מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקת הריון 12 יום לאחר IUIתמי14/08/2008
שלום לפני 12 יום עברתי IUI , תוצאות הבדיקות שעשיתי היום הן- E2 311 פ'מול/ליטר, פרוגסטרון 2.8 נ'מול/ליטר, ובטא שלילית. האם יש סיכוי להריון או שהפרוגסטרון הנמוך מעיד שאין שום סיכוי? תודה רבה על עזרתכם תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי14/08/2008נראה לי, שאם אין טעות בתוצאה, אין סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך
תמי14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדיפרליןד14/08/2008
שלום רב. לפני טיפול ivf, פרוטוקול קצר. התבקשתי להזריק דיפרלין בכל יום החל מהיום הראשון למחזור, לצורך דיכוי. רק היום, ביום החמישי למחזור ולהזרקות, הסתבר לי כי בהכנת הזריקה לא השתמשתי במלוא הנוזל הממס כי חלק ממנו נשאר בתוך פקק הבקבוק שצריך לשבור. אציין שבאבקה השתמשתי במלואה. האם הדבר פגע ביעילות הדיכוי, או שהאבקה היא החומר הפעיל והחשוב כך שגם אם לא כל הנוזל הממס הוזרק לתוכה עדיין הזריקות היו יעילות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי14/08/2008מה שחשוב זו האבקה. אם המסת את כולה והרקת את כולה קבלת את מה שהיית צריכה לקבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשני14/08/2008
שלום, היום ביצעתי צילום רחם, התוצאות תקינות. אני מטופלת באיקקלומין ושבוע הבא ביום חמישי צפוי הביוץ. ברצוני לדעת האם הסיכוי להריון יורד בחודש שבו בוצע צילום הרחם? (הרופא שעשה לי את הצילום אמר שהרירית עברה טראומה ולכן החודש אני לא אכנס להריון) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי14/08/2008יש סיכוי להריון. יתכן שהוא מעט נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לבירור הפלותטלי14/08/2008
שלום לרופאים, אחרי שלוש הפלות טבעיות רופא הפוריות כתב הפניה לבירור מקיף. בין השאר מבקש לבדוק APA, ENDO וממליץ על IVIg בהריון הבא. התוכלו להסביר לי מה זה המושגים האלה? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברור הפלות
פרופ' שחר קול15/08/2008אנדו - אולי הכוונה לאנדומטריום - רירית הרחם.
APA - לא ברור. אולי APLA??.
Antiphospholipid Antibody syndrome
IVI - יש לשקול היטב הטיפול - כיצד נקבע לפני שיש אבחנה??? האם מדובר בזריקת קסם שמונעת הפלה תמיד ולא חשוב נה הסיבה להפלות???
לסיכום - מציע שיחה מסודרת עם הרופא ומענה ברור לגבי השאלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא וטיפולמיכל13/08/2008
אני אחרי הריון כימי ומאוד רוצה לעשות טיפול להחזרת מוקפאים, היום היום ה 4 למחזור הבטא 4 מחר אני אעשה שוב ויהיה היום ה 5 למחזור , לפי הבנתי היום ה5 זה היום האחרון שניתן להתחיל טיפול (נכון?) אם הבטא תישאר כך גם מחר יתחילו איתי טיפול עם אסטרופם?? מקווה שמחר יירד עוד והרופאה תסכים.. האם זה חייב להיות 0 מוחלט???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי13/08/2008ברוב המעבדות הבטא שלילי אם הוא קטן מ 3. הוא אף פעם לא 0 . עדיף לא להתחיל בטיפוללפני שהבטא קטן מ 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לד"ר ישי- דחוףנועה13/08/2008
שלום רב, התחלתי בטיפולים לקראת הזרעה. בהמלצת הרופאה המטפלת בי לקחתי 5 ימים 2 אקקלומין ביום, ואחר חמישה ימים 1 פרוגינומה. היום היום ה- 12 מתאריך קבלת המחזור נשלחתי לעשות אולטרסאונד זקקים זנעשה במכון ולא בקופת חולים. התוצאה: שחלה שמאלית: זקיק 18 מ"מ ו- 11 מ"מ, שחלה ימנית זקיק 21 מ"מ, 15 מ"מ ו- 10 מ"מ השאר קטנים. נתבקשתי על ידי הרופאה לחזור עם התוצאות לעמדת האחיות ושהן תיצורנה איתה קשר. למזלי הרע הגעתי לקופת החולים והיא סגורה!!! אין אם מי לדבר. 1. האם מחר יהיה מאוחר מידי, האם אני מפספסת? 2. כדאי לקיים יחסי מין? (הזרע של בעלי תקין) או שכדאי לחכות במידה ומחר הוא יצטרך לתת דגימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי13/08/2008לדעתי עניתי לך על השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותציפי13/08/2008
שלושה ימים אחרי הזרעה הופיעו הפרשות חומות מה יכולה להיות הסיבה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ציפי
ד''ר דוד ישי13/08/2008יכולות להיות כמה סיבות . מה שחשוב הוא שזה לא משהו שמשנה את הסיכויים שלך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רליבי13/08/2008
ד"ר שלום, החזירו לי בלסטוציסט ב-1.8 , השתמשתי בפרוגינובה 3 פעמים ביום ובאוטרוגסטן 300 מ"ג 3 פעמים ביום עד ליום 12.8 שהודיעו לי שהתשובה שלילית. שאלתי היא מתי אני צריכה לקבל דימום? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליבי
ד''ר דוד ישי13/08/2008אם תפסיקי את הטפול, תקבלי וסת תוך כמה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא מפספסת?נועה13/08/2008
שלום רב, בהמלצת הרופאה המטפלת בי לקחתי 5 ימים 2 אקקלומי ביום, ואחר חמישה ימים 1 פרוגינומה. היום היום ה- 12 מתאריך קבלת המחזור נשלחתי לעשות אולטרסאונד זקקים זנעשה במכון ולא בקופת חולים. התוצאה: שחלה שמאלית: זקיק 18 מ"מ ו- 11 מ"מ, שחלה ימנית זקיק 21 מ"מ, 15 מ"מ ו- 10 מ"מ השאר קטנים. נתבקשתי על ידי הרופאה לחזור עם התוצאות לעמדת האחיות ושהן תיצורנה איתה קשר. למזלי הרע הגעתי לקופת החולים והיא סגורה!!! אין אם מי לדבר. 1. האם מחר יהיה מאוחר מידי, האם אני מפספסת? 2. כדאי לקיים יחסי מין? (הזרעה של בעלי תקין) או שכדאי לחכות במידה ומחר הוא יצטרך לתת דגימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי13/08/2008לפי הטאולטרסאונד את מתקרבת ליום הביוץ. אם הזרע תקין אפשר גם לקיים יחסי מין היום וגם לעשות הזרעה מחר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףמאיה13/08/2008
הזרעה והשבחה על בסיס מחזור טבעי. היום זקיק 17, E2-1916, LH=24.1, P=5.6. בבדיקות לפני יומיים כאשר הזקיק היה בגודל 15 תוצאות בדיקת הדם היו: E2=735 LH=9.7 P=4.4. האם בדיקות הדם מהיום לא מבשרות על "פיק" של ה - LH...? אני קצת חוששת שנפספס את מועד ההזרעה הנכון, כי הרופא הורה לי לקחת מחר בבוקר זריקת אוביטרל ולבוא להזרעה רק בשישי בבוקר.... האם זו טעות..? האם לא נכון יותר לעשות הזרעה מחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי13/08/2008נראה לי שאכן את סביב הפיק של LH. ולכן אני בעד הזרעה מחר, גם אם תקבלי אוביטרל מחר ותעשי הזרעה ביום שישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 הזרעות?
מאיה14/08/2008לא הבנתי. היום בבוקר לקחתי אוביטרל ולאור ה"פיק" אני אעשה הזרעה היום. האם אתה ממליץ על הזרעה נוספת ביום שישי או שאפשר לוותר על ההזרעה הנוספת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
מאיה14/08/2008אגב הזרע באיכות בינונית- נמוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - מעקב מהיום
מאיה14/08/2008בהמשך לשאלה הקודמת - להלן תוצאות בדיקות הדם מהיום : LH=75.8 !!!!!!!!!!! E2=1266, P=8 + הזקיק בגודל 21 (בדיקות מוזרות ביחס לאתמול - לא?) האם לאור הנ"ל כדאי להסתפק בהזרעה שתיערך היום בשעה 16:00 (לאחר שלקחתי אוביטרל היום בשעה 7:00)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי14/08/2008לאור ה LH הפיק היום והביוץ מחר. נראה לי שהאוביטרל כבר לא ישפיע. לכן כדאי לעשות הזרעה גם מחר אם אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קריוטיפחסויה13/08/2008
שלום עברתי היום בדיקת קריוטיפ. אני ובעלי. רציתי לדעת מה קורה במידה והבדיקה לא יוצאת טוב? האם יש סיכוי להריון? מה המשמעות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר דוד ישי13/08/2008זה כמובן מאד תלוי בסוג הבעיה שתמצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
חסויה14/08/2008מה בעצם זה בודק - את ההתאמה ביני לבינו או בעיה אצל כל אחד מאיתנו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמה
ד''ר דוד ישי14/08/2008אין לזה קשר להתאמה בינככם. מטרת הבדיקה היא לבדוק את מספר הכרומוזומים של כל אחד מכם ואת שלימותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקא והריוןחסוי13/08/2008
לאחר חודש הפסקה מטיפולי פריון, במהלך חודש זה קיימתי יחסי מין בזמן ביוץ, במקביל ביום ה21 התחלתי לקחת דקא 0.1 להתחלת טיפול נוסף,שאלתי היא במידה והנני בהריון טבעי האם נטילת הדקפאאפטיל במשך תקופה של שבועיים יכולה לפגוע בהריון או בעובר במידה ויש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי13/08/2008דקפפטיל לא יפגע בהריון אם ישנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי13/08/2008
לרופא שלום, בטיפול ההפרייה האחרון היה הריון כימי שהסתיים בזמן המחזור,22 יום מהמחזור התחלתי להזריק דקאפפטיל 0.1 ,המחזור הגיע בדיוק בזמן אך הגיע עם הפרשות קלות של דם היום אני נמצאת ביום ה10 להזרקת הדקא פפטיל ועדיין המחזור לא מופיע בדימומים כמו שאני רגילה. שאלותיי הן: 1. האם זו תופעה מוכרת? האםזה נובע בגלל השפעת הדקאפפטיל? 2. על פי הנחיית הרופא אני אמורה להתחיל זריקות מנגון ביום השני למחזור בדימום חזק , לבינתיים כפי שציינתי יש רק הפרשות דם קלות מאוד מאוד, מניסיונך- האם המחזור יגיע? ואם כן בהתאם לנתונים מתיי?האם כל העיכוב הזה לא יפגע בטיפול? בהרבה תודה מודאגת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי13/08/2008הוסת הלא רגיל בזמן הופעתו ובכמותו היא תופעה ידועה בטיפול עם דקפפטיל. לגבי התחלת הטיפול , אני מעדיף לא להתערב. תתיעצי עם הרופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- progesteronerelna13/08/2008
דוקטור שלום , ערכי PROGESTERONE שלי בתחילת הוסת נעים בין 3.3 - 4.7 ממחזור למחזור. האם הערכים האלה תקינים? באחת התשובות בפורום הזה ד"ר קול כתב שפרוגסטרון 3-4 לא פוגעה באיכות הביציות. אבל אם ערך הוא מעל 4 - זה כן פוגעה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי13/08/2008גם רמה של 4.7 היא לא משמעותית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 5 (היריון מ-IVF)YAEL13/08/2008
היי ד"ר, היום עשיתי US ונראו 2 שקיי היריון עם חלמון. שק אחד היה גדול וברור עם חלמון בתוכו והשק השני היה קטן יותר וגם החלמון שבו היה קטן יותר. האם זה אופייני לשבוע 5 שהשק השני קטן יותר? או שיש סיכוי שהשק הקטן ייספג? עד איזה שבוע יכול השק להיספג? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת ששכחתי
YAEL13/08/2008האם גם במידה ורואים 2 דפקים בשבוע 8 , עדיין אחד מהם יכול להיספג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות הבדיקות מהיום
YAEL13/08/2008בטא 12343 פרוגסטרון 39.1 אסטרדויל 1300 האם תמונת המצב של הבדיקות מתאימות למה שתיארתי? ביום ה-14 להחזרה (6/8/08) הבטא הייתה 639 , פרוגסטרון 45.8 ואסטרדויל 1259. איך לדעתך ייגמר ההיריון באחד או בשניים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי13/08/2008רמת ההורמונים טובה.
אני מעדיף לא לנסות להתנבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי13/08/2008למרות שהשכיחות נמוכה, לצערי התשובה היא כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי13/08/2008זה לא אופייני אבל קיים. השק הקטן יכול להתפתח ולסגור את הפער או להספג עכשיו או בעוד כמה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה,אבל לא הבנתי אותך
YAEL14/08/2008סליחה ד"ר אבל לא כ"כ הבנתי את תשובתך. האם הסבירות שהשק הקטן יתפתח ויהיה היריון של תאומים גבוהה, או שבדר"כ במצבים ששק אחד קטן יותר מהשני הוא פשוט נספג? תודה
ד''ר דוד ישי14/08/2008אני מעריך שהסבירות שהעובר בשק הקטן יתפתח לעובר תקין דומה לזו שהוא יפסיק להתפתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)