מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאיבת IVF - ביציות שבורותאיילת15/02/2009
שלום עברנו טיפול ראשון של iVF אך למרבה הצער כל הביציות שנשאבו היו שבורות מה יכול לקרות לדבר כזה ? ומה אפשר לעשות לפעם הבאה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
ד''ר דוד ישי15/02/2009לא ברור לי מה זה ביציות שבורות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תנוחת השכיבהמאיה15/02/2009
מייד לאחר החזרה חזרתי הביתה והלכתי לישון. אני תמיד ישנה על הבטן... האם שכיבה על הבטן עלולה למנוע השתרשות? האם עדיף תנוחות אחרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי15/02/2009אין שום בעיה עם שכיבה על הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםציפי15/02/2009
נשלחתי לצלום רחם וזוהי התשובה: שאין עדות להסתיידויות פתולוגית לאחר הכנסת חומר הניגוד דרך הצנתר הודגם רחם בצורת משולש במנח נורמופלקסי , בעל גבולות סדירים. בקרן שמאלי של הרחם הודגם פגם מילוי נייד יתכן בועת אוויר . נצפתה חצוצרה ימנית עדינה לכל אורכה. חצוצרה שמאלית לא הודגמה. בצילום אגן כעבור 20 דקות הודגם פיזור תקין שח חומר ניגוד בחלל הצפק מימין. מה זה אומר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי15/02/2009נראה שיש חסימה של החצוצרה השמאלית. חשוב לדעת שהסיכוי להריון עם חצוצרה אחת תקינה די דומה לסיכוי שעם 2 חצוצרות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןחסויה15/02/2009
אני בהריון שבוע 7 + 5 ימים לאחר IVF ומקבלת כתמיכה קרינון. הבנתי מהרופא שיש לקחת את התמיכה עד שבוע 9 ועוד כמה ימים נגמר לי הקרינון. האם אני יכולה להשתמש באנדומטרין במקום קרינון?(עד שבוע 9) פשוט נשאר לי אנדומטרין מהטיפול הראשון שנכשל לפני חודשיים. האם יש צורך לבדוק את רמות הפרוגסטרון בדם טרם הפסקת התמיכה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי15/02/2009לדעתי את יכולה כבר להפסיק. את יכולה להמשיך עם אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון בטיפוליםהילה15/02/2009
שלום אני עושה טיפולי IVF כמה ימים אחרי ההחזרה כבר אפשר לעשות בדיקה לזיהוי הריון? האם בדיקה ביתית תופסת? אחרי כמה ימים? חשוב בבוקר? אני כבר מתה מסקרנות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי15/02/2009הבדיקה בדם אחרי 12 יום. בשתן יום אחרי כן. לא חשוב בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתחגית15/02/2009
בת 42 התחלתי לפני כשנתיים הזרעות עברתי 4 הזרעות ואז הפסקתי לשנה בערך עכשיו חזרתי ועברתי כבר 2 הזרעות השאלה מתי כן יאשרו לי לעבור להפריה חוץ גופית תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חגית
ד''ר דוד ישי15/02/2009חבל שעשית הפסקה בזמן כ"כ קריטי. על פי הנוהל יש צורך ב3 מחזורים של זריקות + הזרעה לפני מעבר ל IVF. אפשר לנסות להגיש בקשה לאישור חריג מוקדם במקביל להתחלת הטיפולים הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים !ג'וווווו15/02/2009
זריקת אוביטרל - יום חמישי 12.2.09 בשעה 20:00 - רירית 11 מ"מ זקיקים 17 מ"מ , 18 מ"מ. קיום יחסים: יום שישי - 7:00 בבוקר, 14:00 בצהריים 24:00 בלילה יום שבת - 7:00 בבוקר , 12:00 בצהריים, 17:00 בערב ( פעמיים !!!) האם כיסוי טוב ? ומהן לתעתכם הסיכויים להריון לאור הרשום לעיל. תודה על תשובתכם. ג'ווווו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נ'וווו
ד''ר דוד ישי15/02/2009כיסוי טוב. הסיכויים 15-20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאורחת15/02/2009
מדוע צריכים לעשות את הבדיקה אחרי הווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורחת
ד''ר דוד ישי15/02/2009לא צריכים אבל עדיף. בגלל שרוב הסיכויים שאישה אינה בהריון. בגלל שהרירית לא עבה . ובגלל עוד סיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות א.ס.אלה15/02/2009
עשיתי היום שוב בדיקות דם וא.ס. דרך קופת החולים כי הרופא שלי לא נמצא כדי לאתר ביוץ לפני החזרת עוברים על ביוץ טבעי, עדיין אין לי תוצאות של הבדיקת דם אבל באולטראסאונד התוצאות: (היום ה-17 למחזור) רירית רחם 9.5 מ"מ זקיק בקוטר 21 מ"מ ומעט נוזל בדוגלס. הבודקת אמרה שכנראה היה אתמול ביוץ. בשישי אמרת לפי בדיקות דם שהיו מהבוקר שלא ניתן לדעת מתי יהיה הביוץ אז האם לפי התוצאות האלו ניתן לדעת אם היה אתמול? האם הרירית טובה לקליטת עוברים מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בינתיים קיבלתי גם תוצאות בדיקת הדם
אלה15/02/2009Estradiol - 1369 pmol/l Progesterone - 4 nmol/l LH - 77.2 IU/L אודה לקבלת תשובה בהסתמך על בדיקת הדם ובדיקת הא.ס. שאלה נוספת, מדוע ירד ערך האסטרדיול מהבדיקה ביום שישי שהיה 1576, אם זה יורד כיצד תהיה תמיכה לעוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלה
ד''ר דוד ישי16/02/2009הרמה של ה LH מעידה על ביוץ מחר. לפי זה צריך לתכנן את ההחזרה. בשלב הזה יש ירידה ב E2 באופן נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איילה
ד''ר דוד ישי15/02/2009לפי תוצאות הבדיקות.הן נלקחו ממש בזמן השיא של ה LH. מה שאומר שהביוץ יהיה כ 24 שעות אח"כ. הרירית טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- לחוצה
עדנה16/02/2009אם הביוץ 24 שעות אחרי והבדיקות הן מאתמול(ראשון) אז זאת אומרת שהיום יהיה הביוץ והרופא שלי אמר שהביוץ היה אתמול וקבע לי החזרת עוברים בני 3 ימים ליום רביעי שזה יוצא יומיים אחרי הביוץ (בהנחה שהוא היום) ולא שלושה כמו שאמור להיות? איך ניתן לדעת בוודאות מתי היה והאם זה לא נורא אם מחזירים את העוברים יום קודם? מה לעשות??? שאלה נוספת, הרופא אמר לי לקיים אתמול יחסים, מסקרן אותי לדעת מה הסיבה לקח? במה זה מועיל? שהרי פנינו לIVF עקב בעיית זרע כך שממילא לא נוכל להיכנס להריון טבעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איילה
ד''ר דוד ישי16/02/2009אין לי מושג לגבי עניין יחסי המין. אבל לגבי ההחזרה , אין משמעות של סטיה של יום לכאן או לכאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לפני שבועיים בדיוקאורית15/02/2009
עשיתי הזרעה לפני שבועיים בדיוק, עשיתי בדיקת הריון ביתית לפני 4 ימים ויצא שלילי , יש לי כאבים מוזרים בבטן התחתונה , עדינים, האם יש סיכוי שנבדקתי מוקדם מידי ויכול להיות שאני בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי15/02/2009בדקת מוקדם מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות וביוץ ?!?עדי15/02/2009
מבדיקות הבוקר: זקיק אחד 19 מ"מ רירית 7.8 מ"מ ללא נוזל בדוגלס e2 1408 progestron 7.7 האם אני ממש לפני ביוץ? מתי צפוי לקרות ? האם יתכן והביוץ היה אתמול והזקיק לא נעלם והפרוגסטרון טרם הספיק לעלות? אחרי טיפול באיקקלומין 5X1 תודה (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאמר לי לקחת אוביטרל הערב..
עדי15/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי15/02/2009האפשרות הזאת קיימת אם כי אינה סבירה. הביוץ הטבעי צפוי ביום יומיים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםהילה15/02/2009
אם הביוץ שלי היה אתמול (שבת) באיזה יום תהיה החזרה של המוקפאים בני 8 תאים? כמה ימים אחרי ההחזרה קוראת ההשתרשות? כיצד כדאי להתנהג בימים שאחרי ההחזרה כדי להעלות את הסיכוי להשתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי15/02/2009ההחזרה אמורה להיות ביום שלישי. ההשרה תהיה כעבור יומים שלושה. היא אינה תלויה בהתנהגות שלך. בכ"ז אני ממליץ שתהיי בבית במנוחה ( לא בשכיבה )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך תודהעדי15/02/2009
אני נמצאת ביום התשיעי לווסת לאחר חמישה ימי איקקלומין 2 ליום ופרוגינובה החל מיום שישי למחזור. היום בבדיקת זקיקים לא נצפו זקיקים ורירית 5.1 מ"מ ובבדיקת דם : פרוגסטרון 3.8 nmol\l E-2 =932 1)האם זה הגיוני שלפי הפרוגסטרון עדיין לא יהיו זקיקים מעל 10 מ"מ? 2)האם ערך הפרוגסטרון תקין למצב זה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
עדי15/02/2009מתי כדאי לחזור על הבדיקות שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי15/02/2009הפרוגסטרון בסדר. מה שמוזר הוא ה E2 הגבוה יחסית לזקיקים הקטנים. הרירית דקה יחסית ל E2 אבל זו תופעה ידועה של האיקקלומין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי***15/02/2009
ביום חמישי האחרון (יום רביעי לווסת) עשיתי פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות: TSH 1.9 mlu/l Prolactine 228 mlu/l LH 1.4 lu/l FSH 5.4 lu/l E2 < 200 Progesterone 10.1 nmol/l Testosterone 1.4 nmol/l ביום שישי שעבר הפסקתי את התמיכה לאחר בטא שלילית וביום שני קיבלתי ווסת ועשיתי בדיקת דם ביום חמישי, אבל נראה לי שהתוצאות של הפרוגסטרון לא בסדר - נכון? אף פעם לא היתה לי בעיה עם ערכי הפרוגסטרון ותמיד הפרופיל ההורמונלי שלי היה תקין - מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בר
ד''ר דוד ישי15/02/2009כנראה שהיתה עדיין ההשפעה של התמיכה שקבלת. תחזרי על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...בבקשה...........שירלי15/02/2009
בדיקת דם ראשונה וזקיקים אחרי זריקות גונאל אף הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה <4000- pmol/L 386 ESTRADIOL (E-2) - nmol/L 5.0 PROGESTERONE רירית 6.5 מ"מ. זקיק 9 בשחלה ימנית בלבד. בשמאלית זקיקים מרובים מה זה אומר? הרופא העלה את המינון ל150 ושוב בדיקות בשלישי הקרוב תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שירלי
ד''ר דוד ישי15/02/2009זה אומר שהשחלות שלך זקוקות כנראה למינון גבוה יותר כדי להגיב לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)