מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קלקסן בהחזרה של מוקפא על בסיס טבעישני23/11/2020
שלום רב, יש לי נוגדנים של אפלה ואני לוקחת אספירין 100 על בסיס יומי גם כשאני לא בטיפולים. ברקע הפלה אחת בשבוע 10.
בעוד כשבועיים תהיה לי החזרה של מוקפא יום 5 על בסיס טבעי כלומר כרגע חוץ מהאספירין אני בלי תרופות. מתי לדעתכם מומלץ להתחיל קלקסן 40?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלקסן
פרופ` דוד בידר23/11/2020מרגע קבלת תשובת הריון חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפרופ בידר החזרה בגיל מבוגרגלית22/11/2020
פרופ בידר שלום, ברשותך יש לי 3 שאלות
בגיל 41 בדיוק לאחר 5 סבבים שהתחלתי בגיל 39 היה לי פעם ראשונה מוקפא דרגה AB שהייתי אמורה להחזיר אותו אך עקב רירית נמוכה 4 מ"מ הוחלט לעשות ניתוח ערוגות לנסות לשפר את עובי הרירית ואז להחזיר את המוקפא .
חודש לפני הניתוח בגיל 42 גיליתי שאני בהריון ספונטני עם רירית 4 מ"מ וילדתי תינוקת בריאה בדיוק ביום של שבוע 40 .
1. האם לדעתך יש לי סיכוי להיקלט ממוקפא של גיל 41 עם עובר בדרגה AB?
2 האם AB נחשב לתקין?
3. איך זה שבסוף נקלטתי להריון עם רירית 4 מ"מ הרופא לא נתן לי בכלל סיכוי ועוד בגיל כזה מאוחר וספונטני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות
פרופ` דוד בידר22/11/20201.יש סיכויי
2.נחשב לתקין.
3.היות ולא בדקת בזמן ההריון הספונטני מה היה גודל הרירית הרי שאני משער שהייתה הרבה יותר טובה מזו תחת טיפולך
אין דבר כזה שאין סיכויים. תמיד יכול לצאת משהוא מהכלל..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמוסות סלק של סולגאר עבור עיבוי ריריתנופר22/11/2020
שלום
קניתי תמצית סלק של סולגאר לצורך תמיכה ועיבוי רירית ורציתי לדעת
1) האם יש לזה זמן מסוים שצריך לקחת כלומר אחרי אוכל או בטן ריקה מבחינת אפקטיביות של הדבר?
או שזה לא משנה..כי לרוב אני לוקחת על בטן ריקה יחסית
2) האם זה אותו דבר כמו לאכול סלק או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האגדות האורבניות מיחסות סגולה ויכולת של סלק לשפר את איכות ריקים הרחם ולא משנה באיזה אופן נוטלים את התכשיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חידוש טיפול פוריות אחרי הפלהיעל22/11/2020
שלום פרופ,
בת 40, חודש וחצי לאחר הפלה בשבוע 9.
עקב חוסר איזון הורמונלי והעדר מחזור קיבלתי דופסטון לשבוע.
ביום שישי, יומיים לאחר סיום הדופסטון החל מחזור.
הבוקר (יום 3 למחזור) רירית 6 (עדיין דימום מסיבי), זקיקים קטנים בשחלה ימין, ציסטה צלולה 35×35 בשחלה שמאל.
אסטרדיול 507
פרוגסטרון 2.3
LH 2.3
FSH 7.9
האם אפשר להתחיל טיפול במצב כזה? ואם לא, מה ניתן לעשות כדי לתקן את המצב ולהתחיל טיפול?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חידוש
פרופ` דוד בידר22/11/2020מה סוג הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל22/11/2020IVF. הייתי אמורה להתחיל גונל ומנופור ובהמשך ציטרוטייד.
כמו כן דקסמטזון עד השאיבה.
האחות התקשרה בצהרים להגיד שהרופא אמר שלא ניתן להתחיל במצב הזה.
איך נכון להתקדם? (עדין לא קיבלתי מענה מהרופא שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר22/11/2020צריך להתחיל גלוחות ל10 ימים ואז להתחיל תוכנית
מראש אני חושב שזה יותר טוב מ דופסטון.
לא ברור למה את לוקחת סטרואידים.
למה דקסמטזון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל22/11/2020תודה על המענה.
האם ניתן להתחיל גלולות מיד עכשיו (יום 3 למחזור) או שצריך להמתין כמה ימים לפני?
הבנתי שהרופא שוקל פרוטוקול ארוך לאיפוס עם סינרל. האם גם יכול להיות יעיל?
הייתי אמורה להתחיל דקסמטזון היות וזו הפלה שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר23/11/2020יכולה להתחיל גלולות כל יום
פרוטוקול ארוך לא מתאים לגילך
לא לוקחים דקסמטזון להפלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופסור בידר!אורית20/11/2020
היי פרופסור,
בת 30 עם שני ילדים מivf
בתקופה האחרונה חזרתי לסבב לילד שלישי
הוחזר לי בלסטוציסט מוקפא אחד שלא צלח
נותרו לי שני בלסטוציסטים 3ab שראיתי בדוח מעבדה שלא היו עוברים מצטיינים לאורך כל הדרך ואפילו כשהגעתי להחזרה של הבת שלי לפני שנתיים אני זוכרת בפירוש שאמרו לי שכנראה לא יהיו לי מוקפאים(הבת שלי הייתה עוברית טרייה).
בסוף הרופא שלי כתב שזכיתי והקפיאו לי עוד בלסטוציסטים.
נטיית הלב שלי היא להחזיר את שני העוברים יחד עם זאת אני קוראת בפורומים השונים שהריון תאומים הוא הריון בסיכון רב להפלות ולמומים.
בהנחה שאני בחורה צעירה שסחבתי שני הריונות עד שבוע 40, האם עליי לחשוש כל כך מהריון תאומים לא זהים בהנחה שבאמת השניים האלו יקלטו?
לדעתי לא אקלט עם שניים אבל דעתך חשובה לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר21/11/2020תאומים לא קשורים יותר למומים או הפלות.
הבעיה העיקרית היא לידה מוקדמת.
היות והיית בהריון , ועברת לידות, הסיכויים ללידה מוקדמת מאוד קטנים ואפשר להחזיר שניים.
קשה מאוד לדרג בלסטוציסטים אך שניהם יכולים להיקלט.
בשאלה היחידה שאת צריכה לשאול את עצמך האם את מעוניינת בתאומים או לא.
אם זה רצונך ,אז יכולה להחזיר את שניהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כמה שאלות...לי20/11/2020
1. הייתי מאוזנת לתת פעילות בלוטת התריס וכבר הכדורים הפסיקו להשפיע (אלטרוקסין- כל יום כדור 1 ו- 3 פעמים בשבוע לוקחת 2).. עד כמה זה משפיע? יש רופא מומחה לזה?
2. הבנתי שאם לוקחים דופסטון כתמיכה הפרוגסטרון לא עולה בבדיקות דם של הבטא, יש סיבה לכך? איך בכל זאת בודקים פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש
פרופ` דוד בידר20/11/20201. יש לפנות לאנדוקרינולוג- אין דבר כזה שלא ניתן לטפל.
2.לא צריך לבדוק רמת פרוגסטרון כשלוקחים תמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשבדקתי בטא מופיע שם גם פרוגסטרון ואסטרדיול...
לי20/11/2020בטא 44
אסטרדיול Pmol/L 1125
והפרוגסטרון נורא נמוך- 2.3 nmol/L
הבנתי שזה לא משהו תקין לעובר יום 5 שהוחזר ב 5.11 גם בגלל שיש דימומים
השאלה שלי אם בגלל הדופסטון לא רואים עליה של הפרוגסטרון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת- כמה תת פעילות של בלוטת התריס מפריע?
לי20/11/2020Tsh- 4.281 ulU/ml
T-4 FREE- 1.1 ng/dl* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש
פרופ` דוד בידר21/11/2020בלוטה לא מאוזנת יכולה להיות סיבה להפלות אך הערכים שלך בסדר.
רמת הפרוגסטרון באמת נמוכה ויכולה להעיד על הריון לא תקין.
מלבד הדופסון את זקוקה לתמיכה נוספת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסטוציסט קפוא וחיסון שפעתלנה20/11/2020
שלום,
בתאריך 18.11 החזרתי בלסטוציסט קפוא. ביום שני הקרוב יש לי תור לחיסון שפעת. האם חיסון השפע. עלול לפגוע בהשתרשות או בתהליך להיווצרות הריון? האם עדיף לדחות את ביצוע החיסון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת
פרופ` דוד בידר20/11/2020תעשי את החיסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש השפעה ניכרתליאורה20/11/2020
שלום
רציתי לדעת אם יש השפעה ניכרת על האסטרדיול אם לוקחים אסטרופם 4 פעמיים ביום לעומת פעמיים ביום (בצורה וגינלית)
למשך שבוע?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר20/11/2020הרמות בדם כאשר לוקחים וגינלי יותר גבוהות , אך אין לזה משמעות.
חשוב איך עובי הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ספונטני לאחר שאיבהמאיה19/11/2020
שלום לכם אשמח לתגובתכם
לאחרונה ביצעתי תהליך שאיבת ביציות בו נשאבו 26 ביציות
ההחזרה בוצעה ביום השלישי.
יום אחרי השאיבה קיימתי יחסי מין לא עם בן זוגי והקונדום נקרע באמצע - החלפנו קונדום ובפועל הגמירה הייתה לאחר כ 10-15 דק. אינני יודעת אם בשלב הזה היה נוזל זרע כלשהו.
השאלה שלי האם יכול להיות שבשאיבה לא שאבו את כל הביציות? האם יכול להיות שביצית אחת בייצה לפני השאיבה ובגלל שנקרע הקונדום יש סיכוי להריון ממנו? ולא מהחזרת העובר
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר19/11/2020אם יהיה הריון זה יהיה מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תודה על תגובתך
מאיה21/11/2020תוכל להסביר למה?
קיום היחסים היה לאחר 23 שעות מהשאיבה
ולא בטוח שנפלט זרע כשנקרע הקונדום אז גם אני נוטה לחשוב שלא אבל אשמח שתסביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנשך
פרופ` דוד בידר21/11/2020בשאיבה נשאבים כל הזקיקים ולא צריך להיות ביציות ואם גם נשארו אז 23 שעות אירי שאיבה אין ביצית שתתן הריון מה עוד לאחר מה שאת כותבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם
מאיה21/11/2020ואם זקיק אחד בייץ לפני שהייתה השאיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם
פרופ` דוד בידר21/11/2020אין דבר כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליטה ונטילת דקפפטיל והפסקת הריוןSharona19/11/2020
היי.
התחלתי פרוטוקול שנקרא סטופ פרוטוקול ואני לוקחת דקפפטיל כבר 12 יום
1. קיימתי יחסים קרוב לביוץ והייתי אמורה לקבל מחזור ביום שני וטרם קיבלתי .
במידה ונקלטתי האם הדקפפטיל יכול לגרום להפסקת ההריון?
האם הדקפפטיל מעכב מחזור?
2. אשמח להסבר על סוג הפרוטוקול הזה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ` דוד בידר19/11/2020הוא לא מונע הופעת מחזור ולא גורם להפלה.
אם את בהריון אין לדקפפטיל שום השפעה.
הפרוטקול שציינת מפסיקים את הדקפפטיל וממשיכים בגירוי שחלות בתרופות גורמי ביוץ כאשר כל רופא בוחר אני בדרך! שלו לעשות זאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה .. לגבי בדיקת הריון
Sharona20/11/2020תודה על המענה המהיר
עשיתי הבוקר בדיקת הריון והיא יצאה שלילית
ניתן להניח בוודאות שזה לא הריון , מכיוון שעברו כבר שבועיים מהביוץ נכון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה לבדיקת הריון ביתית ( בדיקת שתן)
Sharona20/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
פרופ` דוד בידר20/11/2020כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
👍
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בנןגע לפרוטוקול
Sharona24/11/2020היי,
עוד שאלה , האם יש לסטופ פרוטוקול סיכויי הצלחה יחסית טובים
אני אחרי מספר סבבים של פרוטוקול ארוך רובם עם החזרות אך רק עם הריון אחד שלא צלח....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר24/11/2020אין סיכויים יותר טובים.
פשוט הרופא משנה פרוטוקולים שלא ישעמם לך, ואת בראש בונה לך תאוריות משמחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית - מאיזה ארצותיעל19/11/2020
פרופ' בידר
אנחנו צריכים לפנות לתרומת ביצית
מבירור שערכנו רוב המרפאות מביאות תורמות ממזרח אירופה ובמיוחד מאוקראינה
האם יש אפשרות לתורמת ממדינה ומוצא אחר?
האם יש מאגר עם תמונות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ` דוד בידר19/11/2020אנחנו מביאים לארץ מאוקראינה ויש תמונות.
התורמות גם מרוסיה או מהאיזור
אין מקומות אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !!
יעל19/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית-שוקלת אם לעשותדינה19/11/2020
שלום
בת 46 ויש 2 ילדים ביולוגיים
שוקלת לקבל תרומת ביצית ולכן רציתי לדעת האם לאחר ההריון לא יהיה שום קשר ביולוגי-גנטי ביני ובין היילוד,או שזה לא בדיוק ככה כי קראתי ושמעתי בכל מיני מקומות שלמרות שזו ביצית לא שלי-במהלך ההריון בכל זאת חלק מהגנים עוברים בדם או משהו כזה
אשמח אם תבהירו ותחדדו לי סוגיה זו
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנים
פרופ` דוד בידר19/11/202085% זה מגנים התורמת וחלק עובר ממך דרך השליה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן במגמת ירידהליהי19/11/2020
ערב טוב,
אני אחרי החזרת בלסטו, שבוע 5 פלוס 3
פרוטוקול ללא ביוץ. אסטרופם 8 מג ביום ופרוגסטרון וגינלי ופומי.
הפרוגסטרון תקין- עלה מ 20 ל 29 בפרק זמן הזה.
בטא מכפילה יפה מאד. היום 4200.
שאלותיי הן לגבי לגבי האסטרוגן:
לאורך כל ההכנה (3 שבועות ) האסטרדיול היה 1000.
10 ימים אחרי ההחזרה- 1200
17 יום אחרי ההחזרה ירד ל 1030
היום : 19 יום אחרי ההחזרה ירד עוד ל 880
ישנה מגמה של ירידה.
1.כך זה תמיד בפרוטוקול כזה? יורד בהדרגה?
2.האם זה מדאיג ? יכול להכשיל את התהליך?
3.מה אתה מציע לעשות?
מודה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרוגן
פרופ` דוד בידר19/11/2020צריך ללכת לפי האולטרה סאונד ולא צריך לעשות את הבדיקות שעשית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות לאחר גרידה מלפני שלושה שבועותאלין18/11/2020
לפרופסור שלום רב,
אני שלושה שבועות לאחר גרידה עקב הפסקת דופק ( תאומים לא זהים), אצל שני העוברים. עדיין יש לי קצת הפרשות חומות כמו בסיום הוסת. אין כאבים וחום. האם בהכרח עניין ההפרשות מעיד על כך שנשארו שאיריות ברחם או שאין קשר?
תודה רבה מראש,
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ` דוד בידר19/11/2020לא.
כל עוד הורמון ההריון קיים יהיו הפרשות.
הוא נעלם לאט לאט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם תלת שכבתית- תקינות בדיקהדניאל18/11/2020
שלום,
אני בת 31. עשיתי לפני שנה US גיניקולוג 6 ימים לפני קבלת הווסת, ביום ה19 או ה20 למחזור והרירית יצאה תלת שכבתית ובעובי 6.7. האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר19/11/2020לא בודקים רירית אחרי הביוץ במיוחד ביום 19-26
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
דניאל19/11/2020אז לא ניתן לדעת על תקינותה בגלל המועד בו הבדיקה נעשתה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר19/11/2020רירית תקינה היא רירית מעל 7 מ״מ בקוטר לפני הביוץ
בתנאי שאין גרידות או פעולות אחרות שנעשו ברחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה להבין
דניאל19/11/2020אז לא כל כך הבנתי אם ניתן לשעת לפי הבדיקה שערכתי ולפי הזמן בה ערכתי אותה אם היא תקינה... (אני יודעת שגם רירית דקה היא תקינה אבל התכוונתי מבחינה אידיאלית)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנסה
פרופ` דוד בידר19/11/2020הרירית הקובעת היא זו שלפני הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)