מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףיעלי22/02/2009
אני אחרי IVF והחזרת 3 עוברים טריים. אמורה לבצע בטא מחר אבל משהו מטריד אותי בינתיים אתמול בעת ניסיון לשבת בשירותים (הפעלתי מעט לחץ כרגיל) צצו כאבי תופת בתחתית הבטן ממש באיזור הרחם באמצע ובנרתיק (לא יודעת אם כאבים עצמאיים או רק כאב שמקריןם לנרתיק אבל זה כאב מאד מאד). רק אחרי כעשרים דקות כל הבלגן החל לחלוף ממש היה קשה לי לעשות פיפי או כל דבר אחר גם פוזיציות מסוימות בישיבה הכאיבו לי. לאורך כל התקופה מאז ההחזרה לא היו כאבים דומים רק פה ושם דקירות בשחלות בקטנה. מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנני שלום
פרופ' שחר קול22/02/2009יש לבדוק כדי להגיע לאבחנה. אין לשלול מעורבות של מע' עיכול.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הכוונה מעורבות של מערכת העיכול?
טלי22/02/2009כתוצאה מהתרופות? מה צריך לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. אשמח לתשובתך. תודה.
טלי23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע לפנות לרופא לבדיקה
פרופ' שחר קול23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לא מתעבהליה22/02/2009
שלום רב, אני בת 27, בהכנה לתרומת ביצית עקב מנופאוזה מוקדמת. בחודש האחרון קיבלתי מינונים גבוהים של פרוגינובה ואסטרופם וגינאלי (4 פרוגינובה ו-2 אסטרופם ביום), אולם הרירית אינה חוצה את רף ה-4.5 מ"מ. הרופא אומר שמאחר שלא הריתי בעבר אין מקום לעשות היסטרוסקופיה ושאינו ממליץ על פיפל. שאלתי היא האם יש בכלל מה לעשות במקרה כזה, או שעליי לוותר? אלו טיפולים אחרים ניתן לנסות מעבר ל"הפצצת" הגוף באסטרוגן כפי שנעשה כבר? תודה רבה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליה שלום
פרופ' שחר קול22/02/2009חייבים לבדוק את מרקם הרירית.
אם המרקם תקין, יש סיכוי להריון גם בעובי של 4.5 ממ.
אפשרויות נוספות: ויאגרה נרתיקית, אספירין, אכילת סלק, רפואה סינית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכי מוקדם??!!ג'וווווווו22/02/2009
ד"ר יקר מתי הכי מוקדם (אבל הכי כי הכי הכי מוקדם) ניתן לעשות בדיקת דם להריון ??? אוביטרל בתאריך 12.2.09 בשעה 20:00. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקדם
פרופ' שחר קול22/02/2009עקרונית אפשר לבצע בדיקת דם להריון בכל עת.
אך, אם רוצים תשובה משמעותית, עדיף להמתין לפחות 15 יום לאחר האוביטרל, כלומר, 27.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מאחר לקראת טיפול IVFאנני22/02/2009
שלום רב, בת 41, אחרי 3 הפריות IVF כושלות ואחרי חודשיים של הפסקה , אמורה להתחיל טיפול הפרייה חדש . משום מה המחזור ממש מאחר , כבר כמעט 7 שבועות . אני לא בהיריון (בדקתי) ורציתי לשאול , האם כדאי ללכת לגניקולוג שירשום לי כדורים שיזרזו את בוא המחזור ? מעולם לא היה לי מחזור סדיר , אבל נראה לי שמרוב טיפולים , הוא עוד פחות מסודר. אם לא כדורים , אז האם אפשר להתחיל את הטיפול לפני שמקבלים מחזור? עלי לציין שתוכנית הטיפולים החדשה אינה כוללת דיכוי, אלא רק הזרקת פוריגון. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' שחר קול22/02/2009רצוי להתחיל בטיפול לאחר קבלת מחזור, בין אם באופן ספונטאני, ובין אם ע"י תרופות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf וסרטןל21/02/2009
ד"ר שלום, האם נכונה השמועה שטיפולי ivf מסרטנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהרעות21/02/2009
התחלתי דקא 0.1 כחלק מפרוטוקול ארוך ביום 21 לערך. היום, לאחר הזרקה של 4 ימים- קיבלתי מחזור. הבנתי מהרופא כי המטרה היא להזריק כשבוע לפני קבלת מחזור. האם הסבב הזה יבוטל? בלחץ, כי לא תהיה אפשרות לעוד סבב לפני פסח. כך שתהיה דחיה של חודשיים במידה ונפסיק את הסבב הנוכחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלומית
ד''ר דוד ישי21/02/2009תמשיכי בזריקות . הקדמת הדימום אינה סיבה להפסיק את הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
אושרת22/02/2009לד"ר קול שחר שלום רב בתאריך ה- 13.2 עברתי החזרה של 2 עוברים אך הנני מרגישה שום תופעה או שום תופעה לסימן ההשתרשות למרות המנוחה אצלי מתנהל הכול כשיגרה ילדים ניקיון הבית וכו' אני נוטלת מיקרופירין 1 בערב ואנדומטרין 1 בבוקר ו- 1 בערב ופריגנובה 1 בבוקר האם זה בסדר הכמות של התמיכה כי הבנות בפורום כותבות שהן נוטלות יותר מכדור 1 וגם זריקות וביום רביעי בדיקת דם להריון תודה רבה המשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עושים?שרון21/02/2009
רופאים יקרים שלום בתחילת השבוע פניתי לפורום עם הפניה הנ"ל: ב-31.12 החל דימום שנראה היה כמו מחזור שהתברר בדיעבד כהפלה טבעית (על פי בדיקת דם). ב- 24.1 החל דימום שלפי מה שהבנתי גם לא מחזור אל התנקות של הרחם מההריון. ב- 25.1 הבטא ירד ל- 2. לדימום האחרון התייחסתי כאל מחזור וספרתי ימים עד לביוץ המשוער (בדרך כלל מחזור סדיר של 28 יום).ביום ה- 12 התחלתי בדיקות ביוץ בייתיות כשביום ה- 14 הבדיקה יצאה חיובית ממש כמו מדי חודש...(כלומר הביוץ ביום ה- 15, 16). היום, כלומר ביום ה- 23 למחזור החלו הפרשות חומות כמו התחלה של מחזור... מיום ראשון בערב עד היום (כשהיום זה היום ה- 29 למחזור) ממשיכה ההפרשה ה"חומה" כשזה גם הולך ויורד (היום ואתמול היה ממש ממש ממש מעט). האם לעשות בדיקת הריון? האם יתכן שזו השרשה? ללכת לרופא שלי? מתי כדאי לי לעשות בדיקה על פי הדימום האחרון (שכנראה אינו מחזור...?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי21/02/2009אחרי הפלה יש הרבה פעמים קצת בלאגן עם הביוץ והוסת. ולכן לא הייתי מסתמך על החישובים שמסתמכים על המחזורים הרגילים. עם דימום כזה יש בהחלט מקום להבדק ולעשות בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ אחרי הפלהmimi121/02/2009
לפני 12 ימים עברתי הפלה בשבוע 8 לאחר שהפסיק הדופק ההפלה בוצעה עם כדורים היום בדיקת ביוץ היתה חיובית האם יש ביוץ אחרי הפלה המחזורים שלי סדירים מאד יש לי עוד שאלה תרבית השתן בהריון יצאה לא תקינה ורק היום נודע לי קיבלתי מכתב האם יש קשר זיהום בשתן להפלה? תודה וסליחה על אורך השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום mimi
ד''ר דוד ישי21/02/2009הביוץ מופיע כשלושה שבועות לאחר הפסקת ההריון. לא סביר לכן שיש כבר ביוץ. לזיהום בשתן אין קשר להפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהמורן21/02/2009
בטא ב24.2 עשיתי החזרה ב11.2 והיום ראיתי כתם דם בניגוב אני עם תמיכת 2גסטון ליום. האם זה מסמל את המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי21/02/2009לא בהכרח. זה יכול להיות גם דימום שקשור לתהליך ההשרשה של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מורן22/02/2009עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית להזכריך החזרה 11.2. האם אני יכולה לעשות מחר (23.2)את הבטא ולקבל תשובה אמינה? אני פשוט רוצה לדעת בבודאות כי אין טעם שאמשיך לסבול את הגסטון אם זה שלילי(מה שנראה לי שיצא) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיגל
ד''ר דוד ישי22/02/2009הבדיקה צריכה להיעשות בדם 12 יום לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאותו עניין של סיגל
אתי22/02/2009לי עשו החזרה ב- 18.2 על בסיס של ביוץ טבעי עם תמיכה של אנדומטרין וגינלי בלבד פעמיים ביום מההחזרה. היום היתה לי טיפת דם אדומה בניגוב ואחר כך קצת הפרשות חומות על התחתונית (סליחה על התיאור). כיוון שאני רק שבוע לאחר הביוץ אני מבינה שזה לא המחזור אז האם יש יותר סיכוי שזה מהשרשה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובה
סיגל22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי22/02/2009אני מניח שכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי - מודאגת
אתי25/02/2009עדיין יש לי הפרשות חומות והיום בבוקר אף הפרשה אחת אדומה, האם יכול להיות שמשהו לא בסדר? מזכירה לך שעברתי החזרה של מוקפאים ביום רביעי על ביוץ טבעי ולוקחת מאותו יום אנדומטרין וגינלי בלבד פעמיים ביום. הבוקר עשיתי בדיקות הורמונליות, בהנחה ויש הריון וההפרשות הן כתוצאה מתמיכה שלא מספיקה, האם שינוי המינון יכול לעזור או שיכול להיות שזה מאוחר מידי ולא יתפתח תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי25/02/2009אי אפשר לקבוע מה הסיכוי להריון על סמך ההפרשות או עוצמתן. אם רמת ההורמונים נמוכה יש טעם להגדיל את המינון או להחליף תכשיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות הדם - לחוצה
עדי25/02/2009Estradiol - 447 pmol/l Progesterone - 69.3 האם לפי תוצאות בדיקת הדם התמיכה מספיקה? הוחזרו לי עוברים מוקפאים על ביוץ טבעי לפני שבוע בדיוק ומקבלת 2 אנדומטרין וגינלי ביום לתמיכה. תוצאות LH לא התקבלו כי כנראה שהאחות טעתה בהקלדה וכתבה FSH במקום. האם חיוני לדעת מה ערכי ה- LH??? האם הערכים טובים לזמן בו אני נמצאת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הגונאלשרון21/02/2009
שלום אני אתמול התחלתי להריק גונאל ואחרי הזריקה יש לי קצת כאביםבבתן התלתונה . לא חזקים האם זה מראה שזה משפיעה עליי? זה נורמאלי?לאחר כמה דקות זה פוסק. .תודה ושבוע טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי21/02/2009זה נורמלי. אין לך מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הפרייהאושרת21/02/2009
לפני שבוע הוחזרו לגופי 2 ביציות מופרות ואני לא מרגישה שום תופעה מהתופעות שנשים בפורום כותבות עליהן האם זה מחייב? ובנוסף אני מקבלת מיקרופרין 75 כדור 1 ליום ולוקחת גם אנדומטרין פעמיים ביום ופריגנובה כדור אחד ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
פרופ' שחר קול21/02/2009התופעות לא מחייבות. אין שום קשר להצלחה או כישלון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רנטגן להאחר החזרהגלגל21/02/2009
שלם ב 14.2 עברתי שאיבה ולאחר יומיים 16.2 החזרה של שני עוברים בעלי 4 תאים. אני אמורה לעשות צילום פנורמי באופן דחוף ביום שני.23.2 האם הדבר מסוכן ויכול לגרום להפלה או מומים במידה וההפריה הצליחה. האם עדיף להמנע. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלגל שלום
פרופ' שחר קול21/02/2009ניתן לבצע תוך כיסוי קפדני של אזור הבטן התחתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןלירוני21/02/2009
אני בהריון לאחר IVF שני ב"ה שבוע 5 +3 בטא הוכפלה. אני עדיין לוקחת גסטוןמ 100 יח' ביום. בימים האחרונים החל גירוי אדום באזור ההזרקות תוך גרד - דומה לפריחה האם אופייני? מסוכן להריון? מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גסטון
פרופ' שחר קול21/02/2009אפשר לעבור לתמיכה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"ר קול
לירוני21/02/2009האמת היא שאני מעדיפה להישאר עם הגסטון כי רמת הפרוגסטרון מאוד גבוהה וזה טוב להריון לכן שאלתי היא אם זה מסוכן להמשיך איתו (אין לי בעיה לסבול את הגירוי...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מסוכן
פרופ' שחר קול22/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דחוףףףףחסוייה21/02/2009
רציתי לשאול אני אחרי החזרה ביום שלישי היתה החזרה תרומת ביצית , והשאלה שלי החזה שלי נהיה כבד וגדול האם זה מהתמיכה שאני לוקחת או בגלל שמתחיל הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגלל התמיכה
פרופ' שחר קול21/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאושרת21/02/2009
אני אחרי החזרת 2 עוברים וכמעט לא מרגישה שום תופעות לפעמים אני מרגישה קצת כאבים בצדדים ומין מתיחות בצד ימין מה זה אומר וביום רביעי הקרוב אמורה לעשות בדיקת דם לגילוי הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
פרופ' שחר קול21/02/2009אין בכך סימן להצלחה או כישלון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת עוברים
אושרת22/02/2009לפני שבוע עברתי החזרה של 2 עוברים לרחם אנני יודעת לכמה תאים הם מחולקים במעבדה אמרו שיש לי עוברים יפים מאוד עד עכשיו עם זה בסדר ועוד דבר אחד יש לי מידי פעם לחצים רק בצד ימין של הבטן ונפיחות קצת ולפעמים יש לי קצת עקציצות באזור הבטן התחתונה מה זה אומר ואם זה סימן להשתרשות וני מאוד מאוד לחוצה עד שאין לי אויר לנשימה האם זה בסדר והיה לי לפני כמה ימים עצירות האם זה גם בסדר תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)