מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת דםמ'05/07/2009
היום ביצעתי בדיקת דם (פרוגסטרון אסטרוגן) כשבוע אחרי ביוץ והתוצאות הן:
Estradiol 2147
Progesterone -
גדול מ127 nmol/L:
ערכי יחוס:
FOLLICULAR 0.48 -4.45
LUTEAL 10.62-81.28
POSTMENOPAUSAL <2.32
PREGNANT FEMALES
TRIMESTER 1 35.68-286.2
TRIMESTER 2 81.25-284.3
TRIMESTER 3 153.9 -1343
.שים לב ליחידות
לקבלת ערכים ביחידות ng/ml
יש להכפיל את התוצאה ב - 0.314
שאלתי היא : מה אומרות הבדיקות דם האם זה יכול לרמז על תחילתו של הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מ'
ד''ר דוד ישי06/07/2009הרמות גבוהות. למרות שלא ניתן לקבוע בפירוש על קיום הריון , רמות כאלה בהחלט מרמזות על סיכוי רב להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון נמוך
יוליה14/07/2009מה קורה כאשר רמת הפרוגסטרון נמוכה? אני עשיתי בדיקת דם ויצא לי 0.36 nmol.
נ.ב כבר קבעתי תור לאנדוקרינולוג בעוד 3 שבועות, דיי מודאגת מהתוצאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יוליה
ד''ר דוד ישי15/07/2009באיזה שלב של המחזור עשית את הבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
יוליה16/07/2009המחזור שלי לא כל כך סדיר.. משהו כמו כל 45-50 יום (בגלל זה עשיתי את הבדיקה) אז את הבדיקה עשיתי בין המחזורים.. 30 יום אחרי המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרית
רחלי17/07/2009לא צריך להספיד תעשי עוד בדיקה ביום א והלוואי שהתוצאה תהיה אחרת בהצלחה לשתינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית מתעבה ואסטרוגן איין??שירה05/07/2009
שלום רב רופאים יקרים
אני לקראת החזרה במחזור טבעי. לוקח לביוץ זמן ממושך להגיע. כשלושה שבועות.
בינתיים הרירית מתעבה והיא 7 מ"מ ויש זקיק מוביל בגודל 17. אולם האסטרוגן נמוך.
לכן אי אפשר לבצע החזרת הבלסטוציסטיים בינתיים.
מה פשר התופעה המשונה ומה עושים??
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירה
ד''ר דוד ישי06/07/2009התופעה שאת מתארת אינה שכיחה אבל מוכרת ואין לה הסבר ברור. ניתן לתמוך באסטרוגן מבחוץ ( בכדורים )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהללא שם05/07/2009
לרופאים שלןם רציתי לדעת עשיתי החזרה והאוברים התחלקו ל4 תאים שווים האם זה בסדר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 4,5,6,7,8
שירה05/07/2009העוברים לא מתחלקים בהכרח לכפולות של 2...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ללא שם
ד''ר דוד ישי06/07/2009זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברוכים הבאים - שואלת שוברויטל05/07/2009
שלום
אני בת 32 , מעשנת, לאחר שלושה מחזורי טיפול ב - IVF, כל המחזורי טיפול בפרוטוקול ארוך כשבמחזור הטיפול האחרון שונו לי התרופות. במחזור הראשון נשאבו 3 ביציות והוחזר רק עובר אחד לא מדווח. במחזור השני נשאבו 4 ביציות הוחזרו שני עוברים יפים והעובר השלישי לא המשיך להתפתח. במחזור האחרון נשאבו 3 ביציות ולא נוצרו עוברים. בשיחה נאמר לי כי הביציות באיכות ירודה מאוד, כשל בת 40, ושהן "מתפוררות"??? וכי נרשם ע"י המעבדה "אפקט עישון". לגבי הכמות הבנתי, הגוף לא יכול לייצר יותר ממה שיש לו.
מבלי להפחית בחשיבות של הפסקת העישון, אני מנסה להבין כיצד ייתכן שקודם לכן כן היו עוברים יפים ולעולם לא נאמר לי משהו על איכות הביציות?
האם ייתכן כי בנוסף לעישון הפרוטוקול אינו מתאים לי?, שינוי התרופות הזיק לי(לביציות)? השאיבה בוצעה מאוחר מידי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
ד''ר דוד ישי06/07/2009אין לי מספיק מלים בשביל להגיד כמה חשובה הפסקת העישון , עם ובלי קשר לטיפולי הפוריות .
יש כמה גורמים שמשחקים כאן. האחד הוא האיכות הבסיסית של השחלות ( הרזרבה השחלתית ) . השני הוא התרופות השונות. יש נשים שמגיבות פחות טוב לסוג מסויים של תרופות מאשר לסוג אחר. השלישי הוא השונות באיכות הסידרה של הבציות שמבשילות בכל חודש. ועוד גורמים. אז לאצריך להתייאש ומומלץ לעשות פסק זמן של חודש בין טיפול לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון!!???..לאחר IVFנטע05/07/2009
שלום, הוחזרו לי 2 עוברים אחד 4 תאים והשני 5 תאים האם זה נורמאלי שאחד מתפתח ל-5 זה לא אמור להיות בכפולות? מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית?
בדיקת דם נקבעה ליום חמישי, ההחזרה בוצעה ביום שישי 26.6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5 תאים זה יופי
שירה05/07/2009שלום לך
נורמלי ביותר.
ראי תגובתי לאמא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטע
ד''ר דוד ישי06/07/2009חלוקת התאים אינה בקצב קבוע ולכן מספרם אינו זוגי תמיד. בדיקת הריון צריך לעשות 12 יום לאחר החזרת העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להיריון מחוץ לרחםפאי05/07/2009
הבטא עלתה בהדרגה עם ערכים לא תקינים (לא היו כל ספטומים אחרים) והגיע כחודש לאחר השאיבה ל - 570. ב - 29.6 קיבלתי מטוטרקסט בשל חשד להיריון תוץ רחמי. במשך השבוע לאחר הזריקה לא היה דימום משמעותי (רק כתמים) וכמעט ולא היו כאבי בטן.
היום הבטא 465 (כלומר החלה לרדת אבל לא מספיק).
1. מה מומלץ לעשות? האם יתכן שהזריקה לא השפיע?
2. כמה זמן אסור להיכנס להיריון? יש לי עוברים מוקפאים האם להחזיר ניתן קודם?
3. ממתי להתחיל לקחת גלולות? כבר עכשיו או רק כאשר הבטא תרד?
אודה על תשובתך המפורטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פאי
ד''ר דוד ישי06/07/2009אם הבטא אינו יורד , יש אפשרות לקבל זריקה נוספת. או לשקול ניתוח לכריתת החצוצרה
אחרי מטוטרקסאת רצוי להמנע מהריון במשך 2-3 חודשים
לפני כל דבר אחר , צריך להמתין להתאפסות הבטא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשד היריון מחוץ לרחם - תגובה לרופא
פאי13/07/2009חשוב לי לעדכן בהתפתחות על מנת למנוע ביצוע מהלכים קיצוניים לא הפיכים:
הצעת לי זריקה חודרת או כריתת חצוצרה (!!!!)
הרופאים שלי הציעו להמתין כי המגמה של הבטא הייתה ירידה (גם אם מתונה)
לאחר שבוע הבטא ירדה באופן חד ואתמול עמדה על 60 בלבד.
היינו בהלם מעצם העלאת האפשרות שלך לכריתת חצוצרה. הכל אצלי תקין ומדובר באי פוריות על רקע בלתי מוסבר כך שאני צריכה את החצוצרות להריונות עתידיים בעז"ה וזה היה נראה לי פזיז לתת הצעה כזאת כאשר לא מכירים את המקרה וכאשר אין כל תסמינים פיזיים (אין שק היריון - כך שמדובר בכריתת 2 החצוצרות???), אין כאבים וכיו"ב.
אשמח אם תיקח זאת בחשבון במקריים עתידיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאי יקרה..
בתאל13/07/2009שמחה מאוד בשבילך שהבטא ירדה.. קראתי היטב את מה שכתבת וגם את תשובת הרופא שאמר אם הבטא לא יורדת אז... אם כך לעניות דעתי הוא היה עיניני .. לגבי תשובות זהירות של רופאים זה מאוד נכון שלא תמיד המטופל צריך לדעת את כל האפשרויות הקיימות שלעיתים אינן רלוונטיות למיקרה שלו ועלולות סתם להלחיץ בטח אותנו הנשים שנמצאות בטיפולים בתקופה כה מערכת בחיינו, אני מבינה אותך אך לדעתי ניבהלת מהר מידי ותודה לאל שאת לא המיקרה אלא אצלך זה בהחלט נראה טוב ומעודד ושבעזרת השם המוקפאים שלך יניבו בקרוב הריון תקין ובריא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפאי
לימונית13/07/2009פאי שלום,
ראשית, שמחה בשבילך שהדברים הסתדרו בצורה כזו שאינך צריכה ניתוח.
לגבי הערותייך לד"ר ישי, שענה לך:
כמטופלת של ד"ר ישי אני יכולה להגיד לך שהוא ממש ממש ממש לא פזיז ונמהר בבציוע פעולות כאלה, ההפך הוא הנכון.
הרופאים בפורום נותנים לנו את קשת האפשרויות לטיפול, מתוך מחשבה שאולי על חלק מהן לא שמענו מהרופא המטפל, והשימוש בפורום אינו בא להחליף ביקור מסודר אצל רופא מטפל, שמעודכן במצבך. התשובה ניתנה לך על סמך הנתונים שמסרת בשאלתך הראשונה, ודאגתך מהמצב.
כמו שכתבה לך אתי, ד"ר ישי ענה לך תשובה של "אם... אז...." , כלומר הניתוח - לא כאופציה ראשונה.
מעבר לכך, בוודאי שאם היית מטופלת שלו, הוא היה מעודכן בתיק שלך ושולח אותך לבדיקות נוספות לפני שהיה מציע לך ניתוח כזה, שיש לו השלכות כל כך חד משמעיות.
בינתיים אני מבינה שמצבך השתנה, ולכן לא תצטרכי ניתוח.
מאחלת לך הצלחה בהמשך.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה דילמה דחוףשרון05/07/2009
ביום שלישי הקרוב אני עושה שאיבה אני מאמינה שההחזרה תהיה יום שישי הבעיה היא שהיום חזרתי מאולטרסאונד התברר שהצלקת הפנימית מהניתוח קיסרי הקודם פתוחה הרופא לא ממש נתן לי תשובה ואמר שנעשה שאיבה ואחר כך נחליט מה אתה אומר ? מה עושים במצב כזה אני לא רוצה לפספס מה הם הסיכונים הנתונים הם:
לפי מה שאני זוכרת 10 ממ ורוחב 17 ממ
אשמח לתשובה אני בדילמה נוראית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי06/07/2009אני מסכים עם הרופא שאין מניעה אלא לעשות את השאיבה ואת הפריית הביציות בשלב הראשון ואח"כ להחליט לגבי ההמשך.
יש צורך לעשות הערכה סונוגרפית חוזרת עם מכשור טוב וע"י סונוגרפיסט מומחה כדי לדעת האם אכן יש פתח בצלקת. אם יש פתח , יש טעם לחכות , במידה שלא עברה שנה , ובמידה שמעריכים שיש סיכוי שהפתח יסגר עם הזמן. אם ההערכה היא שזה המצב ואין סיכוי שהוא ישתנה צריך להעריך את הסיכון שיש בהריון ובהתאם להחליט מה לעשות בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוההלחוצה05/07/2009
שלום אתמול אחרי דימום וכאבי גב חזקים הלכתי למיון ושם באולטראסאונד ראו שק הריון וחלמון ההחזרה שלי הייתה ב15/6 והבטא 9400 רופאת הנשים שבדקה אותי אמרה שאם בטא כזו אמורים לראות כבר עובר ודופק האם זה אומר שההריון אבוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לחוצה
ד''ר דוד ישי06/07/2009ההריון לא אבוד. תחזרי על האולטרסאונד בעוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגסטן 200אנני05/07/2009
קיבלתי אחרי הזרעה - פעמיים ביום.
האם צריך להתחיל לקחת יום אחרי ההזרעה?
אם שכחתי פעם אחת - מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנני
ד''ר דוד ישי06/07/2009מומלץ להתחיל יום או יומיים אחרי ההזרעה
לא קורה כלום אם מדלגים על פעם אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכניסה להריוןל05/07/2009
ד"ר שלום,
אנחנו מנסים להרות כשנה, בדיקות דם וצילום רחם שלי תקינים והגיעו היום תוצאות בדיקת זרע כשהערכים החריגים הם - תנועה 26%, סוג תנועה a 22%, מורפולוגיה 2% (הבנתי שזה ערך נמוך מאוד). אציין שיש לנו ילד מקסים בן שנתיים. (הריון ראשון, יחיד ותקין בלי הפלות וכו'). ושאלתי היא -
* האם ייתכן שבמהלך השנים האלה (מאז ההריון הראשון) חל השינוי בזרע?
* בגלל בעיות לוגסטיות זמן ההתנזרות לפני הבדיקה היה רק יומיים ולא שלושה האם זה יכול להשפיע על תוצאות המורפולוגיה?
* לאן פנינו מועדות הלאה? מחיפוש זריז ברשת הבנתי שזו בעיה לא פשוטה כלל...
תודה מראש,
ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ל
ד''ר דוד ישי06/07/2009יכולה להיות הדרדרות של איכות הזרע עם השנים
לא נראה לי שליימי ההתנזרות יש משמעות , אבל בהחלט כדאי לחזור על הבדיקה
לא ניתן להסיק על חומרת הבעיה רק על פי הנתון שמסרת. חשוב לדעת גם מה נפח הזרע . מה הריכוז של תאי הזרע ומה אחוז התאים הנורמליים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי קבלת מחזור אחרי גרידהנלי05/07/2009
שלום רב,
אני 6 שבועות אחרי גרידה ועדין לא קיבלתי מחזור.
אנחנו לא מחכים למחזור וכבר מנסים להכנס להריון.
1. האם יש ביוץ ללא מחזור?
2. מצאו לי ציסט בשחלה שמאלית האם זה יפגע בביוץ?
3. האם התרופה שהגניקולוג יתן לי לקבלת מחזור יפגע בזה שהביוץ יהיה שבועיים אחרי המחזור. כלומר האם הביוץ יזוז או ישאר כפי זהיה לפני הגרידה שבועיים אחרי מחזור?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נלי
ד''ר דוד ישי06/07/2009הביוץ הראשון לאחר הגרידה מופיע לפני הוסת הראשון.
ציסטה יכולה לשבש את הביוץ והאת הוסת.
אם הביוץ שלך הוא שבועיים אחרי התחלת הוסת הוא קרוב לודאי יהיה כך גם לאחר קבלת התרופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות אחרי הזרעהענת05/07/2009
1. לפני 6 ימים עברתי הזרעה, לפני הביוץ היו לי הפרשות רגילות של ביוץ ולאחריו ולאחר ההזרעה החלו לי הפרשות דומות אבל בצבע יותר צהוב, ללא ריח רע או תופעות אחרות. ההפרשות הצהובות ממשיכות עד היום, האם זה תקין? מה פשר הפרשות צהובות אחרי ביוץ ו/או הפריה במידה והיתה?
2. שאלה נוספת, האם יש מניעה מלקיים יחסי מין אחרי הזרעה? האם יש בכך תועלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי06/07/2009להפרשות האלה , אם אינן מציקות או מריחות , אין משמעות.
אין מניעה או תועלת ביחסי מין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ופרוטוקול ארוךמורן05/07/2009
שלום ד"ר,
התחלתי פרוטוקול ארוך ביום ה- 23, חיכו לביוץ אך מאחר ואני פוליציסטית לא היה ביוץ והוחלט להתחיל בגלולות ל- 14 יום כאשר ביום ה10 לגלולות הזרקתי דקאפפטיל 3, 4 ימים לאחר קבלת הדקאפפטיל הפסקתי את הגלולות.
נאמר לי שאקבל מחזור לאחר הפסקת הגלולות, היום עברו כבר 5 ימים מאז הפסקת הגלולות ואין כל סימן למחזור.
האם יכול להיות שלא אקבל כלל מחזור? האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוך
פרופ' שחר קול06/07/2009כן, יתכן.
מציע בדיקת דם + א.ס. ותחילת טיפול אם הממצאים מתאימים לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהדנה04/07/2009
לפני 5 ימים עברתי הזרעה בגלל בעית זרע, למרות שאני מבייצת טבעי קיבלתי גונל ואוביטרל כך שהביוץ היה יומיים לפני התאריך האמור להיות באופן טבעי. הכאבים בצידי הבטן בגלל השחלות המוגדלות נחלשו אבל עדיין קיימים האם זה נורמלי? לפני ההזרעה הרופא עשה לי US וראה שאני בדיוק מייצת, האם יצכן שפספס גירוי יתר שבגללו עדיין כואב לי?
שאלה נוספת לידע כללי, אני מבינה שבגלל הגונל במקום ביצית אחת יהיו כמה אך האם הביוץ יהיה עדיין רק בשחלה אחת או שבגלל האוביטרל ו/או הגונל יהיה ביוץ בשתיהן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול06/07/2009גירוי יתר מאובחן , בעיקר, ע"י בדיקת א.ס., לכן כנראה שלא זו האבחנה. אם הכאב מתגבר - רצוי לחזור לבדיקה.
הביוץ מתרחש ברוב המקרים משתי השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותתמר04/07/2009
מהמ אחוזי ההצלחה בכניסה להריון בהקפאת ביציות?
האים לקיחת רקמת שחלות חייבת בהרדמה או שאפשר ע"י תישתוש?
מהם סיכויי ההצלחה בכניסה להריון בלקיחת רקמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול06/07/2009מחזור גירוי שחלות, שאיבת ביציות והקפאתן - לפי הספרות העולמית - סיכויי הצלחה טובים מאוד בהמשך.
נטילת רקמת שחלה מבוצעת בלפרוסקופיה - הליך ניתוחי המחייב הרדמה.
סיכויי ההצלחה מריקמת שחלה - יש חומר דל בספרות, קשה להעריך כיוון שעדיין לא הליך שיגרתי בהיקף נרחב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)