מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר שלוםדנה06/08/2008
קיבלתי את הווסת לאחר כשלון הזרעה שניה. בטיפול הקודם התחלתי ביום הראשון של המחזור גלולות. היום הרופא שלי לא נמצא ויהיה מחר, אני לא מעוניינת שהרופא המחליף ייתן לי תוכנית טיפול. האם זה בסדר לדעתך,שאני אתחיל גלולות ביום השני לווסת ולא ביום הראשון? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי06/08/2008אני מעדיף לא לתת תוכניות טיפול דרך הפורום, על אחת כמה וכמה שאני לא מכיר אותך ואינני יודע איזה טיפול קבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל מקרה תודה ד"ר
דנה07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרת מוקפאיםדבי05/08/2008
ככל הנראה ביום שני אני צפויה לעבור החזרת עוברים מוקפאים. קבעו לי תור ממזמן לבדיקת אולטראסאונד שד למחר 6/8 (מעקב). מקווה שזאת לא שאלה יותר מידי דבילית אבל, האם זה יכול להשפיע בדרך כלשהי על החזרת המוקפאים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורדית שלום
פרופ' שחר קול06/08/2008הבדיקה לא תשפיע על החזרת העוברים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות הבטאהילה05/08/2008
לרופאים שלום החזרת עוברים מופשרים ב 14/07 ב3/08 רמת הבטא הייתה 877 וב 5/08 רמת הבטא הייתה 1553 האם קצב העלייה לפי דעתך בסדר הנורמה או שקיים איזשהוא חשש לבעייה בהתפתחות ההריון אודה אם תענה לשאלתי קצת מתוחה מהמצב...!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי05/08/2008זו עליה סבירה. תעשי עוד בדיקה בעוד ימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןדפי05/08/2008
שלום אני עושה IUI ללא שמוש בהורמונים.אני מקבלת מחזור כ- 13 יום אחרי ביוץ, כאשר כתמי דם יש כבר מהיום ה-9. מה המשמעות? האםזה אומר שעלי לקחת תמיכת פרוגסטרון במקרה של תשובה חיובית להריון או כבר לאחר הזרעה? האם מומלץ לעקוב אחרי רמת הפרוגסטרון בדם, אחרי ההזרעה? אודה להסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפי
ד''ר דוד ישי05/08/2008אני לא בטוח שיש משמעות לדימום המוקדם מעט. הרעיון של לעקוב אחר רמת הפרוגסטרון נכון. אם רוצים לתת תמיכה כדאי להתחיל אותה לאחר ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נכון?ורד05/08/2008
שלום ד"ר, אני בת 30, מאובחנת עם אנדומטריוזיס חמור המלווה בהידבקויות קשות מאוד של כל איברי האגן. בבדיקות וגינליות אחרונות נאמר לי כי הרחם מקובע ואינו נייד וכי מורגשים הידבקויות קשות מאוד של האיברים. השחלה הימנית כבר לא נראית בבדיקות US, בבדיקה האחרונה שבה נצפתה נאמר כי היא מאחורי הרחם. בנוסף בבדיקה וגינלית ישנה רגישות עזה ברצועות הרחם, ורגישות עזה על פני הרחם והורגש לפחות מוקד אחד בדוגלס. אני כעת מתכננת להרות מתרומת זרע, לדעת הרופאים המטפלים בי בבי"ח (גניקולוגים כירורגיים) הסיכויים שאצליח להרות במצבי הנוכחי קטנים מאוד ולטענתם עליי לעבור ניתוח נוסף (עברתי לפרוסקופיה לא מוצלחת לפני שנה) לניקוי המוקדים וההידבקויות לפני המחשבה על הריון. האם עפ"י מה שתיארתי אכן אין כל כך סיכויים להרות והאם אכן רצוי שאגש לניתוח נוסף? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי05/08/2008התשובה מאד מורכבת. אני מציע שתפני ליחדת פוריות טובה. שם יסבירו לך על הטיפולים האפשריים על הסיכויים והבעיות של כל אחד מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אנדומטריןחסוי05/08/2008
א. כאשר אומרים שיש להפסיק אנדומטרין בשבוע 8 האם הכוונה בתחילתו או סיומו? ב. האם ההפסקה היא בבת אחת? פשוט לא נוטלים יותר? או בהדרגה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי05/08/2008אני לא יודע מה אחרים מתכוונים, אני מתכוון לסיום שבוע 8. ההפסקה היא בבת אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףאני05/08/2008
אתמול יום שני בבוקר הייתי באולטרסאונד ראשון גילו 2 עוברים עם שני שקי הריון ודפיקות לב... קיצר שהכל בסדר טפו..טפו...טפו... היום בשעה 18:00 הייתי בשירותים וראיתי(סורי על התאור)... הפרשה ורדרדה כזו.... לא היה כלום על התחתונים רק כשנגבתי.. זה היה ממש טיפה וממש בהיר... הרופאה שלי לא עונה לי ואני לחוצה עוד שניה מעולפת.. מה זה אומר והאם יש לי סיבה להלחץ... או שיש מצב שזה מהאולטרסאונד כי זה קרה באותו יום בלילה של האולטרסאונד... בבקשה בבקשה תענו מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי05/08/2008אי אפשר לדעת. קרוב לודאי שזה חסר משמעות לחלוטין. כשתהיה לך הזדמנות תחזרי על האולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחסוי05/08/2008
שבוע אחרי הווסת שנמשך יומים, היום התחיל סוג של הפרשות חומות , מה זה? ושאלתי השניה, מה זה הגופיף הצהוב? מה זה אומר? תודה , מקרב לב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רותי
ד''ר דוד ישי05/08/2008הפרשותחומות אחרי הוסת זה נורמלי. גופיף צהוב הוא האיזור של השחלה שבו היה הזקיק עד הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים דחוףףףףףףףףףאדית05/08/2008
צילום רחם היום והתשובה היא כך לאחר הזרקת חומר ניגוגי חלל רחם בגודל צורה ומיקום תקינים תודה לאל אין פיגמי מילוי שתי חצוצרות תקינות עם פיזור חלש מאוד של חומר ניגודי לחלל הצפק מה הכונה לגבי פיגמי מלוי ולגבי החומר הפיזור החלש על מה זה מעיד אני בלחץץץץץץץץץ תודה לכם אתם מקסימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדית
ד''ר דוד ישי05/08/2008פגמי מילוי ברחם ( שאין לך )יכולים להעיד על פוליפ או הדבקות. פיזור מוגבל ( חלש ) יכול להעיד על הדבקויות באגן. לדעתי אם הרחם תקין ואם החצוצרות תקינות ומעבירות צבע, קרוב לודאי שאין לזה משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאיעל05/08/2008
ד"ר שלום, אני מטופלת באיקקלומין+אוביטרל ואכן הושג ביוץ. התוצאות שבועיים לאחר אוביטרל 2> (קופת חולים כללית). האם זה אומר שהבטא חיובית? האם אין סיכוי להריון? יכול להיות שבצעתי את הבדיקה מוקדם מידי? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי05/08/2008בטא 2 זה שלילי. אבל, עשית את הבדיקה מוקדם מדי. תחזרי עליה כעבור יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ה-IUI התבצע מאוחר מדי?תמי05/08/2008
שלום רב במהלך החודש האחרון ביצעתי מעקב זקיקים לצורך IUI . ב-31/07/08 (יום חמישי) נצפה זקיק בגודל 20X20 ממ, עובי רירית 6.5 ממ , כאשר E2 295 (פמול/ליטר), פרוגסטרון 2.5 (ננומול/ליטר) ו-LH 14.2 (MIU/L). ב-3.8.08 (יום ראשון) ביצעתי IUI - נצפה זקיק בגודל 24X24 ממ, עובי רירית 6.8 ממ , כאשר E2 444 (פמול/ליטר), פרוגסטרון 3.9 (ננומול/ליטר) ו-LH 31.5 (MIU/L). וב- 4.8.08 (יום שני) שוב נעשה IUI. נצפה זקיק או גופיף צהוב (לא ברור) בגודל 25X26 ממ, עובי רירית 6.8 ממ , כאשר E2 541 (פמול/ליטר), פרוגסטרון 8.6 (ננומול/ליטר) ו-LH 18.8 (MIU/L). שאלתי היא- האם יתכן שה-IUI התבצע מאוחר מדי או במילים אחרות פוספס הביוץ (התרחש ב-1/08 או ב-2/08- ימים שישי ושבת בהתאמה בהם לא יכולתי לבצע את הפרוצדורה). תודה רבה וסליחה על המלל הרב תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי05/08/2008ב IUI הראשון עדיין לא בייצת. בשני היית אחרי הביוץ. אם נקח בחשבון שהבייצית פנויה להפריה כ 24 שעות מהביוץ, לא פספסת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!!
תמי05/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשב להבנת הנתונים
פאי07/08/2008מאיזה נתון בבדיקה הנ"ל ניתן לדעת שהביוץ היה בין ההזרעה הראשון לשניה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירז05/08/2008
עד מתי עושים בדיקת בתא? לאיזה מספר צריך להגיע? והאם כל פעם זה צריך להכפיל את עצמו? ואם זה יותר מכפול 2?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי05/08/2008עוקבים אחר הבטא 2-3 פעמים בהפרש של יומיים. במצב תקין הבטא צריכה לפחות להכפיל את עצמה בכל פעם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לירז06/08/2008שלום .היה לי ביום 12 50 אחכ' 75 ואחכ' עלה יפה ל-323 ו- 862.בשביל השקט שלי רציתי לבדוק שוב בתא האם אפשרי וכדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי06/08/2008לדעתי אין מקום להמשך מעקב אחר עלית הבטא. המשך המעקב בשלבים האלה הוא בעזרת האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות בתאלירז05/08/2008
ביום 29/7 (יום 12 להחזרת 3 עוברים) הבתא - 50. ביום 31/7/ עלה ל- 75 בלבד. ביום 3/8 עלה ל- 323 והיום 5/8/ עלה ל- 862. האם העליה בסדר. וההריון בסדר. ושאלה נוספת האם צריך וכדאי לחזור על הבתא ביום חמישי עוד יומיים. בפעם הקודמת שההריון נקלט הוא נפל בשבוע חמישי לאחר שהבתא החל גבוה ועלה יפה) יש לי המון פחדים בפעם הזו ולכן חשבתי שכדאי לחזור על הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לירז
ד''ר דוד ישי05/08/2008הבטא עלה בצורה לא טובה בהתחלה אבל בהמשך התאושש. כמו שאת יודעת מנסיונך, אי אפשר להסתמך על זה. המשך המעקב הוא באולטרסאונד. הזמן יגיד איך מתפתח ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו עיניין
לירז05/08/2008ערב טוב. איך אפשר לעזור להריון שימשיך תקין? האם מנוחה? שכיבה? או פשוט לחכות ולראות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי05/08/2008תקינות ההריון אינה תלויה במה שתעשי או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת לאחר אוביטרלשני05/08/2008
שלום רב, בתאריך 20.7 קיבלתי זריקת אוביטרל לאחר טיפול עם איקקלומין(שחלות פוליציסטיות), ביום ה21 למחזור תוצאות הפרוגסטרון העידו על כך שהיה ביוץ. נכון להיום טרם הופיעה הווסת וברצוני לדעת מהו פרק הזמן המקסימלי שנחשב סביר להופעת הוסת לאחר אוביטרל? (לא רוצה לבצע בדיקת הריון מוקדם מדיי על מנת לא להתאכזב....) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי05/08/2008מתוך הנחה שהביוץ מופיע כ 36 שעות לאחר הזרקת האוביטרל, הבדיקה צפויה להיות חיובית 15 16 יום אח"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים
מעיין07/08/2008ד"ר ישי/קול שלום, בהמשך לשאלתי, אתמול 16 יום לאחר זריקת אוביטרל הופיע מעט דם בניגוב, הדימום הקל נמשך גם היום ומלווה בכאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה (כאבי מחזור). האם להמתין להופעת דמם של ממש או שכדאי לשלול הריון חוץ רחמי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תוכלו לענות על שאלתי הנ"ל
מעיין08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי08/08/2008כדי שיהיה הריון מחוץ לרחם, צריך ראשית שיהיה הריון. אבל בלי קשר, עם כאבים כמו שאת מתארת, את חייבת לפנות לבדיקה במיון נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהד05/08/2008
היום במעקב זקיקים הזקיק בגודל 20, תוצאות בדיקת הדם רק ב12 בצהריים, אני אחרי טיפול באיקקלמין פעמיים ביום,נאמר לי פה שזקיק אחרי טיפול מבייץ בגודל יותר גדול מהרגיל, האם יש לי זמן או שהביוץ קרב ולעשות הזרעה כבר היום? באיזה גודל מדובר,יותר מ-22? האם יש טעם להזריק אוביטרל היום בערב? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקת דם
ד05/08/2008ה-e2-2560 והפרוג 3.1 כרגע עשיתי בדיקת ביוץ טבעית ויש רק פס אחד איך יכול להיות?לפני יומיים בערב כשהזקיקים היו 15 היו שני פסים, זה הגיוני? אולי פיספסתי את הביוץ? אמורה להזריק בערב אוביטרל תודה,לא יודעת מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנית
ד''ר דוד ישי05/08/2008הזקיק עם טיפול בשל בגודל קטן יותר מאשר באופן טבעי ולא להיפך. חשוב לדעת מה תוצאות בדיקות הדם. ובכלל אני לא חושב שאת צריכה לקבל הוראות טיפול מרופא בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)