או שבאמת יש חוסר בהורמון וזה יכול להפריע לעובר? אני מעדיפה לא לקחת הורמונים אם לא צריך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי24/06/2009הרמה טובה. בכ"ז קחי את הטיפול . הוא בטוח לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך: לקחתי נר אחד וזה עשה לי כאבים
שרון24/06/2009חזקים במפשעות וברגליים ובמותן. בתופעות לוואי "מיוחדות" יש בדיוק את התופעות האלה- מה זה אומר שאני לא יכולה לקחת את זה או שזה פשוט כואב ועלי לסבול? האם זה מסוכן לעובר שכואב לי? אם הרמה טובה אז למה לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- זקוקה לעזרתכם מה לעשות
שרון25/06/2009עם האנדומטרין? זה ממש כואב לי במפשעה ורגל ימין. אם הרמה טובה כפי שציינת מדוע אתה ממליץ לקחת? בגלל ההריון הקודם שהפסיק הדופק? אני ממש אובדת עצות הרופא לא יהיה עד רביעי הבא וזה ממש כואב לי וגם כתוב בהוראות שכאב במפשעה וברגל ותחושת נימול שזה בדיוק מה שיש לי צריך להפסיק מיד כי זה עלול לגרום לקרישי דם. אם אני לא אקח מה תהיה ההשפעה על ההריון? האם 116 זה לא ערך מספיק?יכול להיות שיש לי בכלל קרישיות יתר או שזה לא קשור? מצוערת על כל השאלות אני מעט לחוצה והרבה מפוחדת (גם מעצם הכאב וגם שאין מספיק פרורגסטרון להריון) רב תודות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול- מדוע לא ענית לשאלתימאיה24/06/2009
פניתי כבר ב-21/6/09 ולא קיבלתי מענה!
החזרת עוברים מוקפאים בלסטוציסטים ב-2/6/09
ביצעתי 3 פעמים בדיקות ביטא:
16/6/09 ביטא 31
18/6/09 ביטא 51
22/6/09 ביטא 224 פרוגסטרון 27
האם אכן תקין? כיצד ניתן לחשב שבוע ההריון בו אני נמצאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול24/06/2009ההכפלה הראשונה היתה מעט נמוכה, אך השניה - תקינה.
רצוי מאוד לוודא מיקום ההריון בשבוע הבא, כאשר הבטא צפויה לעבור 1500
אם ימצא שק הריון ברחם, יש להמשיך ולעקוב ולתעד הופעת דופק.
גיל ההריון: מיום ההחזרה + 5 ימים (אם הבלסט היו בני 5 ימים) + 14* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שיניים בהרדמה אחרי הזרעהאלמונית24/06/2009
בת 40, יום אחרי הזרעה, טיפול במנוגון 2 אמפ' במשך יומיים ו- 3 אמפ' ביום במשך 8 ימים וזריקת אוביטרל.
הזרעה אתמול.
אמורה להמשיך טיפול שיניים בשבוע הבא. הטיפול החל לפני שהתחלתי בטיפולי הזרעה ועלי לסיים אותו, הוא כרוך בהרדמה משולבת באדרנלין.
לאחר התייעצות עם רופא השיניים שלי, לא ניתן לבצע אותו ללא הרדמה.
רק ב 6 ביולי אני אמורה לעשות בדיקת הריון ואם התשובה חיובית בכל מקרה עלי להשלים את טיפול השיניים. לא ניתן להפסיק אותו באמצע.
כל שאר התורים שנקבעו לי לאחר שבוע הבא ,הפעולות שיבוצעו לא כרוכות בהרדמה.
אני לא יודעת מה לעשות?
מה מומלץ לעשות במקרה כזה? מצפה לתשובת אחד מרופאי הפורום בדחיפות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלמונית
ד''ר דוד ישי24/06/2009לדעתי , את יכולה לעשות את הטיפול ללא חשש. בשלב הזה ההשפעה על העובר קטנה אם בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)