מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתוצאות הבטאהילה01/02/2009
לרופאים צהריים טובים היום עשיתי בדיקת בטא שלישית והתוצאה היא3466 בדיקה קודמת היתה ביום חמיש האחרו ב 29/01 והתשובה הייתה 1137 והיום כמו שכבר אמרתי 3466 רציתי לשאל מתי נוכל לשמע דופק והאם זה כבר אפשרי לעשות אולטרסאונד ראשון ? תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי01/02/2009כבר בשלב הזה ניתן לראות שקהריון קטן. דופק אפשר לראות בשבוע 5 - 5.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לא מכפילה
טלי03/02/2009האם זה בסדר שהבטא כבר לא ממש מכפילה את עצמה? האם זה מעיד על בעיה בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי04/02/2009בשלבים מוקדמיםשל ההריון, בטא שאינה מכפילה את עצמה מעידה לרוב על הריון לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותחסויה01/02/2009
שלום ד"ר קול אני בשבוע 5 + 5 ימים. עוד יומיים אולטרה סאונד ראשון. חוץ מזה שיש לי בחילות היום גם התחלתי להרגיש מן דקירות ברחם. האם זה יכול להעיד על בעיה? דקירות שבאות והולכות... מקווה שאלו סימנים רגילים להריון (זהו הריון ראשון אחרי IVF) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות
פרופ' שחר קול01/02/2009סביר שתקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהנטלי01/02/2009
שלום, עשיתי ביום חמישי בדיקה בטא אחרי 10 ימים והחזרה של 2 עוברים מוקפאים שהיו מופשרים יומיים התוצאה היתה שלילית, מס' בטא היה 5, המשכתי עם התמיכה ועשיתי שוב בדיקת דם היום אחרי 14 יום, הבטא היה 7. אם אין הריון אז למה הבטא עלה בכל זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי01/02/2009הבדיקה ביום 10 מיותרת וחסרת משמעות. ובכל מקרה זאת לא עליה משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון שני להזרעהלי01/02/2009
שלום, קיבלתי מחזור ב- 21.1 והתחתי להזריק גונל F 75 החל מתאריך 25.1. בימים חמישי-שישי-שבת המינון עלה ל- 112. הבוקר בבדיקה נצפו זקיקים מאוד קטנים בצד ימין וזקיק אחד בצד שמאל בגודל 12. :( האם לדעתכם יש עדיין סיכוי כי הזקיק יגדל (או יגדלו..)? פעם קודמת כבר נצפה זקיק מספיק גדול לביצוע הזרעה במקביל לתאריכים של היום. תודה, לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגיעו תוצאות בדיקות דם ואני מודאגת
לי01/02/2009בדיקות דם ב- 28.1 Estradiol 215 Progesterone 0.3 LH 4.8 בדיקות דם היום - 1.2 Estradiol 286 Progesterone 0.7 LH 5.0 איך זה יכול להיות שהיום הנתונים עדיין כל כך נמוכים למרות הזריקות? מה זה אומר לגבי הערכים הנמוכים? אני כל כך מודאגת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי שלום
פרופ' שחר קול01/02/2009סכוי טוב שהזקיק ימשיך ויצמח לכיוון של ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי הפלהאביטל01/02/2009
צהריים טובים . לפני 6 שבועות בדיוק עברתי הפלה ע"י כדורים , בשבוע 7 , משום שלא היה דופק . אתמול היה לי ממש מעט הפרשות חומות ומעט דימום ( לא ממש דם ) וזה נפסק לאחר כמה שעות , כבר אתמול . שאלותיי : 1. מה פשר הדימום ? האם זהו מחזור בן חצי יום ? ( יש דבר כזה ? ) . 2. האם כדורים להפלה יכולים לפגוע ברחם ? ( ובגלל זה ה"מחזור" קצר ? ) . 3. האם הופעת הדימום מראה כי בהכרח היה ביוץ החודש ? 4. האם זה יכול להצביע על היריון ואם לא מתי צריך ללכת להיבדק ? מצטערת על השאלות הרבות , תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הפלה
פרופ' שחר קול01/02/20091. לא נראה מחזור תקין , לכן רצוי להיבדק.
2. לא, אם כל התוכן ההריוני נפלט.
3. לא, אך יתכן
4. מציע להיבדק בימים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו ממצא הטרוגניג'וווווו01/02/2009
מטולפת באיקאקלומין, בגונל F ואוביטרל , לצערי בידקת דם להריון - שלילית. קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 27.1.09 ( לפני 6 ימים) עשיתי US ביום השלישי למחזור ובהערות היה רשום בצד שמאל ממצא צ'סטי עכור מה זה אומר?? עשיתי היום ( ביום השישי למחזור ) US נוסף ובהערות היה רשום בצד שמאל מימצא הטרוגני 12*20 מה זה אומר? אשמח לתשובה מהירה אני ממש מפחדת שזה לא איזה גירוי יתר או צ'יסטה. חשוב לציין הייתי אמורה יום שבת (אתמול) להתחיל בגונל , אבל הרופאה דחתה את הטיפול עקב הממצאים שנצפו ב-US
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ג'וווווו01/02/2009וגם בצד שמאל מעט נוזל בשחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי01/02/2009כאשר יש בציסטה נוזל מיימי הוא נראה אחיד וצלול. כאשר יש בה דברים סמיכים יותר הם נראים לא סדירים ועכורים. אני מניח שבמונח הטרוגני התכוונו שחלק מהתוכן נראה צלול וחלק לא. כך או כך מדובר בציסטה קטנה וחסרת חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין - מינוןטלטלטל01/02/2009
בוקר אור אני פוליציסטית. עשיתי סבב אחד של איקוקלומין (2 כדורים). הסבב כשל. לא בייצתי וגם זה פגע בעובי הרירית שלי. הרופא החליט לא להעלות לי את המינון וגם לתת לי בסבב שני 2 כדורים. הרופא שלי הוא לא רופא פוריות. לא הייתי שקטה, וקבעתי תור לרופא פוריות, ביום 6 למחזור (אתמול התחלתי לקחת איקוקלומין). שאלתי היא: אם הרופא פוריות יחליט שכן צריך להעלות לי את המינון, האם הוא יכול להעלות לי את המינון היום (ביום ה 6 למחזור, לאחר שאתמול לקחתי רק 2 כדורים)???? האם מאוחר מדי להעלות לי את המינון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינון
פרופ' שחר קול01/02/2009אפשר להעלות המינון גם מהיום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןשירה01/02/2009
שאיבה-28/12 , החזרה-30/12 . ב-28/01 עשיתי אולטרסאונד ראשון הרופא ראה שק היריון , הוא מדד את העובר ואמר שע"פ החישוב הוא קטן בשלושה ימים. ע"פ החישוב העובר היה 5 שבועות ו-6 ימים. בתחילה הוא אמר שלא רואה דופק, ואח"כ הוסיף שאולי יש משהו קטן מאוד... מה יכול להיות שהוא ראה? האם זה שהעובר קטן מהצפוי יכול לגרום לבעיה? האם אפשר לצפות להיריון תקין?? הרופא אמר לעשות אולטרסאונד נוסף בעוד שבוע , האם אפשר לעשות כבר היום???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון
פרופ' שחר קול01/02/2009כן, רצוי לעשות היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתיתלי01/02/2009
שלום רב, לפני 14.5 ימים בדיוק נטלתי 2 זריקות אורביטרל, ולאחר יממה וחצי לערך עברתי הזרעה, ז"א שאני 12.5 ימים בערך לאחר הזרעה. ביצעתי הבוקר בדיקת הריון ביתי אשר הראתה תשובה חיובית להריון. שאלתי היא: כמה זמן אחרי קבלת האורביטרל, בדיקה ביתית היא אמינה, כיון שהבנתי שיש לזה השפעה. תודה מראש לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ- 10 ימים
פרופ' שחר קול01/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעם לעוד ועוד...שירה01/02/2009
שלום רב רופאים יקרים! בת 41, יש לי תינוקת בת 4 חודשים שנולדה הודות לטיפול(IVF ראשון) ועלי להזדרז עם ילד נוסף... עוד כחודשיים בכוונתי להתחיל טיפול IVF שני. אני מניקה הנקה מלאה. מתי עלי להתחיל עם החומצה הפולית? האם נטילתה אינה מתנגשת עם ההנקה? טרם קבלתי המחזור, מה עלי לעשות על מנת להכין הגוף לטיפול וברצוני להניק כמה שיותר. תודות חמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול01/02/2009חומצה פולית לא מתנגשת עם הנקה.
לפני ניסיון IVF נוסף יש להפסיק הנקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח בדיקהאייל31/01/2009
שלום אשתי ואני בתהליך טיפולי IVF. בעקבות כך שנתגלו לויקוציטים בנוזל הזרע שלי על ידי המעבדה במכון המטפל בנו הומלץ לי לבצע תרבית זרע+תרבית שתן וכן PSA. ביצעתי את הבדיקות בקופת החולים אליה אני שייך התוצאות שהתקבלו: בדיקות זרע:לויקוציטים בודדים,וכמו כן ניכתב שהדגימה לא מתאימה לזריעה בהעדר סימני דלקת. תרבית שתן:שלילית בדיקת שתן:תקינה PSA: 0.5 האם התוצאות הנ"ל תקינות? האם עליי לדרוש בדיקת תרבית זרע למרות הכתוב או שאין צורך? בברכה אייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אייל שלום
פרופ' שחר קול01/02/2009התוצאות תקינות.
אין טעם לדרוש תרבית זרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ בזמן סטימולציהרעות31/01/2009
שלום לכם ותודה מראש, היום הזרקתי אוביטרל, לקראת שאיבה ביום שני. אתמול הופיעו לי תחושות כמו לאחר ביוץ- כולל הפרשות, כאבים בשדיים. האם יתכן ובייצתי למרות הזרקת דקא? התחלתי לחשוב שאולי שכחתי להזקריק דקא אחד לפני יומיים- האם דילוג של דקא בודד עלול להוביל לביוץ טרם הזמן? לחוצה שאגיע לשאיבה ולא יהיה מה לשאוב... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית
פרופ' שחר קול01/02/2009הכל נראה מצוין.
הסירי חששות מליבך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי31/01/2009
הזרעה ב 18.1 ב.בטא 30.1 בטא 76 יש לי נפיחותבבטן וקיבה רכה 1.האם זה בסדר ? 2. מה היא הכפלת בטא? 3.מתי רואים שק הריון? 4.מתי יש דופר לעובר? 5.ממתי אני אמורה לחשב את תחילתו של הריון?מיום ההזרעה? סליחה על כל השאלות . ותודה על העזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
מירי01/02/2009עכשיו קיבלתי תוצאות בטא חוזרת הראשונה הייתה 76 בתאריך 30.1 היום(1.2) היא 247 האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי זה כל כך ברור שזה תקין...
שירה01/02/2009זה כל כך ברור שזה תקין... אז למה לשאול סתם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה
מירי01/02/2009לא ביקשתי את עזרתך לי זה לא ברור אז אנא ממך תשמרי את ההערות שלך לעצמך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
שיר01/02/2009רציתי לדעת אם חשת משהו בשבועיים האלה פשוט אהי היום לאחר החזרה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לירון
מירי01/02/2009רק כאביים בחזה שזה אף פעם לא היה לי לפני קבלת וסת ואולי טיפה נפיחות בבטן! שיהיה המון בהצלחה מחזיקה אצבעות:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירי שלום
פרופ' שחר קול01/02/2009הכל נראה מצוין.
דופק - 4 - 5 שבועות לאחר ההזרעה.
חישוב ההריון 14 יום לפני ההזרעה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בגונל ואוביטרלחסויה31/01/2009
כמה זמן לאחר ביוץ ( טיפול בגונל ואוביטרל ) שני זקיקים 16,12 יכולה להתפתח ציסטה ? האם שבוע אחרי או ממש לקראת מחזור?? מה התסמינים אשר מעידים על סיצטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה
פרופ' שחר קול31/01/2009אין סיבה שתתפתח "ציסטה". אם הכוונה ל"ציסטה" לוטאלית - מדובר בארוע פיזיולוגי, תקין. לכן אין מקום לכנות זאת "ציסטה".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה- מודאגת
חסויה31/01/2009מכיוון שיש לי כאבים בצד ובמותן לא חזקים במיוחד ( יותר רגישות ולחץ) אני חוששת שמה יש ציסטה ויכול להתפתח תסביב. מה התסמינים במקרה כזה? קראתי שאילו הסיכונים בטיפולי פריון. תודה על עזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול01/02/2009אם יש כאבים עדיף להיבדק ע"י הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטהחסויה31/01/2009
האם יש בדיקת דם היכולה להעיד על סיצטה בשחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול31/01/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)