מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה הלאה?בקי19/02/2009
כבר עשיתי שתי הזרעות עם הורמונים: פיורוגן. זרע תקין... מה השלב הבא? כמה הזרעות צריך עוד לעבור עד שעוברים לשלב של IVF? אנחנו מה"לא מוסברים". הבדיקות תמיד טובות, זרע תקין.. אבל עדיין אין הריון. האם IVF יעלה את הסיכוי? אני כבר מיואשת לגמרי... ומרגישה שרופא שלי לא כל כך ממהר לשלוח אותי לIVF... אין לי כוחות כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקי שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009בין 3 ל - 6 מחזורי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצב צמיחת זקיקיםטלי19/02/2009
אני בטיפול IVF. שלשום הזקיק הכי גדול היה 14 מ"מ, אתמול 17 מ"מ, והיום 21 מ"מ. 1. האם זה קצב צמיחה הגיוני או שמשהו לא בסדר? 2. בחודש ללא טיפול הביוץ שלי הוא כשהזקיק בגודל 20 מ"מ, והשאיבה תהיה עוד יומיים. האם זה אומר שכנראה אאבד את הזקיקים שהיום הם 21-20 מ"מ? 3. הטכנאית אמרה שכל זקיק עד גודל 26 מ"מ הוא טוב. האם זה תמיד נכון או שיש ביציות שכבר לא יהיו טובות בגודל כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול19/02/20091. תקין.
2. לא בהכרח.
3. קשה לתת תחזית מראש. חלק מהביציות מהזקיקים הגדולים הן "בשלות ביתר" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר הטיפוליםציפי19/02/2009
אנו אמורים להתחיל בטיפולים (קודם כל אני אמורה לפתוח חצוצרה סתומה ובעלי צרי ך לעבור אולטראסאונד אשכים כי יצא לו בבדיקת זרע שהכל תקין חוץ מצורניות 4%) כמה אמורים לעלות הטיפולים שנתחיל כגון הזרעה , השבחה וכן הלאה (יש לנו ילדה בת חמש הריון ספונטני בתוך חודשיים) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009הטיפולים ניתנים ללא תשלום במסגרת קופת החולים שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלציפי
לימונית19/02/2009היי ציפי, הטיפולים אמנם ניתנים ללא תשלום, אבל יש תשלום על התרופות השונות שלוקחים, במידה ותצטרכי, וזה כבר תלוי בסוג התרופות שתקבלי ובמינונן (מדובר על כמה מאות שקלים). כשתדעי את פרוטוקול הטיפול שלך (שזוהי בעצם תכנית הטיפול שלך) תוכלי לברר מחירים בבית המרקחת בהתאם לתרופות אותן תקבלי, ולחשב לפי הכמויות שירשמו לך בפרוטוקול (לדוגמה: כמות האמפולות של תרופה מסוימת ליום כפול סך הימים וכו'). שיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעעמית18/02/2009
שלום, עשיתי בדיקת זרע ובתוצאות ראיתי תנועתיות 21% עם הערה חלקם עם תנועה מהירה טובה מורפולוגיה נורמלים 23% WBC 2-3 השאר נראה תקין האם הבדיקה תקינה? האם אפשר להיכנס להריון מיחסים ספונטאניים? תודה עמית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עמית
ד''ר דוד ישי18/02/2009המורפולוגיה תקינה. התנועה נמוכה.
כדי לתת תשובה אני צריך לדעת מה נפח הזרע ומה ריכוזו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרע תוצאות בדיקה מלאה
עמית19/02/2009אני מצרף את תוצאות הבדיקה המלאה days 3 ABSTINENCE DAYS 8- 7.12 8.5 SEMEN PH - MODERATE SEMEN VISCOSITY 6- 2 ml 5.00 SEMEN VOLUME - צהבהב SEMEN COLOUR 1 - 21% SPERM MOTILITY 1 HR 300- 20 million/ 85 CONCENTRATION - 0-1 SEMEN RBC - 2-4 SEMEN WBC 2 - 23% MORPHO NORMAL 3 - 62% MORPHO ABNORMAL - 15% MORPHO DEF TAIL - - IMMATURE CELLS - - NECK-MIDPIECE DEFECT - - BACTERIA פירוט הערות מציין הערה 1 חלקם בתנועה ישרה וטובה 2 Kruger strict !!! 3 Percent Head Defects האם כדאי לעשות בדיקה נוספת? תודה רבה, עמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקפצה
עמית20/02/2009האם הבדיקה תקינה? האם אפשר להיכנס להריון מיחסים ספונטאניים? תודה עמית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
ד''ר דוד ישי20/02/2009אמנם התנועה נמוכה , אבל הנפח והריכוז הגבוהים מפצים על הירידה בתנועה ואפילו יותר. מבחינתי הזרע תקין.מאד כדאי לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים הנכבדיםשני18/02/2009
הומלץ לי לעבור לטיפול IVF (בת 37) ואני מאד מאד חוששת מכמות ההורמונים ומהסוגים השונים הניתנים ו"ממבחר" התרופות, כדוגמת תרופות: לדיכוי לעידוד זקיקים (גונל) לגרימת ביוץ (אוביטרל) לתמיכה החשש הגדול שלי הוא בעיקר מעליה במשקל והשמנה. אני רזה שנלחמת כל הזמן בעליה במשקל (השלתי בשנים האחרונות כ- 10 ק"ג ומאז אני מצליחה לשמור בזכות תזונה מבוקרת ביותר , אפילו שספורט אני לא עושה על בסיס קבוע). אציין שנושא המשקל שמעסיק אותי כל השנים הוא בגלל אמי שהייתה שמנה כל הזמן ואני זוכרת אותה נלחמת כל השנים ללא הועיל, היא מאוד סבלה מהשומן הזה. כמו כן, מפאת גילי (37) אני יודעת שאם אשמין יהיה לי קשה מאוד לרדת בשל חילוף חומרים איטי שמתרחש עם העליה בגיל, בדר"כ. שאלתי היא- 1)האם כל התרופות/ההורמונים הניתנים במהלך טיפולי IVF גורמים לעליה במשקל ולהשמנה? 2) האם הם גורמים לשינוי קבוע בקצב חילוף החומרים בגוף? 3) מה עלי לעשות בזמן טיפולי ה-IVF כדי להיות בטוחה שלא אעלה אפילו קצת במשקל? הגישה שלי אומרת שאפשר להיות אמא וגם לחזור למשקלי כיום לאחר הלידה, וחלילה שלא ישתמע ולו לרגע שהמשקל חשוב לי יותר מלהיות אמא. זה פשוט לא סותר בעיני. אודה מאוד לתשובותיכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול18/02/20091. לא
2. לא
3. לאכול פחות, להתעמל יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמעין18/02/2009
שלום רב, לפני 10 חודשים עברתי גרידה בשבוע 14 בעקבות ירידת מים לאחר סיסי שיליה. לאחר הגרידה קיבלתי ווסת, נבדקתי באולטראסאונד לראות שהרחם נקי ושהרירית סדירה ולאחריה התחלתי טיפולי IVF . עברתי שלושה טיפולים ללא הצלחה (IVF-PGD) ובהם רירית הרחם תמיד הגיעה ל- 9-12ממ ותמיד נראתה יפה והווסת היה כבד ומסיבי לאחר כל טיפול. כרגע, אני בהפסקה בין הטיפולים , ואני מבייצת פעם בחודש (אני בודקת בערכת ביוץ) אבל הווסת שלי מאוד חלשה. הפרשות חומות ודמיות אבל מאוד חלשות. אני מנסה להיכנס טבעי ואני מפחדת שהרחם שלי אינו תקין והרירית לא עבה מספיק ושיש הידבקויות. האם יש לי מה לדאוג? אם היו לי בעיות ברחם- הידבקויות וכו' , האם גם בטיפולים רירית הרחם לא הייתה מתעבה? אני מאוד חוששת... .אמא שלי טוענת שאחרי טיפולים הגוף צריך זמן לחזור למה שהיה...היא כמובן לא רופאה..רק אמא ..ועדיין אני מאוד מפחדת. אשמח לדעתך... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעין שלום
פרופ' שחר קול18/02/2009מציע בדיקת א.ס סביב יום 8 - 9 למחזור כדי לראות את עובי הרירית ומירקמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהעידית18/02/2009
הבוקר הוחזרו לי 2 עוברים ונאמר לי לנוח בבית היום ומחר. 1. הבנתי שלא חייב לשכב אפשר לשבת, השאלה מה עדיף כי גם ככה אני לא עושה כלום אז אם עדיף לשכב אני אעשה זאת. 2. האם לא כדאי גם ביום השלישי והרביעי לנוח שכן אז אמורה לקרות ההשתרשות? 3. זו החזרה של מוקפאים וקיבלתי רק אנדומטרין לתמיכה מהיום והחלו לי קצת דקירות מתחת לבטן התחתונה, גם בפעם הקודמת ואז אמר לי הרופא שזה בסדר למרות שהיו לי דקירות מאוד חזקות, הוא אמר שזה מהשחלות המוגדלות אז לשתות הרבה והפעם זה על ביוץ טבעי אז האם זה נורמלי שהאנדומטרין גורם לדקירות? בינתיים חלשות. האם יכול להיות שכדאי להחליף את התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידית שלום
פרופ' שחר קול18/02/20091. לא עקרוני. אין צורך במנוחה. אפשר לחזור לפעילות רגילה.
2. סיכויי ההריון אינם תלויים במנוחה. אפשר לחזור לפעילות מלאה ורגילה.
3. אנדומטרין לא גורם לדקירות. אם הטיפול על בסיס ביוץ טבעי, אפשר להפסיק הטיפול עם אנדומטרין. אין צורך בתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם התמיכה יכולה להזיק אם לא צריכים
עידית18/02/2009אותה במחזור טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגעת המחזור עם התמיכה
עידית19/02/2009האם גם בהחזרת מוקפאים במחזור טבעי ותמיכה של אנדומטרין בלבד מיום ההחזרה, במידה ולא יהיה הריון המחזור לא יגיע עד שאפסיק עם התמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח
פרופ' שחר קול19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא - 3??? - מבקשת את עזרתך הדחופה.קרן18/02/2009
שלום, מזה כמה חודשים טובים שאני מנסה להרות שוב.. המחזור החודשי שלי הוא 29 ימים בדיוק... הייתי אמורה לקבל ביום א' - אך כיוון שלא קיבלתי עשיתי הבוקר בדיקת דם להריון התוצאה היא 3!! מה זה 3?? זה יכול להתפתח? זה הגיוני שלאחר 3 ימי איחור יהיה 3??? בנוסף, לפני שעה שמתי לב שיש לי הפרשות קלות בצבע ורדרד (לא הרבה) בקיצור..לא יודעת מה לעשות.. יש הריון? האם 3 מראה שאין סיכוי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנראה שלילי, וצפוי מחזור.
פרופ' שחר קול18/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהעדי18/02/2009
עברנו IVF לאחר שגילינו בעיית זרע בגלל וריקוצלה, הIVF לא הצליח ומנסים החזרה של המוקפאים שנותרו. שלא נצטרך אבל אם לא יצליח ונראה שיפור בזרע בעוד חודש חודשיים אחרי שטופלה הוריקוצלה(לפני חודשיים). האם במצב שיש שיפור משמעותי בזרע לא כדאי לנסות השבחה והזרעה? אני בת 31 ואצלי לא ידוע שמשהו לא תקין אז האם לא כדאי לנסות השבחה והזרעה? הבנתי שאם לאשה אין בעיה והזרע במצב שאפשר לעשות השבחה אז יש סיכוי טוב יותר להריון כי הכל טבעי יותר. האם זה נכון? למה מלכתחילה לא ניסו איתנו השבחה והזרעה? שהרי נעשתה השבחה לזרע והופרו 9 ביציות מתוך 9 הפריות. לשם הרקע, 2 הוחזרו ולא היה הריון ועכשיו מחזירים עוד 2 והחמישה שנותרו לא התפתחו או משהו כזה ולכן לא המשיכו את הגידול שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול18/02/2009יש לדעת את מלוא הפרטים הרפואיים כדי לייעץ.
אם לאחר הניתוח הזרע תקין יש סיכוי טוב להריון ספונטאני, ללא טיפול כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםרינת18/02/2009
החזירו לי היום 2 עוברים מוקפאים עך ביוץ טבעי וקיבלתי כתמיכה 2 אנדומטרין ביום מהיום. 1. לא אמורה לקבל גם אסטרופם כמו בהחזרה של הטריים? 2. האם גם בהחזרה בביוץ טבעי עם אנדומטרין בלבד, בדיקה ביתית אינה אמינה או שאין השפעה של האנדומטרין? בדיקת דם אמורה לעשות ב2.3 מתי אפשר ביתית? 3. נאמר לי לקחת אנדומטרין וגינלי פעמיים ביום בוקר וערב לקחתי את הראשון כשחזרתי ב12 וחצי בצהריים. האם ניתן לקחת בערב כשעתיים מוקדם יותר וממחר קבוע עד הבדיקה ב9 וחצי בבוקר ובערב? או שרצוי לקחת בשעה קבועה מההתחלה? 4. פנינו לIVF בגלל בעיית זרע אצלי נראה שהכל בסדר ואני בת 32, האם בגלל שהפריה ראשונה לא הצליחה ועוד עם טריים זה מוריד את הסיכוי שתצליח הפעם עם מוקפאים? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול18/02/20091. לאחר מחזור טבעי אין צורך בתמיכה כלל. לא אנדומטרין, ולא אסטרופם. נותנים בשביל "המזל".
2. מציע להימנע מבדיקה ביתית.
3. לא עקרוני.
4. תלוי באיכות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfיפעת18/02/2009
שלום, אני בת 44 וחודשים לאחר שני נסיונות הזרעה, שלא הצליחו, כאשר הנסיון השני היה לאחר תוספת גונל ואוביטרל, הפרופיל ההורמונלי ואולטראסאונד אגן תקינים אצלי, האם כדאי לנסות לעבור לטיפול ivf ? מה סיכויי ההצלחה ב ivf לעומת הזרעה ? בתודה מראש על תשובתך, גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול18/02/2009הסיכוי ב - IVF הוא בערך 1% ללידת ילד בריא (כלומר על כל 100 מחזורי טיפול מתקבל הריון אחד בלבד המסתיים בלידה של ילד בריא). סיכוי זה הוא מעט גבוה יותר לעומת הסיכוי בהזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קפואדנית18/02/2009
לאחר הפריה ראשונה שנכשלה , העוברים הנותרים היו באיכות בינונית ולכן החליטו להמשיך ולגדל אותם בתנאי מעבדה (לבלוציסט), לצערי רק אחד שרד. 1. האם יש השלכות מסויימות לעובר שגדל בתנאי מעבדה ? האם יש אחוז ואפילו הקטן ביותר בסיכוי למומים מסויימים או סיכונים אחרים? 2. הבנתי כי עובר כזה רגיש יותר ולכן לא תמיד שורד את ההפשרה, מה הסיכויים (בערך )שישרוד ואכן תתממש ההחזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול18/02/20091. כן, באוכלוסיה הכללית יש כ - 3% מומים מולדים. אחוז דומה קיים גם בקרב ילדים שנולדו לאחר הפריה חוץ גופית (מחזור טרי או הפרשה).
2. סביב 70%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםמושית18/02/2009
שלום רב, בהריון לאחר שתי הפלות. נוטלת אספירין ותמיכת פרוגסטרון. בבדיקות דם יש חריגה בלויקוציטים. האם מחייב התייחסות מיוחדת? האם מסוכן? תודה WBC-Leucocytes | 10*3/micl | * 4.4 ( 4.5 ) 11 | RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | ( 3.8 * 4.37 ) 5.3 | Hemoglobin | g/dl | ( 11.7 * 13.1 ) 16 | Hematocrit | % | ( 35 * 39.1 ) 47 | MCV-Mean Cell Volume | fl | ( 79 * 90 ) 97 | MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | ( 27 * 30 ) 34 | MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | ( 31 * 33.5 ) 36 | RDW-Red Cell Distri.Width | % | ( 11.6 * 13.2 ) 15 | Platelets | 10*3/micl | ( 150 * 238 ) 450 | MPV-Mean Platelet Volume | fl | ( 8.5 * 11.5 ) 12.9 | Neutrophils % | % | ( 40 * 51.3 ) 75 | Lymphocytes % | % | ( 22 * 38.6 ) 44 | Monocytes % | % | ( 3 * 8.5 ) 13 | Eosinophils % | % | ( 0 * 1.4 ) 6 | Basophils % | % | ( 0 * 0.2 ) 2 | Neutrophils # | # | ( 1.8 * 2.23 ) 7.7 | Lymphocytes # | # | ( 1 * 1.68 ) 4.8 | Monocytes # | # | ( 0 * 0.37 ) 1.1 | Eosinophils # | # | ( 0 * 0.06 ) 0.6 | Basophils # | # | ( 0 * 0.01 ) 0.2 |
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול18/02/2009לדיון בפורום הריון בסיכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסים להרותליטל18/02/2009
שלום רב, אנו מנסים להרות. היום ערכתי בדיקת ביוץ וקיבלתי תוצאה חיובית. ידוע לי שהבדיקה מזהה את הורמון ה LH שמופרש לפני הביוץ, כלומר שתוך 24-48 שעות מעתה יהיה ביוץ. שאלתי היא כמה זמן לאחר מועד הביוץ המשוער להמשיך לקיים יחסים ובאיזו תדירות (יש הגורמים שמומלץ כל יום אחרים אומרים כל יומיים) האם הורמון LH מופרש גם בימים של הביוץ או רק לפני? אני רוצה לדעת אם יש טעם להמשיך לבדוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסים
פרופ' שחר קול18/02/2009קיום יחסים פעם ביום - יומיים - יעשה את העבודה.
אין טעם בדיקות ביוץ בבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין התאמה בין זקיקים לדם-עזרתך תודהעדי18/02/2009
אני לקחתי איקקלומין מיום שלישי לוסת שני כדורים ליום יחד עם פרוגינובה. היום יום מחזור 12 אין זקיקים אבל בבדיקת דם: E-2 1185 pmol\l progesteron=7 nmol\l איך יתכן?האם הפרוגסטרון לא מראה כגרע שיש ביוץ? להספיד את החודש? איך קורה דבר כזה?אני מבייצת ללא איקלומין אז יכול להיות שהוא שיבש הכל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
עדי18/02/2009אין מצב שפיספסתי ביוץ כי כל יום אני עושה מעקב החל מיום שביעי לוסת ואין שינוי בגודל הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי שלום
פרופ' שחר קול18/02/2009קשה להעריך.
לדעתי, אם יש ביוץ סדיר עדיף לוותר על איקקלומין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)