מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצותNoam19/02/2009
אני בת 37.5. לאחר 6 הזרעות. 1 טבעי, 2 עם איקקלומין ו-3 עם גונל. מחזור ראשון עם גונל-10 ימים הזרקת גונל במינון 75-112.5 מהיום הרביעי למחזור. לפני הזרעה עובי רירית 7.2, זקיק אחד בגודל 23 מ"מ, אסטרדיול 934 ופרוגסטרון 2.9. ווסת 13 יום מההזרעה. מחזור שני עם גונל-11 ימים הזרקת גונל במינון 75-187.5 מהיום הרביעי למחזור. לפני הזרעה עובי רירית 9 מ"מ, שחלה ימנית זקיקים בגדלים 11, 16, 17 ושחלה שמאלית זקיקים 16, 11 ו-10, אסטרדיול 2031 ופרוגסטרון 2.5. ווסת 11 יום לאחר הזרעה. מחזור שלישי עם גונל-14 ימים הזרקת גונל במינון 150-187.5 מהיום הרביעי למחזור. לפני הזרעה עובי רירית 9 מ"מ, שחלה ימנית זקיק בגודלים 13 מ"מ ושחלה שמאלית זקיקים 13, 16 ו-18, אסטרדיול 1973 ופרוגסטרון 2.8. ווסת 10 יום לאחר הזרעה. ביצעתי צילום רחם שיצא תקין שאלותי הן: 1.מה המשמעות של קבלת ווסת לאחר 10-11 יום מההזרעה?האם יש בעיה בהשרשה? האם יש צורך בתמיכה? (במחזור שלישי עם גונל עשיתי בדיקת דם לאחר 6 ימים מההזרעה והתוצאה היתה אסטרדיול 1000 ופרוגסטרון 50). 2. האם יש דרך לקצר את תקופת הזרקת הגונל?בטיפול האחרון הזרקתי גונל 14 ימים ובסופו של דבר התקבל רק זקיק אחד (גודל 18) שהיה "בשל" להזרעה. 3. במידה ואעבור ל-IVF, עפ"י התוצאות של הטיפולים המפורטים, אצטרך לקחת מינונים עצומים של גונל כדי להגיע למצב של שאיבת מספר רב שלביציות. האם כדאי להחליף גונל בהורמון אחר? האם ניתן לעשות IVF במינון נמוך של הורמונים או ללא הורמונים וסיכויי ההצלחה יהיו עדיין טובים? 4. האם בשלב זה היית ממליץ לעבור ל-IVF או לנסות עוד הזרעות עם/בלי הורמונים. אם הגעת עד כה...(ארוך) אשמח לקבל תשובות..די מבולבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול20/02/2009מציע לעבור בשלב זה ל - IVF.
ניתן לשער כי לא יהיה צורך במינון חריג כדי להשיג תגובה שחלתית טובה.
גונל - תרופה טובה. החלופות אינן יותר טובות.
הסיכוי להריון ללא גירוי שחלתי - קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירוני19/02/2009
מרגע שהושג הריון ע"י IVF והבטא הכפילה את עצמה. האם מדובר בהריון רגיל לכל דבר על אף המשך לקיחת התמיכה? ועל אף כי ההריון הושג י"י איקסי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לד"רקול
לירוני20/02/200927.1 שאיבה 1.2 החזרה 15.2 בטא 524 17.2 בטא 1403. האם תקין? האם ההכפלה משמעותה שניתן לצפות לדופק? (המתח בשיאו בגלל שזה IVF) מתי אפשר לראות דופק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין. דופק 25.2
פרופ' שחר קול20/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת פרוטוקולרעות19/02/2009
שלום, IVF אחרון- 150 גונל, 2 מנוגון. 19 ביציות, 13 בשלות, 8 הפריות. בטא שלילי. עכשיו הרופא רשם 4 מנוגון ללא גונל כלל. רקע- בת 39, FSH תקין. מה היתרון במעבר משילוב גונל+מנוגון למנוגון בלבד לאור הנל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית שלום
פרופ' שחר קול20/02/2009על סמך המידע החלקי הקיים לא ניתן להעריך מה הסיבה לשינוי בפרוטוקול.
מציע לשאול את הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןמילקשייק19/02/2009
שלום, אני נמצאת בטיפול שלישי של איקקלומין. מחזור ב-8.2. בבדיקת האולטרסאונד היום נצפו 2 זקיקים בגודל 15 וכל השאר קטנים וכן הייתה רירית של 5 מ"מ. כמו כן בבדיקת הדם נתקבלו התוצאות הבאות: 1 11.6- 1.1 IU/L 17.6 LH 2 1500- 0 pmol/L 690 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 2.6 PROGESTERONE נתבקשתי להזריק אוביטרל ביום שבת ולעשות הזרעה ביום א' וביום ב'. לאור התוצאות הללו יש לי מס' שאלות: 1. האם בכלל כדאי לעשות את ההזרעות לאור העובדה שהרירית היא כל כך דקה והזקיקים הינם קטנים? 2. האם יש עוד סיכוי שהרירית תתעבה ביומיים הקרובים וכן הזקיקים יגדלו, עד למועד זריקת האוביטרל? 3. עפ"י תוצאות בדיקת הדם ניתן לראות כי ישנן ערכים הנמצאים מעבר לתחום הנדרש. האם תוכל להסביר לי בבקשה מה זה אומר? אני פשוט חזרתי היום מאד מיואשת, ומרגישה שכלל אין סיכוי להיריון בפעם זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
פרופ' שחר קול20/02/20091. כן
2. כן
3. התחום נקבע למחזור טבעי, ללא קשר לטיפול שאת מקבלת, לכן אין טעם להתייחס אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים-בבקשה דחוףגליה19/02/2009
שלום לד"ר אני נמצאת כרגע לפני החזרת עוברים מוקפאים בביוץ טבעי. אתמול עשיתי אולטרסאונד והזקיק היה בגודל 17, רירית 8.7. היום בבוקר עשיתי בדיקות דם והפרוגסטרון היה 9.1, E2 392, LH 22.2 הרופא שלי אמר שכנראה בייצתי אתמול בלילה ושנעשה החזרה ביום א' זו פעם ראשונה שאני הולכת לרופא הזה. עד עכשיו הייתי רגילה שהביוץ שלי הוא ביום ה-17 ולא ה-13 כמו עכשיו. חוץ מזה עד עכשיו במעקבים עשו לי אולטראסונד עד שלא ראו זקיק. הרופא שלי אמר שאין צורך בבדיקה נוספת. נראה לי מאד מוזר שהביוץ כ"כ הקדים ואני מפחדת שנעשה החזרה מוקדם מידי. בבקשה עיזרו לי עם איזשהו הסבר על העניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה שלום
פרופ' שחר קול20/02/2009המידע חסר. כדי לבצע מחזור הפשרה על בסיס ביוץ טיבעי יש לבצע מעקב תכוף יותר.
על בסיס המידע החלקי הקיים, הרופא שלך כנראה צודק.
מציע לבצע מחזורי הפשרה על בסיס טיפול תרופתי להכנת הרחם. פשוט יותר, נוח, תיזמון מדויק, בלי לבטים מיותרים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה
עדי20/02/2009החזירו לי עוברים ביום רביעי על בסיס טבעי והייתי לחוצה בדיוק כמוך מהפספוס של הביוץ שאצלי הוא הופיע הפעם ביום ה17 לפי האולטראסאונד ובדיקות הדם כשבדרך כללל מוקדם יותר ובנוסף הרופא אמר שהביוץ הוא ביום הבדיקה למרות שהזקיק עדיין לא נעלם אבל היה גדול 21 וזו שעשתה לי אמרה שהביוץ היה יום קודם וממש נלחצתי אבל נאמר לי פה בפורום על ידי אחד הרופאים שגם אם יש סטייה של ההחזרה ביום לכאן או לכאן זה לא נורא אז מקווה שלא היתה סטייה ואם כן שזה באמת לא נורא. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושיהיה בהצלחה ..הלוואי הלוואי
גליה21/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקרלימונית19/02/2009
ד"ר ישי ערב טוב, בא. ס. היום נצפו כ-6 זקיקים, בגדלים של 14, 15, ו-12 (לא זוכרת בדיוק כמה 14 וכמה 15). להלן תוצאות בדיקות הדם מהיום: הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1 11.6- 1.1 IU/L 0.9 LH 2 1500- 0 pmol/L 2096 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 4.5 PROGESTERONE בינתיים, אני אמורה לבוא להמשך בדיקות המעקב ביום א'. 1) האם לא מאוחר? מתי לדעתך תהיה השאיבה? 2) האם הערכים מתאימים? במיוחד הפרוגסטרון - האם הוא לא גבוה עדיין? מלבד זאת, אני קצת מודאגת, כי אני מבינה שאם אבוא לבדיקות ביום א', זה אומר שהשאיבה לא תהיה לפני יום ג'. אשמח מאוד מכך שהשאיבה ביום ג',על ידך, אבל קצת נלחצת מזה שאם כך - ההחזרה תיעשה ביום ה'.... וכל כך רציתי שאתה תחזיר לי... שיהיה לך המשך ערב נפלא לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה - עובי הרירית
לימונית19/02/2009ד"ר ישי, שכחתי לציין את עובי הרירית. רירית בעובי 8.1, אך ד"ר ארנון ציינה בפניי שהיא אינה סדירה. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות מונוגון - אוביטלחסויהש19/02/2009
עברתי הזרעה בתחילת החודש ובנתיים קיבלתי מחזור, רציתי לשאול, מכיוון ומספר ימים לפני ההזרעה קיבלתי זריקות מונוגון ואוביטל, האם רצוי שכבר עכשיו אתחיל להזריק שוב או שאחכה עד הבדיקה הבאה? אודה על תשובתך בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול20/02/2009עדיף לערוך הפסקה של מחזור.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שאלה לגבי הגונאלשרון19/02/2009
שלום אני מחר צריכה להזקי גונאל 112.5 .בעט של 450 ואני לא יודעת על איזה מספר מכוונים את העט כי אין שם מספר 112.5 ואני לא יודעת מה לעשות אולי מישהו יוכל להסביר לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול20/02/2009ראי
http://www.serono.co.il/products/health_01.jsp?major=1&minor=0
טלפון למידע 09-9515380* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לאחר החזרת עוברים?לימור19/02/2009
בהנחה שהעוברים ממשיכים את החלוקה ברחם... כמה זמן לוקח להם להתחלק? עד כמה תאים הם מגיעים לפני השרשה? ולמה לא מומלץ בימים ה"קריטים" שבהם הם אמורים להשתרש לנוח? תודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי19/02/2009עד ההשרשה - ביום ה 5-6 לחייו , מגיע מס' התאים של העובר לכמה מאות . בשלב הזה יוצא העובר מתוך המעטפת שלו ומשתרש
אין שום הוכחה מדעית לכך שמנוחה מגדילה את הסיכוי להריון. בכ"ז , ביחידה שאני עובד בה , אנחנו ממליצים לנוח ( בשום אופן לא לשכב ) עד היום ה 5-6 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ללימור
עדי20/02/2009גם לי הוחזרו 2 עוברים קפואים בני 8 תאים ביום רביעי על בסיס ביוץ טבעי, 1.מהרגע שהגעתי הביתה ישבתי על הספה עם הרגליים למעלה וקצת השענות לאחר מלבד שישנתי אחהצ כשעתיים, 2.האם זה נורא ששכבתי אחהצ חוץ מבלילה? זה שאני קמה הרבה אם לשירותים ואם להכין אוכל או לשתות זה בסדר? 3. אני מבינה שההשרשה מתקיימת היום או מחר האם יש משהוו שכדאי לעשות/לא לעשות כדי להגדיל את הסיכויי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי - שאלת את שאלת מיליון הדולר(-:
לימור20/02/2009הלוואי ויכולנו לדעת מה קורה שם.... יכולה להגיד לך שחוץ מביום הראשון שנחתי כל השאר אני עובדת כרגיל.... יש לי עוד שני ילדים בבית ומנוחה .... איך להגיד זה פנטזיה.... שיהיה לנו בהצלחה... אני יום לפניך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי20/02/2009כל מה שעשית זה בסדר. הצלחת הטיפול אינה תלויה במה שתעשי או לא תעשי. תהיי רגועה ואופטימית והסיכויים יגדלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הגונלשרון19/02/2009
שלום אני צריכה מחר להזריק גונל והרופא אמר לי להזריק 112 יחידות וראיתי בעט של הגונאל שאין מספר כזה אז כמה באמת צריך להזריק?עם הוא אמר 112 לא בידיוק הבנתי אולי הוא התכוון 1 וחצי?יש מצב תעזור לי בבקשה עד שאני יתפוס את הרופא זה יקח זמן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הגונאל
שרון19/02/2009מינון ל- ו-112.5 על איזה מספר אני צריכה לכוון את העט עם זה המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעט ש 450
שרון19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ש
ד''ר דוד ישי20/02/2009בין הקו של 75 לקו של 150 יש קו ללא מספר. הקו הזה הוא הקו של 112.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין?פולי3619/02/2009
מחזור אחרון 20/1 בטא ראשונה 17/2 67 בטא שניה היום 19/2 90 E-2 1076(לפני יומיים 978) פרוג' 76.6 (לפני יומיים 63.6) יש לציין שאני עם תמיכה של אנדומטרין האם יש סיכוי בכלל להריון תקין? תודה פולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד פרט חשוב- אוביטרל 31/1
פולי3619/02/2009והזרעה 1/2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי קלוש להריון תקין.
פרופ' שחר קול20/02/2009מומלץ להמשיך מעקב, גם כדי לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קורה כאן....רק לא ברור מה..
פולי3622/02/2009היום עשיתי שוב בטא ויצא 295(אחרי שלהזכירך ב- 17/2 בטא ראשונה 67, 19/2 בטא שניה 90) ה- E-2 שלי עלה מ- 1067 ל- 1334 והפרוג' נשאר פלוס מינוס באזור ה-70+ איך אתה מסביר את העלייה הפתאומית של הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי-מניסיון
טלי22/02/2009לדעתי את בכיוון טוב..... הפרוגרסטרון לא אמור לעלות הוא נשאר קבוע. גם לי היה ככה ואני כבר בשבוע 11 יהיה בסדר , מניסיון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה22/02/2009התחיל לי גם דפיקות לב כשאני שוכבת בערב במיטה האם זה סימן שמתחיל הריון או שסתם אני מפנטזת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה22/02/2009עברתי החזרה ב יום שלישי שהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אצלי?דניאל19/02/2009
שלום רב, לאחר 7 סבבים עם איקקלומין ללא הצלחה ורקע של ושחלות פוליציסטיות , אני בטיפול ראשוןשל 75 פיוריגון כבר 10 ימים, יום ראשון-יום 9 למחזור : רירת 6.7 שחלה ימנית: זקיק 8 שחלה שמאלית: זקיק 9 E2: 398 P: 1.3 LH: 2.9 יום חמישי-היום-יום 13 למחזור : רירת 9.9 שחלה ימנית: זקיקים 9, 10 ו 11. שחלה שמאלית: זקיקים 10, 11 ועוד זקיקים של 10. E2: 515 P: 1.8 LH:1.8 יש לכם מושג מה קורה אצלי בגוף-כמה רחוק הביוץ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009הביוץ עוד רחוק. יש להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שלוםחסוייה19/02/2009
אני עשיתי שאיבה ביום ראשון והחזרה ביום שלישי מתרומת ביציות הביציות היו טובות מאוד התחלקו ל 3 תאים ושהוא עדיין מתחלק ל 4 ועוד אחד שהתחלק ל 3 ועוד אחד שהתחלק ל 2 השאלה שלי איך אמורים להתנהג אחרי החזרה יש לי כמו כאבי מחזור זה התחיל אחרי ההחזרה האם זה נורמלי? איך אני יודעת מתי אני בהריון? אני יודעת שצריך להמתין 14 יום אבל מתי כבר בפנים יודעים אם בהריון או לא? ועוד שאלה אחרונה יש לי בבית 3 ילדים קטנים איך אני אמורה להתנהג איתם? הבנתי שאסור להרים דברים כבדים למה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009אפשר לחזור לפעילות רגילה לחלוטין, מותר להרים דברים כבדים.
וידוא הריון - רק ע"י בדיקת דם 12 יום לאחר החזרת העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ימים לפני הזרעה צריך להתנזר?שירלי19/02/2009
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום- יומיים
פרופ' שחר קול19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין- שאלה דחופהפולי3619/02/2009
, אני בשבוע רביעי להריוני ולוקחת אנדומטרין 100 לתמיכה (2 טבליות בבוקר ו-2 בערב) 1. האם יש חשיבות לשימוש באנדו' בשעה קבועה ממש או שאפשר סטייה של שעתיים שלוש לכאן או לכאן? 2.היום שמתי את האנדו' בשעה 7.30 בבוקר ובערב אני הולכת להופעה ולכן זה אומר שאוכל לשים רק ב- 19.30 או מאד מאוחר(בחצות). אני מניחה שעדיף ב- 19.30 למרות שלרוב אני שמה את זה ב- 21.30-22.00 אבל רציתי לוודא מה כלל האצבע כדי שאדע איך לפעול הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול19/02/2009לא עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)