מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביצית שלא מבשילהז06/07/2009
שלום רב,
על פי בדיקות דם שעשיתי נראה כי חסרים לי הורמונים (טסטוסטרון, פרוגרסטרון, LH) אשר מביאים את הביצית להבשלה.
מה הטיפול הנדרש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ז
ד''ר דוד ישי06/07/2009השאלה אינה ברורה לי. תכתבי באיזה שלב נלקחו ההורמונים ומה הייתה רמתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופא שלוםמורן06/07/2009
ביום שבת החזירו לי 4 עוברים ששלוש מתוכם הם עוברים טובים ואחד לא כל כך טוב.
אני עושה החזרה על ביוץ טיבעי ולקחתי רק אוויטרל ביום ראשון ומחר אני אמורה לקחת חצי מהאוויטרל.
השאלה שלי אם אני קיבלתי חודש שעבר ב18 מחזור אז אם אני לא בהריון אני אמורה גם החודש ב 18 או כמה ימים לפני לקבל מחזור כי אני לא לוקחת שום דבר לתמיכה .
ואם אני לא אקבל רוב הסיכוי שאני בהריון נכון?
עכשיו עוד שאלה למה הרופא רוצה לעשות לי מחר בדיקת דם לאי 2 ופרוגסטרון הוא אמר לי כדי לראות שאני לא צריכה איזה שהוא תמיכה כלשהו.
האם לפי התשובות אפשר להתחיל להסיק אם זה הריון או לא?
עכשיו עוד דבר מיום שבת עד להשתרשרות שלהם שאמרו לי שזה ביום הרביעי העוברים נמצאים ברחם או שהם יכולים להתמוסס בשירותים תוך כדי יציאה או פיפי?
עכשיו אני גם מרגישה דפיקות לב כל הזמן וכבדות כזה שאין לי חשק לעשות שום דבר האם זה יכול להעיד על משהו?
והאם זה נכון שאם שותים הרבה מים זה עוזר להשתרשרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מורן
ד''ר דוד ישי06/07/2009אי אפשר לדעת אם את בהריון עד הבדיקה שעושים 12 יום לאחר ההחזרה.
בגלל שאם ההורמונים יהיו נמוכים אפשר יהיה לתת תמיכה מבחוץ
העוברים לא נופלים מהרחם ולא מתמוססים. אין קשר בין שתיית מים להשתרשות
כמו שאמרתי שום סימן לא עוזר. עד הבדיקה לא ניתן לדעת אם יש הריון או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם -עזרה בבקשה!!!יעלי06/07/2009
שלום,
אני בת 33 ובעלי בן 40 אנו מנסים קצת יותר משנה להביא ילדים ללא הצלחה( לפני שנה היה הריון שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע 5)
נשלחתי לבדיקות דם , אשמח לדעת האם נראה משהו לא תקין
TSH-2.02
| mIu/l | (
LH - Luteinizing Hormone | IU/l | *
12.2
FSH | IU/l | *
5
Estradiol (E2) | pmol/l | *
302
Testosterone Total | nmol/l | (2.5(
|
Cortisol 8 am (B) | nmol/l | (
736
DHEA-S | micmol/l | (
9.77
תודה והמשך יום מצוין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי06/07/2009הבדיקה נראית לי תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובהעדן06/07/2009
שלום, הוחזרו לי 2 עוברים אחד 4 תאים והשני 5 תאים האם זה נורמאלי שאחד מתפתח ל-5 זה לא אמור להיות בכפולות? מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון ביתית?
בדיקת דם נקבעה ליום חמישי, ההחזרה בוצעה ביום שישי 26.6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדן
ד''ר דוד ישי06/07/2009כל תא מתחלק בקצב שלו לכן לא תמיד יהיה מס' התאים זוגי. את הבדיקה עושים 12 יום מההחזדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים נגד עצירותעדנה06/07/2009
לפני שבוע עברתי הזרעה, לוקחת חומצה פולית כבר חודשים והתחלתי לקחת ברזל לא מזמן כי עקב מחזורים ארוכים אחרי גרידה שעברתי לפני 3 חודשים בגלל הפלה נדחית מאגרי הברזל שלי ירדו למתחת למינימום. הברזל גרם לי לעצירות רבה ולא נכנסתי לשירותים שבוע אז לקחתי אתמול והיום כדורים "טבעיים" לעצירות של אורטילס ועכשיו אני רואה שכתוב על הקופסא שאין להשתמש בהם בהריון.
1. האם זה הזיק להריון במידה ואכן היתה הפריה? אני מאוד לחוצה....
2. מאיזה שבוע העובר נחשף לכל דבר שאני אוכלת/שותה וזה יכול להשפיע עליו ועל התפתחות תקינה שלו?
3. אם כתוב שהכדורים עשויים מרכיבים טבעיים אז למה אסור בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדנה
ד''ר דוד ישי06/07/2009אינני מכיר את התכשיר ואינני יודע מה הוא מכיל ולמה נכתב שאסור לקחת אותו בהריון. קרוב לודאי שזה נכתב כדי לכסות את החברה מתביעות. כך או כך , ניתן לנסות לברר את תכולת התכשיר ולהפנות שאלה למרכז מיוחד שמתעסק בהשפעת תרופות על ההריון. העובר מתחיל "להתחבר " למערכת הדם של האמא כשבוע לאחר ההזרעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצה אם תוכל לעזור בינתיים
עדנה06/07/2009כל המרכזים שניתן שברר לגבי תרופות סגורים כרגע כך שרק מחר אוכל לברר ואני מאוד לחוצה, אשמח אם תגיד לי אם משהו מהמרכיבים שבסופרלס מסוכן להריון ואם כן גם בשלב של שבוע אחרי הזרעה (במידה ויש הריון כמובן):
תמציות של: תמר הינדי, שזיפים, תאנים, זרעי אניס, רוברב (גבעול), אלוורה, ברומלין, סירפד, סילציום דיאוקסיד, SiO2 מגנזיום סטיארט, טריקלציום פוספאט וצילולוז.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי אנא תשובתך לשאלתי הנוספת...
עדנה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתעלם בטעות כתבתי פה
עדנה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת שמשגעת לא להתעלם, לא בטעות..
עדנה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדנה
ד''ר דוד ישי06/07/2009מצטער. כל תשובה מצידי תהיה לא רצינית ולא אחראית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאים אחרי הפסקת הריוןתמי06/07/2009
האם לאחר הפסקת הריון בלידה מוקדמת (שבוע 30+) ניתן לבצע טיפול על בסיס החזרת מוקפאים כבר עם הופעת המחזור הראשון לאחר ההפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי06/07/2009לדעתי עדיף לחכות 2-3 חודשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים לאחר החזרה
תמי08/07/2009תודה על תשובתך. מבלי חלילה לפקפק בתשובתך אשמח לדעת מהם השיקולים מאחורי המלצתך- (בהנחה שהמחזור מגיע והמצב הפיזי והנפשי שפיר), האם אתה סבור שעשוי לגרום נזק לאישה, שסיכויי ההיקלטות לא טובים? אשמח להתייחסותך.
תודה רבה על הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול והפרייהרוני06/07/2009
שלום,
לאחר 8 הזרעות ( 3 אחרונות עם גונל) , אנחנו עוברים ל IVF .
התבקשנו לעשות בדיקות דם , ולמעט כולסטרול גבוה - הכל תקין.
האם יתכן שהכולסטרול גבוה בהשפעת ההורמונים שלקחתי? האם כולסטרול גבוה ימנע ממני לבצע הפרייה?
יום טוב,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתגובה - תודה
רוני06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוני
ד''ר דוד ישי06/07/2009לדעתי אין קשר. זה גם לא יעכב או ימנע את טיפול ה IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה והפרייהסיון06/07/2009
שלום,
לאחר 9 ימים של גונל 75. ערכי ההורמונים היו אסטרדיול 4000, 2 זקיקים, רירית 14 מ"מ. למחרת קיבלתי אוביטרל וחצי. ויממה אחרי בוצעה הזרעה (ב-31.5) שנכשלה. כמו תמיד, גירוי יתר קל. 3.5 שבועות של בחילות חזקות,הקאות, שלשולים. ב-29.6 ללא הורמונים: אסטרדיול 1500 פרוג' 2.7 וזקיק 21 מ"מ . למחרת בוצעה הזרעה. יום אחרי ההזרעה מעט דמם שנראה רק בניגוב. אבל כל הזמן כאבי מחזור עמומים בבטן, גלי חום וחזה "כבד". 1. האם אלו עדיין תופעות של ההורמונים מהגונל לפני חודש? כי אף פעם לא הרגשתי כך אחרי ביוץ. 2. האם אלו תנאים טובים להיריון או השיבוש ההורמונאלי מפחית את הסיכוי להיכנס להיריון? 3. ביום התשיעי להזרעה אני מתחילה פרוטוקול ארוך להפרייה (דקפפטיל 0.1) ורק אחרי 4 ימים בדיקת בטא. האם הורמון שונה מגונל (כגון פיוריגון) עשוי להשפיע אחרת מבחינת הגירוי ותופעות הלוואי? תודה מראש על מתן תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ' שחר קול06/07/20091. לא, הגונל פעיל ל - 24 - 48 שעות בלבד.
2. תנאים טובים מאוד.
3. מוזר! הרי מטרת ההזרעה להשיג הריון, לא ברור מדוע להתחיל דקפפטיל לפני שיודעים התוצאה???
בנוסף: אם יש לך נטיה לגירוי יתר, יש לשקול מחזור קצר על בסיס אנטגוניסט שיאפשר מתן אגוניסט לביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרה דילמה דחוףשרון05/07/2009
ביום שלישי הקרוב אני עושה שאיבה אני מאמינה שההחזרה תהיה יום שישי הבעיה היא שהיום חזרתי מאולטרסאונד התברר שהצלקת הפנימית מהניתוח קיסרי הקודם פתוחה הרופא לא ממש נתן לי תשובה ואמר שנעשה שאיבה ואחר כך נחליט מה אתה אומר ? מה עושים במצב כזה אני לא רוצה לפספס מה הם הסיכונים הנתונים הם:
לפי מה שאני זוכרת 10 ממ ורוחב 17 ממ
אשמח לתשובה אני בדילמה נוראית.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה
פרופ' שחר קול06/07/2009מציע להחזיר עוברים תחת בקרת א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון06/07/2009ראשית, תודה על התשובה אך עדאשמח אם תוכל להגיד לי מה הם הסכנות אם יש ? והאם הצלקת אי פעם תתאחה.
תודה.
ישר כוח על תמיכתכם ותשומת הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנאוה05/07/2009
שלום,
אני אמורה לעבור שאיבה ביום רביעי (עוד יומיים).
רציתי לשאול האם עדיף לקיים יחסי מין יומיים לפני או חמישה ימים כשמדובר בזרע עם תנועתיות ירודה.
תודה מראש, נאוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נאוה
ד''ר דוד ישי06/07/2009אין לזה משמעות גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםתמי05/07/2009
לאחר מחזור IVF (הוחזר עובר אחד והתפתח הריון).
נמסר לי כי הוקפאוו 6 עוברים, יום 3. האם זה אומר משהו לגבי מס' התאים שלהם ואיכותם או שצריך לברר בנפרד?
בנוסף, כאשר נרצה לבצע הפשרה, האם מפשירים את כול ששת העוברים בבת אחת או שמפשירים אחד אחד בתקווה לקבל עובר שאיכותו טובה מבלי "לבזבז" את כולם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי06/07/2009צריך לברר מה היה מצב העוברים בזמן הקפאתם.
ההפשרה היא של כל אמפולהבנפרד . תלוי כמה עוברים הוקפאו בכל אמפולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עוברים לארץסיגל05/07/2009
שלום רב,
התחלנו את תהליך ההפריה בארה"ב, כרגע יש לנו 6 עוברים מוקפאים, אנו מתכננים לחזור לארץ בקרוב,
איך נהוג לבצע את ההעברה של העוברים מארה"ב לארץ?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי06/07/2009טכנית , אין בעיה. מכניסים אותם למיכל של חנקן נוזלי שם הם יכולים להשאר מס' ימים.
לגבי התאום בין היחידות , האישורים של הוצאת עוברים ממדינה למדינה , האישורים להעלות מיכל כזה למטוס וכו' אין לי מושג. אני מציע שתשאלי שוב את השאלה . הפעם תפני אות לנשים בתקוה שמישהי עברה את התהליך ותוכל לעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותאיילת.05/07/2009
לפני כשבעה חודשים ילדתי לאחר הריון ספונטני שהתרחש כ - 4 חודשים לאחר הפסקת גלולות (מחזור סדיר מגיל צעיר). בבדיקה שלאחר ההריון התגלו השחלות כפוליצסטיות.
מהם ההשלכות לגבי הריון עתידי? מדוע לא התגלו לפני ההריון הראשון? האם המצב החמיר?
אנחנו מעוניינים בהריון נוסף בקרוב, האם כדאי כבר להתחיל לנסות, בהנחה שייקח לנו יותר זמן מאשר ההריון הראשון?
אנא מידע בנושא...
תודה רבה,
איילת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
ד''ר דוד ישי06/07/2009אם המחזור שלך היה סדיר לפני הגלולות ולאחר הפסקתן , אין משמעות למבנה הפוליציסטי של השחלות שלך. סביר להניח שהמחזור יחזור להיות סדיר ולא תהיה לך בעיה להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת קלייפנטר והפריהרחלי05/07/2009
שלום רב,
לבעלי יש תסמונת קלייפנטר אך למרות זאת מצאו מעט זרעים (1 אפילו היה בתנועה) בניתוח הטפנה הקודם.2 טיפולים שעברתי לא הצליחו.
שאלתי היא שמיכוון שאנחנו הולכים לעבור את כל התהליך מחדש (שאיבה לי ושאיבה לו) מה הסיכויים שבכלל יהיה הריון אי פעם מבעלי?(בכל מקרה אנחנו מגובים בתרומת זרע).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
ד''ר דוד ישי06/07/2009הסיכויים מאד נמוכים. להערכתי פחות מ 10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דומה
אילן11/05/2010היי רחלי, ראיתי את הודעתך והיות ואני גם קליינפלטר (שגילה זאת לא מכבר) הייתי מעוניין לברר את תוצאות הטיפול בבעלך, האם יש לי גם סיכוי כלשהו למציאת זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים רבים גדולים-מתפתחיםאילה05/07/2009
שלום,
הנני בטיפולי פוריות עם פיוריגון........ מזה כ- 17 יום זריקות
בבדיקה שנערכה היום נתגלו הממצאים הבאים :
ESTRADIOL: 2100.0
PROGASTERON: 1.4
אולטראסאונד:
רירית: 10 מ"מ . שתי השחלות בגירוי יתר.
ימין: מימדים- 71*50*82 מ"מ, זקיקים רבים,הגדולים: 19 מ"מ, 16 מ"מ, 14 מ"מ, 14 מ"מ, 13 מ"מ, 12 מ"מ, וקטנים יותר.
שמאל: מימדים- 65*48*82 מ"מ, זקיקים רבים,הגדולים: 17 מ"מ,15מ"מ, 14 מ"מ, 14 מ"מ, 13 מ"מ, 12 מ"מ, 11 מ"מ וקטנים יותר.
הביוץ עומד להתרחש?
צריכה שיזריקו אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר אוביטרל......
אילה06/07/2009שלום,
לאחר הממצאים אתמול, הזרקנו בערב בשעה 6 אוביטרל.... ובלילה קיימנו יחסים.
וגם ערב לפני, במוצ"ש גם קיימנו....
האמת החלטנו לקיים כל יום,
האם בסדר?
מתי צריך עשות בדיקה הריון? עוד שבועיים או יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילה
ד''ר דוד ישי06/07/2009אני הייתי מזריק בשלב הזה אוביטרל ולא מחכה יותר , בגלל חשש מגרוי יתר ומהריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר זקיקים רבים ואוביטרל-אין הריון
אילה22/07/2009בהמשך לזקיקים רבים שהתפתחו אצלי, גירוי יתר, ומתן אוביטרל..., וקיום יחסי מין....
קיבלתי מחזור. זאת אומרת אין הריון.
פחדו מהריון מרובה עוברים - תאומים,שלישייה..
האם יתכן? מה יכולה להיות הבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)