מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נא עזרתךמירא24/03/2009
רופא נכבד, שלום: ב 26/2 עברתי שאיבה( יצאנו עם ביצית אחחת שהופרתה והוחלט להקפיא אותה עיקב דימום פנימי אצל ואשפוז בב"ח) וסת אחרון שלי היה ב 15/2 ועד היום לא קבלתי וסת אתמול עשיתי בדיקת דם כמובן אין הריון ועד עכשיו אין תוצאות להורמונים ועוד כמה ימים אני אעשה US , עכשיו אני מאוד דואגת שיש משהוא שהסתבך בגוף שלי בעיקר הורמונים ורירית רחם שעדין נדמה לי שהיא עבה( פעם אחרונה ב US הייתה 12 סמ" )כי אני מחקה לוסת של חודש 4 על מנת להחזיר את העובר , אם יש לך הסבר על המקרה שלי ? ואם נתנו לי תרופות שמזרזות את הוסת האם אני יכולה להחזיר עובר בחודש 4? נא עזרתך כי אני דואגת ויש לציין שאני בד"כ מקבלת וסת בצורה מאוד סדירה ואף חודש לא קבלת וסת באופן סדיר1 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירא שלום
פרופ' שחר קול24/03/2009חייבים לדעת המצב ההורמונאלי שלך כעת.
אפשר לתכנן החזרה לחודש אפריל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים
מירא25/03/2009E-2=133.2בתחום הנורמה ובסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקלה
מירא25/03/2009אני מנסה לשלוח את תוצאות בדיקות ההורמונים ולא מצליחה לא יודעת מה בהעיה כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהדנה24/03/2009
שלום אני עברתי אתמול הזרעה+ השבחה. ולפני זה טופלתי בפיורוגן ואוביטרול בשבת אתמול אחרי השבחה אמרו לי ש PERCENT OF MOTILE SPERM 95% מה זה אומר? היה לי זקיק אחד מוביל - איזה אחוז יש להריון במקרה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול24/03/2009אחוז הזרע בתנועה - טוב מאוד.
הסיכוי להריון - לפי גיל המטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיזיולוגיהרעות24/03/2009
יש לי שאלה להבנת הרקע הפיזיולוגי של הגופיף הצהוב ותמיכה: 1.לאחר שאיבת ביציות, ועד להתחלת עליית בטא (אם יש הריון) מי הוא התומך בגופיף הצהוב? מה תפקידו בהפריוה חוץ גופית? הרי ישנו כשבוע מרגע השאיבה ועד להשרשה. מה קורה לכל הזקיקים שנשאבו בשלב זה? יותר מכך 2. אם היה לי גורוי יתר קל לאחר שאיבה, והוא חלף לחלוטין, האם עלי להבין כי אין השרשה? אם לא, מדוע? תודה לכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי24/03/2009הגופיף הצהוב , הוא האיזור בשחלה שבו היה הזקיק והוא התומך. תפקידו להפריש את ההורמונים שמתחזקים את הרירית . אורך חיו הוא 14 יום ואם אין הריון הוא נספג , רמת ההורמונים יורדת והרירית מתקלפת - וסת . אם יש הריון, ההורמון שהוא מפריש , מאריך את חיי הגופיף הצהוב עד שבוע 6 להריון . בשלב הזה העובר מפריש בעצמו את ההורמונים להם הוא זקוק. ב IVF יש פגיעה בגופיפים הצהובים ולכן אנחנו מוסיפים תמיכה מבחוץ.
השינויים שאת מרגישה אינם מעידים על הריון וכמובן שאינם שוללים אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות24/03/2009
יש לי שאלה: אני כשבוע לאחר החזרה. בימים הראשונים לאחר הזרקת אוביטרל היו לי סימפטומים כגון גודש בחזה, נפיחות. כעת הם חלפו לחלוטין, וכן הבטן התפוחה ירדה לגמרי. אם הטיפול היה מצליח, לא הייתי אמורה להמשיך עם כל הסימפטומים האלו? (שכן הבנתי כי אוביטרל זהה להורמון ההריון, כך שגם התופעות להן גורם אמורות להיות דומות?? תודה! פורום מצויין, זמין ומקצועי מאוד. ישר כוח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי24/03/2009התגובה של הגוף להורמונים הקשורים לטיפול , שונים מאישה לאישה ומטיפול לטיפול אצל אותה אישה. לכן אין שום טעם לנסות ולנחש על פי הסימנים האלה האם הטיפול הצליח או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לאחר צילום רחםשני24/03/2009
ד"ר שלום לפני שבוע ביצעתי צילום רחם ביום מחזור 13 (אני בד"כ מקבלת וסת כל 26 ימים). הפעם הגיע וסת היום(יום שלישי)כשבוע לאחר צילום רחם וכ-20 יום מהוסת האחרון. במשך השבוע האחרון מאז הצילום היו מעט כתמים חומים לסירוגין כל יומיים לערך. האם זה הגיוני שצילום רחם יקדים את הוסת?אני קצת לחוצה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי24/03/2009יתכן שפעולת הצילום עצמה וגם הלחץ סביב הבדיקה ישבשו את המחזור. קחי גם בחשבון את האפשרות שההפרשות הדמיות יפסקו , וביום שבו אמור היה להיות הוסת יתחיל דימום ויסתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםליטל24/03/2009
שלום רב, בעקבות הפניית רופא הנשים שלי ביצעתי את הבדיקות הבאות ביום ה 17 למחזור (הוא ביקש ביום ה 14 אך לא היה תור מוקדם יותר) DHEA SULPHATE 1.4 Umol/l TSH 3.04 mU/l ESTRADIOL 584 pmol/l LH 43.5 IU/L FSH 10 IU/L PROLACTIN 172 mU/L PROGESTERONE 1.5 nmol/L האם הערכים תקינים? במידה ולא אשמח להסבר קצר. תודה מראש, ליטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לורי24/03/2009היי, לפי ערכי LH נראה כאילו את ממש לפני ביוץ... בהצלחה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפטמותלימור24/03/2009
יום חמישי עברתי הזרעה ומיום למחרת ועד היום (6 ימים אחרי ההזרעה) כואבות לי הפטמות, ממה זה יכול להיות? האם זה סימן שההריון נקלט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי24/03/2009לא . זה קשור לתגובת השד להורמונים הגבוהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי להכנס להריוןליאת24/03/2009
אני בת 33.5, יש לי ילדה בת שנה ו-10, מחזור סדיר של 26 ימים, ביוץ מזוהה ע"י כאב קל והפרשה מתאימה, בעלת אשימוטו מאוזן ע"י אלטרוקסין (כדור ליום) וסיימתי להניק לפני חצי 7 חודשים לאחר הנקה של שנה ו-3 חודשים. אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה, בניסיון הראשון היה לי הריון כימי. מאז המחזור מגיע בזמן ולא נקלט הריון. במחזור האחרון היה לי משהו מוזר - היתה הפרשה ורודה ממש מועטה שמונה ימים לאחר הביוץ ויומיים אחר כך התחילו הפרשות חומות שהפכו לחומות אדומות בניגוב, אחר כן הפכו להכתמות מעטות ואתמול הפכו למחזור. הפרומו התמשך לסירוגין משהו כמו שבוע. קבעתי תור לרופא לשבוע הבא אבל בינתיים אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מה יכולה להיות הבעיה שלי. אני חוששת שמתרחשת אצלי הפרייה (רק תחושה) אבל ההריון לא משתרש. יכול להיות שיש לי אי ספיקת הגופיף הצהוב? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול24/03/2009אי ספיקה של גופיף צהוב - יכול להיות - אך מאוד מאוד נדיר.
מציע ברור מסודר ע"י רופא הנשים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך השערה מה יכולה להיות הסיבה
ליאת24/03/2009לקושי להיכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין יש סיכוי טוב להריון
פרופ' שחר קול24/03/2009ספונטאני, זה לא נדיר שלוקח קצת זמן להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתית ודם שליליתאיילה24/03/2009
אני אמא לילדה קטנה מהריון טיבעי העניין הוא שכחודשיים אני מנסה להיכנס להריון כרגע עברו 43 יום מהיום הראשון של המחזור האחרון ( איחור של 10 ימים בדיקה ביתית יצאה שלילית ודם ( בטא 2 ( שלילי כמובן ) אולם מחזור אין באופק רק לחצים בבטן וכאבי גב האם ייתכן שאני בהריון למרות הבדיקות ? כי מעולם לא היה לי איחור כזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איילה שלום
פרופ' שחר קול24/03/2009יתכן והיה ביוץ מאוחר, מתחיל הריון אך עדיין רמת הבטא מתחת לסף הגילוי ע"י בדיקת דם.
זה די נדיר.
שכיח יותר - בעיית ביוץ, ולכן איחור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנא הבהרה באשר לתוצאות בדיקות דםשולי23/03/2009
ביום הרביעי למחזור בדיקת הדם הראתה E2 1032 ופרוגסטרון 1.1 ביום החמישי למחזור בדיקת הדם הראתה LH 13.7 E2 892 ופרוגסטרון 1.1. אולטרסאונד -13/14 ביום השישי למחזור בדיקת הדם הראתה LH 17.6 E2 837 ופרוגסטרון 1.1 ביום התשיעי למחזור בדיקת הדם הראתה LH 8.4 E2 602 ופרוגסטרון 0.64 אולטרסאונד - זקיק 15/18 עובי רירית 6 ביום העשירי למחזור בדיקת הדם הראתה LH 6.6 E2 474 ופרוגסטרון 0.64 אולטרסאונד - זקיק 16/17 עובי רירית 5.9 אשמח להסבר באשר לערכים אלו ביחס לתוצאות אולטרא סאונד. ומה ההסבר לכך שככל שערכי ההורמונים הולכים ויורדים בשלב שלקראת הביוץ במקום לעלות. פרטים אישיים: גיל 44
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנא התייחסות הרופא
שולי24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אני לא נענית
שולי24/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שולי
ד''ר דוד ישי24/03/2009בגיל הזה , הרזרבה השחלתית נמוכה , בגלל איכות נמוכה יותר של הביציות . התוצאה התנהגות לא תקינה של ההורמונים של מע' הרבייה. אני מניח שכאשר תעקבי אחר חודש שבו מתפתחת ביצית באיכות טובה , ההורמונים יהיו ברמות נורמליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
שולי24/03/2009האם ניתן להסיק מהנתונים הללו, על איזה חוסר או על איזה עודף של הורמון ששותף בהליכי הביוץ.
לפיכך, האם סביר שתוספת של איקקלמין במחזור הבא, עשויה להניב את התוצאה הרצויה.
במילים אחרות,
האם ניתן על סמך אלה להצביע על הבעייה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאמרגלית23/03/2009
אתמול, יום 12 להחזרת 2 עוברים, תוצאת הבטא-6.1, היום-2.7. ברור לי כי אלו תוצאות שליליות של הטיפול אך לא ברור לי איך הגיעו מספרים כאלו (בפעמים הקודמות תוצאה שלילית הראתה 1.2). האם תוצאות אלו מרמזות שהיתה התפתחות מסויימת שנעצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרגלית
ד''ר דוד ישי23/03/2009הערכים האלה נמצאים בקטע האפור , בין הרמות השליליות לאלה החיוביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
מרגלית23/03/2009מה המשמעות של הדבר? האם היתה התחלה של התפתחות או שמהתחלה היה שלילי? האם כדאי להמשיך לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין דקטטפיל לבין צטרוטיידשני23/03/2009
כל תהליך הביוץ מתרחש אצלנו לכאורה כשורה (גדילת זקיק/ים מוביל, רירית מעובה כנדרש, בדיקות דם לפני הביוץ שמראות שמאוד קרובים לביוץ, ובדיקות הדם הסמוכות מראות שהיה ביוץ, הזרע מושבח ומקבל ציון מעולה) כל זאת אין הריון , גם לא בעזרת גונל. הרופא מציע לעבור ל IVF. אני אמורה להתחיל טיפולי IVF ובגלל שכל המערכת אצלי עובדת טוב , ולא ברור לי בעצם למה אני זקוקה "להתערבות" מאסיבית של תרופות והורמונים כמו ב- IVF, אני מנסה לחשוב איך למזער את הצורך בכמות התרופות שנותנים ב-IVF .. אולי לא חייבים את כל התהליך (שמעתי גם על IVM).. 1) מה ההבדל בין תופעות הלוואי של הדקטטפיל לבין צטרוטייד? האם חייבים תמיד לתת תרופות דיכוי, או שאפשר לבצע IVF גם בלעדיהן? נ.ב- אצלי הזקיקים גדלים תוך מספר ימים עם גונל והגונל שניתן לי הוא בכמות קטנה מאוד. 2) האם חייבים לאחר ההחזרה לקבל הורמוני תמיכה (גם אם לא נותנים זריקות דיכוי?) 3) אני כל כך נגד תרופות ה-IVF וזאת בעצם הסיבה שאני דוחה את הגעתי לשם, שאני שואלת איך אפשר להקטין בכל התהליך הארוך והקשה הזה את כמות וסוגי ההורמונים ולקחת בעצם כמה שפחות (כי הרי התהליך עצמו מתרחש אצלי יפה ) ובכל זאת לטפל??? אפשר? אשמח לסיוע ועצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
פרופ' שחר קול25/03/2009דקפפטיל עלול לגרום לציסטות, ובשימוש ממושך, ללא תרופות אחרות - גלי חום, יובש בנרתיק, ושאר תופעות של מנופאוזה.
ציטרוטייד עלול לגרום לאודם מקומי ואולי מעט גרד.
אפשר לטפל בך ע"י טיפול "רך" כלומר התחלה מאוחרת יחסית של הגירוי , ושימוש במינונים קטנים יחסית של גירוי שחלות.
הסיבה העיקריתלהמלצה לעבור ל - IVF - יש יותר הריונות, ובאופן משמעותי. בכל מקרה, החשש שלך מפני התרופות אינו מוצדק, ואינו מבוסס על הוכחות מדעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לטפל בי בצטרוטייד
שני28/03/2009לצורך דיכוי ולא בדקפפטיל? אני בשום אופן לא מסוגלת לקחת דקפפטיל לאור תופעות הלוואי הקשות שלו . ידוע לי שלצטרוטייד יש תופעות לוואי הרבה פחות קשות, ובשל העובדה שכל המערכת אצלי לכאורה פועלת טוב , האם צטרוטייד אפשרי ויעיל במקרה שלי במקום דקפפטיל???
נ.ב- בת 38* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט כן!
פרופ' שחר קול28/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהן תופעות הלוואי של הצטרוטייד?
שני28/03/2009ידוע לי שלא אצל כולן מופיעות תופעות הלוואי, אבל מהן כל תופעות הלוואי בצטרוטייד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודם וגרד מקומיים.
פרופ' שחר קול29/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהחסויה23/03/2009
ערב טוב יש לי שאלה בבקשה עברתי לפני שבוע השבחה והזרעה יש אפשרות שכבר עכשיו יש תופעות במידה ואכן נקלט היריון זה נשמע לי קצת מוזר אבל אף פעם לא הייתי בהיריון ואני לא יודעת מהם התסמינים כבר יומיים שאני מרגישה חולשה שאין לי כוח אפילו לעמוד ואני כל הזמן עייפה אני בדר"כ כל יום קמה ב-6 בבוקר וביומיים האחרונים פשוט לא יכולה לקום השאלה אם יש אפשרות כזו או שאת התופעות האלה מתחילים להרגיש רק אחרי איחור הווסת תודה על תשובתך וערב טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי23/03/2009התופעות של ההריון מתחילות הרבה יותר מאוחר. כמה שבועות לאחר שהבדיקה נעית חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא והפלהמודאגת23/03/2009
שלום, ערכי הבטא בהריון היו: שבוע 5+4- 8410 ואחרי 5 ימים שבוע 6+1 34569. האם זה תקין? בשבוע 7 לעבור פסק הדופק. האם סביר שאם הבטא טובה העובר לפתע הפסיק להתפתח בשבוע 7? התגלתה מחיצה קטנה בהיסטרו - האם זו יכולה להיות הסיבה והעובר היה בסדר? אני חוששת מהפלה נוספת אך גם מניתוח להסרת המחיצה, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי23/03/2009בהחלט אפשר שהריון יתפתח עד שלב מסויים ויפסיק. הסיבות רבות. אחת מהן היא מחיצה. אין לך מה לחשוש מהניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הריון כימי+ טיפולי פיריוןמיטל23/03/2009
סליחה על כל ההודעות אבל שכחתי לציין שהיום התחילו לי הפרשות חומות עם הפרשות דמיות אבל לא כמו במחזור רגיל . לכן יש לי את ההרגשה שזה הריון כימי - וגם העובדה כי החזה היה נפוח מאד ועכשיו פתאום הוא חזר למצבו הרגיל למרות שהוא עדיין כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיטל
ד''ר דוד ישי23/03/2009יתכן שזה בכלל לא קשור להריון. יתכן שזה היה הריון כימי ויתכן , הריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)