מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היריון לאחר הזרעהיעל04/05/2009
שלום
בת 44 , בצעתי הזרעה (לאחר טיפול בזריקות מינוגן ואוביטרול ) בתאריך 12.4.09 (היו 2 זקיקים בלבד)
בתאריך 21.4.09 היה דימום (כמו מחזור ) שנמשך 6 ימים. התחלתי מחזור הזרעה נוסף ,
ובבדיקת הדם הראשונה (מעקב רגיל) בתאריך 28.4.09 התברר ש:
HCG=156 , הרופא המטפל חושב ששזה היריון (מקווה שטוב)
ובתאריך 30.4.09 שוב בצעתי בדיקת דם והתוצאה של HCG =646 .
שאלותי:
1.מה ההסבר לדימום שהיה?
2.הרופא ביקש שאבוא לאולטרסאונד ב-13.5 , האם אפשר קודם לדעת מה המצב?
3.האם בינתיים יש הגבלות כלשהן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי04/05/2009בחלק מההריונות , יש בשלבים המוקדמים , דימום , שמקורו כנראה בתהליך ההשרשה של העובר.
אולטרסאונד מוקדם מדי נותן מידע חלקי והרבה פעמים רק מלחיץ.
אם אין לך דימום חזק , אין הגבלות מיוחדות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה פוליציסטיתנורית04/05/2009
שלום,
בת 27 עם שחלה פוליציסטית מנסה להיכנס להריון בעזרת זריקות גונל F,לאחר הפסקת הגלולות ובמהלך הטיפולים הופיע לי שיער על הפנים שאלתי היא האם יש אפשרות במקביל לטיפול הרפואי לכניסה להריון אפשר לקחת טיפול רפואי שיסייע בהפחתת השיעור, והאם בתקופת ההריון המצב יחמיר ?
מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נורית
ד''ר דוד ישי04/05/2009אפשר לעשות טיפול קוסמטי. אבל לא ניתן , בתקופה הזאת , לעשות טיפול הורמונלי. לא ניתן לדעת מה יהיה בהריון. יש אפשרות שתהיה החמרה אבל גם שתהיה הטבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים היקרים!!tooti04/05/2009
טוב אז קודם כל אני בהריון לאחר ivf שבוע 10 ורופאת הנשים אמרה לי להמשיך תמיכה (2 אנדומטרין ביום) עד שבוע 12 אך התור הבא אליה יהיה רק בשבוע 14 ורציתי לדעת האם להפסיק בבת אחת או בהדרגה? משום שהרופא שטיפל בי במחלקת ה ivf הורה לי להפסיק אך בהדרגה כבר בשבוע 8 אך כאמור רופאת הנשים שלי ביקשה שאמשיך עד שבוע 12 מה עליי לעשות? האם להפסיק תמיכה לפי ההסבר של הרופא במחלקה? (3 ימים כדור אחד ואז להפסיק?)
תודה רבה מראש ובכלל.. עזרתם רבות בתקופה לא פשוטה בכלל!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום tooti
ד''ר דוד ישי04/05/2009כמו שאת רואה , יש אסכולות שונות . לדעתי ניתן בכלל להפסיק את התמיכה בבת אחת כבר בשבוע 8 , בודאי שבשבוע 10.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית וביוץשרון04/05/2009
שלום, ביום 17 למחזור זקיק 23 ממ רירית 8. בחצי שנה האחרונה עברתי גרידה +3 היסטרוסקופיות להוצאות שאריות. האם יש מקום לתת תמיכה לרירית שעברה כ"כ הרבה טראומות? הבנתי שהיא אמורה להמשיך להתעבות וזה הגודל המקסימלי שהגיעה בחדושים האחרונים ...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי04/05/2009רירית של 8 מ"מ היא רירית בעובי טוב מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאיה04/05/2009
הי ,
בתאריך ה-27/4/09 נמצא אצלי זקיק בגודל 15
בתאריכים 27/4 עד 29/4 כולל , כלומר במהלך שלושה ימים אני ובעלי ניסנו להיכנס להריון.
היום ב-3/5 עשיתי בדיקה ביתית לגילוי הריון והיא סימנה רק פס אחד
מחר ב-4/5 על הבוקר אני אעשה בדיקת דם - פרוגסטרון!
שאלותי-
1) האם יכול להיות שאני בהריון למרות שהבדיקה הביתית לא הראתה ככה ?
2) מהי התוצאה המספרית בבדיקת דם ל -הפרוגסטרון מחר שתראה שאני בהריון?
3) יש סיכוי שהבדיקת תראה חיובי מחר למרות שהבדיקה הביתית הראתה שזה לא??
אני מודאגת הייתי בטוחה שאני אראה שני פסים הערב ושהצלחנו בנסיונות שלנו,
וזה לא ככה , זה עדיין לא סופי ועוד יכול להיות שהצלחנו החודש??
תודה
איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי איה
מעיין04/05/2009היי איה אני לא יודעת לענות לך אבל זה בכל אופן נשמע לא טוב
בכל אופן אני מחזיקה לך אצבעות שהיה לך הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורי04/05/2009היי, אני לא יודעת למה מישהי ענתה לך שזה לא נשמע טוב. נשמע די אחלה :) עשית את הבדיקה מוקדם מדי, אפילו אם היית עושה בדיקת דם לבדיקת הורמון ההריון HCG סביר להניח שלא היית מקבלת תשובה חיובית. בודקים הריון לפחות 14 ימים לאחר הביוץ. למה את רוצה לבצע בדיקת פרוגסטרון? חכי למחזור ואם מאחר בצעי בדיקת בטא בדם.
בהצלחה
(אגב זקיק מבייץ בסביבות גודל 20 פלוס מינוס)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לורי
אופיר04/05/2009את צודקת לא שמתי לב שהיא עשתה את הבדיקה כמה ימים אחרי שקיימה יחסים
בהחלט יש סיכוי טוב
אני מחזיקה אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איה
ד''ר דוד ישי04/05/2009נראה לי שהקדמתם עם יחסי המין. לדעתי הביוץ היה סביב ה 30/4. את בדיקת ההריון אין טעם לעשות לפני שעברו שבועיים מהביוץ. לפני כן היא תהיה שלילית גם אם יש הריון. לא ניתן לדעת , לפי רמת הפרוגסטרון , האם יש הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהדפי04/05/2009
שלום,
קראתי בכתבה שהתפרסמה באתר כי בכל הזרעה קיים סיכוי הצלחה של בין 15 ל- 20% (תלוי בגורמים שונים).האם אחוז זה משתנה במקרה שבו קיימות 3 ביציות?
תודה,
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפי
ד''ר דוד ישי04/05/2009למרות שאין בידי מידע מדוייק , ישנה עליה בסיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. מאוד עזרת לי ואירגנת אותי
ליאת04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גריידההילה04/05/2009
לפני כחודש עברתי גריידה עקב הריון ראשון מהחזרת עוברים מוקפאים שלא התפתח, נאמר לי לבצע אולטראסאונד אצל הרופא המטפל חודש אחרי וכן הומלץ לי ע"י הרופא בבית החולים לבצע היסטרוסקופיה אבחנתית לבירור חלל הרחם כי היה חשד במהלך הגריידה למחיצה.
1. אתמול קיבלתי את המחזור אחרי 26 ימים מהגריידה, האם זה תקין? הבנתי שזה אמור לקחת יותר זמן מברגיל.
2. האם יש צורך לבצע את האולטראסאונד בכל מקרה אם מבצעת היסטרוסקופיה שבוע הבא שאז כבר רואים את כל הרחם ויותר טוב מבאולטראסאונד (אם אני מבינה נכון)?
3. במידה והבדיקות יהיו תקינות וישללו את עניין המחיצה האם אני יכולה כבר בביוץ הקרוב לנסות להרות טבעי (בעיית זרע בגלל וריקוצלה שטופלה לפני כמה חודשים ויש שיפור משמעותי מאז הטיפול) או לבצע השבחה והזרעה או שכדאי לחכות עוד כמה חודשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי04/05/2009הדימום אכן הקדים. למרות שזה קרוב לודאי חסר משמעות , זאת סיבה מצויינת לעשות אולטרסאונד.
אין סיבה להתעכב עם המשך הנסיונות להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שפספסת
דנה04/05/2009תושה על תשובתך, שאלתי גם לגבי היטרוסקופיה שהומלץ לי לעשות ע"י הרופא שביצע את הגרידה בגלל החשד למחיצה ולא ענית, בינתיים הייתי אצל הרופא המטפל שלא עשה לי אולטראסאונד ואמר שאעשה צילום רחם ולא היסטרוקופיה, מה ההבדל ולמה שינה את מה שהומלץ? מזכירה שההריון היה ממוקפאים עקב בעיית זרע בלבד לא ידוע על בעיה אצלי עד לחשד למחיצה.
האם בצילום רחם יותר טוב וקל להבחין במחיצה מאשר בהיסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות עם בעית זרע קשה.ויק04/05/2009
שלום
אנחנו זוג בני 27 עם בעיות זרע. אצלי בדיקות, צילום רחם תקינים ווסת סדירה. מנסים 3 שנים. עשינו הזרעה עם איקקלומין שלא הצליחה.
ביחידה ל IVF הומלץ על הזרעה עם גונל, ספירות זרע באותה עת היו בינוניות-
כמות: בדיקה אחת 6 מיליון, שניה 8 מיליון. היתה גם אחת 13 מיליון...
תנועה : 50% בכולם.
קרוגר: 6% בכולם.
אתמול לפני ההזרעה הכמות לאחר "השבחה" היתה 1 מיליון, בתנועה חצי מיליון וקרוגר 6% .
אצלי כנראה היה רק זקיק אחד, מקסימום שניים.
1. האם סיכוי הצלחה של הזרעה הזאות הוא אפסי?
2. אני מאוד רוצה לעבור ל IVF , אבל הרופא אמר שכנראה יהיו עוד הזרעות..
יש טעם? למה הרופאים מתעקשים על משהו שאין לו סיכוי? או שיש?..
איך לשכנע את הרופא? מיואשת מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ויק
ד''ר דוד ישי04/05/2009הסיכוי אינו אפסי אבל הוא נמוך מאד
עם זרע כזה אני הייתי עובר ל IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים ואסטרופםאירית04/05/2009
לפני החזרת עוברים, נוטלת 3 אסטרופם ביום 3 שאלות
1. מה תפקיד האסטרופם?
(הבנתי שמעבה את הרירית של הרחם, האם כדי להכשיר אותה לקליטה של העוברים, מדוע אם כן נוטלים אסטרופם רק לפני החזרה של עוברים קפואים?)
2. האם לאחר נטילת האסטרופם במידה והעובר הקפוא שנותר לי תהליך ההפשרה שלו לא יצליח האם אפשר לעשות הזרעה?
3. כמה זמן לפני התהליך מפשירים את העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירית
ד''ר דוד ישי04/05/2009במהלך טיפול או במחזור טבעי , מפרישות השחלות מספיק אסטרוגן כדי לעבות את הרירית ואין צורך להוסיף אסטרוגן מבחוץ.
המינון הגבוה של האסטרוגן מונע ביוץ לכן אין טעם בהזרעה
העובר מופשר ביום ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאל או פיורוגן?שרונה04/05/2009
אחרי 2 מחזורי גונאל, הרופא נתן לי פיורוגן? חוץ מהיצרן והמחיר בין התרופות מה הבדל ביניהן? ולמה גונל יותר פופולארי בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה שלום
פרופ' שחר קול04/05/2009שתי התרופות מכילות FSH ממקור אנושי ביצור בהנדסה גנטית.
אין הבדל רפואי-מדעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוגוןשני04/05/2009
1)האם אפשר להזריק מנוגון כל יום בשעה 21:00 או שזה מאוחר מדי?
2)האם כדאי להזריק 2 אמפ' בבטן או בישבן?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שני
מעיין04/05/2009לגביי השאלות
את יכולה להזריק כל יום באותה השעה לא משנה מתי
ואני הזרקתי את שניהם בבטן ככה הרופא שלי אמר לי
אשמח לעזור עם יש לך עוד שאלות
שהיה יום טוב, ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעיין תודה ועוד שאלה
שני04/05/2009אם אני מזריקה ב-21:00 האם ההשפעה תתבטא בבוקר למחרת בבדיקת דם?
גם את הזרקת באותה שעה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
מעיין04/05/2009גם אני הזרקתי באותה שעה כל יום ב 8 בערב
לגביי ההשפעה כל אחת לגופה
אני מחזיקה לך אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי04/05/2009אפשר להזריק בכל שעה . רצי להקפיד שבכל יום תהיה ההזרקה באותה שעה
אפשר גם בבטן וגם בעכוז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "תמיכה "אחרי החזרת עובריםחסוי04/05/2009
בוקר טוב
עברתי כ- 10 הפריות, בכל הפריה קיבלתי תמיכה של אדמונטרין 2 טבליות ביום (1 בבוקר ו- 1 בערב) . עד כמה שידוע לי ושאני קוראת בעקבות התמיכה המחזור צריך להגיע מאוחר יותר.
כל הזמן ביום שאני אמורה לעשות בדיקת דם לבטא, אני מקבלת את המחזור עוד לפני הבדיקה.
האם זה אומר משהו? האם צריך יותר "תמיכה"? האם זה תיקני?
תודה, ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול04/05/2009תיקני לגמרי.
התרופה והמינון - טובים!
בהצלחה בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהרינת04/05/2009
ד"ר שלום רב,
לפני כשבוע IVF ראשון עקב חסימה בחצוצרות, יש לי כמו כאבי מחזור שבאים והולכים אך לא מפריעים כלל לתפקוד היומיומי, בנוסף גם גדל לי החזה ויש לי כאבים ממש חזקים במיוחד בפטמות... אני מקבלת תמיכה של קרינון פעם ביום, האם זה הכאבים החזקים בחזה יכולים לנבוע מהתמיכה? האם הגיוני שבמידה ובעז"ה יש היריון שהתסמינים יהיו בזמן כה קצר???
אודה לתשובתך....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול04/05/2009הכאבים נובעים מרמות גבוהות של פרוגסטרון האופיניות לשלב זה של הטיפול.
לא ניתן לנחש בשלב זה האם יש הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול נוסף מה הפרוצדורה?שרון03/05/2009
ערבטוב,
שמי שרון ואני לצערי שוב פניתי להפריה חוץ גופית יש לי ילד אחד אחרי שלושה טיפוליםכניום לאחר שנה של ניסיונות אני רוצה ילד נוסף . רציתי לדעת מה הפרוצדורה? האם עושים שוב בדיקות, האם ניגשים יש לטיפול?
אשמח אם תוכלו לענות. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול04/05/2009הטיפול טעון אישור של הקופה שלך.
הרופא המטפל אמור למלא טופס בקשה.
הבדיקות הנידרשות מצויינות בטופס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמונים ובדיקת בטא לאחר IVFNoam03/05/2009
לאחר IVF
17.04.09 החזרה של 2 ביציות מופרות
23.04.09 (7 ימים אחרי) - פרוגסטרון 33.3 ואסטרדיול >200
30.04.09 (14 יום אחרי החזרה)- פרוגסטרון 12.4, אסטרדיול 201, בטא 160
03.05.09 (17 יום אחרי החזרה)-פרוגסטרון 21.8, אסטרדיול 362, בטא 105
לוקחת תמיכה של קרינון.
אנא הסבר את התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה?
נועם04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
לורי04/05/2009היי, אני לא יודעת למה מישהי ענתה לך שזה לא נשמע טוב. נשמע די אחלה :) עשית את הבדיקה מוקדם מדי, אפילו אם היית עושה בדיקת דם לבדיקת הורמון ההריון HCG סביר להניח שלא היית מקבלת תשובה חיובית. בודקים הריון לפחות 14 ימים לאחר הביוץ. למה את רוצה לבצע בדיקת פרוגסטרון? חכי למחזור ואם מאחר בצעי בדיקת בטא בדם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום YAEL
ד''ר דוד ישי04/05/2009ההריון אינו תקין , הביטוי הראשוני היה E2 ופרוגסטרון נמוכים , ובהמשך התבטא גם בירידת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)