מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיפור הביציות מהווסת עד השאיבהסיוןן29/11/2020
שלום פרופסור יקר
אשמח לשאול -
1. האם יש משהו שאפשר לעשות לשיפור הביציות מהווסת עד השאיבה?
2. האם תזונה או ספורט יכולה לשפר את האיכות והכמות של הביציות באותו חודש?
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור
פרופ` דוד בידר29/11/2020התשובה לשתי השאלות היא לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv- חשיפה, הידבקות ומועד החזרהנטע29/11/2020
שלום פרופ'
אני שלילית לcmv ומעולם לא נחשפתי.
מתלבטת לגבי מועד ההחזרה בשל כך אסביר מדוע-
השבוע אחד הילדים שהייתי לידם התגלה כי חלה.
בשבוע שעבר הייתי שלילית בבדיקות הדם.
1. במקרה של הידבקות מתי מתגלה בבדיקת הדם ?
2. מתי המועד שיכול להגיד לי בוודאות שלא נדבר וכי אפשר לקיים החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Cmv
פרופ` דוד בידר29/11/2020כל עוד הבדיקה שלילית אין בעיה. זה שהיית ללעג מישהוא עדיין לא אומר שנבדקת.
אם כמה ימים לפני השאיבה הבדיקות תקינות אזי אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נטע29/11/2020אם זו שאיבה ללא החזרה האם גם במקרה לש הידבקות זה בסדר?
אין השפעה על הביציות ולא מפריע לשאיבה?
החזרה בכל מקרה נדחה כרגע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר30/11/2020אם אין החזרה בודאי שלא מפריע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן לקראת שאיבה האם קשור לזקיקים?נטלי29/11/2020
שלום רב,
אשמח לעזרתכם. אני לקראת שאיבה.
אני ביום 7 לווסת , הזרקתי אלונבה ביום 2 לווסת.
היום באולטרסאונד נצפו הרבה זקיקים כשהמקסימון בגודל 12.
1. האם כאבי הבטן התחתונה שיש לי קשורים לזקיקים או לאלונבה למרות שהזרקתי לפני שבוע ורק היום התחילו כאבים ?
2. מתי בערך תהיה השאיבה פלוס מינוס רק שיהיה לי בערך שערוך כללי?
תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי בטן
פרופ` דוד בידר29/11/2020הכאבים הם עקב גירוי יתר שח השחלות בעקבות אלונבה.
לוקח בין 11 ל 12 יום לגרימת גירוי שחלתי והשאיבה יומיים אחרי מתן הורמון הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת איקוקלמין ואוביטרול בחודש שעבראדל28/11/2020
חודש שעבר לקחתת 100 קיקולמין פרופיל הורמנלי אוסטרדיול 384 היה לי ציסטה 44 מ"מ 0h 0.73. Tsh2.56 lh 4.60 fsh 6.70 פרולקטין 185 פרוגסטרום 2 טוסורון 1.00 andros 3.95 dhea 1.91
והחודש הזה אוסטרדיול 146 אין ציסטה הסתדר מחודש שעבר oh 0.58. טי אס איץ 2.24 lh 5.80
Fsh עלה לעשרים חודש שעבר 6.7 האם מהאיקוקלומין??
Lh5.80 פרולקטין 124.7. פרוגסטרון 2 טוסטרון 0.70
האם לעלות את המינון היה 100 ביום איקוק כי החודש יצא לי 20 fsh שפעם ראשונה יצאה תוצאה כזו האם מהאיקולמין חודש שעבר
מה אתה ממליץ להתחיל איזה הורמון מה מומלץ יש לי בבית 200 גרם ליום איקוקלומין ואוביטרול האם לנסות או טיפול אחר מה מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חודש
פרופ` דוד בידר29/11/2020אין מספיק נתונים על מה שאת כותבת.
גיל, בעיית הפריון וכו׳.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש שעבר איקוקלמין ואוביטרול
אדל29/11/2020אני בת 45 ואין שום בעיות הבאתי לפני 4 שנים ילדה טבעי חודש אחד מהחתונה אך אני ובעלי נפרדנו התגרשנו והתחתנו שוב בקורונה וכמה חודשים מנסה והתחלתי איקוקלומין מפורמים לא נראה איזה בעייה בביוץ אך חודש שעבר 100 מג ביום ציסטה 44 מ"מ ואוביטרול עשה את הביוץ אבל בסוף לא צלח 4 זקיקים בגודל 22 מ"מ לאחר האוביטרול מה אתה כן ממליץ יש לי איקוקלו 200 ממ ליום עכשיו בבית רוצה לנסות טיפול אחר לגמרי מה אתה ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחודש
פרופ` דוד בידר29/11/2020לא מכיר טיפול כזה בגיל שלך.
בגילך צריך לברר מה מצב השחלות.
יש לעשות פרופיל הורמונלי לפני כל טיפול.
העניין של הגירושין והחתונה לא רלוונטיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת מה הפרופיל שולחת לך
אדל30/11/2020שולחת לך את הפרופיל של חודשים נאחרונים ואיזה טיפול אתה ממליץ איזה דחיפנ כדי להרות גיל 45 שלחתי פרופיל איזה טיפול אתה ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל
פרופ` דוד בידר30/11/2020רמת הורמון ה FSH עשרים הוא לא בגלל הכדורים. רמה כזו מראה שהרזרבה נמוכה.
כשיגיע הוסת הקרוב תחזרי על בדיקות דם ל LH, FSH, E2
Progesterone.
אז, אם ה FSH, שוב גבוה אז אין מה לטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלי: LH נמוך בת 34גילי27/11/2020
שלום,
אני בת 34, לקראת הליך שימור פוריות. ביצעתי בדיקת פרופיל הורמונלי ביום השני למחזור. אני נוטלת גלולות באופן קבוע, הפסקתי לצורך הבדיקה וחזרתי אליהן רק לאחריה. אני מבינה שרוב הערכים שקיבלתי תקינים (אנא תקנו אותי אם אני טועה), רק רמות ה-LH נמוכות במיוחד. מה משמעות הדבר?
להלן ערכי הבדיקה:
TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L 1.2
ESTRADIOL (E-2) pmol/L 72
SHBG nmol/L 215.6
FREE ANDROGEN INDEX 0.6
17-OH-PROGESTERONE nmol/L 1.16
TSH mIU/L 1.59
LH IU/L קטן מ 0.17
FSH IU/L 2.9
PROLACTIN mIU/L 157
PROGESTERONE nmol/L <2
ANDROSTENEDIONE nmol/L 7.14
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ` דוד בידר28/11/2020אם בצעת הבדיקה בוסת לאחר הפסקת הגלולות אזי זאת התוצאה.
הערכים נמוכים כתוצאה מנטילת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרה לאחר שבוע האם תקין?שירן27/11/2020
שאיבה ב 3.11 החזרה עובר אחד 6.11
בטא ראשונה 17.11 - 11 יום מההחזרה 134
לאחר יומיים 435
לאחר שבוע 5000
האם יכול להיות שמדובר בתאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר27/11/2020לפי הבדיקה זה עובר אחד.
גם החזירו עובר אחד ונדיר ביותר שיהיו תאומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות בדיקת פרוגסטרון הריון אחרי החזרהקלנסווה27/11/2020
האם בדיקת פרוגסטרון היא תקינה 143.4 nmol אני בהריון אחרי החזרה ב8/11/2020
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
פרופ` דוד בידר27/11/2020לא היה בכלל צריך לבדוק פרוגסטרון.
הרמה מאוד גבוהה עקב מתן יתר של תמיכה.
הבדיקה לא אומרת כלום כאשר יש או אין הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF שאיבת ביציות באופן פרטי בגיל 46שרון27/11/2020
שלום רב,
האם מותר וחוקי בארץ לעשות שאיבת ביציות בגיל 46? ובכלל, בגילאים שהנם מעבר ל-45?
ידועים לי כמובן סיכויי ההצלחה האפסיים.
אך נאמר לי גם שרופא מטפל ויחידה מטפלת מסתכנים בשלילת רישיונם עקב כך. האם זה נכון?
או האם הטיפולים מותרים בגיל זה באופן פרטי, פשוט אינם נהוגים?
בתודה (:
שרון
*(ולקוראות נוספות במצבי - אשמח על המלצות לרופא שיסכים לטפל בגיל זה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל 46
פרופ` דוד בידר27/11/2020יש בתי חולים שלא מאפשרים ויש שכן.
הרופא לא מסתכן ברשיונו.גם לא בתי החולים.
הסיכויים הם לא אפסיים ,אלא שאין בכלל סיכויים.
למי שמאוד מעונינת לעשות הדבר אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכויים להרות ללא הורמוניםמה הסיכויים26/11/2020
מה הסיכויים להרות בלי הורמונים ? בטיפולים הפריה?
לבחורה בת 37 ללא ילדים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הסיכויים
פרופ` דוד בידר26/11/2020הסיכויים לחודש נעים סביב ה30% ,ומצפים שיהיה הריון
אחד בשבעה חודשי ניסיון
בהפריה הסיכויים מעט גבוהים יותר וזה שונה מאישה לאישה וקשור ל רזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מה הסיכויים26/11/2020אתה מתכוון שדרך טיפול הפריה חוץ גופית התחלה ללא הורמונים יש סיכוי של 30 אחוז בערך לכל מחזור טיפול.? אז למה בעצם לוקחים הורמונים זה בכדי לייצר יותר ביציות ? מה הטיפול היותר בטוח מבחינת סיכון האישה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר26/11/2020אני מתכוון להריון ספונטני, בלי טיולים ,לעומת טיפולי הפריה לאחר שאיבת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- cmv לפני שאיבה והזרקת הורמוניםטלי26/11/2020
שלום רב,
אני עוד שבוע עוברת שאיבה. מזריקה כרגע הורמונים שונים.
הייתי שלשום דקות ארוכות צמודה ליד חברה שהסתבר שנדבקה בימים האחרונים בcmv.
אני, שלילית ומעולם לא נחשפתי לוירוס.
האם זה יכול להשפיע על הביציות או השאיבה? לא מתוכננת החזרה לאחר מכן.
אבדוק שוב בבדיקות דם את הוירוס אך עד שאבדוק אשמח לדעת
במידה ונדבקתי האם זה עלול להשפיע על השאיבה הקרובה או עלול לפגוע באיכות הביציות שלי????
קצת לחוצה מזה.
תודה :)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאיבה
פרופ` דוד בידר26/11/2020לא ישפיע על שאיבה.
על הריון יכול לפגוע ב 2% מהריונות שנדבקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית לאחר שבוע של אסטרופםשואלת26/11/2020
שלום
החודש צריכה לעשות החזרה ורציתי לדעת
האם הגיוני שאחרי שבוע שלם של אסטרופם (2 מ"ג)
במשך 3 פעמיים ביום הרירית רק 5 ממ?
או שהעליה איטית??
(האמת מדדתי אחרי 6 ימים והיה 6.8 והיום ירדה לחמש..מה גורם לה לרדת ככה?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול 9245. Lh 4. פרוגסטרון 2.2
שוב אני26/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית
פרופ` דוד בידר26/11/2020האם עברת גרידה בעבר או דבר אחר ברחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי
שוב אני26/11/2020עברתי גרידה לפני שנה וקצת..ומאז הרירית ירדה ל 7.5 עד 8 ..
ולפני חודשיים עשיתי ניתוחית לתיקון חלל צר ומחיצה קטנה..
וכעת חזרתי לטיפול אחרי חודשיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי
פרופ` דוד בידר26/11/2020הרירית נפגעה כתוצאה מכל הפעולות ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלי וכניסה להריוןלורן25/11/2020
שלום,
אני בת 25,
Amh 1.23
Afc תקין
פרופיל הורמונלי ביום השלישי
E2- 164 pmol
Fsh-10.8***
Lh-6.8
פרוגסטרון הידרוקסי 17- 4.1
מנסה להכנס להריון חצי שנה באופן טבעי ללא הצלחה.
האם הפרוגסטרון הידרוקסי 17 בטווח התקין?
מה אומרות כלל התוצאות כולל הamh , afc ופרופיל הורמונלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין עם כי רזרבה שחלתית יחסית נמוכה לגיל 25
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ודימום חריג לאחר הפלהיעל25/11/2020
שלום פרופ
לאחר הפלה בשבוע 9 עם ציטוטק, בביקורת לאחר הציטוטק רחם נקי לגמרי.
בהמשך עקב חוסר איזון והעובדה שהמחזור לא הגיע קיבלתי דופסטון לשבוע ולאחר יומיים מסיום הכדורים (7 שבועות מהציטוטק הראשון) קיבלתי מחזור. הדימום היה חריג בעוצמתו - כמות גדולה מהרגיל.
מה המשמעות של דימום חריג? האם מעיד על בעיה? התאפסות המערכת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרוב לודאי שמדובר בהתאפסות
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/11/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיבוי רירית הרחם לאחר הגרידהאלינור25/11/2020
פרופסור שלום רב,
אני שלושה שבועות אחרי גרידה של תאומים עקב הפסקת דופק בשבוע 9. ביצעתי אולטרסאונד ראשון לאחר הגרידה, נראה שהכל תקין ואין שאיריות, רירית סדירה אך דקה. זה מאוד מדאיג אותי, כי הרירית שלי תמיד הייתה טובה מאוד. יש לציין שאני בת 41, יחידנית ואין לי הרבה זמן... כמובן שאבצע היסטרוסקופיה הבחנתית לבירור מעמיק. כמה זמן לאחר גרידה הרירית עלולה לחזור לעצמה ? האם יש מקום לדאגה רצינית לגבי עיבוי הרירית וחזרתה לעצמה ?
תודה רבה מראש!
אלינור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר25/11/2020כרגע אין משמעות לרירית כי את הרירית בודקים לפני הביוץ או במהלך הטיפול ואז רואים אם גדלה תקן.
לא צריך שום היסטרוסקופיה.׳אחת הסימנים שהרירית בסדר הוא שהוסת שמגיע היא דומה לוסת לפני הגרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לנשירה בזמן טיפולי פוריותטינה24/11/2020
רציתי בבקשה לדעת אם ניתן להשתמש בכדורים לנשירת שיער בזמן טיפולי פוריות? אם כן האם רק סוג מסויים או כולם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים
פרופ` דוד בידר24/11/2020אין מידע לגבי ההשפעה של הכדורים על תהליכי הפריון ,ככה שמציע לא להשתמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)