מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לקחת כדורים למחזור לפני IVFטלי05/05/2009
אני אחרי טיפול IVF שלא הצליח. לא קבלתי מחזור כבר 6 שבועות וזה מעקב את הטיפול הבא. המחזור אצלי יכול להופיע באיחור של חודש - חודשיים. האם אפשר לקחת כדורים כדי לקבל מחזור ולהתחיל IVF חדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי05/05/2009בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה של מתחילהליאור05/05/2009
שלום לכולם, יש לי שאלה ואני מקווה שאני בפורום הנכון.
הפסקתי החודש גלולות אחרי שמונה שנים וקבלתי מחזור ביום ראשון שעבר (26.4) אתמול (4.5) התחילו לי כאבי בטן כמו של מחזור והפרשות חומות דמיות כאלה.
מה זה יכול להיות? האם זה סימן לביוץ מוקדם או שסתם הגוף שלי משתגע (לציין שלפני הגלולות לא היה לי מחזור סדיר )
תודה רבה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
ד''ר דוד ישי05/05/2009השחלות חוזרות לפעולה ופעמים זה לוקח חודשים שלושה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילגתם עליי..
איל איל05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב - שאלהאיה05/05/2009
הי
1) בדיקת דם פרוגסטרון! שעשיתי הבוקר למה היא משמשת?
כי אני הבנתי שהערך שלה גדל כשהאישה נמצאת בהריון!
2) כשנמצא לי הזקיק בגודל מתאים ב-27 לאפריל המליץ לי כאן בפורום הרופא לנסות
מאותו יום במהלך כמה ימים !!
היום ענה לי רופא אחר כאן בפורום שהקדמתי עם יחסי המין. לדעתו הביוץ היה סביב ה 30/4.
אז מה הנכון ??(המילה סביב מדברת על לפני וגם אחרי בימים)
איך צריך לנהוג גם בעתיד כשנמצא זקיק בגודל מתאים? בחישוב הימים ...
תודה
איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה שלום
פרופ' שחר קול05/05/20091. לוודא ביוץ.
2. תמיד עדיף להתחיל לקיים לפני הביוץ, ולא לאחריו.
כאשר הזקיק מגיע ל - 16 - רצוי להתחיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
שני05/05/2009אז ככה ,
Progesterone עלה לי מ-1.8 ל-6.4 נכון לאתמול לפי בדיקת הדם!
1אז לפי התוצאה הנ"ל זה טוב או רע?
2. יש סיכוי שהצלחנו ואני כן בהריון?
למרות התוצאה הנמוכה ?
3. לא נהוג לבצע את הבדיקה כשבוע לאחר הביוץ?
תודה רבה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבשלת ביציתיעל04/05/2009
שלום,
ברצוני לשאול, האם מתן אוביטרל (לאחר מנוגון) כאשר גודל הזקיקים אינו מספיק גדול עלול להוביל
לביוץ של ביצית לא בשלה ולגרום לכישלון ההפריה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול05/05/2009כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשני04/05/2009
ביום שישי (1.5) עברתי IUI בבוקר.
ביום שישי (1.5) בערב הזרקתי אוביטרל, וביום ראשון (3.5) בבוקר עברתי שוב IUI .
אציין כי בחודשים קודמים לעיתים אני מדממת מעט לאחר IUI בגלל פציעה קלה של צוואר הרחם, אבל אחרי ההזרעות של יום שישי וראשון לא דממתי בכלל.
טופלתי בגונלF.
היום, יום שני, (4.5) בערב בניגוב הבחנתי בהפרשה מעט סמיכה ובצבע ורדרד.
מהי ההפרשה הורדרדה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול05/05/2009יתכן שאריות של דימום קל מהצוואר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בירור לגבי רופא פרטינילי04/05/2009
שלום!
אני חברת קופ"ח כללית ורציתי לברר, במידה ואני בוחרת להיות מטופלת אצל רופא פרטי שאינו עובד עם הכללית, למעט עלות הבדיקה והייעוץ, כיצד מתבצע תהליך המעקב לגבי א.ס ובדיקת דם? האם הוא מכניס אותי דרך מרפאת הקופה, האם באופן פרטי? במידה והוא מחליט על הזרעה, מי מבצע בד"כ? הרופא הפרטי? והאם הרופא הפרטי גובה בד"כ תשלום נוסף על ביצוע הזרעה או א.ס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
אופיר04/05/2009את כל הבדיקות את עושה דרך הקופה או שהרופא אומר לך איפה
ולגביי הטיפול עם זה דרך פרטי אני מתארת לעצי שזה עולה כסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בירור בבקשה
שני05/05/2009הענין שאני רוצה לברר הוא: ברור לי כי ייעוץ ומתן טיפול אצל רופא פרטי כרוך בתשלום, אך האם,בצירוף הפניה ממנו, אני יכולה לבצע בדיקת מעקב זקיקים +בידקת דם במרפאת פוריות של של קופת החולים ללא עלות. ואז את התוצאות לדווח לרופא הפרטי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודאי
טלי05/05/2009את לוקחת את כל המסמכים שהוא (הרופא הפרטי )נותן לך (תרופות, בדיקות דם+אולטרסאונד)לוקחת למכרז לבריאות האישה, רופא של הכללית ממיר את הכל לבדיקות של הקופה ואת עושה הכל דרך הקופה שנמצאת ליד ביתך , מייד כשיש לך תוצאות מעדכנת את הרופא הפרטי (זה בדרך כלל מידי יומיים) עד שמודיע לך על השאיבה ואת זה כבר עושים בבית חולים.
אל תתרוצצי לעשות בדיקות יומיות בבית חולים זה מיותר ומסורבל, תעשי הכל בקופה ליד הבית ותעדכני את הרופא טלפונית מידי יום או יומיים ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אופיר05/05/2009ראיתי שטלי ענתה לך כבר על התשובה אז אין צורך שאני אחזור אחריה שהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשרון לגבי המחיצהדנה04/05/2009
גם אני עברתי גריידה לפני חודש של הריון שהפסיק להתפת והרופא שביצע אותה כתב בטופס השחרור שיש חשד למחיצה ומומלצת היסטרוסקופיה, אתמולל קיבלתי את המחזור והיום הלכתי לרופא שלי לקבל הפניה והוא אמר שמה פתאום היסטרוסקופיה, אני צריכה צילום רחם ואם יעלה חשד בצילום יעשו אולטראסאונד תלת מימדי ולא היסטרוסקופיה.
מה את עשית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרון
הילה04/05/2009
הרופא שלי אמר שאין לי מה לעשות היסטרוסקופיה כי אם יש מחיצה אז לא ניתן לדעת כשנכנסים לחלל הרחם אם הרחם מחולק לשניים ולכן רק צילום רחם. אני עכשיו במחזור וצריך לעשות את הצילום עד היום ה- 14 ואין להם מקום וממש לא רוצה לחכות עוד חודש, קיוויתי שאסיים עם זה עכשיו, שאעשה את הצילום ואם הכל תקין נוכל לנסות כבר בביוץ הזה ואם לא תקין לפחות לטפל במחיצה עד הביוץ הבא כי גם אני הבנתי שזה לא הליך מסובך... אאאאוף
אצלי לא היה דופק מהאולטראסאונד הראשון, רק שק הריון שהתאים גם בשבוע 8 לשבוע 5 ושישה ימים.... זה היה אצלך הריון טבעי או טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה הריון טבעי וספונטני לגמרי
שרון04/05/2009וקראתי שאם היה דופק והפסיק אז זה יכול להדאיג...לא יודעת מה לעשות. באולטרסאונד תלת מימד אפשר לראות את גודל המחיצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
הילה04/05/2009אני מניחה שכן כי הרופא שלי אמר שאם בצילום יש חשד למחיצה אעשה את האולטראסאונד התלת מימדי, מה אמר לך הרופא שלך? גם אני מפחדת לנסות שוב לפני שיודעת אם יש מחיצה ומה גודלה כדי לא לחוות שוב את הכאב הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא שלי אמר
שרון04/05/2009שהוא לא חושב שזו מחיצה משמעותית ושזו לא הסיבה לדעתו לאי ההתפתחות אלא שהעובר לא היה טוב וטוב שזה נפסק ושכרגע עליי לנסות שוב..במידה ויקרה שוב אז אני מניחה שישקלו להסיר אותה..נראה לי שאני אלך איתו הוא רופא פרטי ידוע שמתמחה בחלל הרחם ואם הוא אמר שזה לא משמעותי אז מי אני...וגם אם אני אלך לעשות צילום רחם או תלת מימד אני לא בטוחה שיהיה מי שיסיר לי אותה אחרי הריון אחד שלא צלח כי הם לא "סופרים" פעם אחת שלא הלך...אז אולי כדאי לך לנסות שוב גם ולקוות לטוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני חושבת שכדאי לנסות שוב אם
הילה05/05/2009זה רופא שאת יודעת שהוא טוב וסומכת עליו, אני מקווה שהצילום שלי יהיה תקין ואוכל לנסות שוב אבל כמובן שלא אנסה עד שאדע שאין לי מחיצה או שיש מחיצה שהיא לא משמעותית כמו שאצלך כי לא מוכנה לקחת את הסיכון ששוב אעבור הריון שיפסיק, שלא לדבר על הזמן שמתבזבז... אגב, הריון ראשון שמפסיק בשליש הראשון שלו הוא מאוד נפוץ כך שזה לא חייב להעיד על משהו שאינו תקין.
מאחלת לך בהצלחה ואשמח לשמוע שנכנסת שוב ומהר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקר - תאריכים...לימונית04/05/2009
ד"ר ישי היקר ערב טוב,
מכיוון שאני מתחילה בימים הקרובים טיפול, ונודע לי שבמהלך החודש הזה כל רופאי המחלקה נוסעים לחו"ל, הייתי שמחה אם תוכל לפרט לי את התאריכים בהם תעדרו, כדי שאהיה בטוחה שהטיפול לא יתפקשש לי.
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לד"ר ישי05/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחידוד השאלה לגבי תאריכים מסוימים
לד"ר ישי05/05/2009ד"ר ישי שלום,
אני בעיקר רוצה לדעת לגבי הנסיעה שלכם לחו"ל.
לפי התכנית הראשונית, נראה שאצטרך לעבור את השאיבה ב-31/5/2009 או יום-יומיים אחר כך.
מה קורה לגבי התאיריכים האלה, ומה קורה אם התאריך יקדים במספר ימים? - אלו התאריכים לגביהם אני מוטרדת.
אשמח לתשובתך,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכל הבנותלימונית04/05/2009
שלום לכל הבנות,
היום בשעה 21:30 מתקיים בערוץ yes דוקו סרט תעודה בשם "זרע מאושר", על אישה המחליטה להרות מבנק הזרע.
סביר להניח שכולנו נכיר את מה שנראה, ובכל זאת... ייתכן ששווה צפיה, לראות כיצד הנושא מוצג.
בהצלחה לכולן בטיפולים,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה לימונית
חסוי04/05/2009תודה לימונית, אבל אין לי YES , אולי תוכלי לספר תובנות מהתוכנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי - דיווח על הסרט
לימונית04/05/2009היי חסוי,
התכנית צולמה ובוימה על ידי אחיה של האישה, אסתר, בת ה-36 שהחליטה להרות מבנק הזרע.
התכנית התחילה בסיפורה האישי (תאונת מעלית קשה ושיקום ארוך) ועברה לעניין הרווקות והרצון לילד.
בתחילה מראים את הוריה החוששים מכל הקשיים הצפויים לה, שכן כולנו יודעים שלגדל ילדים זה קשה, אך לבד זה קשה יותר.
למרות ציפיותיהם שבכל זאת הבת תתחתן, ולמרות החששות לגבי הקשיים הצפויים, הם תומכים בה.
האח הצלם מתלווה לכל המסע שלה בטיפולים, ולפעמים מציק בכל מיני שאלות. במהלך הטיפולים, בעודה שוכבת על מיטת הטיפולים לאחר הזרעה, עולות כמובן החששות המתלוות. הסרט למעשה מתמקד בהתמודדות שלה ושל משפחתה בכך שהיא נשארה רווקה, וברצון להיות אם, ולא מתמקד בתוכניות הטיפולים ובהבדלים ביניהן. מבחינתה היא היתה מוכנה לוותר על ההיריון והלידה, ולהתעורר כאשר יש לה ילד.
מדובר בבחורה שנראית נחמדה ופתוחה, נראית גם טוב מבחינה חיצונית, כלומר בחורה רגילה לגמרי שנשארה רווקה. אסתר מרבה לשתף בפתיחות בחששותיה ובמחשבותיה.
לאחר מספר טיפולים (אם הבנתי נכון, אז רק הזרעות), אסתר הרתה, והאח ממשיך ללוות אותה במסע של ההיריון - עד הלידה עצמה - ואח"כ הברית והטיפול בבית.
סה"כ נראה שזו בחורה שזכתה למשפחה תומכת.
לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרון
הילה04/05/2009הרופא שלי אמר שאין לי מה לעשות היסטרוסקופיה כי אם יש מחיצה אז לא ניתן לדעת כשנכנסים לחלל הרחם אם הרחם מחולק לשניים ולכן רק צילום רחם. אני עכשיו במחזור וצריך לעשות את הצילום עד היום ה- 14 ואין להם מקום וממש לא רוצה לחכות עוד חודש, קיוויתי שאסיים עם זה עכשיו, שאעשה את הצילום ואם הכל תקין נוכל לנסות כבר בביוץ הזה ואם לא תקין לפחות לטפל במחיצה עד הביוץ הבא כי גם אני הבנתי שזה לא הליך מסובך... אאאאוף
אצלי לא היה דופק מהאולטראסאונד הראשון, רק שק הריון שהתאים גם בשבוע 8 לשבוע 5 ושישה ימים.... זה היה אצלך הריון טבעי או טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפורמיןחסוי04/05/2009
נוטלת כבר כ- 4 חודשים מטפורמין .
1. שאלתי מה תפקידו של כדור זה בטיפולי IVF?
2. האם יש צורך להמשיך בכדורים אלו ולצערי כמובן טרם הושג הריון?
3. האם כדור זה שלקוחים אותו לתקופה ארוכה יש השלכות בריאותיות כלשהן?
ערב טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפורמין
פרופ' שחר קול05/05/20091. הנושא בויכוח. לא בטוח שחיוני ב - IVF.
2. ראי 1
3. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח בצוואר הרחםל04/05/2009
שלום לכולם,
ביום ראשון שעבר עברתי בבי"ח ניתוחון בצוואר הרחם (ascos) מאז ישנם דימומים כמו וסת- מה שנאמר לי שתקין וכי זה ימשך בין שבועיים לחודש.
שאלתי היא האם מותר לעשות עיסוי בשמנים כמובן ע"י מסג'יסטית מקצועית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ל
ד''ר דוד ישי04/05/2009אני לא רואה סיבה מדוע לא לעשות מסג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת שלפוחית השתןמאיה04/05/2009
אני שבוע לאחר החזרת מוקפאים במחזור טבעי כאשר בבדיקת שתן שביצעתי היום התגלו חיידקים בשתן.
אציין שלפני חודש היתה לי הפלה טבעית.
1. האם דלקת השלפוחית מגדילה את הסיכון להפלה?
2. בהנחה שהדלקת היתה שם גם לפני חודש - האם יכול להיות שההפלה הטבעית נגרמה בגלל הדלקת?
3. האם אנטיביוטיקה פוגעת בסיכויי ההצלחה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחל
ד''ר דוד ישי04/05/2009לזיהום בשתן אין קשר להפלה. אם יש לך זיהום בשתן חשוב לטפל בו עם אנטיביוטיקה. האנטיביוטיקה אינה משפיעה על הסיכוי להריון או על הסיכוי להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאס.ד.04/05/2009
שבועיים אחרי החזרה. 10 ימים אחרי החזרה.
עשיתי בדיקה היום במקום מחר.
בטא 3. מבינה שאין הריון.
מה ההבדל במספרים גם אם אין הריון. מה ההבדל בין בטא 3 לבטא קטנה מ-2?
יש הבדל? זה מעיד על משהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון- שבועיים אחרי שאיבה
ס.ד.04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ס.ד.
ד''ר דוד ישי04/05/2009אין הבדל. שניהם שליליים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות..נטליה04/05/2009
כמה ימים לפני ההזרעה אסור לקיים יחסי מין?כמו כן אם ההזרעה נכשלת האם צריך להתחיל שוב את ההזרקות לפי הסדר שבהזרעה הראשונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נטע
ד''ר דוד ישי04/05/2009אין איסור לקיים יחסי מין. העניין הוא , שיש אולי יתרון מבחינת איכות הזרע לאחר המנעות של 2-3 ימים. המשך הטיפול תלוי ברופא המטפל שלך. אני מעדיף לעשות הפוגה של חודש בין טיפול תרופתי אחד למשנהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאלילך04/05/2009
שלום רב
ביום 21.4 אוביטרל ב - 12 בלילה כאשר באות והבוקר אי2 1408
ביום 22.4 הזרעה ראשונה
ביום 23.4 הזרעה שנייה
מתי הכי הכי מוקדם אוכל לבצע בדיקת דם לבטא ? { אשמח אם תציין את התאריך}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי04/05/2009לא לפני ה 7/5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)