מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי היקרלימונית19/02/2009
ד"ר ישי ערב טוב, בא. ס. היום נצפו כ-6 זקיקים, בגדלים של 14, 15, ו-12 (לא זוכרת בדיוק כמה 14 וכמה 15). להלן תוצאות בדיקות הדם מהיום: הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1 11.6- 1.1 IU/L 0.9 LH 2 1500- 0 pmol/L 2096 ESTRADIOL (E-2) 3 76.0- 19.0 nmol/L 4.5 PROGESTERONE בינתיים, אני אמורה לבוא להמשך בדיקות המעקב ביום א'. 1) האם לא מאוחר? מתי לדעתך תהיה השאיבה? 2) האם הערכים מתאימים? במיוחד הפרוגסטרון - האם הוא לא גבוה עדיין? מלבד זאת, אני קצת מודאגת, כי אני מבינה שאם אבוא לבדיקות ביום א', זה אומר שהשאיבה לא תהיה לפני יום ג'. אשמח מאוד מכך שהשאיבה ביום ג',על ידך, אבל קצת נלחצת מזה שאם כך - ההחזרה תיעשה ביום ה'.... וכל כך רציתי שאתה תחזיר לי... שיהיה לך המשך ערב נפלא לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת חשובה - עובי הרירית
לימונית19/02/2009ד"ר ישי, שכחתי לציין את עובי הרירית. רירית בעובי 8.1, אך ד"ר ארנון ציינה בפניי שהיא אינה סדירה. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות מונוגון - אוביטלחסויהש19/02/2009
עברתי הזרעה בתחילת החודש ובנתיים קיבלתי מחזור, רציתי לשאול, מכיוון ומספר ימים לפני ההזרעה קיבלתי זריקות מונוגון ואוביטל, האם רצוי שכבר עכשיו אתחיל להזריק שוב או שאחכה עד הבדיקה הבאה? אודה על תשובתך בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוגון
פרופ' שחר קול20/02/2009עדיף לערוך הפסקה של מחזור.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה שאלה לגבי הגונאלשרון19/02/2009
שלום אני מחר צריכה להזקי גונאל 112.5 .בעט של 450 ואני לא יודעת על איזה מספר מכוונים את העט כי אין שם מספר 112.5 ואני לא יודעת מה לעשות אולי מישהו יוכל להסביר לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל
פרופ' שחר קול20/02/2009ראי
http://www.serono.co.il/products/health_01.jsp?major=1&minor=0
טלפון למידע 09-9515380* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה לאחר החזרת עוברים?לימור19/02/2009
בהנחה שהעוברים ממשיכים את החלוקה ברחם... כמה זמן לוקח להם להתחלק? עד כמה תאים הם מגיעים לפני השרשה? ולמה לא מומלץ בימים ה"קריטים" שבהם הם אמורים להשתרש לנוח? תודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי19/02/2009עד ההשרשה - ביום ה 5-6 לחייו , מגיע מס' התאים של העובר לכמה מאות . בשלב הזה יוצא העובר מתוך המעטפת שלו ומשתרש
אין שום הוכחה מדעית לכך שמנוחה מגדילה את הסיכוי להריון. בכ"ז , ביחידה שאני עובד בה , אנחנו ממליצים לנוח ( בשום אופן לא לשכב ) עד היום ה 5-6 .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ללימור
עדי20/02/2009גם לי הוחזרו 2 עוברים קפואים בני 8 תאים ביום רביעי על בסיס ביוץ טבעי, 1.מהרגע שהגעתי הביתה ישבתי על הספה עם הרגליים למעלה וקצת השענות לאחר מלבד שישנתי אחהצ כשעתיים, 2.האם זה נורא ששכבתי אחהצ חוץ מבלילה? זה שאני קמה הרבה אם לשירותים ואם להכין אוכל או לשתות זה בסדר? 3. אני מבינה שההשרשה מתקיימת היום או מחר האם יש משהוו שכדאי לעשות/לא לעשות כדי להגדיל את הסיכויי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי - שאלת את שאלת מיליון הדולר(-:
לימור20/02/2009הלוואי ויכולנו לדעת מה קורה שם.... יכולה להגיד לך שחוץ מביום הראשון שנחתי כל השאר אני עובדת כרגיל.... יש לי עוד שני ילדים בבית ומנוחה .... איך להגיד זה פנטזיה.... שיהיה לנו בהצלחה... אני יום לפניך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי20/02/2009כל מה שעשית זה בסדר. הצלחת הטיפול אינה תלויה במה שתעשי או לא תעשי. תהיי רגועה ואופטימית והסיכויים יגדלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הגונלשרון19/02/2009
שלום אני צריכה מחר להזריק גונל והרופא אמר לי להזריק 112 יחידות וראיתי בעט של הגונאל שאין מספר כזה אז כמה באמת צריך להזריק?עם הוא אמר 112 לא בידיוק הבנתי אולי הוא התכוון 1 וחצי?יש מצב תעזור לי בבקשה עד שאני יתפוס את הרופא זה יקח זמן תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי הגונאל
שרון19/02/2009מינון ל- ו-112.5 על איזה מספר אני צריכה לכוון את העט עם זה המינון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעט ש 450
שרון19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ש
ד''ר דוד ישי20/02/2009בין הקו של 75 לקו של 150 יש קו ללא מספר. הקו הזה הוא הקו של 112.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לא תקין?פולי3619/02/2009
מחזור אחרון 20/1 בטא ראשונה 17/2 67 בטא שניה היום 19/2 90 E-2 1076(לפני יומיים 978) פרוג' 76.6 (לפני יומיים 63.6) יש לציין שאני עם תמיכה של אנדומטרין האם יש סיכוי בכלל להריון תקין? תודה פולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד פרט חשוב- אוביטרל 31/1
פולי3619/02/2009והזרעה 1/2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכוי קלוש להריון תקין.
פרופ' שחר קול20/02/2009מומלץ להמשיך מעקב, גם כדי לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשהו קורה כאן....רק לא ברור מה..
פולי3622/02/2009היום עשיתי שוב בטא ויצא 295(אחרי שלהזכירך ב- 17/2 בטא ראשונה 67, 19/2 בטא שניה 90) ה- E-2 שלי עלה מ- 1067 ל- 1334 והפרוג' נשאר פלוס מינוס באזור ה-70+ איך אתה מסביר את העלייה הפתאומית של הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתעודדי-מניסיון
טלי22/02/2009לדעתי את בכיוון טוב..... הפרוגרסטרון לא אמור לעלות הוא נשאר קבוע. גם לי היה ככה ואני כבר בשבוע 11 יהיה בסדר , מניסיון!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה22/02/2009התחיל לי גם דפיקות לב כשאני שוכבת בערב במיטה האם זה סימן שמתחיל הריון או שסתם אני מפנטזת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה22/02/2009עברתי החזרה ב יום שלישי שהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אצלי?דניאל19/02/2009
שלום רב, לאחר 7 סבבים עם איקקלומין ללא הצלחה ורקע של ושחלות פוליציסטיות , אני בטיפול ראשוןשל 75 פיוריגון כבר 10 ימים, יום ראשון-יום 9 למחזור : רירת 6.7 שחלה ימנית: זקיק 8 שחלה שמאלית: זקיק 9 E2: 398 P: 1.3 LH: 2.9 יום חמישי-היום-יום 13 למחזור : רירת 9.9 שחלה ימנית: זקיקים 9, 10 ו 11. שחלה שמאלית: זקיקים 10, 11 ועוד זקיקים של 10. E2: 515 P: 1.8 LH:1.8 יש לכם מושג מה קורה אצלי בגוף-כמה רחוק הביוץ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009הביוץ עוד רחוק. יש להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שלוםחסוייה19/02/2009
אני עשיתי שאיבה ביום ראשון והחזרה ביום שלישי מתרומת ביציות הביציות היו טובות מאוד התחלקו ל 3 תאים ושהוא עדיין מתחלק ל 4 ועוד אחד שהתחלק ל 3 ועוד אחד שהתחלק ל 2 השאלה שלי איך אמורים להתנהג אחרי החזרה יש לי כמו כאבי מחזור זה התחיל אחרי ההחזרה האם זה נורמלי? איך אני יודעת מתי אני בהריון? אני יודעת שצריך להמתין 14 יום אבל מתי כבר בפנים יודעים אם בהריון או לא? ועוד שאלה אחרונה יש לי בבית 3 ילדים קטנים איך אני אמורה להתנהג איתם? הבנתי שאסור להרים דברים כבדים למה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009אפשר לחזור לפעילות רגילה לחלוטין, מותר להרים דברים כבדים.
וידוא הריון - רק ע"י בדיקת דם 12 יום לאחר החזרת העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה ימים לפני הזרעה צריך להתנזר?שירלי19/02/2009
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום- יומיים
פרופ' שחר קול19/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין- שאלה דחופהפולי3619/02/2009
, אני בשבוע רביעי להריוני ולוקחת אנדומטרין 100 לתמיכה (2 טבליות בבוקר ו-2 בערב) 1. האם יש חשיבות לשימוש באנדו' בשעה קבועה ממש או שאפשר סטייה של שעתיים שלוש לכאן או לכאן? 2.היום שמתי את האנדו' בשעה 7.30 בבוקר ובערב אני הולכת להופעה ולכן זה אומר שאוכל לשים רק ב- 19.30 או מאד מאוחר(בחצות). אני מניחה שעדיף ב- 19.30 למרות שלרוב אני שמה את זה ב- 21.30-22.00 אבל רציתי לוודא מה כלל האצבע כדי שאדע איך לפעול הרבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול19/02/2009לא עקרוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעט ביציות בכל מחזור טיפולסיון19/02/2009
שלום רב, אני בת 32 נשואה ללא ילדים זה כ 4 שנים וחצי. עברתי מס' הזרעות ולאחריהן הופניתי ל IVF - בטיפול הראשון והשני של ההפריה קיבלתי דקא 3.75 ולאחר מכן מספר פעמים גונל במינון 150IU ולאחר מכן אוביטרל-נצפו זקיקים גדולים ויפים כ 20 ונשאבו רק 4 ביציות בטיפול הראשון והוחזר עובר 1 יפה שלא נקלט ב הפריה השניה אותו דבר רק הוסיפו לטיפול מנוגון-גם הרבה זקיקים יפים ונשאבו רק 6 ביציות-חצים הפריה טבעית וחצים איקסי(מתברר שטבעית יש הפריה יותר טובה) הוחזרו לי 3 עוברים שהרופא הגדיר כבינוניים כי יש לי שחלות פוליציסטיות(לפי דעתי הוא טועה כ בהפריה ראשונה העובר היה מצוין) עתה אני שבוע אחרי החזרה של הפריה שלישית- טופלתי ללא דקא גונל מיום שלישי למחזור ולאחר מכן צטרוטייד+מנוגון ,אוביטרל. השאיבה הניבה ביצית אחת-שבנס שרדה לעובר יפה ועכשיו אני ממתינה. האם יש הסבר לתופעה זו?האם תמיד יהיו לי הרבה זקיקים ללא הרבה ביציות? כל טיפול אצטרך לעבור שאיבה? לי זה מאוד קשה מאחר ואחרי כל שאיבה יש לי עצירות שנמשכת שבוע(שכתי לציין שאני לוקחת 2 אנדומטרין ליום)אני שותה הרבה מים לפי עצת הרופא. בנוסף לכל הנ"ל אני סובלת כרגע משפעת ושיעולים וכאבי גרון ללא חום-האם זה הרס את הטיפול? סליחה על כ"כ הרבה שאלות,אשמח לתגובה, הלחוצה סיון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009שיעול וכאבי גרון לא ישפיעו על התוצאות.
גם מעובר אחד ניתן להשיג הריון.
כנראה שאת מייצרת מעט ביציות, וזו עובדה שלא ניתן לשנות אותה ע"י פרוטוקול גירוי זה או אחר.
מכיוון שאת צעירה יש לך סיכוי טוב להרות גם בנוכחות מיעוט ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, והכנה
סיון19/02/2009תודה על התשובה המהירה, והכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון19/02/2009
שלום ובוקר טוב. אני ליפני ivf ..אני צריכה לקבל מחזור.והבוקר התחל לי דימום ממש קל בעיקר שאני מנגבת אז אני רואה את הדימום מרוב שהוא קל אני צריכה להתחיל בע"ה' להתחיל ביום השני למחזור להזריק גונל אז השאלה שלי עם הדימום כזה קל אז בכל זאת להתחיל להזריק ביום השני גונל כאילו זה נחשב למחזור נכון? בבקשה זה ממש חשוב לי תודה מראש שרון יום טוב ובהצלחה לכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009לא בטוח, לכן עדיף לבצע בדיקת דם מחר כדי לוודא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקין בכלל..ליאת19/02/2009
ד"ר שלום , אני אחרי החזרת מוקפאים . לפני שבוע בדיוק היה בטא 18 , ביום א' השבוע -בטא 26, לפני יומיים בטא 27. היום בטא 36. אני יודעת שזה גרוע מאוד. הפסקתי כבר תמיכה לפני יומיים וציפיתי שהבטא תתחיל לרדת. האם יש חשש להריון מחוץ לרחם ? נאמר לי לחזור על הבטא ביום שני . האם יש לי סיבה לדאגה לגבי הריון חוץ רחמי ? ואם הבטא לא עולה , לא זה לא יורד ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול19/02/2009לכן צריך להמשיך במעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחוצהחסויה19/02/2009
שלום לפני שבועיים בדיוק שאיבה לפני 12 יום החזרה + זריקת אוביטרייל לבדיקה. היום בבדיקה ביתית ראיתי פס אחד (c) חזק ופס אחד בהיר יותר (T)? האם זה יכול להעיד על משהו חיובי? האם יכול להיות שהפס הבהיר (T) נובע מהאוביטרייל שלקחתי לפני 12 יום? האם יש מקום לאופטימיות??? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחוצה
פרופ' שחר קול19/02/2009יש מקום לאופטימיות. רצוי לוודא ע"י בדיקת דם, אפילו היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאיה19/02/2009
שלום, אני לאחר הפלה ומתכננת בקרוב הריון נוסף. מאחר וההפלה שינתה את המחזורים שלי ובעקבות כך גם את מועדי הביוץ אני לא יכולה לדעת מתי אני מבייצת. בדיקות ביתיות לא זיהו אצלי ביוץ אף פעם. רופא הנשים שלי לא עובד עם אולטרסאונד וגינאלי. היכן אוכל לעשות מעקב זקיקים? האם עדיף לבקש מהרופא הפניות לבדיקת LH וכך לדעת מתי הביוץ מגיע? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיה שלום
פרופ' שחר קול19/02/2009מעקב ביוץ מחייב א.ס. וגינאלי, ובדיקות דם.
ניתן לבצע הכל במסגרת קופת החולים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)