מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תודה !גיורא מויאל17/02/2009
איזה כיף שיש רופאים כמוכם שעונים יותר מהר מהרופא בקופת חולים במקצועיות ואדיבות כזו... תודה תודה תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשמחה
ד''ר דוד ישי17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב זקיקים
יעל17/02/2009האם יש סיכוי לתאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתהילה17/02/2009
ערב טוב אני נמצאת בשבוע 8 לאחר טיפול ivf בהריון אם תאומים האם יש כבר סכנה בתנוחת השינה על הבטן או שעדיין אין לזה משמעות כי תמיד זה מציק לי ואיני יודעת אם כבר בשלב כה מוקדם זה יכול להשפיע על משהוא ? אודה אם אענה תודה והמשך ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי17/02/2009אין שום סכנה להריון משכיבה על הבטן בשלב כזה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםיעל17/02/2009
אני ביום 14 למחזור טיפול שני עם איקקלומין היום עשיתי בדיקת מעקב זקיקים והתוצאות : 5 זקיקים בגודל 16,15,12,23,14 ועובי רירית הרחם 5.7 מתי יהיה הביוץ נא לציין החודש שעבר קיבלתי מחזור ב 01.01 והחודש 03.02 טווח של 32 יום האם בגלל זה יהיה ביוץ מאוחר אודה על תשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יסמין
ד''ר דוד ישי17/02/2009לא ניתן להגיד לפי הנתונים של גודל הזקיקים מתי יהיה הביוץ. אני מעריך בהערכה מאד גסה שהטווח הוא בין מחר לעוד 3-4 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילירוני17/02/2009
היי, להזכירך אוביטרל27.1 שאיבה 29.1 החזרה 1.2 15.2 תוצאות ב.דם: 1 1500- 0 pmol/L 1503 ESTRADIOL (E-2) 2 76.0- 19.0 nmol/L > 190.80 PROGESTERONE - IU/L 524 BETA-HCG היום 17.2 בטא 1403 פרוגסטרון 190. 1. האם תקיון? 2. הוזמנתי לדופק בשבוע 7.5 האם יש אפשרות לראות דופק לפני? זה לא רחוק מדי? 3.האם מותר לקיים יחסים עד לדופק או שיש להימנע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירון
ד''ר דוד ישי17/02/2009העליה של הבטא יפה
אפשר לראות את הדופק לפני אבל גם לדעתי זה הזמן האופטימלי
מותר לקיים יחסי מין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לחוות דעת שניייהאלין17/02/2009
הייי, אני ובעלי ניסינו מזה כשנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה. (אני בת 24 ובעלי בן 28) החלטנו לפנות לרופא פוריות על מנת לאבחן מה הבעיה. נמצא אצל בעלי אחוז זרע ירוד,משמע אחוז הזרע התקין מאוד נמוך= 5% ואצלי נמצא כי הכל תקין (לפי בדיקת ביוץ ביום ה21 למחזור+ בדיקת הורמונים ביום ה3 למחזור). ניסינו איקלומין, לא הצליח. הרופא החליט לשמחתנו לעבור שלב לזריקות, אך לפני כן הוא טען כי עליי לעבור צילום רחם. אני מאוד חוששת מהבדיקה וסיכונייה, האם באמת יש הצדקה שאעשה צילום רחם למרות שהבעיה היא לכאורה של בעלי? בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
ד''ר דוד ישי17/02/2009ראשית הבהרה. הסיכון של צילום רחם הוא זניח. הבעיה שלו הוא האי נוחות שהוא גורם לאישה.
אני מסכים עם הרופא שלך. לעבור את כל התהליך של הטיפולים ואז לגלות שהם היו חסרי סיכוי בגלל בעיה מכאנית , זה לא נכון רפואית גם אם הסיכויים שיש גם בעיה מכאנית נמוכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזו תמיכה- לאחר החזרה, הכי חזקה?שרון17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום R
ד''ר דוד ישי17/02/2009כולן טובות. היעילה מכולן אבל הפחות נעימה ועם הכי הרבה סיבוכים היא גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי הפלהאיה17/02/2009
לפני כ4 שבועות עברתי הפלה (שבוע 7) בעזרת ציטוטק כיוון שלא נצפה דופק לעובר. לאחר שבועיים וחצי קיבלתי מחזור ו6 ימים אחרי קבלת המחזור נצפה זקיק 2.1*2.4. 10 ימים אחרי קבלת המחזור עשיתי בדיקות והתוצאות הראו: LH-6 E2 - 405 PROGESTERON - 14.6 אודה על מתן מענה לשאלות הבאות: א. האם נראה כי הביוץ היה לפני בדיקת הדם? ב. האם יכול להיות שהביוץ היה אף לפני שנצפה זקיק 2.1 ס"מ? ג. האם בד"כ לאחר הפלה הביוץ מוקדם ואח"כ זה מסתדר וחוזר להיות בערך 12-14 יום אחרי קבלת המחזור? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיה
ד''ר דוד ישי17/02/2009הוסת מופיע רק כ 5 שבועות לאחר ההפלה. כך שהדימום שהופיע שבועיים וחצי כנראה לא היה וסת. לפי ההורמונים את לאחר ביוץ. לעיתים חוזר הזקיק ומתמלא בנוזל ונראה כמו לפני הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםדנה17/02/2009
אני מטופלת כרגע בגונל F, עשיתי זריקה של אורביטרל לפני שבוע וחצי (4.2), היום (17.2) התחילה לי הפרשה חומה, הבנתי שהמחזור אמור להגיע 14 יום אחרי הביוץ, היום אני 11 יום אחרי הביוץ, מה זה הדימום הזה? האם זה יכול להיות דימום השרשה או זה האם זה מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי17/02/2009שתי האפשרויות באות בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהשירלי17/02/2009
יום 16 למחזור תוצאה שם בדיקה <4000- pmol/L 1307 ESTRADIOL (E-2) - nmol/L 4.5 PROGESTERONE רירית 8.5 שחלה ימנית 13.5 שמאלית 10 ,8 ,11.5 ,12 ומרובים קטנים מעט נוזל בתעלת צוואר תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי שלום
פרופ' שחר קול17/02/2009תגובה טובה, יש להמשיך מעקב ע"י רופא מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביום הביוץ עובי רירית לפני החזרת עובריםעדנה17/02/2009
עובי הרירית שלי ביום הביוץ היה 9.5 מ"מ שאני מבינה שזה טוב להחזרת עוברים, האם ישנו מצב שעובי הרירית יקטן בעקבות התכווצויות של הרחם מקיום יחסים לפני ההחזרה או מסיבות אחרות? או שעובי הרירית נשאר בעובי המקסימלי שהגיע אליו ופשוט נושרת במחזור אם אין הריון? אני מודאגת כיוון שמחזירים לי עוברים על ביוץ טבעי בלי כל תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול17/02/2009הרירית תקינה.
יש סיכוי טוב להריון.
הרירית לא מתכווצת מקיום יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כבר היה ביוץ? יכול להיות שלא?איה17/02/2009
תוצאות בדיקות הדם שלי היום הראו: E2 - 403 פרוגסטרון 14.6 LH - 6 האם היה ביוץ? האם אני לפני ביוץ? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיה
ד''ר דוד ישי17/02/2009הפרוגסטרון מעיד על כך שהיהש ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל/פרגניל לגבר וגיניקומסטיהגיורא מויאל17/02/2009
שלום רב ד"ר ! קיבלתי המלצה מאנדוקרינולוג מומחה להשתמש בפרגניל אחד לשבוע למשך שלושה חודשים(ורופא נשים המליץ לי דווקא על אוביטרל - לדבריו זה יותר יעיל) ובאמת לאחר זריקה אחת ריכוז הטסטוסטרון עלה מ 5.20 ng/ml ל 11.50 ומאידך גם האסטרוגן עלה...שאלתי היא האם לא כדאי להשתמש בנולבודקס או משהו דומה למנוע גיקומסטיה? ושאלה שנייה האם שימוש רציף בן 3 חודשים לא עלול לגרום לאשכים לאבד את הרגישות ל LH בעתיד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גיורא
ד''ר דוד ישי17/02/2009אין הבדל מבחינת הפעילות בין אוביטרל ופרגניל. גם אם יש עליה מסויימת של אסטרוגן , לא תהיה לך גינקומסטיה. והאשכים לא יאבדו את רגישותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים טריים מול מוקפאיםעדנה17/02/2009
1. אני יודעת שהסיכוי להשתרשות של עוברים טריים ברחם טובה יותר מבעוברים מוקפאים אך האם ישנו סיכוי גבוה יותר להתפתחות לא תקינה של ההריון עם עוברים מוקפאים מאשר בטריים בגלל ההפשרה? על מה עוד יכול להשפיע החזרה של מוקפאים על טריים? 2. האם העובדה שמוחזרים עוברים על ביוץ טבעי ללא תרופות וללא כל ה"טראומה" של הרחם מההורמונים, שחלות המוגדלות והשאיבה, מעלה את הסיכוי להיקלטות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדנה שלום
פרופ' שחר קול17/02/20091. לא, הסיכוי להריון הוא בהתאם לאיכות העוברים.
2. לא, אין טראומה מהורמונים. הסיכוי להריון במחזור טרי טוב יותר בהשואה למחזור הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר שחר קול
עדנה17/02/2009סליחה אבל לא הבנתיף בתשובה לשאלה אחת כתבת שהסיכוי להשתרשות תלוי באיכות העוברים ולא אם הם מוקפאים או טריים ואילו בתשובה לשאלה 2 כתבת שהסיכוי במחזור טרי טובים יותר מבמחזור הפשרה אז לא מבינה מה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/02/2009באופן כללי איכות העוברים הטריים טובה יותר לעומת המופשרים.
בכל החזרה, ולא משנה אם טרי או מופשר, הסיכוי להריון טוב יותר אם העוברים המוחזרים הם באיכות טובה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זקיקים מדאיגה...חן17/02/2009
בוקר טוב, אני מנסה מזה כ-8 חודשים להכנס להריון והחודש זהו החודש השני אשר אני עושה מעקב זקיקים עקב ביוץ לא סדיר בגלל שחלות פוליציסטיות והסתבר כי הביוץ הינו ביום ה-18. חודש שעבר נטלתי איקקלומין אשר גרמו לי לציסטות ועל כן הוחלפו למטפורמין. ולפני כ-8 שנים אובחן אצלי חשש לאנדומטריוזיס. שאלתי היא- הבוקר עשיתי בדיקת זקיקים וגילו כי בשחלה ימנית ישנה ציסטה צלולה 29*28 מ"מ ועוד ציסטה בגודל 18*18 מ"מ וזקיקים קטנים בשחלה שמאלית וזה מה שמדאיג אותי- ליד השחלה מבנה נוזלי בגודל 39*26 מ"מ עם קרומים בתוכו- ייתכן נוזל בין הדבקויות, נצפו זקיקים קטנים. לא נמצא נוזל בדוגלאס. מה זה אומר מבנה הנוזל הנ"ל? האם גם הכדורים הנ"ל לא טובים ורצוי לעבור לזריקות הורמונליות? האם כדאי לי כבר ללכת לייעוץ עם מומחה פוריות? מתנצלת על המגילה אבל אני כבר ממש לחוצה ומבולבלת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן שלום
פרופ' שחר קול17/02/2009אם עלה חשש להידבקויות, יתכן ויש בעייה "מכאנית" בנוסף לבעיית הביוץ.
יתכן ויש לשקול צילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובה מהירה אבל...
חן17/02/2009את צילום הרחם עושים אצל רופא נשים מטפל או מומחה פוריות? האם זה לא אומר שאכן יש לי אנדומטריוזיס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/02/2009צילום רחם יכול להיעשות ע"י הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןחסוי17/02/2009
בוקר טוב! מחזור אחרון 26.1.09 מחזור כל 27-31 מתי לבצע בדיקת דם להריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1.3
פרופ' שחר קול17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)