מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דר' למה אתה לא עונה לי.....?אורית05/02/2009
שלום , עברתי הזרעה ביום ראשון בשעה 19:00 זריקת אוביטרול הייתה במוצאי שבת בשעה 23:00 בלילה, כלומר אפילו לא עברו 24 שעות, מה זה אומר לגבי סי כויי ההקלטות, האם הרופא היה אמור לעשות לי את ההזרעה במצב הזה, האם זה אומר שיכול להיות שלא בייצתי,? עוד שאלה קטנה - יומיים אחרי ההזרעה כבר הרגשתי גודש בחזה, כובד וכאבים בדיוק כמו שאני מרגישה לפני מחזור,,,, עם רגישות מאוד חזקה בפטמות - דבר שלא היה לי, האם זה אומר שההזרעה לא הצליחה, ההמתנה הזו מורטת עצבים,,,,, בבדיקות שעשינו לא גילו שום דבר חריג לא אצלי ולא אצל בעלי,,,,הכל בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009לוח הזמנים נראה תקין.
יש סיכוי טוב להריון.
אוביטרל מבטיח ביוץ.
התחושות שאת מרגישה אינן סימן להצלחה או כישלון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סופרפאקטפולי05/02/2009
שלום ד"ר קול אני במחזור טיפול עם פיוריגון, יום א' 1/2 הזרעה והחל מה- 3/2 התחלתי להשתמש בסופרפאקט כתמיכה. לפני חודשיים השתמשתי באנדומטרין ופרוגינובה כתמיכה ולמרות שלא נקלטתי המחזור איחר לי כנראה בגלל התמיכה. האם יש לסופרפאקט את אותו אפקט אם לא נקלטים?(כלומר דחיית המחזור) אם הזרעה היתה ב- 1/2 מתי הכי בטוח לעשות בדיקת בטא להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פולי שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009לא, אנדומטרין מכיל פרוגסטרון
פרוגינובה - אסטרדיול.
סופרפאקט הוא אגוניסט של GNRH ופועל בדרך שונה לחלוטין. לי אישית אין ניסיון איתו כתמיכה לוטאלית.
בדיקת הריון - 15.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמואיד - המשךשחר05/02/2009
תודה על תשובתך המהירה. אבל... חודש שעבר לא בייציתי בשחלה השמאלית ולא נראה שום דבר שכזה, וגם... עברתי לפני מספר ימים היסטרוסקופיה אבחנתית, בשל חשד לפוליפ, והתוצאות - "פוליפ של 0.5 ס"מ על בסיס רחב בדופן אחורית, בוצע רידוד ע"י ההיסטרוסקופ". האם יש קשר לממצא החדש? ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר.
פרופ' שחר קול05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים-אחרי החזרהתותית05/02/2009
ב-22/12 הוחזרו 2 עוברים אך ללא הצלחה ב-04/01 דימום עקב הכישלון עד היום 05.02 הוסת בוששה לבוא(גם הוסת אינה סדירה בדר"כ) האם יש מצב שעקב הטיפול ההורמונלי היא מתעכבת (הוסת) יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009כן, למשל טיפול בדקפפטיל ארוך טווח יכול לנטרל הביוץ הטבעי למשך מספר חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא נטלתי דקא.
תותית05/02/2009הם היו מוקפאים נטלתי רק אסטרופם 2 מ"ג +אנדומטרין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי יש בעיית ביוץ ברקע?
פרופ' שחר קול05/02/2009כדי לדעת מה קורה יש צורך בבדיקת דם + א.ס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן קיימת בעייה כזו-להמתין ?
תותית05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי בתכנית להמשך
פרופ' שחר קול05/02/2009יש עוד עוברים קפואים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ,ממתינה לטיפול חדש פרוט' ארוך
תותית05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםשחר05/02/2009
בת 41 מטופלת מחזור ראשון בגונל 112. זה היום השביעי למחזור ובמעקב זקיקים לא נצפו זקיקים. "משמאל ציסטה בקוטר 45 ממ' עם דופן לא סדירה. מימין ממצא בקוטר 15 ממ, צריך לשלול דרמואיד". עם הרופא שלי אוכל לדבר מאוחר יתר. אני מודאגת מהתוצאות. ללא טיפול במחזורים האחרונים התפתחו זקיקים יפים כבר מהיום השמיני למחזור. האם תוכלו להסביר לי מה אומרים הממצאים האלו ומה לדעתכם אני צריכה לעשות. תודה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחר שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009הממצא משמאל יכול להתאים לאבחנות רבות. אולי מדובר בשארית של הזקיק שבייץ בחודש הקודם?
דרמואיד או בשמו המדעי mature teratoma אינו מתפתח לפתע פתאום בגיל 41.
יש לברר היטב אם ראו ממצא זה בחודשים קודמים.
לסיכום: אין שום דבר בוער. יכול להמתין לשיחה עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותגלית05/02/2009
שלום רב, בת 35, אחרי טיפול שאיבה במחזור קודם, כרגע הווסת עדיין לא הגיעה , לאחר תוצאות בדיקת דם הורמנלית לא תקינה ובדיקת אולטראסאונד, נאמר לי שעליי לקחת גלולות גינארה למשך שבועיים, בעצם לצורך מה הגלולות גינארה והאם בכל זאת ניתן לחכות שהווסת תגיע באופן טבעי? תודה מראש גלית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009יש לדעת כל הפרטים הקטנים כדי לייעץ.
למשל - האם קיבלת דקפפטיל?
מתי?
איזה מינון?
מה היו תוצאות הבדיקות ההורמונאליות?
מה נמצא בבדיקת א.ס.?
ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת הורמוניםאמא05/02/2009
לאחר 3 שנות טיפולים שבסופם נכנסתי להריון באופן טבעי. כיום, שנה לאחר הלידה. בד"כ וסתות לא סדירות. ללא אמצעי מניעה וללא טיפולים. עשיתי בדיקה על דעת עצמי באופן אקראי של הורמונים. התוצאות (נבדק ב 29.1.09) E2 - 307 פרוגרסטרון - 26.4 האם התוצאות מראות בוודאות שהתרחש ביוץ?אם כן, האם ניתן לדעת מתי ? האם הE2 מספק? מתי ניתן לבדוק הריון (בגלל שהווסתות לא סדירות אין לי מושג...) האם יש איזשהו סיכוי להיריון כאשר כיסינו טבעי ב23.1 וב24.1 ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורמונים
פרופ' שחר קול05/02/2009היה ביוץ לפי רמת הפרוגסטרון.
לא ניתן לדעת בוודאות מתי, אך יש סיכוי טוב לניסיון הטיבעי.
אם יעברו שבועיים בלי מחזור - מציע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכוןלילך ברהום05/02/2009
אני נשואה שנה כמעט כולם מפחידים אותי שנתחיל להביא ילדים כי אנחנו בני 27 ועם השנים זה נעשה קשה יותר אני לוקחת גלולות שנה וחודש בערך בעבר גם נטלתי אבל עם הפסקות השאלה שלי אם אפשר לבדוק את הפוריות שלי ושל בעלי כדי למנוע פחד שלי מאי הצלחה להביא ילדים בעתיד או שבודקים פוריות רק לאחר ניסיונות ללא הצלחה. תודה רבה לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו לילך שלום כנסי :-)
תותית05/02/2009ראשית קצת רקע על מטופלות IVF הפרייה הינה טיפול אשר בא לאחר כל הניסיונות להריון "טבעי" ומה זה אומר : צריך טווח של עד שנה אשר בה מנסים להרות באופן נורמאלי וטבעי באם הדבר לא צולח בהצלחה יש לעבור לשלב הזרעות טיפול זה מלווה במתן הורמונים עד ליום הביוץ הרצוי(ב.דם) לקיחת זרע מהבעל והשבחתו ו-"הזרעתו" לתוך הרחם לאחר 3-6 נסיונות הזרעה אשר לא צלחו עוברים לשלב IVF הדבר כרוך בהכנת פרופיל הורמונלי של 2 בני הזוג בבדיקות הורמונליות של האישה +של הבעל צילום רחם בד' זרע של הבעל וכ"ו לאחר השלמת הבדיקות הרופא מתאים את הטיפול הרצוי התהליך בכלליות: מתן זריקות הומונליות נטילת כדורים לעיבוי הרירית מעקב זקיקים וכשהכל "מוכן" שואבים בייציות (תהליך זה מבוצע בהרדמה כללית לא מרגישים) במעמד השאיבה הבעל נותן זרע כאן יש כל מני שיטות להפרות לא אפרט הרופא יחליט על איזו מהן כדאי יותר מחכים 2-3 ימים לפריית הביצית(אם יש כמה שמופרות חלקן מקפאים ) וחוזרים ל-"החזרת העוברים" לאחר ההחזרה ממתינים בייאוש 14 יום(ואל תבצעי בד' הריון בייתית לא אמין בשלב זה כי אנחנו מלאות הורמונים )שלאחריהם מבצעים בד' דם לבירור בטא(=הורמון ההריון ) אם מעל 20 מזל טוב-יש הריון:-) אם מתחת כשל :-( לא נורא חוזרים חוזרים להחזרת מוקפאים התהליך לא קשה במיוחד מאחלת לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009הדרך היחידה היא לנסות ולהרות...
אם אתם רוצים ילדים גיל 27 הוא בהחלט הזמן להתחיל...
סיכוי מצוין שתשיגו מטרתכם, ומהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשירה05/02/2009
שאיבה-28/12 , החזרה-30/12 . אתמול אולטראסאונד שני נראה דופק ,אבל העובר מתפתח מאוד לאט. גודלו אתמול היה 6 שבועות ויום אחד. הרופא אמר שהעובר מאוד קטן והיה צריך להיות גדול יותר. באולטראסאונד הראשון לפני שבוע בדיוק לעובר לא היה דופק, וגודלו היה 5 שבועות ו-6 ימים. זאת אומרת שבמשך שבוע שלם הוא גדל רק ביומיים. האם יש תקווה להיריון תקין? האם הוא עוד יוכל להתפתח כמו שצריך???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי להריון תקין אינו טוב
פרופ' שחר קול05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר לדעתך?
ש05/02/2009האם זה אומר שיהיה הפלה טבעית??? אין מצב שפתאום הוא יתחיל להתפתח כמו שצריך? מדוע זה קורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/02/2009לצערי, רוב הסיכויים שההריון יגמר בהפלה טבעית.
אחוז גדול של ההריונות מסתיים כך.
ברוב המקרים - העובר הנוצר אינו תקין, ולכן יש הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה קרה פעם אחת...
ש05/02/2009אם זה קרה פעם אחת , זה יכול לקרות גם פעם שניה?? האם יש לי בכלל למה לעשות עוד הפריה? האם זה מראה שיש בעיה בביצית או הזרע?זה כל כך קשה לעבור את כל התהליך של ההפריה ובסוף זה נגמר כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול05/02/2009חייבים להיות אופטימיים ...
הסיכוי להריון תקין בהמשך הוא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוטרוגסטן 200Noam05/02/2009
הרופא הורה לי לקחת אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום, החל מיום אחרי ההזרעה. רציתי לדעת מה תופעות הלוואי של הפרוגסטרון. בעלון ההסברה כתוב שהפרוגסטרון גורם לכאבי ראש ומיגרנות. אני סובלת לעיתים קרובות ממיגרנות ולכן חוששת שהמצב יחמיר. בנוסף, עדיין לא הצלחתי להפסיק לעשן לחלוטין. מה הסיכונים בלקיחת התרופה למעשנים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009הסיכונים אפסיים.
הצורך בטיפול אינו מובהק ואינו מגובה במחקרים רפואיים מדעיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון עם רירית דקהרינת05/02/2009
אתמול גיליתי שאני בהריון בניגוד לכל התחזיות כי הרירית שלי דקה -5ממ (שבוע אחרי ביוץ הייתה כ 6) בגלל אשרמן וכל הטיפולים שעברתי אחרי שבסופו של דבר פטרו את הבעיה אבל הרירית נשארה דקה. כמו גם בהריונות הקודמים שלי ההתחלה מלוות עם מעט הפרשות חומות וקצת התכווצויות בבטן שבעיקרון אני יודעת שזה תקין. השאלה שלי ,האם יש סכנה יותר גבוה להריון זה בשלב מוקם שלו בגלל הרירית הדקה או שברגע שההריון השתרש זה כבר כמו כל הריון תקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההריון אינו בסיכון
פרופ' שחר קול05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץרווית05/02/2009
אני בת 30 אורך מחזור הינו 29-30 יום ביצעתי בדיקת זקיקים ביום ה-13: עובי רירית 8.4 מ"מ זקיק בגודל 18.50 מ"מ ביום ה-14: עובי רירית 8.9 מ"מ זקיק בגודל 19.50 מ"מ היום יום ה-15 ולא ביצעתי בדיקת זקיקים מתי הביוץ אמור להיות? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בימים הקרובים
פרופ' שחר קול05/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות... מתי לעבור לIVF?נסיכה 2605/02/2009
שאלה: בת 28, מחזור סדיר בדרך כלל. התחלתי את הטיפולים שנה שעברה. בחודש אפריל עברתי צילום רחם: תקין.לאחר מכן, 3 חודשים איקקלומין: ללא הצלחה. בחודש שלאחר מכן, פיורוגן 50 מ"ג ליום: נכנסתי להריון, אך נאלצתי לעבור גרידה בגלל מום שהתגלה אצל העובר :( בכל מקרה, זהו החודש השני שאני מנסה עם פיורוגן, עברתי הזרעה ביום שלישי הזה. בערת ה', מקווה שהצלחנו.. דרך אגב, זרע תקין. בהתחשב לגילי (28), האם אני צריכה ללחוץ על הרופא שלי שיעביר אותי לIVF או שלנסות עוד הזרעות? מאיזה גיל סיכויים להרות יורדים? אני לחוצה בטירוף ובמצב נפשי באמת כבר מאוד מאוד קשה :( ועוד משהו, שאלה כללית: אני כרגע בכללית, שמעתי שבמכבי כל הנושא של IVF יותר מהיר ויעיל.. האם תוכל להגיד לי איפה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעבור?
פרופ' שחר קול05/02/2009הטיפול עם פיורגון הניב הריון, שלצערי לא היה תקין, והופסק.
IVF לא מונע מומים מולדים, לכן איני רואה צורך לעבור ל - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רב, ד"ר ועוד שאלה
נסיכה 2605/02/2009האם גיל 28 נחשב גיל מאוחר לניסיונות להרות? ועוד משהו: האם אתה מקבל בתל השומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הופעת שק הריוןהילה04/02/2009
לרופים שלום ב 15/01 הוחזרו ל 3 עוברים ביום ביום חמישי האחרון 29/01 עשיתי אולטרסאונד ראשון ונראה שק הריון קטן והיום 04/02 עשיתי עוד הפעם אולטרסאונד ונצפה שק הרון אם שק חלמון מסביבו ונראה גם עוד שק הריון קטן לידו האם הופעת שק החלמון זה מבשר על טובות והריון מתפתח כהלכה ומה זה אומר ? והאם שק ההרון השני יתפתח טוב למרות שהוא הופיע קצת אחרי הראשון והוא עדיין בגודל מזערי אודה אם אענה תודה ולילה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול05/02/2009התוצאות טובות. הסיכויים טובים.
בדיקת א.ס. נוספת עוד 10 ימים תבהיר את התמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן המתנה לאחר זריקות אורמוניםאמיר04/02/2009
שלום רב, אנחנו בהליך של הפריה (insemination) וכבר עברנו הליך אחד ללא הצלחה. החודש בת זוגתי כבר לקחה את זריקות ההורמונים אולם נודע לנו באיחור שלא נוכל לעשות את ההליך החודש. שאלתנו האם ניתן לעשות בחודש הבא שוב את ההליך קרי, הזריקות וההפריה או צריך לחכות איזה שהו פרק זמן לפני שעושים זאת שוב? תודה מראש על התשובה! אמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמיר שלום
פרופ' שחר קול05/02/2009לא ברור מדוע ניקטע הטיפול החודש באיבו.
רצוי לברר עם הרופא המטפל.
אם בתחילת המחזור הבא השחלות יהיו במצב מתאים (ללא ציסטות) אפשר לחדש את הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)