מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור סדיר ללא גלולות וניסיון כניסה להריוןמירי07/12/2020
שלום ד״ר כבר שמונה חודשים שלא לוקחת גלולות ע״מ להכנס להריון. מחזור סדיר מאוד, וסתר מגיע בדיוק שבועיים אחרי ביוץ המחזור כולו אורך 32 ימים. שתי שאלות- 1. האם זה תקין שיש דימום מאוד חלש כיומיים שלושה לפני תחילת הווסת עצמו? 2. במידה והמחזור תקין וסדיר וישנו ביוץ, מה הסיכוי שבעיית הפוריות היא עדיין אצל האישה? ספירת זרע תבוצע חודש הבא תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ` דוד בידר08/12/2020הדימום ביחד זה בסדר.
לגבי האבחנה היכן הבעיה אזי קודם נראה בדיקת זרע ואחר כך נמשיך הלאה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 5099 e2 ...ואוביטרולל שאלה דחופהאדל07/12/2020
אתמול בלילה הייתי עם בעלי הכוינהלפני 18 שעות כי צריך גם לפני האם זה מאוחר האם תופס עכשיו לעשות זריקה אז יוצא אני רק עם איקקלומין ללא תוספות האם זה הולך 12 24 36 שעות ליחסי אישות תודה על התשובות במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ` דוד בידר07/12/2020עוד לא היה ביוץ
אם צזריקי אוביטרל הביוץ יהיה אחרי יומיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 5099 לאחר איקוקלומיןאדל07/12/2020
יום 4/12יום שישי ב.ד אוסטרדיול 3094
Lh18.40 פרוגסטרום מספר שתים מהתחלה של הבדיקות לא השתנה 6/12יום ראשון מעקב גודל 25 18 16 3 זקיקים שגדלו מיום שישי ממש משמעותי 7/12 היום ב.ד. אסוטרדיול 5099
Lh 18.40
פרוגסטרום עדין 2 במעקב אתמול בערב לא נמצא נוזל דוגלס אומנם lh קצת ירד אבל פרוגסטרום עדין 2 היום בהוקר האם לקחת זריקת אוביטרול היום או שכבר מאוחר lh טיפה ירד פיספסתי את הזריקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5099
פרופ` דוד בידר07/12/2020אפשר חקחת
עוד לר פיספסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- E2 3054 מעקב זקיקיקים- האם לקחת אוביטרול?אדל06/12/2020
לאחר 150 מג איקוקלומין כפול 5 ימים בדיקת דם מיום שישי האחרון אסטרדיול3054 ביום 13 לווסת
Le 18.4
פרוגסטרון 2.
שלוש זקיקים בשחלה אחת 12. 14 17
עבודה חדשה לא מצליחה להגיע לבדיקת דם נוספת עברו 3 ימים מפחדת שהוכפל היום בערב במעקב זקיקים יעלה ס"מ של הזקיקים לקחת אוביטרול היום אני ביום ה15 של הווסת? אודה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקחת
פרופ` דוד בידר06/12/2020לקחת אוביטרל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה או זקיק גדול או ביוץ?אמילי06/12/2020
היי
אני בת 35 עם PCO - מנסה להרות
קיבלתי ליטרוזול 1 ליום ל 5 ימים והוזמנתי ביום ה 14 למחזור לא.ס
באותו יום היו לי סימני ביוץ (מלא הפרשות צלולות ) ובדיקת ביוץ ביתית חיובית.
באולטרה סאונד נצפה זקיק אחד 26 מ״מ ללא נוזל באגן.. האם מדובר בציסטה או בזקיק גדול ( יש לציין שכמה שעות אחרי הבדיקה הרגשתי כאבי ביוץ חזקים שאני רגילה)
הראה אמרה שככל הנראה מדובר בציסטה או תוצאה של בקיעת זקיק, האם בכל זאת יש סיכוי שבייצתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר להניח שמדובר בזקיק סביב תקופת הביוץ הייעודי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיום פרובה ללא מחזור לפני טיפול IVFשיר06/12/2020
שלום. אני 9 ימים אחרי סיום פרוברה ואין שום רמז למחזור. בדרכ אני מקבלת אחרי היום ה 5 . אני לפני טיפול ivf ובלחץ לא לפספס את החודש. יתכן שלא מקבלים מחזור אחרי פרוברה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הפרוברה ניתנה כאשר הייתה כבר תגובה אסטרוגנית של ריקים הרחם את צפויה חקבל ווסת)בתנאי שאינך בהיריון)
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טרם שק חלמון- אולטרסאונד והריוןלירז05/12/2020
שלום רב!
באולטראסאונד של מה שנראה כהריון של 34 יום (כתוצאה מ IVF) ואחרי בטא חיוביות הרופא כתב: בטן רכה לא רגישה ללא סג"צ. TAS -בחלל הרחם רירית מעובה תלת פאזית, באיזור הפונדוס נצפה ממצא עגול היפואקוגני עם הילה סביבו היכול להתאים לשק הריון צעיר. טרם שק חלמון. בשלב זה נצפה ממצא יחידץ טפולות במפ. ללא נוזל באגן. רושום להריון צעיר תוך רחמי, ללא רגישות בטנית, ללא צורך בהתערבות כעת.
הרופא גם אמר שהוא רואה נקודה שחורה בשק הריון (אני מבינה שזה יכול לתאר עובר?)
השאלה שלי היא למה חודש וארבעה ימים להריון "טרם שק חלמון"? הבנתי שבשבוע חמישי צריכים כבר לראות שק חלמון. האם זה מעיד על הריון לא תקין חו"ח, ומתי אמורים בוודאות לראות שק חלמון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא הייתי ממהר להסיק מסקנות היות נמהרות ישנו עדיין טווח זמן של 3-4 ימים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ לאחר איפוס בטא לאחר הריון כימיאיימי04/12/2020
שלום
לפני שבועיים עברתי הפלה כימית
ביום חמישי לפני שבועיים החל דימום
ביום רביעי ביצעתי בטא אחרונה במעקב שתוצאותיה היו 7
למחרת (אתמול) החחה הפרשת פוריות שמתאימה ליום הביוץ
בדקתי בסטיק ביוץ של שתן ואכן היו 2 פסים בוהקים
היום הפס נראה חזק אך מעט פחות מאתמול
האם הגיוני ונפוץ שהביוץ הגיע מיד לאחר התאפסות הבטא? מה הסיבה? למיטב הבנתי לוקח לביוץ כשבועיים להופחע
הדבר בעייתי כי רק היום טבלתי במקווה וזה אומר שפספסתי את החלון שלפני הביוץ שהוא חשןב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא סביר,טווח הזמן הצפוי לביוץ לאחר הפלה לפחות שבועיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לעדכן ולשאול
איימי05/12/2020אז הביוץ הגיע יום לאחר התאפסות הבטא
איפוס ברביעי
הפרשות פוריות בבוקר של חמישי ובדיקת ביוץ חיובית בסטיק שתן בחמישי בערב
שישי התקיים ככל הנראה הביוץ..
מה השכיחות של דבר כזה?
האם ישנו סיכוי להיקלט בקיום יחסים בשישי ובשבת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ההנחה בדבר ביוץ מייד לאחר שהביטה התאפס אינה סבירה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה
איימי06/12/2020אבל לא מדיבר בהנחה אלא בעובדה
הביוץ התקיים בשישי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת ווסת משוערת לאחר שאיבהנטלי04/12/2020
היי אשמח לדעת מתי אמורה להגיע ווסת לאחר שאיבה, האם שבועיים כמו לאחר כל ביוץ רגיל?
קיבלתי דקאפפטיל לפני השאיבה אם זה רלוונטי...
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם השריית הביוץ נעשתה עם דקפפטיל המחזור כשוי להגיע מוקדם יותר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בהכרח או שייתכן שהווסת תופיע שבועיים אחרי השאיבה כמו כל ביוץ?
נטלי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא בהכרח
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה לא מספיק גבוהה בבטאמישהי04/12/2020
לרופאים שלום! חודש וחמישה ימים אחרי הוסת האחרונה, בבטא שעשיתי 12 יום לאחר החזרת בלסטוציסטים , יצאה תוצאה של 408. יומיים אחרי זה יצא 973. בגלל שהרגשתי לא טוב, עשו לי במוקד אולטרסאונד והרופא אמר שלדעתו הוא רואה שק הריון אחד בתוך הרחם, ושהבדיקה תקינה. אבל כיוון שהיו לי כאבי בטח במשך יום שלם (אחרי הליכה מהירה של כרבע שעה) , עשיתי עוד בטא- יום אחד אחרי הבטא השניה, והתוצאה יצאה 1337 בלבד. אמנם הבטא השלישית לא נעשתה אחרי יומיים אלא יום למחרת, אך נראה שהעליה בבטא קטנה ממה שהיתה אמורה להיות. אין לי דימום, רק כאבי בטן/גב לפעמים. האם הבטא השלישית מעידה על משהו לא תקין וחשש להפלה? אני אחרי גיל 40 ומאד מודאגת...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לי נראה שהכול צקין במעי בדיקת אולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן קבלת מחזור לאחר נטילת אסטרופםשואלת03/12/2020
ערב טוב
כמה זמן בערך אני אמורה לקבל מחזור אחרי נטילת 3 כדורי אסטרופם ביום במשך שבועיים?
(הייתה אמורה להיות החזרה ובוטלה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם נטלת לאחר האסטרופם גם תכשיר פרוגסטרון,הווסת תופיע 3-4 ימים לאחר הפסקת התכשיר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לקחתי פרוגסטרון בכלל
שואלת06/12/2020לקחתי רק אסטרופם שבועיים ..
והאסטרדיול הגיע ל 13 אלף
ו פרוגסטרון פחות משתיים
..מתי אמורה לקבל בערך במידה ולקחתי רק אסטרופם בלי פרוגסטרון בכלל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
שואלת06/12/2020שהערכים שכתבתי
(פרוגסטרון פחות מ 2 ואסטרדיול 13 אלף) היו יומיים לפני שהפסקתי אסטרופם..
ביום שהפסקתי אסטרופם היה מעט נוזל בדוגלס..
האם זה אומר שהיה ביוץ ויקח שבועיים עד שאקבל מחזור?
(למרות שלא לקחתי שום פרוגסטרון רק אסטרופם שבועיים.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הווסת עלולה להתעכב ולא ניתן לנבא את המועד הקרוב להופעתה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מינון קלקסן בגלל APLA ונוגדניםשני03/12/2020
בוקר טוב, יש לי נוגדנים של אפלה בכמות מקסימלית, שהתגלו אחרי הפלה. ההמטולוג אמר לקחת בזמן הריון קלקסן 40 בנוסף לאספירין שאני ממילא לוקחת באופן קבוע. הוא לא ממליץ להגדיל את המינון ל-60 ואמר שזה יכול להזיק. המשקל שלי תקין אבל קצת יותר מ-60 כי אני גבוהה, ויש רופאים שמתאימים את המינון לפי משקל הגוף. כמה אתם ממליצים לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מינון מומלץ 1mg/kg
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוהה בווסת מה עושים?מורן02/12/2020
הסתבכתי לגמרי😔
מחכה להתאפסות של הבטא בנתיים:
היום בטא 187 (התחיל מ24 אחרי זה 44,254,502)
פרוגסטרון 1.09 ng/mL
הפסקתי תמיכה יום ראשון בערב, חשבתי שקיבלתי ווסת יום שני..
אחות חזרה אליי ואמרה לי שהפרוגסטרון מתאים לווסת אך בבטא כזו לא אמור להיות וסת ואמרה שכנראה היה הריון והדימום זה תהליך של הפלה. היא הוסיפה, ברגע שהבטא תתאפס מתחת ל-10 יתחיל הוסת האמיתי.
איך הפרוגסטרון מתאים והבטא לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף בבטאות בין בטא 254 לבטא 502 היה בטא 436
מורן02/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ` דוד בידר02/12/2020רמת פרוגסטרון אינה חשובה. מה שחשוב זה הבטא.
עד שלא תתאפס ,יופיע דימום עקב ירידת הבטא ,שגורמת לירידה בתמיכת רירית הרחם ולכן היא נופלת בצורת דימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זה לא ווסת מה שיש לי עכשיו?
מורן02/12/2020אם לא, מתי יגיע הווסת?
וכמה זמן בדרך כלל לוקח לבטא להתאפס?
ושאלה אחרונה, זה נקרא הפלה מה שיש לי? היא צדקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
פרופ` דוד בידר03/12/2020כל עוד הבטא קיים יש הריון. כאשר הבטא יורד סימן שההריון לא מתפתח.
עד שהבטא מתאפס יש דימום שבו יוצאים שאריות ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת בטא ופרוגסטרון לווסת מה עושים?לי02/12/2020
בטא לא מתאים לוסת ואילו פרוגסטרון מתאים
מרגע שהביטה תתאפס יחשב כווסת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וסחרחורות לפני שאיבה האם הגיוני?שיר02/12/2020
אניכמה שעות לפני שאיבה , הגיוני שעם המון סחרחורות ?
כאבי ראש, כאבי בטן...
הגיוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סביר,בכל מקרה דווחי לרופא ולמרדים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי02/12/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)