מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מועד הזרעהמילקשייק19/03/2009
שלום, חודש ראשון של גונל F. אתמול (יום ד') באולטרסאונד ניצפו מס' זקיקים, ביניהם: אחד בגודל 18 ושניים בגודל של15. תוצאות בדיקת הדם: IU/L 3.0 LH pmol/L 1345 ESTRADIOL (E-2) nmol/L 2.9 PROGESTERONE משיחה עם האחות נאמר לי להמשיך להזריק גונל לימויים הקרובים, ביום שישי לקחת אוביטרל וביום א' להגיע להזרעה. 1. האם מועד לקיחת האוביטרל לא מאוחר מדי? 2. מה צריכים להיות ערכי הLH, E2 והפרוגסטרון בכדי שיעידו שהביוץ מגיע? תודה על העזרה(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
פרופ' שחר קול20/03/2009כיוון שיתכן והביוץ יתחיל קודם, ממליץ לקיים יחסים בשישי ושבת.
עליה דרמאטית ברמת ה - LH מעידה על ביוץ קרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי כניסה להריוןחלי19/03/2009
אני נשואה כבר 3 שנים, בת 33 בקיץ, ועוד לא נקלטתי להיריון לפני כחודש התחלתי סדרת בדיקות (דם,אולטרסנוד,וצילום רחם - ובנוסף בעלי עשה בדיקת זרע) וב"ה הכל תקין הרופא נתן לי להתחיל לשתות את CLOMIPHENE 50MG למשך כ- 5 ימים התחלתי לקחת את הכדור ביום ה-3 למחזור שזה יום רבעי אחרון ואז לעשות הפסקה של 5 ימים ואז לקיים יחסי מין שזה יוצא בדיוק היום ה-12 מאז הווסת (אני במשך כשנתיים בודקת ביוץ וזה בדרכ ביום ה-12 והווסת שלי ב-4 חודשים האחרונים כל 28 יום) רציתי לדעת הרופא אמר לי לקיים יחסי מין יום כן יום לא הכדור האחרון שאני אמורה לקחת יוצא ביום ראשון, ואז אני אמורה לעשות הפסקה למשך 5 ימים האם ביום ה-5 אני אמורה להתחיל לקיים יחסים? האם אפשר גם ב-5 ימים של הפסקה? והאם צריך לשתות את הכדור על בטן ריקה? ובאיזה שעה רצוי לשתות ? בוקר ערב... והכי חשוב, מה הסיכיוים להכנס להריון עם זה..אם כל הבדיקות בסדר, ויש לי ביוץ קבוע... ובנוסף ...בזמן הביוץ שלי אני סובלת מכאבים (כמו מחזור) מדוע זה קורה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגית שלום
פרופ' שחר קול20/03/2009אפשר ורצוי לקיים בכל עת, גם לפני החמישה ימים, גם במהלכם, וגם לאחר מכן.
לא צריך ליטול הכדור על "בטן ריקה". לא עקרוני מתי.
הסיכוי להריון טוב, כי את צעירה יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שלילית - יש עוד סיכוי?איה19/03/2009
שלום, 10 ימים אחרי שזוהה ביוץ עשיתי בדיקת בטא ופרוגסטרון: בטא שלילית - קטן מ2, פרוג' 48 האם יש סיכוי להריון בכל זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי שלום
פרופ' שחר קול19/03/2009אין טעם לבצע בדיקת דם לפני הזמן.
מציע להמתין לפחות 14 יום בין הביוץ לבין בדיקת הדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר של השחלהדניאל19/03/2009
היי צהרים טובים איך יודעים שיש גירוי יתר ( הבטן שלי נורא נפוחה וכואבת)\ מחר אני צריכה לעשות החזרה האם זה יכול להפריע ???? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול19/03/2009אם יש חשש לגירו יתר יש להיבדק ע"י רופא מטפל , או יחידה מטפלת.
החלטה לגבי החזרה - לפי תוצאות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא אחרי פרגנילשיר19/03/2009
שלום אני אמורה לעשות בדיקת בטא 6 ימים אחרי הזרקת פרגניל 2500 יח' (12 יום אחרי החזרה) אני רואה בפורומים שכתוב שבדיקה אמינה אפשר לעשות רק אחרי שבועיים. הרופא שלי אמר שאפשר 6 ימים אחרי הפרגניל - מי צודק? מעל איזה תוצאה של בטא יש הריון בטוח, 6 ימים אחרי הזריקה? לא רוצה לקבל תוצאה חיובית ואחר כך להתאכזב... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
פרופ' שחר קול20/03/2009פרגניל מכיל את הורמון ההריון, לכן בבדיקה לאחר 6 ימים אפשר לקבל תשובה חיובית כזובה.
אם אין סבלנות, ניתן לבצע 6 ימים לאחר הפרגניל, ולחזור על הבדיקה לאחר יומיים.
רק עליה של הבטא יכולה להעיד על הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלוםtooti19/03/2009
החזרת מוקפאים ב 10.3 (יום 2) אני אמורה לבצע בדיקת בטא ב 24.3 ומסיבות שאינן רלוונטיות כרגע לא יתאפשר לי לעשות בטא ב 24.3 השאלה היא האם תהיה תשובה אמינה גם ב23.3 או שעדיף לחכות ל25.3 ? וכרגיל המון תודה על עזרתכם!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף 25.3
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול איך מעבירים הימים עד לבטא?תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתכוונת למחשבות שלנו
תותית19/03/2009ואם אתה מכיר איזושהי דרך להרגיע את הגוף כי כל כך מתוח בתקופה הזאת ייכשל לא ייכשל ואנחנו חסרות סובלנות סליחה אם נשמע קצת פאטתי אבל עבדתי הרבה על עצמי ועל נפשי כדי להשיג הריון ופשוט אין מה לעשות מודה פוחדת מכשלון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית הי....
עירית20/03/2009אני עשיתי החזרה היום, IVF שביעי... גם אני במתח נוראי ממש מכווצת ומפחדת מכשלון... מנסה מאוד להיות רגועה ושלווה ומפחדת שהלחץ שלי יפגע בסיכויי להרות (למרות שהרופא שלי טוען כי אין קשר)... מתי החזרת את העוברים ? איזה מספר IVF זה ? אשמח להתכתב איתך, אולי זה יפיג לנו את הלחץ... דרך אגב בת כמה את וכמה עוברים הוחזרו ??? בע"ה בע"ה בע"ה יצליח לכולנו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית (-:
תותית22/03/2009בת 34 +2 ילדים מדהימים מטיפולים זה IVF שני ב-1 ניקלט וב-2 מהחזרת מוקפאים גם ניקלט החזרה 3 נכשלה ומפאת גילי המופלג עלי "להספיק" עוד 1 לפחות עד גיל 35 וההמתנה המותחת הזו אף פעם לא תורמת ואני אף פעם לא לומדת מקודמתה אני ממתינה פשוט ניתן לקחת מספריים ולגזור את המתח מה איתך ספרי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית הי....
עירית22/03/2009תותית הי.... אני בת 33 , יש לי ילדה מדהימה (בלי עין הרע) מטיפולי IVF... אני כבר למעלה משנתיים וחצי מנסה.. זה ה IVF השביעי שלי... מתי את צריכה לעשות בדיקת בטא ?? לי יש עוד זמן, החזרתי ביום שישי האחרון, תמיד אחרי החזרת עוברים הגוף שלי בסטרס נוראי במשך יומיים שלושה שאלו הם הימים הקריטיים לדעתי.. הימים של ההשרשה, אבל אין לי שליטה על זה... כרגע לקחתי כמה ימי חופש, אבל שישי שבת היו לי ממש קשים הייתי במתח ואני ממש מפחדת שפגעתי בטיפול... כמה עוברים החזירו לך ? איפה את מטופלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעירית
תותית22/03/2009החזירו 2 ב- 15.03 הבטא ביום שישי הקרוב 27.03 מטופלת באלישע איפה את? צוות מדהים באמתכל כך נוחים ואני לא גרה באיזור הקרוב בכלל אני מהצפון צפון והם כל כך מבינים ממש כיך שם זהו הניסיון ה-2 כולל הכל שאיבה הורמונים וכ"ו נורא השתפרו את ה-1 עשיתי במחלקת IVF בדרום גם שם נהדר אבל נורא נורא רחוק לפני כמה זמן עשית את הראשון שבו הצלחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית22/03/2009IVF ראשון לפני 5 שנים באיכילוב, הצליח פעם ראשונה. כעת אני מטופלת באסותא באופן פרטי אצל פרופ' לבן רן, רופא מדהים.. גם הצוות נחמד מאוד, אין לי טענות, רק שיצליח כבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמן אמן בהצלחה לכולנו (-:
תותית22/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תותית
עירית22/03/2009האם את מרגישה איזה שהן תופעות בימים הללו מאז ההחזרה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית שלום,
שני22/03/2009האם סבלת / את סובלת מנשירת שיער במהלך טיפולי ה-IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מלי
עירית23/03/2009לא סבלתי מנשירת שיער ברוך השם במהלך הטיפולים... האם גם את אחרי החזרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי שום ת.לוואי ולך?
תותית23/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית23/03/2009גם לי עדיין אין כלום... אני זוכרת מההריון הקודם שלי - כאבים חזקים בבטן התחתונה - עד כדי כך שהייתי בטוחה שהמחזור ממשעומד להתפרץ... וחזה כואב... אבל הבנתי שאצל כל אחת זה אחרת, יש כאלו שהתופעות מתחילות אצלן מאוחר יותר, כמו כן הכאבים בחזה סביר להניח מכל התרופות וההורמונים אותן אנו מקבלות... איזה תמיכה את מקבלת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירית
תותית23/03/2009מקבלת אוטרוגסטן 3*3 וגינלי גם בהחזרה הקודמת של המוקפאים שהצליחה לא הרגשתי כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית
עירית23/03/2009עוד כמה ימים נהיה חכמות יותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזרים לשיגרה מהר ככל הניתן.
פרופ' שחר קול21/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאטל19/03/2009
שלום, הזרקתי אוביטרל בשבת 7.3 ביום ראשון 8.3 בוצעה הזרעה בצהריים - 30 שעות אחרי אוביטרל (ובערב הביוץ...). לציין ששישי שבת המעבדות לא עובדות. יום חמישי 19.3 מוקדם מדי לבדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מציע לא לפני 22.3
פרופ' שחר קול19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - מודאגת מאודדנה19/03/2009
שלום ד"ר אני מטופלת בפוריגון והיום סתם הלכתי לרופא נשים שלי להיבדק והוא אמר לי לבוא אליו כעוד שבועיים ל פאפ הוא אמר לי שראה איזשהוא שפשוף או פצע ורוצה לראות אני מאוד מבוהלת מזה אני פשוט בשוק מה זה יכול להיות , דימום אין לי אני לא יודעת מה זה אני רק פוחדת שבגלל זה יפסיקו לי טיפולי פוריות אני מגיעה כמעט כל יום לאולטרסאונד ואגינלי כדי לבדוק זקיקים שמתפתחים לאט עשיתי פאפ בדיוק לפני שנה. ואני לא מבינה למה רופא לא עשה ל היום בדיקה אלא אמר אחרי הזרעה. האם לא מסוכן להשאיר את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
דנה19/03/2009שחכתי להגיד שעשיתי פאפ בשנה שעברה ואמרו לי שהכל תקין? האם אחרי שנה יש איזשהוא סיכון? אני מאוד פןחדת כי התחלתי לעשות טיפולי פוריות בפיורגון? רופא אמר לי שיש טיפה שפשוף הוא עשה לי בדיקה רגילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאפ
פרופ' שחר קול19/03/2009אין להיבהל!!
אין משהו מסוכן שצריך להוריד, שכן אין כל אבחנה!!!
מציע להמשיך ביעוץ בפורום גינקולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאבקרוב אמא19/03/2009
שלום ד"ר החזרת 3 בלסטו' מוקפאים ב-5.3.09 עשיתי בדיקה ביתית ביום ה11 להחזרה ויצאה חיובית. בדיקת דם לבטא אתמול בקופ"ח הייתה 201 והיום בבית החולים 147. מה פשר הירידה האם להספיד את ההריון?(האם זה הריון כימי?) ההייתכן שבתחילה נקלטו מס' עוברים ולכן הבטא התחילה גבוה ואח"כ ירדה, אולי עובר אחד כן שרד בכל זאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול19/03/2009כנראה הריון שאינו תקין, אך יש להמשיך לעקוב אחר הבטא, עדיף במוסד אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים דחווווףג'ווווו19/03/2009
סליחה על הלחץ , אני בתחילת הריון והריום הגיעו תוצאות הבדיקות ואין לי מוסג מה זה אומר אשמח לתשובות מכם, complete blood count wbc 8.2 rbc 5.08 hb 14.2 hct 41.7 hct/hgb ratio 2.9 mcv 82.1 mch 27.9 mchc 34.0 rdw 14.7 mpv 9.0 plt 304.0 macro 0.2 micro 2.4 hyper 20.5 hipo 0.2 micro/ hypo 12.00 ch 29.00 differential neut 67.7 lym 24.6 mono 5.7 eos 0.6 baso 0.4 luc 1.1 lymp.ads 2.0 neut.adc 5.6 mono adc 0.5 eos.adc 0.1 basoadc 0.03 luc adc 0.09 אשמח לתשובותך המהירה !!! אני ממש במתח רוצה כבר לדעת שהכל בסדר. תודה רבה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה!!! ד"ר שחר קול
ג'ווווו19/03/2009אני בלחץ נוראי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ג'ווווו19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ' שחר קול19/03/2009לא ברור.
מדובר בספירת דם פשוטה ורוטינית המבוצעת בכל אישה בתחילת הריון. כולל כמובן נשים שהרו באופן ספונטאני.
האם הכוונה לבדיקה זו?
אולי יש טעות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ג'ווווו19/03/2009התכוונתי לבדיקות האלו אני רוצה לדעת שהכל בסדר, הבנתי שעשיתי בדיקות לנוגדני אדמת. לבנתיים קיבלתי גם סוג דם - abo + rh a rh + מה זה אומר? האם התוצאות טובות? בדיקת שטן תרבית יצאה - סטרילי ויטמין B 12 יצאה - 335.0 גלוקוז יצאה - 82 האם תקין , ומה בקשר לנוגדני אדמת<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית: אמן שתיכנסי כבר להריון!
טלי19/03/2009גם לימונית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה זה מפריע לך ????
תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים עובדים כל כך קשה
טלי19/03/2009מטפלים בנו במסירות ועוד מוצאים את הזמן בטובם הרב לענות לנו על השאלות שלנו, אז לשאול אותם איך להעביר את הזמן עד הבטא כבר לי נראה ממש מוגזם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופאים אכן עובדים קשה
תותית19/03/2009ולנו קשה שבעתיים עם העובדה שאנחנו עוברות טיפולים ועוד להמתין עד לבטא ותתפלאי לא זה לא מוגזם כי אשאל מה שארצה הכל כדי להסיח את מחשבותיי מהנושא כאן כל אחת שואלת בעיניינה מה שהיא רוצה לשם כך נועד הפורום הרופאים יבחרו אם לענות או לא שהרי גם המוח שלנו מפריש את ההורמון ואם ישנן וקיימות הדרכים להפיג את המחשבות הם יענו שיהיה לך ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וווו מצטערת שנכנסו לדיון שלך
תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי... המשך
ג'ווווו19/03/2009העיקר שלכולנו יהיו בשורות טובות. ושכולן תהיינה מאושרות ותצאו עם ידים מלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF בגיל מאוחרrony4119/03/2009
שלום, בת 41.5 לאחר החזרה יומיים לאחר השאיבה של 3 עוברים טריים "יפים מאד" בעלי חלוקה ל-4 תאים, רירית 9 לפני השאיבה. בשאיבה הזו נשאבו 20 ביציות והופרו 17. רוב העוברים טובים להקפאה. אני ובעלי "לא מוסברים" וזהו טיפול ה-IVF השני (לא כולל מוקפאים). היסטרוסקופיה תקינה, זרע תקין, וכן יתר הבדיקות. יש לנו ילדה בת 8 מהריון טבעי שהושג במהירות. האם סיכויי להרות גבוהים יחסית לגילי? עד כמה הגיל מכריע לאור התוצאות ה"מזהירות" בשאיבה ובהפריה? אודה לתשובתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל
פרופ' שחר קול19/03/2009הגיל מאוד קובע, אך תגובה טובה, ומספר רב של עוברים משפרים הסיכויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל19/03/2009
ברצוני לדעת מה עובי הרירית לאחר ווסת והאם עובי רירית 5.5 יכולה להיות אחרי דימום במידה ועדיין יש הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
פרופ' שחר קול19/03/2009מיד לאחר הוסת הרירית דקה - מספר מילימטרים.
רירית .5. יכולה להיות במצב של הריון ודימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי LHאריאלה19/03/2009
שלום רב אני נמצאת במחזור IVF רביעי מטופלת במונוגון וציטרוציד במהלך בדיקות הדם לפני השאיבה תמיד ערכי ה LH נמוכים מ 1 ( 0.5) כאשר התחום הינו מ 1.1 האם זה תקין? האם ערכי LH נמוכים לא פוגמים בהבשלת הביציות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין, את מקבלת LH ע"י
פרופ' שחר קול19/03/2009המנוגון.
יש לברר חיוניות הציטרוטייד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ררותם19/03/2009
שלום, אני בת 30 בריאה, בעלי עם ספירת זרע נמוכה מאוד. ב19/12/08 שאיבה לאחר פרוטוקול ארוך והחזרה יומיים לאחר מכן. תשובה ראשונה בטא 100 אחרי יומיים בטא 215 ואח"כ הבטא עלתה אך לא הוכפלה ואז החלה לרדת. נאמר לי שההריון לא מתפתח ושיש לעשות ב. דם בעוד 10 ימים לוודא שהבטא ירד לגמרי. באותה בדיקה בטא 6000 אחרי יומיים 12000 ואחרי עוד 3 ימים 33000 באולטראסאונד 2 שקי הריון אך ללא דופק. ב26/1/09 הפלה עם כדורים, בביקורת שבוע אח"כ חומר הריוני ברחם וב6/2/09 גרידה. נאמר לי לחזור לב.דם ב2/3 תוצאות: E2 851 פרוגסטרון 1.8 LH 6.8 לא היה ביוץ עדיין אחרי 4 ימים תוצאות: E2 270 פרוגסטרון 16.1 LH 4.8 נאמר לי להתחיל חצי דקא ביום ולחזור לבדיקה ב18/3. עד היום לא קיבלתי מחזור, באולטראסאונד רירית רחם מאוד דקה 1.2 מ"מ, בהתחלה אמרו לי להפסיק דקא ולקחת גלולות 21 יום כדי לקבל ווסת, כשהגיעו תוצאות ב. דם :E2 363 פרוגסטרון 13.6 LH2.6 ואמרו לא לקחת גלולות ולהמשיך דקא ולבוא ביום ראשון. השאלה היא האם אני אמורה לקבל ווסת? ואם לא, אין דרך אחרת מגלולות לגרום לווסת? כמה זמן ניתן להמשיך דקא? ולמה לא מגיע לי הווסת? אני מבינה שרוצים שיהיה לי ווסת אחד אחרי הגרידה ולפני ההחזרה- מה לעשות? מה ההמלצה במקרה כזה? איך ממשיכים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול19/03/2009מציע לוודא בטא שלילי.
אם אכן - המשך דקפפטיל עד שפרוגסטרון יורד.
בוא המחזור - לא עקרוני. הרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעה קודמת
רותם19/03/2009בטא יצא שלילי דקה אחרי שכתבתי את ההודעה קיבלתי.... מה צריכה להיות הרמה של הפרוגסטרון כדי להתחיל גירוי? תודה על התשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)