מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים ונטילת אורביטל האם הבדיקה באמת חיובית?קלנסווה17/11/2020
היום העשירי שלי לאחר החזרת העוברים ולקחתי בOvitral 5/11, והיום עשיתי בדיקת הריון והיא חיובי האם זו מהאוביטרל או לא זה באמת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר17/11/2020הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהו ערך הפרוגסטרון שמעיד על ביוץיעל17/11/2020
היי פרופ'
רציתי בבקשה לשאול מהו ערך הסף של הפרוגסטרון מבחינתך כדי לקבוע את יום הביוץ? כלומר, כמה הוא צריך להיות ביום הביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערך
פרופ` דוד בידר17/11/2020ביום הביוץ הפרוגסטרון עולה מעל סף הגבול העליון של הנורמה כאשר קודם היה מתחתיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
יעל17/11/2020תודה פרופ',
אני אשאל יותר ספציפי. אם קיבלתי מבייץ ולאחר 36 שעות בדקתי (ביום הביוץ לכאורה) והפרוגסטרון כבר 6. זה נחשב שהביוץ התרחש ביום הבדיקה או אולי יתכן שלמרות תזמון המבייץ קרה יום קודם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר17/11/2020אני לא מכיר את פרוטוקול הטיפול
אם קיבלת בזמן נכון את זריקת הביוץ אז בטוח הביוץ יהיה אחרי 36 שעות.
אם לא קיבלת נוגדי ביוץ אס יתכן שהביוץ החל טרום זריקת הביוץ.
הערך 6 הוא בערך כ 40 -60 שעות אחרי הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום עשירי להחזרה ובדיקה ביתית להריוןקלנסווה17/11/2020
שלום פרופ היום יום עשירי אחרי האחזרה ועסיתי בדיקה בבית ויצא חיובי זה הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר17/11/2020אם זה חיובי אז כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת חומצה הילארונית במהלך טיפולי פוריותדננה16/11/2020
שלום
סליחה שהשאלה נשאלת פה אך רוצה לדעת
האם ניתן להזריק חומצה היאלורונית בוטוקס במהלך טיפולי פוריות(לפני הטיפול)?
ומה לגבי לעשות טיפול מיקרובלידינג לגבות ( שמציירים גבות לעומק העור כמו קעקוע) ?
בבקשה תשובות אין את מי לשאול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה
פרופ` דוד בידר17/11/2020אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאריות אוביטרל וכאב שחלה האם תקין?שירה16/11/2020
היי בי אתי שאיבה לפני שבוע בדיוק 9/11
החזרה יום חמישי 12/11. מלפני השאיבה כאבה לי השחלה צד שמאל. כאב מציק אבל נסבל בלי שום תופעות..
היום שבוע ועדין כאב לי ויש לי פיפי לעיתים דחופות. ולוחץ לי שיש פיפי.. כואב קצת לשבת אבל כאב ממש נסבל.
האם זה תקין ואמור לעבור מתישהוא?? לקחתי 10 קליקים של אוביטרל ביום שבת ב 10 בבוקר.
ומתי אפשרי לעשות בדיקה ביתית אחרי האוביטרל
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית
פרופ` דוד בידר17/11/2020הכאבים הם עקב השאיבה ויחלוף לאט.
הימצאות ההורמון יהיה בדם עד 4 ימים לאחר אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך----
שירה17/11/2020יום שבת נוכל לעשות בדיקה ביתית? עם האוביטרל(10קליקים) היה ביום שבת 14/11
תודה על המענה המהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר17/11/2020כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם וקושי במציאת ורידלילוש ל16/11/2020
חייבת להודות שמה ששובר אותי כל פעם מחדש זה הבדיקות דם, תמיד הייתה לי בעיה של מציאת וורידים אבל עכשיו עקב המעקבים והכל, כבר לא מוצאים בכלל, דוקרים לא פחות מ4 פעמים, מחטטים וגם שמוצאים וריד או שהוא עמוק ולא מוציא דם או מתפוצץ.. בנתיים מצליחים עם הרבה כאב, אמרו לי לשתות מים או תה לפני וגם בהתחלה זה עזר וכבר לא...
מה אפשר לעשות? לפני שהכל ייעלם וירצו לקחת מכף היד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ` דוד בידר17/11/2020שיגיע רופא לבצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי anti-D לא נשלל Anti Cwהודיה15/11/2020
שלום רב!,
רציתי לשאול לגבי תוצאות שהגיעו לי,
כתוב לי:
COOMBS INDIRECT POS
1:4 anti-D
ואחר כך:,
anti-D
לא נשלל Anti Cw,
מה זה אומר ?
מה ניתן לעשות מה חלילה הסיכונים?
אני חוששת מזה,והאם זה בכלל לא מסוכן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קיימים בגופך נוגדנים נוגד קבוצת הדם המשנית Dשנבדקת בקרב נשים עם סוג Rh שלילי,האנטיגן ace המצוי בכדוריות הדם האדומות לא נבדק באופן שגרתי בקרב נשים בהיריון עקב נדירותו הרבה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי anti-D לא נשלל Anti Cw
הודיה16/11/2020אני יודעת שסוג הדם שלי A- וקיבלתי אנטי די לפני כחודש וחצי עכשיו לאחר בדיקות דם ה מה שאמרו לי,מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כנראה שקיימים בגופך עדיין נוגדנים מהזריקה שקיבלת לפני חודש
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה יום 5 ב 5.11 והתחלת תהליך השתרשות העוברמורן15/11/2020
עשיתי החזרה של יום 5 בתאריך 5.11
בתאריך 11.11 היו לי כאבי בטן והופנתי למיון, שם עשו לי אולטרסאונד בטני ושאלתי אם רואים משהו, אמרו לי שלא רואים כלום כי לא התחיל תהליך ההשתרשות של העובר.
אני יודעת שתהליך ההשתרשות הוא עד 72 שעות מההחזרה, השאלה שלי אם הגיוני שלא ראו כלום ותהיה בטא חיובית או שכבר כמעט שבוע אחרי היא הייתה צריכה לראות משהו?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות הייתה,אולם האולטרסאונד אינו יכול חזהות היריון,בדיקת הביטה במקרה של בחסטוציסטים עשויה להיות חיובית החל מ-9 ימים לאחר ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אחרי אוביטרל אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית?לילוש ל15/11/2020
היי
הזרקתי אוביטרל בתאריך 7.11 הבטא ב 18.11
ורציתי לשאול אם יש אפשרות לעשות בדיקת הריון ביתית לפני התאריך של הבטא?
אני יודעת שהן לא 100%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב לציין, ההחזרה התבצעה ב 5.11 עובר יום 5
לילוש15/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה
פרופ` דוד בידר15/11/2020אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי אפשר?
לילוש ל15/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המתיני 12 יום מיום ההחזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם לאחר הריונות ולידהאורית14/11/2020
שלום רב,
בת 30 וכבר עברתי שני הריונות ולידות.
אני כרגע בטיפול להחזרה טבעית ללא הורמונים.
הרירית שלי מגיעה בערך ל14 ממ בהחזרות.
רירית תלת שכבתית.
לעולם לא אמרו לי שהיא גדולה מידי אך מקריאה בפורומים השונים אני קוראת שכנראה מדובר ברירית עבה מידי?
אשמח לשמוע דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר14/11/2020לא עבה מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לפי בדיקת דם יודעים את יום הביוץ?אורית13/11/2020
שלום,
הייתי היום בבדיקת דם ראשונה(יום 14 למחזור)
לקראת החזרת מוקפאים
רירית 9
אין זקיק מוביל
לדעתה של הטכנאית בייצתי..
האם לפי בדיקת הדם הרופא יכול לדעת מתי בדיוק היה הביוץ(בהנחה כמובן שאם היה זה כנראה היה היום/אתמול)
או שהתפספס לי החודש??? 😭😭
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נראה שאין ברירה וצריך להמתין לתוצאה של בדיקות הדם למרות זאת קשה מאוד להתנבא ברטרוספקט לגבי מועד הביוץ המדויק
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר פרופיל הורמונליאדל12/11/2020
עשיתי פרופיל הורמנלי והיה גם בטא לאחר 5 ימים ושוב היום 6 ימים רציתי לדעת עם זה יכפיל את עצמו אתמול 23 והיום 13 הבטא האם יש הריון זה היה אמור כזה מוקדם להכפיל את עצמו האם להתיחחס לזה עם היה הריון זה היה אמור להכפיל את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תמתיני עוד 6 ימים ובצעי בדיקת ביטה חהיריון לחא זריקות אוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם לאחר זריקת אובטרולאדל12/11/2020
לאחר זריקת אובטרול ואולטראסנד מיום שבת האחרונה בבוקר גופיף צהוב אתמול היה בטא 24 וניום בטא 13 האם יש הריון הבטא צריך להכפיל את עצמו שביום שני בערב בייצתי האם להתיחחס האם יש סיכוי או שבגלל שהבט לא הוכפל אז מבינה שזה כבר שלילי רירית הרחם עלתה 12 ל 14 היום באולטרסאנד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת האם בדיקה
פרופ` דוד בידר12/11/2020האם עשית בדיקת דם 5 ימים אחרי הזרקת אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה לאחר אוביטרול
אדל12/11/2020עשיתי פרופיל הורמנלי והיה גם בטא לאחר 5 ימים ושוב היום 6 ימים רציתי לדעת עם זה יכפיל את עצמו אתמול 23 והיום 13 הבטא האם יש הריון זה היה אמור כזה מוקדם להכפיל את עצמו האם להתיחחס לזה עם היה הריון זה היה אמור להכפיל את עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
פרופ` דוד בידר12/11/2020את כותבת דברים לא ברורים.
את כותבת שעשית פרופיל כאשר אני שאלתי אם הבדיקה היא 5 ימים אחרי אןביטרל.
בקיצור יש תוצאת בטא שיורדת ולכן אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה לאחר 5 ימים
אדל12/11/2020הבדיקה אוביטרול שבת האחרונה ב.ד לאחר 5 ימים אתמל 24 והיום 13 בטא האם הבטא צריך לנכפיל את עצמו שהיה ביוץ ביום שני או שלא להתיחחס לבדוק עוד 6 ימים או שהבטא היה אמור להכפיל את עצמו אז אין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא להתייחס לבדוק בעוד 6 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר13/11/2020אף פעם לא בודקים בדיקת דם לאחר 5 ימים.
תעדי בדעקה ביום ראשון.
הריון ,כנראה ,אין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות האם פרדניזון עוזר?אניי11/11/2020
שאלה נוספת.. רופא הפוריות שלי נתן לי 4 ימים לפני שאיבה ועד שיהיה הריון טוב לקחת פרדניזון 5 מג פעמים ביום.
האם זה יעזור לי?? לא נמצאה בעיה להפלות.
האם לקחת תמיכה של אנדומטרין ו דופסטון וזריקת פרנגיל אחת לשלושה ימים ואת האסטרואידים האלה ישגו לי את המטרה להחזיק הריון?? האם כל הקוקטייל הזה בסדר לקחת ייחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלות
פרופ` דוד בידר11/11/2020אין שום השפעה ל פרדניזון שניתן סתם.
הפרדניזוןניתן למחלות האוטאימוניות.
אם אין לך בעיה כלשהיא אז מתן פרדניזון הוא המצאה של המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
אני11/11/2020האם זה יכול להזיק? הוא נתן לי את זה והתחלתי לקחת מחר ההחזרה ואני כל כך מפחדת מיזה. והאם כל התמיכות בסדר לקחת אותם ייחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר11/11/2020לא יזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהי התמיכה הכי טובה לפרוגסטרוןאני11/11/2020
הי, עברתי כארבע הפלות לפני בדיקת דופק. היו שקי הריון..
תמיד יש בטא יפה והפחות תקינות אבל פרוגסטרון נמוך.
פרופסור כרפ נתן לי תמיכה של דופסטון.. האם אפשרי לקחת ייחד דופסטון עם אנדומטרין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהי
פרופ` דוד בידר11/11/2020אפשר לקחת לדעתי יותר טוב חקחת קלקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור כרפ טוען
אני11/11/2020שלא צריך לפי בבדיקות של הקרשיות. אני ככ מבולבלת. אומר שלקחת סתם זה מזיק
תודה על התשובה. נראה מנעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור כרפ טוען
אני11/11/2020שלא צריך לפי בבדיקות של הקרשיות. אני ככ מבולבלת. אומר שלקחת סתם זה מזיק
תודה על התשובה. נראה מנעשה
למה הקלקסן עוזר להפלות?? במידה ואין בעיות בקרשיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוען
פרופ` דוד בידר11/11/2020הניסיון שלנו בהפריה חוץ גופית הוא אחר.
הקלקסן יעיל מאוד ומי שעושה הפריות יש לו יותר ניסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתי המלצה שלך להתחיל קלקסן?
אני16/11/2020תודה על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
פרופ` דוד בידר17/11/2020מרגע בדיקה חיובית להריון
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)