מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אין הריון אבל יש בטא- כיצד זה הגיוני?ליאת21/12/2020
שלום וברכה.
30.11 החזרת בלסטוציסט מוקפא.
10.12 עד 17.12 בטא חיובית שדשדשה מ - 16 ועד 60
19.12 - דימום חדש.
21.12 יום 3 של הדימום עשיתי בדיקת דם בכדי לראות שהכל התאפס - אסטרדיול 80 פרוגסטרון קטן מ- 2 ובטא לעומת זאת 47.
מאיפה היא הגיעה? האם תרד מעצמה? תיאור מוכר?
הייתי בטוחה שתניחת הורמונים ודימום אומר שהכל הסתיים...
כנראה שלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין הריון
פרופ` דוד בידר21/12/2020בדיקת הבטא הייתה חיובית ועדיין לא ירדה..
כל עוד הבדיקה מדשדשת יש לעקוב אחרי הבטא.
בדיקת הריון חיובית מראה שיש תאי שליה שעדיין מפרישים את ההורמון.
כל עוד קיים הורמון יהיו דימומים.
אי ירידת הבטא לשליחי זה דבר מסוכן ולכן יש להמשיך לבצע בטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטר- טיפול 3 החזרת עובראום אלפחם21/12/2020
היי ד״ר אני טיפול 3 החזרת עובר ידיד מוקפא החזרה היתה ב8.12 אחרי 8 ימים מההחזרה עשיתי בדיקה ביתית שהיתה חיובית החלטי מעצמי לעשות בדיקת בטא אחרי 10 ימים 17.12.20 תוצאה היתה 56 הבדקה שלי היתה אמורה להיות היום 20.10.20 התוצאה היתה 142 , ולפי בית החולים צריך לחזור על הבדיקה ביום שלישי , אין לי סבלנות !! חחח השאלה הערכים בסדר והעליה בסדר, כמה אמורה להיות התוצאה ביום שלישי ? תודה לך על הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכוןןן
עדכון ...21/12/2020היי ד״ר אני טיפול 3 החזרת עובר יחיד מוקפא ההחזרה היתה ב.2020.8.12 אחרי 8 ימים מההחזרה עשיתי בדיקה ביתית שהיתה חיובית החלטי מעצמי לעשות בדיקת בטא אחרי 10 ימים 17.12.20 תוצאה היתה 56 הבדקה שלי היתה אמורה להיות אתמול לפי בית החולים 20.10.20 התוצאה היתה 142 , ולפי בית החולים צריך לחזור על הבדיקה ביום שלישי , אין לי סבלנות !! השאלה הערכים תקנים והעליה בסדר?, כמה אמורה להיות התוצאה ביום שלישי ? תודה לך על הכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר21/12/2020התוצאות הן גבוליות ורק הבדיקה נוספת תראה אם זה הולך בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה
מפחדתת...21/12/2020מה זה אומר שזה גבולי למה ! כמה אמורה להיות התוצאה מחר ?
ואם זה גבולי זה סמן למה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר21/12/2020בטא של 56 היא נחשבת לנמוכה.
הבדיקה הנוספת נעשתה אחרי 3 ימים. הבטא צריכה לפחות להכפיל עצמה ולכן הייתה צריכה להיות אחרי יומיים סביב 140-180 ולכן 1לכן 142 3 ימים מהבדיקה הראשונה זה גבולי והבטא יומיים מ 142 צריכה להיות , לפחות, מעל 300.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
בדיקה21/12/202056 זו בדיקה שנעשתה 10 ימים אחרי ההחזרה שזה מוקדם ולפי החלטה שלי , או זה לא נכון היא אמורה להיות יותר 10 ימים אחרי?
תודההה לך הרבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר21/12/2020מה שמשנה פה היא הבדיקה השניה אחרי הראשונה. 142 שלושה ימים אחרי 56 זה עדיין על הגבול בין תקין לחא תקין ולכן בדיקה שלישית היא הישובה, בהפרש של יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה נראה הכול תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוך- סינרל ביום 22 למחזוריעל21/12/2020
שלום פרופ'
בת 40, התחלתי סינרל ביום 22 למחזור.
אתמול, יום 3 למחזור, התחלתי גונל ומנופור (סינרל הופחת לפעם ביום).
הבוקר זקיקים קטנים בשתי השחלות.
אסטרדיול מאוד נמוך - קטן מ-76.5
LH 0.9
פרוגסטרון 2
מה המשמעות של הבדיקות?
האם הדיכוי כ"כ חזק שלא יאפשר עלית אסטרדיול?
האם צריך להמשיך סינרל במקביל לגונל ומנופור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר21/12/2020צריך לקחת כל הזמן את הסינרל.
פרוטוקול ארוך לא מתאים לגילך.
חוסר התגובה יכול להיות תלוי בתרופות או ברזרבה השחלתית שלך, לכן צריך לראות את הפרופיל ההורמונלי שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל21/12/2020תודה על המענה.
הזרקתי גונל ומנופור רק יום אחד לפני הבדיקות. האם צפוי לראות תגובה לאחר יום אחד של הזרקה? המצב כעת מוגדר כבר "חוסר תגובה"?
ביקשו ממני להמשיך זריקות וסינרל ללא שינוי. האם לדעתך צריך לשנות משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר21/12/2020אחרי יום אחד של זריקות לא עושים בדיקות. צריך להזריק 4 או 5 ימים ואחר כל לבדוק.
לעניין התוכנית איני יכול לינות כי חסרים נתונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול טבעי- טיפול הפריה מינימום הורמוניםנירית20/12/2020
היי אני רוצה להתחיל בטיפול הפריה עם מינימום הורמונים וזרריקות איך מתבצע ההליך ? כמה ימי הזרקה? אני רוצה לדעת פחות או יותר איך ההליךי יתבצע מרגע שאני מתחילה ועד לשאיבה אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ` דוד בידר20/12/2020מה הכוונה פרוטוקול טבעי ומינימום הורמונים,?
עשרואוקולעם שונים שניתן ביחס לגילך ולסוג בעיית הפוריות.
לא נותנים סתם תוכנית כבקשתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פונה שוב
נירית21/12/2020בת 37.5 רווקה ללא הריונות בעבר
עברתי ניתוח להסרת חצוצרה בעבר
המחזור שלי סדיר
כעת הרופא הנשים ממליץ הפריה אני רוצה לפנות אל רופא פרטי
מה הסיכויים לשי להרות בגיל הזה?
אני רוצה להתחיל בטיפול עם מינימום הורמונים יש כזה דבר? האם דבר כזה יכול להתאים לי ולגיל שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
פרופ` דוד בידר21/12/2020הסיכויים טובים אך צריך לראות את הפרופיל ההורמונלי.
בגילך לא כדאי לעשות מחזור מינימלי אלא דוקא ,להיפך ,לנצל , כל עוד הגיל צעיר, להוציא כמה שיותר ביציות כדי לשמר פוריות בעתיד.
בגילך כל שנה קובעת לאיכות הביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון- החזרת 2 עוברים 10 יוםמרים רוזנבליט20/12/2020
שלום פרופסור שאלה אני אחרי החזרת 2 עוברים 10 יום לאחר ההחזרה היום עשיתי בדיקת הריון ויצא לי פס חלש רציתי לדעת האם עדין יש את ההשפעה של אובטריל שהזרקתי לפני 10 ימים ? הוא שזה יכול לבשר על תחילת הריון יש לי לציין שבדיקת הבטא ביום חמישי למרות שביום שלישי זה כבר 12 יום לא היה דימומים וכו.. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר21/12/2020זה לא מהאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר להמשיך להזריק פרוגובריס?ליהי20/12/2020
שלום
כתבתי הודעה לגבי זריקות פרוגובריס לפני החזרה של בלסטו .
מזריקה כבר פרוגובוריס 75 כבר 6 ימים
ואתמול הוספתי 2 אסטרופם וגינלי..
זקיקים - 12, 13, 20, 21, 24
אסטרדיול 6699 , lh 2.10 . פרוגסטרון 2.3.
רירית 7.4 .
האם אפשר להמשיך להזריק פרוגובוריס כדי לנסות לעבות את הרירית עוד קצת?
(עד שאקבל תשובות רציתי לדעת אם אפשרי להמשיך להזריק)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר21/12/2020לא צריך יותר.
זה מספיק.
צריך לתת אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש פחות
מטופלת21/12/2020תודה על המענה
שאלתי את הטכנאית לגבי הרירית אם היא תלת שכבתית...
ואמרה שהיא תלת שכבתית רק בחלקה.
,( ולכן לא כתבה שהיא תלת שכבתית)
האם יש פחות סיכוי ברגע שרירית תלת שכבתית רק בחלק ממנה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר21/12/2020רמת הגירוי גבוהה וזריקות נוספות לא יעזרו לעבות רירית.
זה שיש בעיה כלשהיא היא עקב, אולי פעולה שעברת ברחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיבוי
שוב אני21/12/2020היי
הכוונה שלי בשאלה לא על עיבוי רירית הרחם שוב.. כי כמו שאמרת לקחתי אוביטרל כבר אתמול הרירית הייתה 7.4.
הכוונה בשאלה היא על רירית שהיא תלת שכתבית בחלקה ..
האם זה בסדר או שזה מוריד מהסיכויים של ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר21/12/2020רירית שהיא לא תקינה לכל אורכה מורידה סיכויי הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי 2 החזרת עוברים- בת 43מרים רוזנבליט19/12/2020
שלום אני בת 43 הוחזרו לי 2 עוברים לפני 9 ימים . מחזור אחרון 14.11 בתאריך 11.12 250 זריקה של אובטריל לפני כשנה הריון ספונטני שנגמר בהפלה. יש לי לציין שרחם תקין ללא בעיות לאחר 9 ימים אני מרגישה מצוין אין דימומים לא בניגוב וכו רציתי לדעת האם אחרי 9 ימים יש השפעה עדין של אובטריל כבר בגוף הוא שחלף? והאם המצב שנמשך ככה לא דימומים מבשר לטובה ואולי על הריון? בדיקת בטא צריכה להיות בתאריך 24.12 האם יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ` דוד בידר20/12/2020אין השפעה אחרי 9 ימים.
המצב של חוסר דימום לא מרמז על כלום.
אם 14 יום אחרי זריקת אוביטרל על מנת לגרום לביוץ ,לפני שאיבה, אין דימום זה יכול לרמז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לאוביטרלמיכל19/12/2020
שלום,
עשיתי החזרה ביום חמישי ושכחתי לקחת אוביטרל ביום שישי, לקחתי ביום שבת. האם זה קריטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר19/12/2020זה לא קריטי.
אפשר גם בשבת.
לא כולם נותנים אוביטרל אחרי החזרה.
אני, למשל , לא נותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא להתאפסות- הפלה מIVFענת18/12/2020
3 חודשים לאחר הפלה מהריון ivf נקלטתי להריון טבעי. הבטא הראשונה היתה 360 וארבעה ימים לאחר מכן ירדה ל 80. כעבור מס. ימים קיבלתי דימום שנמשך 3 ימים ונבדקתי אצל רופא נשים שביקש לעקוב אחרי ירידת הבטא. לאחר מס. ימים הבטא עדיין 80. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הביטה אמורה להתאפס תוך 7-10 ימים מאירוע המדמה הפלה כימית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידת בטא להתאפסות- הפלה מIVFענת18/12/2020
3 חודשים לאחר הפלה מהריון ivf נקלטתי להריון טבעי. הבטא הראשונה היתה 360 וארבעה ימים לאחר מכן ירדה ל 80. כעבור מס. ימים קיבלתי דימום שנמשך 3 ימים ונבדקתי אצל רופא נשים שביקש לעקוב אחרי ירידת הבטא. לאחר מס. ימים הבטא עדיין 80. האם זה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידת
פרופ` דוד בידר19/12/2020כן.
הבטא יורד לאט, וזה לא דומה אחת לשניה.
עד להתרפסות הבטא יכולים להיות דימומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- CMV חיובי של האישה- בחירת תורם זרענורית18/12/2020
אם אני בעלת CMV חיובי (גבולי) -
איזה תורם זרע לבחור - חיובי / שלילי או שזה לא משנה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
פרופ` דוד בידר18/12/2020אני לא יודע מה זה גבולי
אם יש לך נוגדנים לוירוס אז לא משנה התורם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מכל הסיפור של ההרדמהמירי18/12/2020
מקוה שתוכלצלשפוך לי קצת אור על המצב, למרטת שלא בטוחה שזה הפורום המתאים...
בשבוע שעבר עברתי שאיבת ביציות. למרות שתמיד מוצאים לי וריד בקלות, הפעם המרדים לא ממש מצא וחפר לי ביד, לפי הכאב, נראה לי עד עומק השריר. כשמצא אמר שהוריד התפוצץ (למרות שאין לי שטף דם). עבר לוריד בגב היד ולא הצליח ואז עבר לוריד על הזרוע והצליח. תוך כדי כל זה השאיר את המחטים במקומות שהכניס מבלי להוציאן. במקביל המד לחץ דם לחץ לי ביד השניה בלי סוף (כאילו נתקע בשלב הזה שמודד ולוחץ) וגרם לי לכאב בלתי נסבל. תוך כדי אמרתי שזה כואב אבל המרדים צרח עלי ואיים שירדים אותי עם גז. במהלך הטיפול דבר עם הרופא המטפל ולא השגיח, ואחת האחיות אמרה לי שלכמה רגעים האקו לב הפסיק לצפצף. החויה לא היתה לי נעימה ואני גם קצת חוששת מהשלכות של אבוד חמצן. אשמח לשמוע האם נתקלת במקרה בו הלחץ דם יורד ולא מוצאים וריד? והאם ידוע לך האם הפסקת הפעימות מעידה על חוסר חמצן או שיכולה להיות רק תקלה טכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לטעמי מדובר בהפרעה טכנית שמתרחשת לעיתים,באותה מידה קשיים במציאת וריד לעירוי אינם חזיון נדיר ומתרחשים בין היתר מירידת לחץ הדמם ותמט של כלי הדם
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מכל הסיפור של ההרדמהמירי18/12/2020
בשבוע שעבר עברתי שאיבת ביציות. למרות שתמיד מוצאים לי וריד בקלות, הפעם המרדים לא ממש מצא וחפר לי ביד, לפי הכאב, נראה לי עד עומק השריר. כשמצא אמר שהוריד התפוצץ (למרות שאין לי שטף דם). עבר לוריד בגב היד ולא הצליח ואז עבר לוריד על הזרוע והצליח. תוך כדי כל זה השאיר את המחטים במקומות שהכניס מבלי להוציאן. במקביל המד לחץ דם לחץ לי ביד השניה בלי סוף (כאילו נתקע בשלב הזה שמודד ולוחץ) וגרם לי לכאב בלתי נסבל. תוך כדי אמרתי שזה כואב אבל המרדים צרח עלי ואיים שירדים אותי עם גז. במהלך הטיפול דבר עם הרופא המטפל ולא השגיח, ואחת האחיות אמרה לי שלכמה רגעים האקו לב הפסיק לצפצף. החויה לא היתה לי נעימה ואני גם קצת חוששת מהשלכות של אבוד חמצן. אשמח לשמוע האם נתקלת במקרה בו הלחץ דם יורד ולא מוצאים וריד? והאם ידוע לך האם הפסקת הפעימות מעידה על חוסר חמצן או שיכולה להיות רק תקלה טכנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מכל הסיפור של ההרדמהמירי18/12/2020
ראי תשובתי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שעת נטילת כדור דקסמטזון האם בערב?יעל18/12/2020
שלום
פרוטוקול ארוך עם סינרל. יום 3 למחזור צריכה להתחיל גונל ומנופור (בוקר וערב) ודקסמטזון (כנראה עד השאיבה).
באיזה שעה ביום צריך לקחת את הדקסמטזון? הרוקח אמר שבד"כ בבוקר אבל בטיפולי פוריות הוא חושב שבערב. מה השעה הנכונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקסמטזון
פרופ` דוד בידר18/12/2020מה הסיבה שאת לוקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל18/12/2020לצערי לא הצלחתי להבין מהרופא את הסיבה. החליט על כך לאחר 2 הפלות בשבוע 8. ברקע ידוע על נוגדנים אוטואימונים.
אין בעיית פרוגסטרון או ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר18/12/2020רופא חייב להסביר מה נותן ולמה.
כפי שאני רואה אין התויה למתן התרופה.
בכל אופן זה לא משנה אם את לוקחת בבוקר או בערב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)