מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר ישי - מס' שאלותלימונית01/08/2008
ד"ר ישי היקר שבת שלום. ברצוני לשאול מספר שאלות: 1) בנוגע לאלרגיה לזריקות: במהלך כל זמן הזריקות של הקלקסאן, שניתנו במקביל לגסטון בטיפול הקודם, חשתי גירוד. באמצע היתה תקופה שבה לא לקחתי את הטיפול, ולאחר מכן חזרתי לקחת לכשבועיים, עד לגרידה, שהיתה ב-1/7/08. למעשה, רק מספר ימים מועט לאחר הגרידה התחילו להופיע אצלי פצעונים מגרדים מאוד על הבטן, בתחילה בצד אחד בלבד, ואז רופא המשפחה חשד בהרפס זוסטר, אך זה לא מלווה בכלל בתחושות שאמורים להרגיש, כמו צריבה, אלא רק בגירוד מאוד מטריד. לאחר מספר ימים התחילו הפצעונים גם בצד השני, ומאז ועד היום כבר היו כמה נגלות של פצעונים מגרדים כאלו. לפני מספר ימים, ראיתי כאן בפורום שענית למישהי ששאלה אם ייתכן וזה מזריקות הגסטון, שאכן ייתכן וכן. אני חששתי דווקא מהקלקסאן, מכיוון שהפצעונים הם בבטן ואת הקלקסאן אני מזריקה בבטן, מה עוד שנורא צורב לי לאחר כל זריקה כזו. האם באמת ייתכן וזה מאחת משתי הזריקות הללו והתגובה הגיעה מאוד מאוחר? 2) במידה וכן, איך אדע מאיזו מהן? ומה יהיה עליי לעשות בנדון? (אולי יש בדיקה לבדוק אלרגיה לכל אחת מהזריקות הללו? 3) האם יש אלטרנטיבות בעניין במידה ויתגלה שכן? (נרות אוטרגסטאן לא השפיעו על עליית הפרוגסטרון אצלי, וכן אצטרך לקחת קלקסאן) . אני חוששת גם ממצב שאצטרך להזריק בקרוב את הדקפפטיל, ושעצם ההזרקה במקומות הנגועים הללו יכולה לגרום לנזק גדול יותר. 4) האם במקרה והיה בייוץ (ונראה ביוץ באולטרסאונד, עם זקיק 19 מ"מ) בוודאות יופיע מחזור? 5) האם יש סכנה, לאחר גרידה, שתהיה בעיה בהתעבות רירית הרחם? (אם כן מתיי אפשר לדעת ועדיין לטפל מבלי לאבד את מחזור הטיפול. כלומר באיזה שלב של המעקב ניתן יהיה לדעת את זה ולטפל (ע"י לקיחת תרופה כלשהי?)? 6) אני חשה בימים האחרונים יובש בנרתיק ומעין צריבה. לפעמים גודלות לי שם מעין "יבלות". כרגע יש כאב מקומי בזמן ניגוב, אך אני לא בטוחה אם יש יבלת או איזשהו פצע. האם צריך לדאוג או לעשות עם זה משהו? בנוגע לקלקסאן, בביקור האחרון שלי אצלך לא היית מרוצה מההתוויה שקיבלתי מרופאת הקרישה, אך לא הצלחת לדבר איתה, והנושא נשאר "פתוח" בנוגע לזמן התחלת הטיפול (האם בזמן גירוי ההורמונים או רק לאחר החזרת העוברים? וגם לגבי המינון), כך שאני לא יודעת איך לנהוג. כרגע אני מחכה בקוצר רוח למחזור, להתחלת טיפול חדש. סליחה מראש על השאלון המתארך הזה, והמון תודות על הסבלנות הרבה שאתה משקיע בנו, כאן בפורום, ובכלל. בתודה מראש ושבת שלום לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית02/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי02/08/2008אם מדובר בפריחה אלרגית זה בהחלט אפשרי שהיא לאחת משתי התרופות שלקחת. הרבה יותר סביר שזה לגסטון. יש אלטרנטיבה לגסטון, ואם צריך יהיה. אפשר לקחת את התכשיר עם תרופה אנטי אלרגית. לדקפפטיל אין קשר לענין ואפשר להזריק אותו לזרוע. אם היה ביוץ, יהיה דימום וסתי. הסיכוי לפגיעה כזאת ברירית קיים אבל הוא מאד נמוך וראה את זה בטיפול הבא. אם תהיה בעייה נדון בפתרונה בהמשך.
לגבי הנגעים והתחושות בפות ובנרתיק - את חייבת לגשת לרופא לבדיקה.
דברתי עם הרופאה ההמטולוגית. ההנחיות לגבי הקלקסאן רשומות על התוכנית. תהיי בקשר עם מיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר ישי - המון המון תודות
לימונית02/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירותדנה01/08/2008
שלום, יום ראשון יש לי בדיקת דם לאחר הזרעה שניה. מהצהריים יש לי דקירות כואבות מעל הטבור בצד ימין.דקירות שבאות והולכות. האם לדעתך זה קשור לתוצאות הטיפול? נוטלת אוטרגסטון 200 בוקר וערב. ושאלה נוספת,ההזרעה היתה ב20/8 (יום לפני אוביטרל) והיום עשיתי בדיקה בייתית שיצאה שלילית. האם יש עוד סיכוי?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול02/08/2008קשה מאוד לדעת ממה נובעות הדקירות הכואבות. אם מתמיד - רצוי להיבדק.
אני מבין שההזרעה היתה ב - 20.7 ולא ב - 20.8. הבדיקה הביתית אינה אמינה ב - 100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה שבוע אני ?הילה01/08/2008
לרופאים שלום ב 14/07 הוחזרו לי 3 עוברים מופשרים ב 27/07 בדיקת בטא לאחר 12 ימי המתנה והתשובה יצאה שאני בהריון . איך אני יכולה לדעת באיזה שבוע אני נמצאת ? אודה אם תענו לשאלתי שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי01/08/2008לכי 16 יום אחורה מיום ההחזרה ומשם תתחילי לספור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגן גבוה מדי לשאיבהשני01/08/2008
אני כבר 12 ימים לוקח הורמונים לקראת שאיבה, אתמול, יום ה', אמרו לי לא לקחת כלום כי ההורמונים קפצו גבוה. היום, יום ו', אמרו לי שוב שזה המשיך לעלות ל 13,000 ולכן אי אפשר לשאוב ביום א' ועלי לא לקחת כלום עד יום א' ולבוא לבדיקה שוב. הבנתי שאם זה לא יורד במידה הנכונה יש סיכוי שאני אאבד את המחזור הזה ולא ישאבו בכלל. יצא ש 3 ימים אני ללא הורמונים בכלל, מה הסיכוי שתהיה שאיבה? במידה ויש שאיבה מה ההשפעה של זה על יכולת הקליטה של העוברים אח"כ מבחינת רירית וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי01/08/2008יש סיכוי שנפילת הבטא עד יום ראשון תהיה כזאת שלא יהיה מנוס מלבטל את הטיפול. אם תהיה שאיבה בכל זאת, ויהיה בייציות יש להן סיכוי סביר להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עוניםאני01/08/2008
היי שאלתי אתמול כמה שאלות בערב ולא עונים לי.. יש סיבה לכך? או שבטעות התפספס???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי01/08/2008עניתי לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת גונאל אף ודיפרליןד01/08/2008
שלום רב. אני צריכה להתחיל בטיפול פרוטוקול קצר של הזרקת גונאל אף ודיפרלין. הבנתי שגם את הדיפרלין יש להזריק לבטן, כמו את הגונאל. שאלתי היא: האם יש להזריק את שניהם באותה השעה? ואם כן - האם להזריק כל אחד מהם בצד אחר של הפופיק? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי01/08/2008אפשר להזריק את שתי התרופות באותו זמן אבל זה לא הכרחי. תרופה בכל צד של הפופיק זה רעיון מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנראה שהשאלות שלי כבר מיותרות.....לחוצה01/08/2008
Estradiol (E2) Urgent - 200 pmol/L - מ ןטק (Days in cycle relative to LH peak) Follicular (-12) 40-253pmol/L (-4 ) 231-606 Midcycle (-1 ) 536-1930 Luteal (+2 ) 181-551 (+6 ) 250-719 (+12) 132-488 Progesterone Urgent | nmol/l | * 8.9 | HCG-B Quantitative (UR) | | 2 IU/L -קטן מ יום 12 להחזרת עוברים, האם זה בטוח שלילי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי01/08/2008לצערי כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב דחחחחחחחוףלחוצה01/08/2008
בוקר טוב, בתאריך 20/07/08 החזרת עוברים מאז אני מחדירה אנדומטרים 100 מ"ג 2 ביום בבוקר בן השעת 7-8 ובערב בן השעות 7-9 (נאמר לי שרצוי לעשות את זה בשעות קבועות) אתמול בערב (31/07/08) שכחתי להחדיר את הנר בשעות הרגילות ועשיתי זאת ב-3 לפנות בוקר .. שאלתי היא, מה עושים עכשיו??? כל הסדר נעלם לי ... האם להחדיר את הנר של הבוקר או לוותר עליו??? לחוצה מאוד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה...
לחוצה01/08/2008והאם מותר לקיים יחסים לפני החדרת הנר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי01/08/2008אין משמעות ל " פספוס " חד פעמי כזה.
מותר לקיים יחסי מין לפני החדרת הנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין וזריקת אוביטרולמחכה...01/08/2008
שלום! לפני כשישה ימים קיבלתי זריקת אוביטרול לאחר טיפול של 5 ימים עם חצי כדור איקוקלומין. הביוץ היה אמור להיות בחמישי-שישי שעבר (לפני כשבוע). רציתי לדעת מתי אפשר לעשות בדיקת הריון ביתית? מפני שהרופא שלי אמר לי לבוא לבדיקת הריון רק בעוד כ 10 ימים? וביניתיים יש לי תחושות מוזרות שאני לא יודעת אם לקשר אותם למחזור שמתקרב או הריון (כאבי גב תחתון, כאבי בטן תחתונה תחושת דקירות, כאבים בירכיים וכן תחושת בחילה שבאה והולכת לסריגין לאורך כל היום)??? המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי01/08/2008ניתן לאשר הריון רק כשבועיים לאחר הביוץ. אם רוצים לעשות בדיקת שתן כדאי לחכות יום נוסף.
התחושות שאת מתארת, כלליות, ואינן מעידות על הריון או שוללות אותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי אסטופרםשני31/07/2008
שלום אני לאחר טיפול עם איקקלומין (שני כדורים למשך 5 ימים) בו הושג ביוץ אך עובי רירית 5 מ"מ. כעת מתחילה טיפול עם אותו מינון של איקקלומין בתוספת של כדורי אסטופרם 2מ"ג, שני כדורים ביום למשך שבוע. נאמר לי להתחיל את כדורי האסטפורם במקביל לאיקקלומין, האם זה מקובל? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי01/08/2008יש כמה פרוטוקולים, זה אחד מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שני01/08/2008האם העובדה שהאסטופרם נלקח במקביל לאיקקלומין לא מפריע להשגת ביוץ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי02/08/2008יש הגיון רב בשאלתך. מדובר באיזון בין ההשפעה הרצויה של האסטרוגן על רירית הרחם לבין השפעתו הפחות רצויה על פעולת האיקקלומין. האיזון הזה שונה בין לאישה לאישה . נראה מה יהיה אצלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות - דחוף !!דנית31/07/2008
דר' שלום, האם מנסיונך הרב יתכנו בחילות שמעידות על הריון כבר מס' ימים לפני שהמחזור אמור להגיע? (דהיינו , אין איחור עדיין וכבר בחילות חזקות ומגרנות) יכול להעיד על הריון? (תשובתך חשובה מכיוון שאני אמורה לעבור צילום c.t וחשוב לי לדעת מה הסיכוי?) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
ד''ר דוד ישי01/08/2008התשובה היא לא. בשלב כל כך מוקדם של הריון אין תופעות כאלה. אבל, האפשרות שאת כן בהריון בהחלט קיימת. לכן חשוב להשתמש בכל אמצעי הזהירות, בזמן הבדיקה, כדי להמנע מנזק להריון אם קיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לאחר נטילת אוטרוגסטןמירה31/07/2008
עברתי הזרעה לפני שבועיים ומאז לקחתי אוטרוגסטן וגינלי 200 מ"ג פעם ביום. מאחר ולא קיבלתי מחזור מאז עשיתי אתמול בדיקת הריון. הבטא היתה שלילית והE2 קטן מ200 . הפרוגסטרון=45 . מאחר ואני מבינה שאני לא בהריון רציתי לדעת האם יתכן שלא קיבלתי מחזור בגלל הפרוגסטרון הגבוה? ומתי אני צפויה לקבל מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירה
ד''ר דוד ישי01/08/2008תוך 2-3 ימים מהפסקת הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני31/07/2008
היי מחר אני מתחילה שבוע 8 של ההריון יש לי כמה שאלות: 1.מתי אפשר לדעת אם חס וחלילה ההריון לא תקין(רק שבוע הבא אני עושה אולטרסאונד ראשון הרופאה שלי היתה בחו"ל). 2. ביומיים האחרונים מאוד כואב לי הראש האם אפשר לקחת אקמול ואם כן כמה ביום? 3.מידי פעם יש לי כאב בטן חלש כזה האם זה בסדר או מעיד על משהו? 4. שאלה אחרונה אמרו לי שלא טוב לשתות משקאות דיאט בהריון האם זה נכון? תודה על הכל מצפה לתשובה מהירה.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי01/08/2008התקינות של ההריון נבדקת לאורך כל ההריון בבדיקות שונות. אין לך מנוס מלחכות לאולטרסאונד הראשון שהוא הבדיקה הראשונה לתקינות ההריון. אפשר לקחת אקמול. כאב הבטן אינו מכוון לבעיה . כדאי להמעית במשקאות דיאט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטא לאחר הפריה חוץ גופיתאפרת31/07/2008
דר' שלום רב - אני בת 36 לאחר הפרית מבחנה ראשונה - הושג הריון, רמת בטא ביום ה - 12 84, רמת בטא ביום ה- 14 - 116, רמת בטא ביום ה - 16 - 176 ורמת בטא ביום ה- 18 - 325, האם יש הסבר לכך שהבטא לא הכפילה את עצמה למעט ביום האחרון?? האם מדובר בהריון תקין או שאני עומדת לאבד את ההריון?? אודה על תשובתך הדחופה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי01/08/2008לא מדובר במתמטיקה אלא בתהליכים ביולוגיים מורכבים. קשה לדעת לפי הבטא איך יהיה ההריון . הייתי עובר בשלב הזה להמשך מעקב ע"י אולטרסאונד ולא ע"י מעקב בטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני על סף ביוץ?תמי31/07/2008
שלום מזה זמן מה אני מנסה להרות ע"י IUI . המחזור הראשון היה טבעי (הביוץ) אך יתכן שמועד הביוץ פוספס (קבלת אוביטרל בחמישי בערב ו-IUI בשישי בבוקר מתרומת זרע, כאשר 36 שעות לאחר קבלת אוביטרל מתרחש הביוץ). שני הביוצים אחר כך הושגו באמצעות איקקלומין (חצי כדור למשך 5 ימים) ואווביטרל מספר ימים אחר כך. הרירית עם אוביטרל היתה דקה (בערך 5 ממ) ולכן בפעם השניה שבה קיבלתי איקקלומין הוסף גם אסטרופם לקראת מועד הביוץ. לצערי נסיונות אלו כשלו וכעת אני מנסה שוב ללא תרופות. הפעם הזו אני ביום ה22 למחזור עם זקיק בגודל 20 על 20 , רירית 6.6 ממ. E2 -295 , LH-14.2 ופרוגסטרון 2.5 (יחידות של קופת חולים מאוחדת). האם מערכים אלא ניתן להסיק שהביוץ מתקרב? תודה רבה על עזרתך! תמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי01/08/2008הזקיק בגודל טוב. ה E2 נמוך ובהתאם, הרירית מעט דקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)