מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נא המלצתכם (הפעם מנסה בעברית :-))anonymous13/11/2008
נתונים כלליים: אישה בת 39, מחזור לא סדיר בשנה וחצי האחרונים (נע בין 28-60), מנסה להיכנס להריון 6 חודשים ללא הצלחה) תוצאות בדיקות דם סבב 1 (ביום ה- 3 למחזור) - E2 – 648 PMOL / L FSH – 34.62 MIU / L LH – 36.15 MIU / L תוצאות בדיקות דם סבב 2 (ביום ה- 4 למחזור) - E2 <70 PMOL / L FSH – 27.01 MIU / L LH – 5.84 MIU / L הרופא הורה לי לקחת החל מהיום ה- 5 למחזור 2 כדורי איקקלומין ליום במשך 5 ימים + מעקב זקיקים החל מהיום ה- 10 ב-US של היום ה- 12 וה- 15 נצפו זקיקים קטנים (בשתי השחלות שגודלן 21X23 ו- 21X27) עובי אנדומיטריום 5.2 מ"מ מודה שאני לא מוכנה נפשית לתהליך ארוך של ניסיונות להיכנס להריון – אשמח לחוות דעתכם מניסיון, בהקשר עם התוצאות לכניסה להריון (מביציות שלי) שהוכח כבעל אחוזי הצלחה גבוהים בנוסף אשמח לדעת שם הרופא המומחה ב- תיפקוד שחלתי מופחת (לפי הבדיקות) באיזור ירושלים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MI שלום
פרופ' שחר קול13/11/2008לפי הנתונים הסיכוי להריון על בסיס הביציות שלך אינו גבוה.
כל רופא פריון יכול ליעץ לך.
אין מושג כזה "רופא מומחה בתפקוד שחלות מופחת".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה..הילה13/11/2008
שלום ד"ר שחר קול.. אני רוצה להתחיל לעשות הזרעות.. אני בת 28 ולא קיימתי יחסי מין האם זה יכול להוות בעיה להיכנס להריון? ורציתי גם לדעת האם כדי לעשות 2 הזרעות בימים של הביוץ אודה על תשובתך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול13/11/2008יכולה להיות בעיה טכנית בביצוע הזרעה תוך רחמית. מציע להיבדק בהיבט הזה.
אם מתזמנים את הביוץ בצורה מדויקת, הזרעה אחת תספיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטורשיר12/11/2008
בת 42 לאחר טיפול ivf ראשון שנכשל לצערי. בהפרייה הוחזרו שתי ביציות,שתיהן הופרו. שאלת: האם לאחר מחזור זריקות של 15 יום,אם נוצרו רק שתי ביציות,מה הטעם להמשיך לטיפול נוסף עם הזריקות(הרי באופן טבעי בכל מחזור נוצרת ביצית אחת) האם קיים סיכוי שבטיפול הבא יווצרו יותר ביציות? אודה על תשובתך. האם כדאי לנסות טיפול הפרייה טבעית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופא יענה
לימונית12/11/2008שיר שלום, גם אני בגילך וב-IVF. רציתי להגיד לך שלפעמים יש הבדל מהותי בין טיפול לטיפול. ב-IVF הראשון שלי נשאבו רק שתי ביציות, שתיהן הופרו והוחזרי שני העוברים, התפתח היריון, אך לצערי לא היה תקין ובוצעה גרידה. ב-IVF השני, לבקשתי, הוגברה מעט כמות הזריקות, והתואות היו 10 ביציות שנשאבו, מתוכן 9 הופרו אך נוצרו 5 עוברים בלבד. מה שחשוב, שתדעי שיש בנות ששואבים להן כמות גדולה של ביציות, ולפעמים אין להן אפילו עובר אחד להחזרה. איתי ב-IVF הראשון היו בנות כאלו, ששאבו להן כמות אסטרונומית לעומתי, ובסופו של דבר להן לא היה אף עובר, והן יצאו בבכי ביום שחשבו שהן באות להחזרת עוברים, ואני, לעומתן, עם שתי הביציות שנשאבו, יצאתי עם החזרה. מה שחשוב זה איכות הביציות ושהן מגיעות להפריה ומתחלקות אחר כך לכדי עובר. מקווה מאוד שעודדתי אותך מעט. בהצלחה, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר שלום
פרופ' שחר קול13/11/2008כמובן שיש סיכוי שיהיו יותר ביציות.
"הפרייה טבעית" - פחות סיכוי להריון לעומת טיפול רגיל.
ככל שיש יותר עוברים להחזיר לרחם, הסיכוי להריון עולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת את עזרתכן המנוסות ממנישיר12/11/2008
בת 42. לאחר טיפול ivf ראשון שלצערי נכשל.חברת קופת חולים מכבי-הטיפול בוצע באסותא האם מישהי במצבי חברה טיפול פרי במדיקל סנטר הרצליה(אני תושבת הרצליה) אני מאוד מבולבלת ומעוניינת לדעת אילו עוד אפשרויות עומדות בפני,האם כדאי לעבור לקופת חולים כללית? אודה על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר שלום
שלומית13/11/2008גם אני חברת קופ"ח מכבי, וביצעתי את הטיפול IVF ומיקרו' באסותא בראשון לציון. בעלי חבר קופ"ח כללית. אי לכך אני מכירה את שתי המערכות (אע"פ שאני יכולה רק להעיד על אזור דרום (סורוקה אל מול מרכבי בבאר שבע)). ראשית כל אל תמהרי לעבור לכללית לפני שאת מבררת שאין תקופות המתנה מבחינת הביטוח. שנית מנסיוני כיוון שבכללית הטיפול והפגישות עם הרופא הינן בבית חולים יש פחות יחס אישי ופחות נעים באופן כללי. במכבי כיוון שהפגישות אצל הרופא הינן במרפאת מרכז האישה יש יחס כל כך אישי והטיפול בבית חולים פרטי שהדבר פשוט כל כך שונה (לדוג' ביום השאיבה וההחזרה היינו בס"הכ 3 זוגות באסותא...). אם אינן מאמינה ברופא את יכולה לשנות מקום טיפול בארץ. אל תמהרי לחרוץ את גורלך על סמך טיפול אחד, שגם ככה האחוזים עבור כל טיפול אינם מלחתחילה כל כך גבוהים... בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המידע
שיר13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ חשוב
טל13/11/2008הצעתי היא שתהי רגועה, אל תחליפי אחרי ניסיון ראשון רופאים, בתי חולים וקופות חולים. אני הצלחתי להיכנס להריון בניסון שלישי באסותא, בדיוק בגיל שלך. לדעתי, הכי חשוב להיות רגועה וסבלנית, אחרת תשתגעי! מאחלת לך המון הצלחה!! עם כל הבירורים שתעשי אף פעם לא תהי בטוחה, לכי על תחושות הבטן, בלי לחץ - שזה דבר מזיק לכל הדעות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר" ערב טוב-צריכה את עזרתךיעל12/11/2008
1.אני אחרי החזרת קפוא 1 היום-האם צריך לשתות הרבה מים? או שזה רק אחרי שאיבה בכל הנוגע לגירוי יתר? יש אפקט לשתות מים יותר מהרגיל אחרי החזרת קפוא? 2.למה הבטן שלי מתפחת אחרי החזרת קפואים?...הרי אין גירוי שחלתי,יש לך מושג מדוע? 3.החזירו לי עובר שביום גידול ה-3 שלו הוא בי שהתחלק רק ל-5.הרופא אמר לי שזה קצב גדילה איטי כי ביום 3 מצפים לחלוקה של 7-8 תאים.האם יש לי למה לקוות? אם הקצב צמיחה שלו איטי,מדוע שיתפתח ברחמי? הייתי רוצה לדעת בכנות,אם זה ככה יש לו סיכויים?.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמחה
ד''ר דוד ישי12/11/2008עניין השתיה המרובה אינו מוכר לי
אין לי מושג למה הבטן שלך טופחת אחרי החזרת עוברים מופשרים
יש סיכוי להריון. אחרת לא היו מחזירים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשאלה לאחר גרידהדנה12/11/2008
מתי אני אמורה לקבל מחזור אחרי גרידה, (16.10) בצעתי עקב הפסקת דופק, נראה שעבר הזמן לא? ואין לי שום מיחושים כמו לפני מחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש - חודשיים לאחר הגרידה.
פרופ' שחר קול12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צורת זרע לא תקינההגר12/11/2008
שלום רב, בבדיקות זרע שבעלי ערך נמצא כי צורת הזרע שלו היה 2%. מה זה אומר מבחינת סיכויים להיכנס להריון? ומה ההליכים שמבצעים במקרה כזה? יש לנו ייעוץ בשבוע הבא אך הייתי שמחה לקבל מידע נוסף תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגר שלום
פרופ' שחר קול12/11/2008יש לדעת את כל הפרטים כדי ליעץ.
אם כל שאר הפרמטרים תקינים, ואת צעירה, יש מקום לנסות הזרעה תוך רחמית (עם או בלי גירוי שחלות מבוקר).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת.........מאיה12/11/2008
בת 31, בירור פריון שלי תקין, מטופלת בהזרעות בגלל גורם הזרע. לאחר 6 הזרעות כושלות על בסיס מחזור טבעי, היום הזרעה לאחר טיפול גונל F במשך 6 ימים + אוביטרל שלקחתי אתמול. אלה נתוני הזרע מהיום: נפח 1.7, התנזלות שלמה, צמיגות מוגברת, ריכוז 3, זרעונים בתנועה 50%, דרגת תנועה 2,3,4 לאחר השבחה - ריכוז 8, בתנועה 55%, דרגת תנועה 2,3,4. תקן אותי אם אני טועה, אבל מכל הדברים שקראתי הבנתי שבריכוז מתחת ל- 5 מליון אין סיכוי שהזרעה תצליח... בהזרעה הקודמת למשל הריכוז לפני השבחה היה 14, בזאת שלפניה - ריכוז 6, בזאת שלפני חודשיים וגם לפני שלושה חודשים - ריכוז 14. 1. האם הנתונים של הזרע היום היו באמת גרועים ואינם משאירים מקום לתקווה גדולה? 2. האם יכול להיות שהריכוז קטן בגלל שבעלי לקח כדורי ויטמין C בחודש האחרון? (חשבנו שזה יוריד את הצמיגות). 3. מה יכולה להיות הסיבה לירידה בכמות? 4. במידה וההזרעה מהיום תיכשל - האם בנתונים הנ"ל כדאי שנלך כבר ל-IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול12/11/20081. לא, ראיתי הריונות עם זרע יותר גרוע...
2. אין קשר.
3. אקראיות...
4. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיוריגוןמירי12/11/2008
אחרי 5 ימי הזרקות לא הגבתי לפיוריגון התחלתי עם 50ML עכשיו הוא העלה לי את המינון ל 100 ואמר ביום ראשון לחזור אליו מה הסיכוי שהגוף יגיב? האם באמת הסיבה היא המינון הנמוך או שפשוט אם הגוף לא מגיב ל50 אז גם ל100 לא ...כי פשוט הוא לא מגיב לתרופה אני כל כך מיואשת האם זה יכול לעזור או שהלך החודש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיורגון
פרופ' שחר קול12/11/2008סיכוי מצוין שתהיה תגובה.
לא להתייאש.
לא "הלך החודש".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
מירי12/11/2008היום(יום חמישי) התחלתי עם 100IU ביום ראשון צריכה לעשות שוב בדיקת דם ובדיקה אצל הרופא היתכן שתוך 3 ימים תהיה תגובה כלשהי בתוך זמן כל כך קצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף ביותר...נלי12/11/2008
שלום, ד"ר. . נכנסתי להריון לאחר הזרעה עם פיורוגן. לצערי, עקב מום בעובר, נאלצתי לעבור הפסקת הריון. הפעולה התבצעה ב28/9. ב29/10 עשיתי אולטרסאונד ונאמר לי שאין שאריות והכל תקין, אך אני עדיין לא קיבלתי מחזור. אני מאוד רוצה לחזור לטיפולים עקב גילי וכו'... האם אני יכולה להזמין תור לרופא פיריון שאני מטופלת אצלו? או שעליי לפנות לרופא נשים רגיל כדי שיתן לי כדורים לקבלת המחזור. אשמח לתשובתך.. מאוד לחוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול12/11/2008מציע לפנות לרופא שטיפל בך במחזור הקודם שהניב הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםטלי12/11/2008
1. בבדיקות הדם שלפני IVF (יום רביעי למחזור) התוצאה היחידה שמחוץ לנורמה היא SHBG שיצא גבוה - 101 nmol/L. מה זה אומר? 2. האם הגיוני שבגיל 36 בבדיקת ה FSH יצא 7.8 ואילו בגיל 38.5 התוצאה היא 4.7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול12/11/2008SHBG - חסר משמעות. לא ברור מדוע נילקח לפני IVF.
רמת ה - FSH משתנה כל העת. הרמה עצמה חסרת משמעות ללא בדיקה במקביל של E2
השינויים שאת מתארת הינם חסרי חשיבות לחלוטין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה ביותר לפני IVF מחרחסויה12/11/2008
שלום רב, אמורה לעבור מחר IVF+ ICSI במחזור טבעי- שאיבת ביצית אחת בלבד. אובחן היום כי בן זוגי סובל משלבקת חוגרת. בנוסף, בחודשיים האחרונים ירידה חדה ופתאומית בממדי הזרע. בUS שבוצע לאחרונה וריקוצלה בדרגה 1. רופא העור לא ידע לענות על השאלות ולכן שאלותי כדלקמן: 1. האם יש מניעה לקיים את השאיבה מחר? 2. האם עלול להיות סיכון כלשהו להתפתחות עובר לא תקין בשל הוירוס? 3. האם מותר לו ליטול את הכדורים לפני ביצוע ה- IVF מחר? 4. האם יכולה להיות הדרדרות משמעותית ביותר בכל מדדי הזרע בשל הנ"ל? לפני כן המדדים היו תקינים למעט מורפולוגיה נמוכה -2% ו-10% בשתי בדיקות שונות. רב תודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול12/11/20081. לא
2. לא
3. כן
4. כן. אין לכך השפעה שכן מתוכנן ל - ICSI.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר
חסויה12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון? דחוף..ליאה12/11/2008
הי, קיבלתי תוצאות בטא של 25- יום 12 לאחר החזרת מוקפאים. לפי הרופא הערכים נמוכים. אני צריכה לעבור בדיקת דם נוספת מחר.תוכלו להסביר יותר? תודה ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאה שלום
פרופ' שחר קול12/11/2008מתחיל הריון.
יש לקוות שיהיה תקין.
המעקב נחוץ כדי לוודא זאת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה..
ליאה14/11/2008ד"ר קול, תודה על תשובתך, התוצאה היתה 25 ביום ה-12 ו-רק 19 ביום ה13. זה לא סימן טוב. אני ממשיכה תמיכה. יש סיכוי שזה כן יצליח?מהו? תודה, ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאה שלום
פרופ' שחר קול14/11/2008לצערי מדובר על הריון "כימי".
סיכוי אפסי להמשך תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהדפנה12/11/2008
שלום רב, האם להתייחס לגרידה (עקב אי התפתחות העובר בשבוע 7.5) כאל יום אחרון של מחזור? כלומר מתי אני צפוייה לקבל מחזור והאם אוכל לנסות להיכנס בחודש זה להריון ואם כן אז איך לחשב את ימי הביוץ תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול12/11/2008ביוץ לאחר גרידה - קשה לחזות במדויק. הבדל גדול בין אישה לרעותה.
אין מניעה להרות בחודש זה.
גיל ההריון ייקבע לפי גודל העובר בשליש הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למען הורדת הדאגהמיטל12/11/2008
צהריים טובים אתמול הוחזרו לי 3 עוברים למען הורדת הלחץ רציתי לשאל כמה שאלות מה הם הדברים האסורים לעשות במהלך 12 הימים הקרובים חוץ מלהרים דברים כבדים ? והאם יש צורך להשתדל להיות כמה שיותר במנוחה או שאין לזה השפעה ? ומה הם הדברים שכן יכולים לעזור למעןן הצלחת הטיפול ? והאם לבישת מכנס שקצת לוחץ על הבטן יכול לגרע? ןאם אפשר לנעל נעל שיש לה קצת עקב לא גדול או שעדיף ללבש נעל שטוחה ללא עקבים ? פשוט זה כבר הטיפול הרביעי שאנו עושים ואני ממש מפחדת לעשות כל צעד קטן כדי שלא יפגע בהצלחת הטיפול אודה לך אם אענה לשאלותי תודה והמשך יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילה
ענבל12/11/2008כתבתי לך בהודעה הראשונה שלך בהצלחה ענבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמותר הכל...
פרופ' שחר קול13/11/2008בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)