מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרוגסטרון - דחוףדנית04/08/2008
האם 0.9 ביום השלישי של המחזור זןהי תוצאה תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינת
ד''ר דוד ישי04/08/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מופשריםYAEL04/08/2008
שלום, ב-20-21/7/08 ביוץ טיבעי. ב-23/7/08 החזרת 3 עוברים מופשרים. ב. דם תהייה ב-6/8/08. השאלה שליא היא, במידה ולא אקבל ווסת עד ל-6/8, האם זהו סימן מעודד? קיבלתי את הפרגניל האחרון ב-1/8/08 , האם בגלל זה הווסת יכולה להתאחר? יש לציין כי גם לפני הטיפולים וגם עכשיו הווסת שלי סדירה, כל 28-32 יום. תודה, מקווה לעדכן אותך בבשורות משמחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תינוקי
ד''ר דוד ישי04/08/2008אם הוסת יאחר להופיע זה סימן טוב. הפרגניל לא דוחה את הוסת אבל יכול לבלבל עם בדיקת ההריון אם עושים אותה פחות משבוע ממתן הזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
YAEL05/08/2008האם יכול להיות מצב שבו הווסת לא תגיע עד ליום הבדיקה 6/8/08 וגם לא יהיה איזשהוא סיממן לווסת, ועדיין לא אהיה בהיריון? אני אציין שוב שזו הייתה החזרה של מופשרים עם ביוץ טיבעי ושכתמיכה ניתנו לי 4 זריקות של פרגניל,סה"כ 10,000 יח'. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי05/08/2008כן. תתכן אפשרות שהוסת יתאחר למרות שאין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
YAEL06/08/2008במידה והיום בבדיקת דם שעשיתי אני לא בהיריון, מתי אני אמורה לקבל מחזור? אין כמוך !!! תודות :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון
YAEL06/08/2008היי ד"ר, אני ב ה י ר י ו ן !!! בטא 639 אסטרדויל pmo/l 1259 פרוגסטרון nmo/l 45.8 האם רמת הפרוגסטרון טובה? ביחידה אמרו לי שאין צורך לבדוק בעוד יומיים הכפלה של הבטא, ולהגיע בעוד כשבוע לאולטרסאונד לראות אם יש שק עובר (אמרו לי שאני בשבוע 4), מדוע הם לא רוצים לבדוק את ההכפלה של הביטא ?? אני אציין שוב שאת הפרגניל האחרון קיבלתי ב-1/8/08. ואווו , אני בעננים.... תודה רבה על הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי06/08/2008יופי. רמת ההורמונים טובה. המעקב אחר עלית הבטא אינו הכרחי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריון דחוףףףףףףףףףףףףחסוייה04/08/2008
ד"ר שלום אני היום ביום ה 15 אחרי החזרה והבטא שלי הוא 10 האם זה אומר שמתחיל הריון או שלא? ואוטרדיול 2.9 ואיטורגסטין 261 מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי04/08/2008רמה של 10 ביום 15 היא חיובית אבל מאד נמוכה. אם הבנתי נכון את מה שכתבת גם ההורמונים האחרים לא תקינים. כדאי לחזור על הבדיקה כעבור יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שלום דחוףףףףףף
חסוייה04/08/2008אני אתמול עשיתי בדיקת דם ויצא לי ESTRADIOL 551 ו PROGESTERONE 4.8 והיום זה ירד למה אם אתה יודע? והאם ההריון הלך או שאנ יצריכה להאמין שאולי אני בהריון? והאם לא כדאי לחזור מחר על בדיקת דם? לא הבנתי שהבדיקות לא תקינים אם תוכל להסביר לי אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו קטן מחכה לתשובה תודה
חסוייה04/08/2008חברה שלי עשתה גם היום בדיקת בטא ויצא לה 1300 ביום ה 15 להחזרה אנ ימניחה שזה הריון בטוח אבל למה לי ימא רק 10 זה מעט מאוד ליום ה 15 והאם יש עוד סיכוי שזה יעלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי04/08/2008הגורם השכיח ביותר להפלה מוקדמת הוא תקלה מקרית ( שאין לה משמעות לגבי ההריונות הבאים ) בהתפתחות של העובר. ההריון שלך קרוב לודאי לא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעענת04/08/2008
שלום רב, רציתי לדעת מה אומרות תוצאות בדיקת הזרע הבאות: abnormal forms 99% head defect 71% mid piece defect 25% tail defect 5% percent of moyile spem 30% -/+ rapid ++ moderate ++ slow total motile sperm 6.30 vitality 56% תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי04/08/2008אחוז התאים התקינים ( 1% ) נמוך מאד. אחוז התאים בתנועה נמוך מעט מהנורמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך
ענת06/08/2008שלום ד"ר, תודה רבה על התשובה. מה ניתן לעשות במצב כזה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
ד''ר דוד ישי06/08/2008זה תלוי בפרמטרים האחרים של הזרע ( נפח, ריכוז )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרמטרים הנוספים
ענת06/08/2008volume 3 ml concentration 7 mil/ml total concetration 21 mil total motile sperm 6.30 mil motile sperm after 4 hours 17% vitality 56% תודה רבה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
ד''ר דוד ישי06/08/2008הריכוז נמוך גם הוא. כמובן שצריך לחזור על הבדיקה. אם זה המצב הייתי שוקל טיפול בהפריה חוץ גופית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות זרעשחר04/08/2008
שלום! אני מנסה להרות כבר שנה, מחזור סדיר.לפי מעקב הזקיקים ובדיקות הדם, ברופא אמר ש" הביוץ סביר", כהגדרתו. בדיקת pct הראתה 0 תאי זרע , אצל אח של בעלי הייתה ספירת זרע נמוכה והוא ושיתו היו צריכים לעבור טיפולי הפרייה. האם זה יכול להיות גנטי? ( יש לציין שבעלי הוא גבר בריא, לא מעשן, לא צורך אלכוהול, לא עבר ניתוח באזןר האשכים, וכו'...). בנוסף יש לציין שבעלי טכנאי במעבדת פלאפונים סלולאריים, האם זה יכול להש]יע על איכות הזרע? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי04/08/2008הגורמים לפגיעה בזרע רבים. את רובם ציינת. אחד הגורמים הוא בעיה גנטית. גורם אחר כמובן הוא הגורם הסביבתי. אבל האמת היא שבדיקת PCT היא בדיקה מאד גסה. מאד רצוי לעשות בדיקת זרע רגילה כדי לדעת מה באמת מצב הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןדנית04/08/2008
דר' שלום. קיבלתי פעם קודמת אוטרוגסטן אחרי החזרה ועכשיו אחרי ההחזרה הרופא נתן לי אנדומטרין. האם יש סיבה לשינוי, האנדומטרין יותר חזק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינת
ד''ר דוד ישי04/08/2008לא. שני התכשירים טובים. הרופא רוצה לנסות תכשיר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם ,אספירין...נעה04/08/2008
שלום דוקטור, בביקורי האחרון אצל הראומטולוג נשלחתי לבצע תפקודי קרישה לאחר שהגעתי אליו אחרי שנתגלה לי ב-MRI חשד להתחלה של תהליך AVN בירך שמאל...בבדיקות עלו התוצאות הבאות: PT-0.97,APTT-27.2 SEC,PT INR-0.93,פיברינוגן-394 PROT-S ANTIGEN (FREE -80 PROTEIN C ACTIVITY -107 .. החשד ל-AVN התגלה במהלך שבוע 8 ,ואז נאלצתי לעבור גרידה ע"ר עובר ללא דופק האם אתה רואה קשר בין הבדיקות דם להפלה? כ"כ האם לפי תוצאות הבדיקות דם איאלץ ליטול אספירין בהריון הבא? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעה שלום
פרופ' שחר קול04/08/2008הבדיקות - תקינות.
לא נראה צורך באספירין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומיןאור04/08/2008
שלום ד"ר ישי, היום בצעתי אולטראסונד לאחר טיפול האיקוקלומין, 12 יום לאחר קבלת המחזור (3 כדורים מהיום השלישי/שחלות פולציסטיות) ושוב לא נצפה זקיק מוביל, זה כבר הניסיון השלישי.. האמת היא שאני מאד לחוצה מהעבודה שהכדורים לא משפיעים, האם צריך לחשוש/ להסיק מסקנות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי04/08/2008לא צריך להתיאש אבל הגיע זמן לעבור הלאה לטיפול בזריקות של גונדוטרופינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותד03/08/2008
אני ביום ה-11 למחזור לאחר חמישה ימים עם איקקלמין פעמיים ביום, היום 2 זקיקים בגודל 15 ורירית 4.6. האסטרוגן 1800 והפרוגסטרון 4, כמה שאלות 1.האם הרירית סבירה ליום זה ולגודל הזקיקים?האם יש סיכוי שתמשיך לגדול? 2.מדוע הפרוגסטרון הוא 4?אמרו לי לחזור ביום שלישי ואני מודאגת שמא הביוץ יקדים למרות שהזקיקים עדיין קטנים, חודש שעבר ביום זה היה לי כבר זקיק אחד בגודל 20,האם בעקבות לקיחת איקקלמין יכולים להיות שינויים גדולים בין חודש לחודש? שאלה אחרונה, מה גודל זקיק שמבייץ עם איקקלמין?יותר גדול מהרגיל?[ תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנית שלום
פרופ' שחר קול03/08/2008הרירית דקה יחסית ליום המחזור ולרמת האטרדיול.
יש סיכוי שתמשיך להתעבות.
הפרוגסטרון - תקין.
יתכנו שינויים בין חודש לחודש.
לרוב, זקיקים במחזורי איקקלומין מבייצים בקוטר גדול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ד04/08/2008תודה, מכוון שלא הוצע לי ושמעתי מהפורומים השונים על אסטרופם, כדאי לבקש שיוסיפו לי? יש עוד זמן שזה ישפיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/08/2008מכיוון שרמת האסטדיול גבוהה יחסית, אסטרופם לא יועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצראירית03/08/2008
בס"ד בת 42, נ+1 לאחר 7 טפולי ןIVF שונה לנו הטיפול לאיקקלומין 3 ליום -ל5 ימים,מונוגון 5 אמפולות+ציטרוטייד ,ואובאריל תמיכה לאחר החזרה,לשחרור ביוץ ולאחר 3 ימי החזרה שאלתי אני לא מוסברת, זרע הבעל סביר להפריה,ביציות מטפול לטיפול משתנה תגובה (5,6,3,1,5,3,3)היו בשאיבות. תהליך כולל הנצה וICSI מיקרוניפולציה פעמיים היה פיפל ,רירית 7-8-9 מ"מ בזמן השאיבה ,בהיסטרוסקופיה אבחנתית מעברים חופשי שחלות,לדעת הרופא המטפל כבר היו עוברים שלמים ללא שברים חלוקה לאחר 3ימים 8/6 לאחר יומים 4/6 הייתי אמורה להרות מה דעתך לפרוטוקול זה לגילי? וקראתי שמומלץ אסטרופם תמיכה מיום 8 לטיפול כי האקקלומין עלול לפגוע ברירית הרחם? (הייתי ביעוץ אצל מומחה שהמליץ לפחות 3 מחזורי טיפול בפרוטוקול הנ"ל כי ניתן להרות מביתיות שלי ומזרע הבעל)היית מוסיף עוד תמיכתה . DHEAכמה זמן מומלץ ליטול תוסף זה כדי להתחיל טפול והאם ניתן לטול גם כאשר אני באמצע תהליך טיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול03/08/2008השימוש באיקקלומין במסגרת IVF הוא מעט חריג, אם כי יש לקוות שהשינוי יביא איתו הצלחה.
לגבי DHEA - יש ליטול ברציפות בערך 3 חודשים לפני שניכרת השפעה כלשהי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרעחסוי03/08/2008
ערב טוב לפני כשנה לקחתי מבנק הזרע שבבי"ח כרמל , מנת זרע, הייתי צריכה לעבור ראיון אצלך ורק אז ניתנה לי הזכות לקחת מנת זרע , להזרעה. שאלתי כעת רוצה לבוא שוב לקחת מנת זרע מהבנק שבכרמל, האם מספיק שאתקשר אתאם ואקבל את המנה, או שאצטרך לעבור שוב ראיון הכרות אצלך? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי03/08/2008אם יש לך תיק נתרמת ואת חתומה על הסכמה אין צורך לפגישה נוספת. אבל בטווח של שנה יתכן שצריך יהיה להשתמש בתורם חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
חסוי03/08/2008תודה רבה, האם אוכל לקבל ממך ישירות את הטלפון של בנק הזרע בבי"ח ולמי לפנות? תודה, על עבודת הקודש שאתם עושים פה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
ד''ר דוד ישי03/08/2008הטלפון של המכירה הוא 8250335. צריך לבקש לדבר עם בבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותחסוי03/08/2008
אני בת 41 מגיבה יפה לכל ההורמונים, בדיקות סדירות, כל שאיבה נשאבים כ- 15 זקיקים , ישנם כ- 10 הפריות, רק לטענת הרופא הם לא יפים וישנם שברים. ניסיתי כבר כ- 5 פרוטוקולים. מה ניתן לעשות ע"מ לשפר איכות טובה של ביציות? נ.ב. האם תזונה משפרת איכות של ביציות?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי03/08/2008בגיל 41 הסיכויים נמוכים יותר גם כשיש תגובה טובה לטיפול. אין דרך לשפר את איכות הבייציות. צריך פשוט להתמיד ולא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי03/08/2008
שלום מחזור אחרו 13.7.08 היום אני 7 ימים לפני המחזור ויש לי כאבי מחזור הביוץ הביוץ היה ב 26.7.08 יומיים אחרי היה לי בחילות וכאבי מחזור האם יש סיכוי להתעברות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/08/2008יש סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
חסוי03/08/2008מחר יש לי בדיקה וגינאלית אם התרחש הפרייה האם הרופאה יכולה לראות אם יש ?.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/08/2008לא . בשלב כ"כ מוקדם של הריון לא ניתן לראות אותו באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת הבטאהילה03/08/2008
לרופאים שלום ב 27/07 התבשר לי לאחר החזרת 3 עוברים כי התשובה חיובית ב 1/08 רמת הבטא הייתה 535 ויומיים לאחר מכן ב 3/08 רמת הבטא היא 887 יש לציין כי מדי פעם מלויים התקפי בטן מאד חזקים ןובבדיקת אולטרסאונד נראה שק הריון בגודל 2 מ"מ האם האפשרות שהריון יתפתח כסדרו או לפי הנתונים הנ"ל לא כל כך ?! אשמח אם אענה לשאלתי קצת לחוצה מהמצב ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי03/08/2008הייתי מרוצה יותר לו הכפילה רמת הבטא את עצמה. אבל עוד מוקדם להתיאש. יש סיכוי להריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי03/08/2008
ערב טווב אני בטיפולי פוריות בערך כשנה, ימי המחזור שלי היו יומים של דימום ויומים של שאריות, כעת אני בהפסקה של חודשיים מהטיפולים, והמחזור שיש לי זה יום של דימום ויום של שאריות,. האם יש מקום לדאגה? מה הסיבה לימי המחזור שתקצר? תודה מקרב לב. רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
ד''ר דוד ישי03/08/2008אין לך מה לדאוג. לעיתים משתנה מעט אופי המחזור והוסת ללא משמעות מיוחדת לגבי הסיכויים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)