מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהמעין06/08/2008
הי החזרת עוברים לפני שבעה ימים ובאותו יום גם זריקת אוביטרל 250. האם בדיקת הריון ביתית היא חיובית בעקבות הזריקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..קרן06/08/2008
שאלה לרופאים הנכבדים. מאיזה שבוע אפשר לראות את דופק העובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי06/08/2008שבוע 5.5-6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין האם ומתי?דנה06/08/2008
שלום, לציין, הייתי בהריון בעבר אך נאלצתי להפסיקו בשל מחלה גנטית של העובר. כמו כן בבדיקות הכל תקין אצלי ואצל בעלי אך לא מצליחים להכנס להריון מאז וגם לפני ההריון הראשון לקח שנה. במחזורים הקודמים קיבלתי רק טיפול של אנדומטרין בשל שלב לוטאלי קצר (אך בלא שנעשתה בדיקת פרוגרסטרון) ולא נכנסתי להריון. זהו חודש ראשון שקיבלתי טיפול באקוקלומין - 2 כדורים במשך 5 ימים. אתמול (יום 19 למחזור) במעקב זקיקים נראה ביוץ של שלושה זקיקים. היום עשיתי בדיקת פרוגרסטרון והתוצאה 163.8. שאלתי - לאור הערכים הגבוהים, האם לקחת אנדומטרין גם בחודש הזה? ואם כן האם להתחיל היום? האם זה יכול להזיק כשהערכים כל כך גבוהים? אין לי דרך להשיג את הרופא שלי בקופה היום ולכן אובדת עצות. בעקרון כשנתן לי את טיפול האקוקלומין אמר לי לקחת אנדומטרין - כדור אחד כל יום לאחר הביוץ. אך כאמור לא היו לו תוצאות אלו. אשמח לעזרה בתודה דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי06/08/2008רמת פרוגסטרון גבוהה אינה מזיקה . אם ההנחיות שקבלת הן לקחת פרוגסטרון לתמיכה קחי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - תוצאות היסטופתולגיה ועודלימונית06/08/2008
ד"ר ישי שלום רב, הגיעו אליי תוצאות הבדיקה ההיסטופתולוגית, אשמח אם תוכל להסביר לי מה זה אומר. אבחנה קלינית: missed agortion/ endometiol curettage. תיאור מאקרוסקופי: קטעי רקמה אפורה ספוגית בנפח כולל כ-12 סמ"ק. אבחנה: Endometriom (crettage): products of conception האם הבנתי נכון שזה בסך הכל אומר שזה חומר הריוני לאחר גרידה? האם יש משהו שמצביע על בעיה כלשהי, למשל כמות החומר שהוצאה לאחר סיום שבוע 8? או שהצבע של הרקמה אומר משהו? שאלה שלא קשורה - האם ניתן לבצע בדיקת פאפס בסמוך או לאחר שמגיעה הווסת שבעקבותיה מתחילם בטיפול לקראת IVF? בתודה מראש ובהמון הערכה, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי06/08/2008מה שכתוב הוא בדיוק מה שאמרת. אין לנאמר בתשובה שום משמעות נוספת. פאפ אפשר לקחת ברגע שיפסק הדימום לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך (להבנה)
לימונית06/08/2008ראשית, תודה על תשובתך המהירה. האם הכוונה (שהפאפס) לא יפגע בטיפול המתוכנן למחזור הקרוב? והאם במידה ואגש לרופא בטרם המחזור זה גם בסדר, או רק לאחר סיום מחזור? בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת הריון לאחר IVFגל06/08/2008
אשמח מאוד לתשובתכם : בת 42, הריון ראשון, בסוף שבוע שישי , ונוטלת כל יום : 1 כדור אסטרופם (בבליעה) + בוקר וערב אנדומטרין (נרתיקי)+1 כדור פרדניזון (Prednisone 2mg - אשר אותו אני לוקחת כחודש לפני ההריון ועד היום. שאלותי: 1. עד מתי צריך תמיכה? 2. האם לקיחה של פרדניזון (Prednisone) - נחוצה עדיין ואינה מזיקה לאורך זמן כה רב? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי06/08/2008אני מפסיק את הטיפול בתמיכה בשבוע 8. רופאים אחרים נוהגים אחרת. תתיעצי עם הרופא שלך. הפרדניזון במינון הזה אינו מזיקכאשר הוא נלקח לתקופה קצרה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםחסויה06/08/2008
שלום דר אחרי טיפול ivf רביעי על רקע בעיית זרע. בטיפול האחרון לקחתי דקפפטיל במקום סינרל שנלקח עד עכשיו. לפני שבוע, כ - 12 לאחר מחזור אחרון הופיע דימום שנמשך 3 ימים וכן כאבים חזקים מאוד בבטן ובחזה שנמשכים לסרוגין עד עכשיו. בדיקת אולסראסאונד ודם לא הצביעה על וסת. כמו כן שתי בשתי בדיקות זקיקים לא ראו כלום. אני מאוד מודאגת מכך שבמחזור טבעי אין ביוץ ובכלל מהדימום ומהכאבים, הרופא שלי לא אמר לי מה פשר הכאבים ואני לא מבינה מדוע יש דימום סתם כך בין מחזורים. האם יש לך השארה מה פשר כאבים? הדימום? מדוע אין פתאום ביוץ במחזור טבעי? האם זה בגלל ההורמונים או הקפפטיל? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר דוד ישי06/08/2008אם קבלת דקפפטיל 3.75 , יתכן שהדיכוי נמשך עדיין וזאת הסיבה לכך שהשחלות עדיין לא מתפקדות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
נעמה06/08/2008קיבלתי דקפפטיל 0.1 לאורך כ - 12 יום. זה משנה? ומה לדעתך בכל זאת סיבת הדימום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינוגוןדנית06/08/2008
דר' שלום, איך מתגברים על נפיחות ואדמומיות בישבן לאחר הזרקת 5 אמפ'? קרח? עיסוי? האם זוהי תופעה שכיחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורנית
ד''ר דוד ישי06/08/2008קרח , קומפרסים, כל מה שיקל על האי נוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קול היקר דחוףףףףףףףףףףףףףאדית06/08/2008
מה זה פיזור חלש של חומר ניגודי לחלל הצפק האים יש לי ממה לפחד האים יש לי איזה בעיה חלילה רחם וחצוצרות תקינות לחלוטיין תודה לאל ומה זה חלל הצפק מה תפקידו במערכת הרבייה תודההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדית שלום
פרופ' שחר קול07/08/2008מדובר על חלל הבטן.
אין לו תפקיד פעיל במערכת, אך רצוי שלא יהיו בו הידבקויות או מחסומים אחרים למעבר.
כדי ליעץ ספציפית יש לראות את הצילום.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםיעל06/08/2008
שלום ד"ר, בדיקת הריון בדם שלילית 12 יום לאחר ביוץ? האם מוקדם מידי? כמה זמן לאחר אוביטרל מגיע המחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי06/08/2008הביוץ מתרחש כ 36 שעות ממתן האוביטרל. הבטא נעשת חיובית כ 14 יום מיום הביוץ. לדעתי בדקת מקדם מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
יעל07/08/2008שלום ד"ר, 16 יום לאחר אוביטרל יש לי הפרשות חומות וקצת דימום. האם זה מחזור? אין דימום חזק. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך...
סיגל07/08/2008היי, מניסיון אישי זה כנראה מחזור....בכל מקרה מחזיקה אצבעות....חכי עוד כמה ימים..אם עדיין יהיו דימומים חלשים תבדקי בעזרת ערכה ביתית או בדיקת דם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
יעל07/08/2008כמה זמן אחרי אוביטרל קיבלת מחזור? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מיכל08/08/2008הדימומים החלו בתחילה רק בניגוב ביום ה13 לאחר הזרקת האוביטרול, לאחר מס' ימים החל הדימום החזק... אבל עד שהגיע הייתי בטוחה שמשהו נקלט ולכן גם קניתי ערכה ביתית... אך אני מניחה שזה נורא תלוי ומשתנה מבחורה לבחורה. מה שכן המחזור, צבעו, כמותו ואורכו השתנו לחלוטין...אל תייחסי לזה חשיבות, זה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי08/08/2008אני לא יודע להגיד. עשי בדיקת דם להריון ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מבקשת תשובהמיכל06/08/2008
אני אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים, ביום ה 11 בטא הייתה 14, ביום ה 13 בטא 49 ואילו היון ביום ה 20 בטא 65, האחות אמרה שזה לא כ"כ טוב שאמשיך תמיכה עד יום ראשון ואז בדיקת דם ונראה מה יהיה? דר' אשמח אם תסביר לי מה זה אומר בדיוק? האם זה הריון או שלא ואם זה עלה אבל לא הרבה זה אומר שיש בעיה או שיכול להיות הריון תקין עם בטא כזו? אשמח לתשובה מהירה יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
מיכל06/08/2008אולי ככדאי ללכת לעשות אולטרא סאונד? האם יש צורך בהמשך תמיכה? אני במתח נוראי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה נוספת קטנטנה
מיכל06/08/2008מה השיקול של הרופאה להמשיך תמיכה עד יום ראשון? יש עוד סיכוי? אולי אני אכש לרמבם ביום שישי לבצע בדיקת דם , אני מטופלת ב IVF שם, יש מצב שם ביום שישי? אני ממש מודה לך על הסבלנות הרבה - תבורך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי06/08/2008אכן בבדיקה האחרונה עלית הבטא לא טובה. מאחר שיש אפשרות שמדובר בטעות מדידה, כדאי לחזור על הבדיקה פעם נוספת ( ביום שישי לצערי לא ניתן ) ועד שיהיה ברור מה המצב להמשיך לקחת את התמיכה. אולטרסאונד לא יעזור משום שבשלב הזה לא ניתן להדגים את ההריון באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםדנה06/08/2008
קיבלתי את הווסת לאחר כשלון הזרעה שניה. בטיפול הקודם התחלתי ביום הראשון של המחזור גלולות. היום הרופא שלי לא נמצא ויהיה מחר, אני לא מעוניינת שהרופא המחליף ייתן לי תוכנית טיפול. האם זה בסדר לדעתך,שאני אתחיל גלולות ביום השני לווסת ולא ביום הראשון? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי06/08/2008אני מעדיף לא לתת תוכניות טיפול דרך הפורום, על אחת כמה וכמה שאני לא מכיר אותך ואינני יודע איזה טיפול קבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה תודה ד"ר
דנה07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםדבי05/08/2008
ככל הנראה ביום שני אני צפויה לעבור החזרת עוברים מוקפאים. קבעו לי תור ממזמן לבדיקת אולטראסאונד שד למחר 6/8 (מעקב). מקווה שזאת לא שאלה יותר מידי דבילית אבל, האם זה יכול להשפיע בדרך כלשהי על החזרת המוקפאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדית שלום
פרופ' שחר קול06/08/2008הבדיקה לא תשפיע על החזרת העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות הבטאהילה05/08/2008
לרופאים שלום החזרת עוברים מופשרים ב 14/07 ב3/08 רמת הבטא הייתה 877 וב 5/08 רמת הבטא הייתה 1553 האם קצב העלייה לפי דעתך בסדר הנורמה או שקיים איזשהוא חשש לבעייה בהתפתחות ההריון אודה אם תענה לשאלתי קצת מתוחה מהמצב...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי05/08/2008זו עליה סבירה. תעשי עוד בדיקה בעוד ימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןדפי05/08/2008
שלום אני עושה IUI ללא שמוש בהורמונים.אני מקבלת מחזור כ- 13 יום אחרי ביוץ, כאשר כתמי דם יש כבר מהיום ה-9. מה המשמעות? האםזה אומר שעלי לקחת תמיכת פרוגסטרון במקרה של תשובה חיובית להריון או כבר לאחר הזרעה? האם מומלץ לעקוב אחרי רמת הפרוגסטרון בדם, אחרי ההזרעה? אודה להסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפי
ד''ר דוד ישי05/08/2008אני לא בטוח שיש משמעות לדימום המוקדם מעט. הרעיון של לעקוב אחר רמת הפרוגסטרון נכון. אם רוצים לתת תמיכה כדאי להתחיל אותה לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון?ורד05/08/2008
שלום ד"ר, אני בת 30, מאובחנת עם אנדומטריוזיס חמור המלווה בהידבקויות קשות מאוד של כל איברי האגן. בבדיקות וגינליות אחרונות נאמר לי כי הרחם מקובע ואינו נייד וכי מורגשים הידבקויות קשות מאוד של האיברים. השחלה הימנית כבר לא נראית בבדיקות US, בבדיקה האחרונה שבה נצפתה נאמר כי היא מאחורי הרחם. בנוסף בבדיקה וגינלית ישנה רגישות עזה ברצועות הרחם, ורגישות עזה על פני הרחם והורגש לפחות מוקד אחד בדוגלס. אני כעת מתכננת להרות מתרומת זרע, לדעת הרופאים המטפלים בי בבי"ח (גניקולוגים כירורגיים) הסיכויים שאצליח להרות במצבי הנוכחי קטנים מאוד ולטענתם עליי לעבור ניתוח נוסף (עברתי לפרוסקופיה לא מוצלחת לפני שנה) לניקוי המוקדים וההידבקויות לפני המחשבה על הריון. האם עפ"י מה שתיארתי אכן אין כל כך סיכויים להרות והאם אכן רצוי שאגש לניתוח נוסף? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי05/08/2008התשובה מאד מורכבת. אני מציע שתפני ליחדת פוריות טובה. שם יסבירו לך על הטיפולים האפשריים על הסיכויים והבעיות של כל אחד מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)