מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנוגוןשני04/05/2009
1)האם אפשר להזריק מנוגון כל יום בשעה 21:00 או שזה מאוחר מדי?
2)האם כדאי להזריק 2 אמפ' בבטן או בישבן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
מעיין04/05/2009לגביי השאלות
את יכולה להזריק כל יום באותה השעה לא משנה מתי
ואני הזרקתי את שניהם בבטן ככה הרופא שלי אמר לי
אשמח לעזור עם יש לך עוד שאלות
שהיה יום טוב, ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין תודה ועוד שאלה
שני04/05/2009אם אני מזריקה ב-21:00 האם ההשפעה תתבטא בבוקר למחרת בבדיקת דם?
גם את הזרקת באותה שעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מעיין04/05/2009גם אני הזרקתי באותה שעה כל יום ב 8 בערב
לגביי ההשפעה כל אחת לגופה
אני מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי04/05/2009אפשר להזריק בכל שעה . רצי להקפיד שבכל יום תהיה ההזרקה באותה שעה
אפשר גם בבטן וגם בעכוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "תמיכה "אחרי החזרת עובריםחסוי04/05/2009
בוקר טוב
עברתי כ- 10 הפריות, בכל הפריה קיבלתי תמיכה של אדמונטרין 2 טבליות ביום (1 בבוקר ו- 1 בערב) . עד כמה שידוע לי ושאני קוראת בעקבות התמיכה המחזור צריך להגיע מאוחר יותר.
כל הזמן ביום שאני אמורה לעשות בדיקת דם לבטא, אני מקבלת את המחזור עוד לפני הבדיקה.
האם זה אומר משהו? האם צריך יותר "תמיכה"? האם זה תיקני?
תודה, ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול04/05/2009תיקני לגמרי.
התרופה והמינון - טובים!
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהרינת04/05/2009
ד"ר שלום רב,
לפני כשבוע IVF ראשון עקב חסימה בחצוצרות, יש לי כמו כאבי מחזור שבאים והולכים אך לא מפריעים כלל לתפקוד היומיומי, בנוסף גם גדל לי החזה ויש לי כאבים ממש חזקים במיוחד בפטמות... אני מקבלת תמיכה של קרינון פעם ביום, האם זה הכאבים החזקים בחזה יכולים לנבוע מהתמיכה? האם הגיוני שבמידה ובעז"ה יש היריון שהתסמינים יהיו בזמן כה קצר???
אודה לתשובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול04/05/2009הכאבים נובעים מרמות גבוהות של פרוגסטרון האופיניות לשלב זה של הטיפול.
לא ניתן לנחש בשלב זה האם יש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נוסף מה הפרוצדורה?שרון03/05/2009
ערבטוב,
שמי שרון ואני לצערי שוב פניתי להפריה חוץ גופית יש לי ילד אחד אחרי שלושה טיפוליםכניום לאחר שנה של ניסיונות אני רוצה ילד נוסף . רציתי לדעת מה הפרוצדורה? האם עושים שוב בדיקות, האם ניגשים יש לטיפול?
אשמח אם תוכלו לענות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול04/05/2009הטיפול טעון אישור של הקופה שלך.
הרופא המטפל אמור למלא טופס בקשה.
הבדיקות הנידרשות מצויינות בטופס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים ובדיקת בטא לאחר IVFNoam03/05/2009
לאחר IVF
17.04.09 החזרה של 2 ביציות מופרות
23.04.09 (7 ימים אחרי) - פרוגסטרון 33.3 ואסטרדיול >200
30.04.09 (14 יום אחרי החזרה)- פרוגסטרון 12.4, אסטרדיול 201, בטא 160
03.05.09 (17 יום אחרי החזרה)-פרוגסטרון 21.8, אסטרדיול 362, בטא 105
לוקחת תמיכה של קרינון.
אנא הסבר את התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
נועם04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורי04/05/2009היי, אני לא יודעת למה מישהי ענתה לך שזה לא נשמע טוב. נשמע די אחלה :) עשית את הבדיקה מוקדם מדי, אפילו אם היית עושה בדיקת דם לבדיקת הורמון ההריון HCG סביר להניח שלא היית מקבלת תשובה חיובית. בודקים הריון לפחות 14 ימים לאחר הביוץ. למה את רוצה לבצע בדיקת פרוגסטרון? חכי למחזור ואם מאחר בצעי בדיקת בטא בדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום YAEL
ד''ר דוד ישי04/05/2009ההריון אינו תקין , הביטוי הראשוני היה E2 ופרוגסטרון נמוכים , ובהמשך התבטא גם בירידת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןלינדה03/05/2009
שלום. בת 30 ללא ילדים. הריון לאחר איקוקלומין , הפלה בשובע 9 ללא צורך בגרידה או טיפול אחר. אני מבינה כי בטרימסטר הראשון יש בעיות כרומוזומליות וכו' ,אך בכל זאת שאלתי:
האם יכול להיות שהסיבה להפלה הייתה חסר הורמונלי? התחלתי את ההריון עם פרוגסטרון 9 שהלך וירד ל 5.5 שבוע לפני ההפלה.
אסטרוגן נפל מ200 ל 180
יש סיכוי שהייתי צריכה לקחת חיזוק הורמונאלי כלשהו?
המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדעתי - לא
פרופ' שחר קול04/05/2009ההורמונים ירדו כי ההריון לא היה תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לאחר הפלהלינדה03/05/2009
לפני חודש ושבוע הייתה לי הפלה , בחודש 9 לאחר איקוקלומין ללא צורך בגרידה או כל טיפול אחר . היום הבטה שלילי טרם הייתה וסת , לעולם לא הייתה לי ווסת מסודרת , בדיקות מהיום, הייתי מאוד שמחה אם תוכלו לומר לי באיזה שלב אני כרגע , האם אני לפני ביוץ? pg/mL 131.3 ESTRADIOL (E-2)
- ng/mL 1.13 PROGESTERONE
-
- IU/L 11.6 LH
- IU/L 4.18 FSH
29.2- 2.8 ng/mL 13.86 PROLACTIN
4.2- 0.4 uIU/ml 1.53 TSH
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הביוץ
פרופ' שחר קול04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליסיגל03/05/2009
עשיתי בדיקות ביום ה4 למחזור : prolactine 212 - post menopausal 38.2-430 - LH 3.9 - FSH-6.3 - Estradiol- קטן מ200pmol/L , Progesterone 2.7 , Testosterone 1.1 , האם תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר הזרעה- שאלה שחופהאיתי03/05/2009
מחר אני אמורה לעשות הזרעה, ובן הזוג שלי חייב להיות כל הבוקר בפגישה ממש חשובה. אם הוא יתן זרע בבית בשעה 8:00 בבוקר ואני אקח את זה להשבחה, האם הזרע אחרי השבחה יכול להמתין עד שלוש וחצי (רק אז הרופא מתחיל לעבוד).
אשמח לתשובה ממש בהקדם,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אופיר03/05/2009אין בעיה שהוא ייתן בבית, אבל לפי דעתי תוך שעה חייב להגיע עם זה
לא נראה לי שיש אפשרות כל כך הרבה זמן
תתקשרי לרופא שלך ותשאלי זה הכי בטוח
שהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים ממני המודאגת..ליאת03/05/2009
שלום רב,
רציתי לשאלכם הרופאים (בעבר מאוד עזרתם לי!!) ולהתייעץ בנושא ההזרעות שעברתי עד כה ולגבי ההמשך.
אז ככה, אני בת 40 וחצי, עוברת מזה חמישה חודשים טיפולי פוריות, ללא הצלחה עד כה. עברתי 3 נסיונות טבעיים עם אוביטרל+ שני נסיונות עם גונל אף. ברוב הניסיונות הללו (בטוח באלו שנעשו עם הגונל), המחזור הקדים לי ב5 - 6 ימים. שאלתי את האחיות במרפאה לגבי זה (הן בקשר הדוק עם הרופא פיריון שלי) והן אמרו שזה הרבה פעמים ככה עם הורמונים וזה לא נורא.
היום הייתי בפגישה אצל הרופא כדי לחשוב מה עושים הלאה וככה, והוא פתאום הבין שהמחזור מעט מקדים לי. הוא שאל למה לא יידעתי אותו. אמרתי לו שיידעתי את האחיות. מתבהר שהן לא מצאו כלל לנכון ליידע אותו.
בכל מקרה, נלחצתי מכך.. הוא אמר ש"לא בוכים על חלב שנשפך" ושלניסיון הבא משאיר לי את אותו מינון גונל אך מתגבר את האוביטרל בעוד זריקה לאחר ההזרעה+ נרות לאחר ההזרעה (ג'ל פרוגסטרון) כדי שלא אקבל מוקדם יותר מידיי ושכנראה תהיה החזקה יותר טובה מבפנים (אלו המושגים שלי, לא זוכרת בדיוק מה אמר).
הוא אמר שזה הניסיון האחרון (השלישי) לפני איי וי אף.
רציתי לשאול 1) עד כמה חמורה הטעות שנעשתה מבחינתו בכך שלא נתן לי קודם את הנרות + זריקת תגבור נוספת של אוביטרל. האם ייתכן שבגלל זה לא הריתי בכל הניסינות הקודמים או שלא ניתן לדעת? האם זה קריטי?
ו2) האם כדאי באמת לעבור אחרי 3 נסיונות להפרייה חוץ גופית, בהתאם לגילי (אין לי כל בעייה במדדים האובייקטיבים- fsh וכל הבדיקות) או לנסות עוד הזרעות רגילות?
או אם אשאל יותר מדוייק- האם בגלל הטעות שנעשתה כדאי לעשות עוד נסיונות הזרעה על בסיס הורמונלי?
בתודה רבה וסליחה על ההצפה..):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאת
ד''ר דוד ישי04/05/2009אני בספק האם זו הסיבה לכך שלא הרית בשני הטיפולים האחרונים. ואני בכלל לא משוכנע שתמיכה , גם אם היתה דוחה את הוסת , היתה מגדילה את הסיכוי להריון.
דוקא בגלל גילך , דעתי היא שאם נסיון נוסף לא יצליח , רצוילעבור ל IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה, זה עזר ואירגן והרגיע.
ליאת04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ...נטליה03/05/2009
כמה זמן מתהליך ההזרעה ניתן לדעת אם היא הצליחה? כמו כן האם ממשיכים שוב בהכנות לקראת הזרעה שנייה במידה וזו לא תצליח..עם אותם תרופות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלונה
חסוי03/05/2009
ערב טוב
ההזרעה ממש לא כואבת, לא מרגישים דבר , אין מה להתכונן פשוט להאמין שזה יכול לקרות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
אופיר04/05/2009ליאת אני מציאה לך לשלוח שוה הודעה כנראה שפספסו אותך גם לי לא ענו על השאלה של מלפני כמה ימים ועד עכשיו אבל כבר פתרתי את הבעיה
אני לא יודעת לענות לך אז תעשי מה שהצעתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטע
ד''ר דוד ישי04/05/2009לא לפני שבועיים מיום ההזרעה. תלוי ברופא . יש כאלה ( ואני בניהם ) שעושה הפסקה של חודש בין טיפול תרופתי אחד לזה שאחריו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור ולבנות....נטליה03/05/2009
האם ההזרעה כואבת? כדאי להתכונן מראש ואיך? יש הצלחות עם הזרעות ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אופיר03/05/2009לגביי שאלתך הזרעה לא כואבת
מכניסים סוג של קטטר שבתוכו נמצא הזרע, ומחדירים לה את זה אולי מרגישים כמו דקירה קטנה
לא כולם חלק לא מרגישות כלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד תלוי
מעיין03/05/2009לי תמיד כואב הכנסת הספקלום כך שגם בהזרעה כאב לי מאוד.
תנסי לבקש שישימו לך את הספקולום הכי קטן או את זה מהמתכת הם אמורים פחות לכאוב.
אצלי גם הכנסת הקטטר כאבה, הרגשתי כל נגיעה של הקטטר בפנים :(.
מקווה שלך יעבור בקלות וללא כאב !
אבל שוב הרבה טוענות שהן כלל לא מרגישות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי לא כאב בכלל
סיגל03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטליה03/05/2009
שלום דוקטור חסרות לי 2 אמפולות של מונגון והרופא נשים המרפאה שלו רחוקה בגלל טעות בחישוב אמרנו לו כי אין צורך במרשם האם רופאת המשפחה שלי תוכל לרשום לי את הנותרות? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נותרו לי כמה אמפולות
בתאל03/05/2009מונוגון.. אשמח לעזור לך.. אני גרה באשדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחוק לי נורא אני מהצפון הרחוק תודה
נטליה03/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מהצפון אם זה רלוונטי
קרן03/05/2009יש לי מונוגון בבית..מצטערת שרק הרגע ראיתי את הודעתך..אני מאזור כפר תבור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כולסטרול גבוהתמי03/05/2009
המחזור מאחר לי כבר 3 חודשים,בדיקת דם להריון יצא שלילי ורמת כולסטרול בדם גבוה(בת 43)
האם רמת כולסטרול יכולה לעכב מחזור סדיר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנות, עזרתכןמירא03/05/2009
שלום לכן:
בעוד יומיים אני אמורה לעשות בדיקת הריון לאחר החזרת עובר אחד מוקפא( הפעם הראשונה מתוך 3 סבבים של IVF שיוצאים עם עובר), אני מאוד מפחדת מהתוצאות ,ברשותכן אני רוצה לדעת לכל מי שעברה החזרה ונכנסה להריון בהצלחה במה הרגישה בשבועיים לפני התוצאה ומתי הרגישה בדיוק? האם אני יכולה לנסות בדיקה ביתית ( זה היום ה12 לאחר החזרה)?
תודה מכל הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירא
אופיר03/05/2009קודם שהיה המון בהצלחה
דבר שני לא לעושת בדיקה ביתית כי בהפריה לא רואים תשובה נכונה זה ייתן לך תשובה שלילית
כדאי לעשות ביום ה 14 בדיקצ דם
מחזיקה לך אצבעות
גם אני לפני החזרת מוקפאים פעם ראשונה בטיפול שלישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)