מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- א.ס. ראשוןחסויה03/02/2009
שלום ד"ר קול! לאחר IVF #2 היום אולטרה סאונד ראשון (שבוע 6+) (שאיבה 06.01.09) נצפה שק הריון תוך רחמי עם קוטב עובר 2 (ס"מ?) רשום שוב קוטב עובר 3.6 + דופק CRL 3.6 האם תקין לשבוע ההריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימונית וואי מזל שיש אנשים כאלהנטלי03/02/2009
תודה תודה שיש מישהו שקצת עוזר אני בלחץ נוראי ממש אחרי הזרעה שניה לא יודעת מה לעשות המעבר הזה מפחיד אותי אני עוד מעט בגיל 30 ואני שומעת הפריה ונבהלת מעצם המילה... מה את עברת ?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרווית
לימונית03/02/2009היי רווית, אני שמחה תמיד אם אני מצליחה לעזור לאחרות. אני עברתי שלוש הזרעות, שהתחילו מיד עם לקיחת זריקות, ולאחריהן עברתי שלושה טיפולי IVF מלאים (כלומר סדרת זריקות, בדיקות, שאיבות והחזרות) ופעם אחת באמצע גם הכנה להחזרת עוברים מוקפאים (שדורשת רק הכנת רירית הרחם מס' שבועות), שלצערי, ביום בואי להשתילם הם לא שרדו את תהליך ההפשרה... סה"כ מינימום הזרעות לפני IVF לפי הידוע לי הוא בד"כ לאחר 3 הזרעות הכוללות זריקות לגירוי זקיקים. אני חוזרת ואומרת לך שאין לך מה לפחד. את כל הזמן תחת פיקוח. כשאת יוצאת מהניתוח את בחדר התאוששות למשך כשעתיים, תחת עינה הפקוחה של אחות ותחת מוניטור ואינפוזיה. כמובן שמי שמתעוררת לאט יותר ייתכן ותהיה קצת יותר בהתאוששות, אבל בסה"כ לאחר כשעתיים-שלוש משתחררים הביתה(!!!) מבחינת כאבים, אז לפעמים יש כאב אחרי השאיבה, אבל הוא דומה לכאבי מחזור וניתן לקבל תרופה לשיכוך כאבים. אחרי כמה שעות הכל כבר מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות ולרופאלי03/02/2009
העלו לי את מינון הגונל F מ-75 ל-150. אתמול בערב שהזרקתי צרחתי לשמיים מהכאבים מתחושת "השריפה" שהרגשתי בבטן. זו פעם ראשונה שהרגשתי כך וזה נמשך מספר דקות. האם זה בעקבות המינון הגבוה יותר של החומר שמשפיע בצורה כזו? זה היה ממש בלתי נסבל... תודה ובהצלחה לכולן. לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכאב לא קשור למינון
טלי03/02/2009מנסיוני הכאב בכלל לא קשור למינון אלא יותר למיקום. בדרך כלל ההזרקות ממש לא כואבות אבל לפעמים פתאום אחת ההזרקות מאד כואבת: לי נראה שפשוט פוגעים בעצב או בכלי דם או באיזור רגיש. ובאמת הרבה פעמים אחרי הזרקה כואבת מופיע סימן כחול. אבל זה לא נורא ובדרך כלל זה לא ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי שלום
פרופ' שחר קול03/02/2009העליה במינון לא אמורה לגרום לכאב כה עז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לרופא ולחסוי
לי03/02/2009מקווה שהיום בערב יהיה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרה לי גם כי החומר קר...ולא חיכית
שיר03/02/2009עד שיפשיר קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שיר, ננסה גם את זה.
לי03/02/2009אני ממש בטארומה מאתמול בערב, חודש שני שאני מזריקה לאחר כישלון בהזרעה הראשונה, ואף לא לא הירגשתי ככה. תודה על הרעיון בכל אופן...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מציעה לך גם לעסות מיד אחרי
טלי03/02/2009הזריקה חזק חזק את המקום. זה גם עזר לי לכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרת עובריםאירינה03/02/2009
שלום! לפני כחודש עברתי הפלה ספונתנית אחרי IVF . יש לי 7 עוברים מוקפעים אתמול בערב קיבלתי מחזור מתי אפר להתחיל החנה להחזרת עוברים המוקפעים ומה תהליך תודה מראש!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור הפשרה
פרופ' שחר קול03/02/2009אפשר להתחיל במחזור הפשרה.
במחזור הפשרה "איבר המטרה" מבחינת הטיפול הוא הרחם, אין צורך בזריקות לגירוי השחלות, כך שהטיפול הופך לקל ופשוט יותר. אם המטופלת מבייצת באופן ספונטאני, ניתן לתזמן את החזרת העוברים לפי מועד הביוץ, ולהימנע ממתן תרופות כלשהן. החיסרון בגישה זו: חוסר שליטה על מועד ההחזרה, העלול ליפול דווקא על שבת או חג. בגישה אחרת מכינים את רירית הרחם לקליטת עוברים ע"י תרופות המכילות אסטרוגן (כגון: אסטרופם, פרוגינובה), ובהמשך מוסיפים תרופות המכילות פרוגסטרון (כגון: אוטרוגסטן, קרינון, אנדומטרין, גסטון) תוך שליטה מדויקת על המועד שיתאים לגיל העוברים ביום ההקפאה. גישה זו מאפשרת שליטה מלאה תוך גמישות מרבית על מועד החזרת העוברים, ללא פגיעה בסיכוי להשיג הריון. ביום שנקבע להחזרה מופשרים העוברים בתהליך די מהיר, עוברים הערכה מיקרוסקופית לגבי איכותם, ומוחזרים לרחם. לעיתים לא כל העוברים שהוקפאו שורדים את התהליך, ונמצאים ראויים להחזרה לרחם. לאחר ההחזרה יש להתמיד וליטול התרופות לפי ההוראות, שכן המקור היחיד לאסטרוגן ולפרוגסטרון (החיוניים להשתרשות העוברים, ולקיום ההיריון) הוא התרופות הניתנות. חוסר הקפדה על נטילת התרופות במינון ובמועדים הנדרשים עלול לחבל בסיכוי להשיג הריון. אם מושג הריון יש להתמיד בנטילת התרופות למשך 7 שבועות מיום החזרת העוברים, תוך ביצוע מעקב של בדיקות דם ואולטרסאונד כמקובל. בשנים האחרונות חל שיפור ממשי באיכות התהליך, תוך עליה באחוזי ההיריון המושגים לאחר מחזורי הפשרה. תהליכי ההקפאה וההפשרה אומנם פוגמים באיכות העוברים, אך פגיעה זו היא מזערית, ולכן הסיכוי הטוב להשיג הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים מוקפאים וטמפרטורת גוף האםיוספה03/02/2009
אתמול הוחזרו לי שני עוברים מוקפאים ובבוקר התעוררתי כולי מזיעה מהפוך בו התכסיתי בלילה. אני יודעת שמקלחות חמות יכולות להזיק להפריה. האם זה יכול לפגוע בעוברים שהוחזרו או בתהליך ההשתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור שלא מגיע
איריס03/02/2009לרופאים שלום רב לאחר טיפול שנכשל מחזור בתאריך 17.1208 החודש עדיון לא קיבלתי אני לא בהריון ממה זה נובע יש לציון שאף פעם בחיי זה לא קורה האם זה כתצואה משאיבה יש לי כאבכם כל הזמן בבטן אודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיגל: עדיף לך לכתוב בהודעה נפרדת
טלי03/02/2009כי אז שני הרופאים יענו לך. ככה את כותבת כאילו המשך לשאלה הקודמת של מישהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- assited hatching & fragment removalחני03/02/2009
שלום אני בת 36 שמאחורי שתי IVF עם כמות ביציות קטנה, רובן הופרו אך לא הושרשו. הציעו לי לעבור בנוסף להפרייה את הליך של הנצה שבנדון. ושאלותיי הן א. האם זהו הליך בטוח ? ב. כמה זמן הוא קיים ב"שוק"? ג. האם כדאי לי להסכים להליך זה? ד. האם יכול להזיק לעוברים יותר מלהועיל ומהן הסיכונים? ה. מהם סיכויי ההצלחה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני שלום
פרופ' שחר קול03/02/20091. כן
2. שנים רבות.
3. יש לברר הסיבה להמלצה. האם ה"קליפה" עבה???
4. אין סיכונים.
5. אם ללא סיבה - אין הוכחות ברורות שמשפר סיכויי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירוב לבצע השבחת זרע לאדם גרוש ללאירון02/02/2009
שלום ד"ר אנו זוג הורים גרושים לילד משותף שבחרנו לחיות יחד ללא חתונה ברבנות , לאחר מאמצים להיכנס להריון שוב הופנינו לטיפולים הורמונליים לאישה והשבחת זרע לגבר לצורך הזרעה ביום מסוים ! פניתי למעבדת IVF בביה"ח ביקור חולים בירושלים ביום המיועד אך בגלל שאני רשום כגרוש ולא היה לי הסכם זוגיות - סירבו לקבל את מנת הזרע להשבחה ! עלי לציין כי הגעתי עם הפניה והתחייבות והרופא המטפל באישה קיבל העתק של הסכם זוגיות ! ברצוני לברר מה החוק לגבי הנושא ? האם גם הלבורנטיות אמורות לדרוש הסכם לצורך השבחה ? בברכה ירון מירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירון שלום
פרופ' שחר קול03/02/2009מציע לצלם הסכם הזוגיות ולתת עותק למעבדת ה - IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היריוןאביטל02/02/2009
אתמול גיליתי שאני בהיריון , ו-3 ימים לפני כן היה לי דימום שנמשך יום ( ממש מעט דימום ) . מה פשר הדימום והאם ה מעיד על בעיה בהיריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביטל שלום
פרופ' שחר קול03/02/2009לא ניתן לנחש.
רק מעקב רפואי מסודר ישיב על שאלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר רירית לא סדירהד``ר אליעזר גירש02/02/2009
אני בתהליך טיפול הפריה חדש, וסוחבת מזה זמן פוליפ ברחם שהוחלט להוציאו מתוך הנחה שיכול להוות גורם לאי השרשת העוברים, כשהפרופסור ניתח אותי הוא אמר לי שהרחם שלי בסדר גמור ושהרירית אינה סדירה, עובי רירית הרחם שלי משביעה רצון, נותרתי מוטרדת מה זה אומר רירית לא סדירה והאם היא יכולה להקשות על קליטת עוברים, אציין שעברתי מספר פעמים היסטרוסקופיה שהיו תקינות לחלוטין.
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה ועוד משהו לשאול
בתאל02/02/2009האם נדרש טיפול לרירית שאינה סדירה? ממה זה נובע או שמא זה יכול להשתנות בגלל שינויים הורמונליים כאלה ואחרים?.. שוב תודה על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף דחוף למה דילגו על שאלתי
בתאל03/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
ד''ר דוד ישי04/02/2009אם אין הדבקויות בחלל או פוליפ, אין לאי סדירות משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאפיי02/02/2009
שלום ד"ר שאיבה ביום ראשון 18/01/09 והחזרה ביום רביעי 21/01/09 (2 עוברים - אחד 8 תאים והשני יותר ) היום 02/02/09 ביצעתי בדיקת הריון ולשמחתי הודיעו לי שאני בהריון - בטא 128 . 1) לשאלתי בבקשה : האם זו התחלה טובה? 2) האם הבטא מראה על תאומים ? רב תודות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פיי
ד''ר דוד ישי02/02/2009רמת הבטא טובה. לא ניתן ללמוד ממנה על מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה-תזמון הזרעות ותמיכה לאחרNoam02/02/2009
טופלתי החודש בגונל למשך 14 ימים (מינון של 150-187.5). היום תוצאות אולטראסאונד ודם: עובי רירית : 9 שחלה ימנית :זקיק 13 מ"מ שחלה שמאלית : זקיקים 13, 16 ו-18 מ"מ אסטרדיול: 1972 pmol/l פרוגסטרון: 2.8 nmol/l נאמר לי להזריק היום (יום שני) בשעה 21:30 אוביטרל ולעשות הזרעה ביום רביעי בשעה 09:30 בבוקר (36 שעות אחרי) האם כדאי לעשות הזרעה נוספת גם מחר (יום שלישי) כדי להגדיל את הסיכויים? ואם כן אז מתי? לגבי תמיכה: מכיוון שקיבלתי מחזור בפעם הקודמת, 11 יום לאחר ההזרעה, ניתנה לי תמיכה . נאמר לי לקחת Utrogestan שלוש פעמים ביום החל מיום לאחר ההזרעה. האם כדאי לחכות קצת, לעשות בדיקות דם ואז בהתאם לתוצאות לקחת את הפרוגסטרון? איני יודעת בוודאות שיש בעיה כלשהי ולכן לא רוצה לקחת "סתם" עוד הורמונים. אשמח לתשובתך המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול02/02/2009התיזמון - מצוין.
אם הזרע תקין, הרי ההזרעה של יום רביעי - תספיק.
אין הוכחות ברורות ש"תמיכה" משפרת הסיכוי להריון בסוג הטיפול אותו קיבלת.
אוטרוגסטן לא יגרום לנזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך הקודמת
הילה02/02/2009פירוט הטיפול שקבלתי : היה גרוי שחלות נשאבו לי19 ביציות רמת האסטרדיול בבדיקת הדם האחרונה הייתה מעל 190 ולא היהחשד לתסביב שחלות האם יש עדיין ביכון בעניין עצבים והתאמצות כלשהיא כמו עליית מדרגות או עמידה מרובה ע הרגליים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
פרופ' שחר קול02/02/2009יש בלבול בין אסטרדיול לפרוגסטרון.
לא יתכן כי רמת האסטרדיול בבדיקה האחרונה (מתי???) היא מעל 190
זו כנראה תשובת הפרוגסטרון שנמדדה בשלב הלוטאלי, ולא רמת האסטרדיול ביום מתן האוביטרל, שהוא סוף השלב הפוליקולארי.
בכל אופן - אם שאבו 19 ביציות בהחלט יש סיכון לגירוי יתר שחלתי. יתכן וזה הרקע להמלצת הרופא להימנע ממאמצים. לכן, רצוי להיוועץ עימו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עד מתי צריך לנוח?
טלי03/02/2009תודה על התשובות. מתי אפשר במצב כזה לחזור לפעילות רגילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבה למנוחההילה02/02/2009
בהמשך לתשובתך הקודמת נאמר לי ע"י הרופא שלי לנוח בגלל שביום ראשון שעבר היו לי קצת הפרשות בהירות וממש טיפ טיפה דימום רק בניגוב לכן הוא המליץ לי שאהיה במנוחה הסיבה לטיפולים החא בעיית זרע אם תוכל לענות לי גם על שאר שאלותיי אם עצבים בעבודה יכולים להשפיע? והאם עליית בין 3 ל 4 קומות מדרגות יכולים לגרוע ? תודה על התיחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
פרופ' שחר קול02/02/2009לא פרטת הטיפול שעברת.
האם היה גירוי שחלות?
מה עוצמת הגירוי ?
כמה זקיקים ביום האוביטרלל?
מה רמת האסטרדיול?
האם היה סיכוי לגירוי יתר?
האם היה חשד לתסביב שחלות?
אם התשובה לכל השאלות הנ"ל היא שלילית, הרי "עצבים" בעבודה, או עליה של מדרגות לא ישנו התוצאה הסופית מבחינת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרה בפיענוח בדיקת שתןmimi102/02/2009
mg/dl NORMAL GLUCOSE - U STRIP - mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP - mg/dl NEG KETONES- U STRIP 1.030- 1.001 1.027 SPECIFIC GRAV-U STRI 7.4- 4.8 5.5 PH- U STRIP 30- 0 mg/dl NEG PROTEIN- U STRIP - mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP - /µl NEG ERYTHROCYTES-U STRIP - NEG NITRITE- U STRIP - /µl NEG. LEUCOCYTES - U STR
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה העתקתי גם את ערכי הנורמה
mimi102/02/2009mg/dl NEG BILIRUBIN- U STRIP mg/dl NEG KETONES- U STRIP 1.027 SPECIFIC GRAV-U STRI 5.5 PH- U STRIP mg/dl NEG PROTEIN- U STRIP mg/dl NORMAL UROBILINOGEN-U STRIP /µl NEG ERYTHROCYTES-U STRIP NEG NITRITE- U STRIP /µl NEG. LEUCOCYTES - U STRIP חשוב לי לציין שהיום ניכנסתי לשבוע שבע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
פרופ' שחר קול02/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם זה אפשרי ?הילה02/02/2009
ערב טוב לאחר 3 בדיקות דם רמת הבטא האחרונה הייתה 3466 ונאמר לי ע"י הרופא שלי שעליי לנוח בבית ויש לציין שעבודתי ממש לא פיזית הרב היא לענות לטלפון ולטפל בלקוחות ולא לסחוב דברים כבדים או משהוא שאלתי היא כזאת אם יש מצבים מעצבנים בעבודה שלפעמים יוצא מצב שאנשים קצת מעצבנים ויש צורך להרים את הקול ולהתעצבן האם זה משפיע ? ועוד שאלה היא האם התאמצות כמ למשל עליית מדרגות בין 3 ל 4 קומות האם זה יכול לגרוע ? מצטערת מראש על השאלות הקצת טיפשיות אבל מפחדת מכל דבר שלא יגרע וייפגע ! אודה אם אענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי?
פרופ' שחר קול02/02/2009לא ציינת הסיבה להמלצה למנוחה, לכן לא ניתן להתייחס ספציפית.
יתכן וזה קשור לסוג הטיפול שעברת? עוצמת הגירוי השחלתי? היסטוריה רפואית אישית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע הריון?יפית02/02/2009
מחזור אחרון לפני חישוב הרופא לפי 9-12-08 באיזה שבוע אני ? פשוט משהו לא מסתדר לי תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב
פרופ' שחר קול02/02/2009סיפרי הימים שחלפו מאז, וחלקי ב - 7.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)