מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביציתחסוי23/07/2008
בת 31 עם EGG FACTOR בינתיים כל הבדיקות האחרות תקינות (אך עוד יש מס' בירורים) בהנחה שכל הבדיקות יהיו תקינות, מה הסיכוי להכינס להירון מתרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי23/07/2008מצויינים. סביב 50-60%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי + שאלה נוספת
תאיר23/07/2008ברור מהביוץ המוקדם שאני זקוקה לפרוטוקול עם דיכוי. האם הפרוטוקול שהוצע מתאים לי? (שילוב של זקיק טבעי+צטרוטייד ופיוריגון ככאשר הזקיק 15? או שלהערכתך יש מקום לדיכוי בדקא? (ז פרוטוקול שגם הוצע לי, אך סירבתי לו) מה אפשר /נכון לעשות בשלב הזה? האם להפסיק את הסבב ולחכות לווסת? או האם ניתן להתחיל דיכוי בדקא ביום 21 לווסת, ו"לנצל" את הזמן המבוזבז, במקום לחכות לווסת ורק אז להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי23/07/2008שני הפרוטוקולים טובים. אפשר להתחיל בדיכוי עם דקפפטיל ביום ה 21.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אין לי ביציות?מבולבלת23/07/2008
בת 35, פרופיל הורמנלי שנחשב תקין (fsh סביב 3.5 בכל הפעמים שנבדקו, עם ערכי e2 תקינים, ו-lh מעט גבוה (סביב 4.5-5) מקבלת באופן סדיר מזה 20 שנה. בבדיקות אקראיות ביום 21 למחזור עולה תמונת ביוץ תקין. לאור הממצאים הנ"ל התחלתי מעקב לצורך הזרעות (תרומת זרע) על בסיס המחזור הטבעי שלי. עשיתי 3 סבבי הזרעות- בראשונה היתה ציסטה בגודל 16 שחשבו שהיא זקיק. על הציסטה הזו הוזרק אוביטרל. מס' ימים אחרי ההזרקה, וגם אחרי ההזרעה הציסטה היתה עדיין שם. בבדיקת דם עלה שהביוץ (בעקבות האוביטרל) התרחש רק כ-48 שעות אחרי ההזרקה. הזרעה שניה - על פניו התפתחות תקינה של זקיק מוביל. 19 ביום ההזרעה. תהליך הביוץ החל לפני שהוזרק אוביטרל - לא נקלט הריון. הזרעה שלישית - במעקב זקיקים ראשון נראה זקיק 13. יומיים אחרי הוא נעלם והופיע זקיק 12 בצד השני. כאשר הזקיק הגיע לגודל 17 החל תהליך ביוצי, ולא הוזרק אוביטרל. באותו יום וביום שלאחריו בוצעו הזרעות - לא נקלט הריון. בתמונת ה-us אמרו לי שיש מראה המזכיר שחלות פוליציסטיות. תמיד בנוסף לזקיק המוביל יש עוד קטנים, ורמת ה-e-2 שלי גבוהה ביחס לגודל הזקיק המוביל (סביב 1100). כ"כ ה-lh שלי עולה תוך יומיים מערך סביב 4 לערך של תחילת ביוץ, ובאופן לא צפוי שלא מאפשר להזריק אוביטרל ולתזמן את הביוץ. סבב רביעי - 50 יחידות פיוריגון. אחרי 9 ימי הזרקה היו 8 זקיקים בגדלים שבין 11-14, והחל תהליך ביוץ. הסבב בוטל. התבקשתי בכל זאת להזריק אוביטרל בכדי לנסות ולמנוע ציסטות. סבב חמישי (נוכחי)- תוכנן להתבסס על הזקיק הטבעי בתוספת צטרוטייד+150 פיוריגון. במעקב הראשון ביום ה-3 לווסת היו 3 ציסטות (14,16,18) וערכי הדם היו: e-2 430 פרוגסטרון 2.56 lh-2.8 רירית 3.5 יום 8 לווסת- e2- 250 פרוגסטרון 2.8 lh- 3.8 ציסטה אחת נעלמה, נותרו שתיים. רירית 4 יום 10 לווסת e-2- 550 פרוגסטרון - 3.2 lh- 4.3 רירית 4.8 ציסטה אחת קטנה, השניה אותו הדבר. הוזמנתי למעקב נוסף מחר. השאלות הן: 1. לאור העובדה שב-3 מתוך 5 סבבים היו לי ציסטות/זקיקים שנתקעו/נעלמו שהפרישו הורמונים, האם יכול להיות שבאופן כללי אני מפתחת ציסטות ולא זקיקים+ביציות ולכן ה-fsh שלי נמוך יחסית לגילי, ויחסית לבחורה שהיתה אמורה להשתמש במאגר הביציות שלה? 2. האם יש דרך לבדוק האם הזקיקים מכילים ביציות מלבד ivf? ואם לא, האם היית ממליץ לעבור ל-ivf? 3. מה לדעתך עלי לעשות בהמשך? איזה פרוטוקול יתאים לי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מבולבלת
ד''ר דוד ישי23/07/2008למרות שהדבר אינו ניתן להוכחה חד משמעית, קשה לי להניח שאישה שיש לה וסת סדיר ועם פרוגסטרון תקין, אינה מבייצת. בסה"כ עברת טיפולים שמייצרים הריון באחוזי הצלחה די נמוכים ( סביב 15-20% ). אני ממליץ שתמשיכי בעוד מס' נסיונות לפני שתעברי ל IVF.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף - כאביםחסוי23/07/2008
לרופאים שלום. אתמול התבשרת על בטא - 176 לאחר החזרת עוברים. עד כאן הכל יפה, שמחתי והייתי מאושרת. היום החלו כאבים חזקים בתדירויות גבוהות לסירוגין. כאבי מחזור בעוצמה חזקה, כמו כן כאבים באיזור השחלות וכאבי גב . לצערי הרב אני למודת נסיון מכאבים דומים. לפני חודשיים הריון כימי ברמות בטא דומות שתופעותיו דומות לאלה. הדימום הופיע כשבוע אחרי. גם כעת אין דימום. שאלתי: אם אלך להיבדק הרי לא ניתן לדעת בשלב זה כלום. בUS לא רואים עדיין כלום. אני סובלת, מה עושים? אני שבורה לגמרי. אני יודעת שהסבירות נמוכה, אבל אני סובלת מדלקת בדרכי השתן שמטופלת בעזרת אנטיביוטיקה זינט שהתחלתי רק אתמול. האם יש קשר בין זה ובין הכאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי23/07/2008הכאבים יכולים להתאים להריון תקין שמתפתח, הריון לא תקין ,תהליך דלקתי באגן משני לטיפול ועוד. אל תפתחי סתם פסימיות. חכי ותראי מה יקרה. אם הכאבים יחמירו לכי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים- המשך
חסוי26/07/2008בהמשך לשאלתי, אני כבר ביום הרביעי שלאחר הבטא החיובי. עדיין כאבים בדומה לכאבי מחזור לסירוגין, (לציין שלא בכל יום באותה עוצמה, אבל עדיין כאבים ללא הפסקה). אני לוקחת: אסטרופם, אנדומטרין, כדורי B12 , ואנטביוטיקה מסוג זינט בשל הדלקת בדרכי השתן. האם ניתן לקחת משכך כאבים מסוג איבופרופן? קשה לי בעיקר עם כאבי גב תחתון. תודה מראש על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי26/07/2008אם הכאבים הם כמו כאבי מחזור ומופיעים לסירוגין, מדובר בתחושות נורמליות של תחילת הריון.
לגבי הכאב בגב, אני מעדיף שתקחי אופתלגין ( אם את לא רגישה ) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת הורמונים
חסוי28/07/2008שלום ד"ר ישי ותודה מראש על "הלווי הצמוד" דרך האתר. זה עוזר מאד. אתמול בטא 1560. אני מניחה שזה בסדר (זה יותר מהכפלה...) אבל רמת הפרוגסטרון ירדה מ 66 ל 50 אתמול. האם לעשות משהו עם זה? עברנו עוד שלב מדאיג, מחר US ראשון... האם לצפות לשק הריון וגם שק חלמון? (בהריון קודם בשלב דומה לא נמצא שק חלמון ובדיעבד ההריון הפסיק להתפתח, מטבע הדברים יש חרדה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי28/07/2008אם רמת הפרוגסטרון תמשיך לרדת צריך יהיה לשקול להעלות את מינון הפרוגסטרון שאת מקבלת, להוסיף תכשיר נוסף או להחליף לתכשיר אחר. מחר , אני מניח, ניתן יהיה לראות שק חלמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - הורמונים
חסוי30/07/2008תודה על תשובותיך. אתמול אכן נצפה שק הריון+שק חלמון. ביקשתי לעשות פרוגסטרון, והאחות אמרה שרמה 50 (שהיתה לפני כמה ימים) זה בסדר ולא צריך! כי הגוף שלי מקבל את ההורמון הזה עכשיו בשל ההריון. האם צודקת? אני צריכה להתעקש על בדיקה? (לא ראיתי את הרופא שלי).
ד''ר דוד ישי30/07/200850 זה בסדר. אבל כדאי לראות שהרמה לא ממשיכה לרדת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה באותו נושא
טלי03/08/2008הרופא אמר שאחרי שבוע 7 לא צריך יותר פרוגסטרון לא משנה מה הרמה שלו בבדיקות דם. האם זה נכון לדעתכם? האם אין סכנה שלא יהיה מספיק פרוגסטרון בגוף בגלל שזה מהפריה חוץ גופית ולא הריון טבעית?
ד''ר דוד ישי03/08/2008צודק הרופא. בלי קשר לאיך נוצר ההריון, אחרי שבוע 7 הוא מייצר את ההורמונים של עצמו ולא תלוי יותר בהורמןנים מבחוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך דר' ישי המקסים!!!!
טלי04/08/2008על הסבלנות ועל הידע המרשים. אין כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןדנה23/07/2008
ד"ר קול וד"ר ישי היקרים אני רוצה להגיד לכם רוב תודות על העזרה,אני שואלת לא מעט שאלות ואתם ממש עוזרים ואף מרגיעים,אז תודה. לשאלתי,עברתי הזרעה שניה ב20.07 ויום למחרת התחלתי לקחת נרות אוטרוגסטן פעמיים ביום. האם ההפרש שעות בין הנטילה בבוקר לערב חשוב? בנוסף,אני חשה חולשה ברגליים,כאבי בטן המומים של ווסת ואף מעט צמרמורת בגב התחתון, האם אלו תופעות ידועות ונורמליות לנרות אוטרוגסטן ?תודה מראש על המענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי23/07/2008חשוב לשים את הטבליות של האוטרוגסטאן בהפרשי זמן קבועים פחות או יותר. לא נראה לי שהתחושות שלך קשורות לתרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי בכניסה להריוןמירי23/07/2008
צהריים טובים! אני בת 28 ובערך שנה מנסים אני ובעלי להיכנס להריון לצערי ללא הצלחה. בנוס לפני 8 חודשים בערך התגלתה אצלי בעיה בבלוטת התריס אשר נקראת השימוטו, בהתחלה הרופאים חיכו ולא נתנו שום טיפול אבל מחודש יוני אני לוקחת אלטרוקסין 50 מ"ג כי הבעיה לא נפתרה כמו שחשבו בהתחלה. לפני שהתחלתי לקחת את האלטרוקסין ערך TSH היה 6.2 T4 תקין וגם T3 תקין. עדיין לא עשיתי בדיקות לכן אני לא יודעת מה הערך עכשיו. רציתי לשאול האם כדאי להתחיל טיפולי פוריות כלשהם או להמשיך לנסות באופן רגיל? תודה מראש מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי23/07/2008אני מאד ממליץ שתמשיכי לנסות להרות רק לאחר שתהיי בטוחה שתפקוד בלוטת התריס תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדר' קולאתי2523/07/2008
שלום דר' ברצוני לדעת אם יש לי זכות להשמיד עוברים שנותרו ולהתחיל טיפול חדש??? אנא התיחסותך לענין... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול23/07/2008השאלה לא מובנת.
מדוע להשמיד עוברים?????????? הרי את מעוניינת בהריון!!!
כל עובר קפוא יכול להפוך לילוד בריא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה והריוןשלי23/07/2008
שלום רב, מעוניינת לדעת מהם הסיכויים של כניסה להריון עם רירית בעובי 5 מ"מ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויים סבירים.
פרופ' שחר קול23/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאה23/07/2008
הי, מה המשמעות של "רחם אחורי"?האם הפרייה יותר בעייתית במקרה זה? או הזרעה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאה שלום
פרופ' שחר קול23/07/2008אצל רוב הנשים הרחם הוא בכפיפה קידמית (מעל שלפוחית השתן).
בקרב כרבע מהנשים הרחם הוא בכפיפה אחורית.
אין לכך כל השפעה על סיכויי ההריון. אין בכך כל בעייה.
מדובר בנושא טכני חלוטין. לא מהותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון ביתית לאחר החזרהענבר22/07/2008
ד"ר שלום, ביום ראשון שעבר (לפני כעשרה ימים) עשיתי החזרה (3 ימים לאחר שאיבה) אני לוקחת פעמיים ביום נרות אוטרוגסטן וב-20.7.08 יום ראשון קיבלתי חצי זריקה של אוביטרול. אתמול עשיתי בדיקה ביתית של בדיקת הריון והיא היתה שלילית (קו אחד אדום). האם זה אומר שהטיפול לא הצליח ואני לא בהריון? ביום ראשון אני צריכה לעשות בדיקת דם האם להיות אופטימית? חברה שעשתה באותו יום שאני עשיתי החזרה עשתה גם כן בדיקה ביתית ויצא לה חיובי. אודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית
פרופ' שחר קול23/07/2008סביר שאין הריון, אך רק בדיקת דם תוודא זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בטאעדית22/07/2008
לאחר ביצוע טיפול IVF רביעי, והפעם פרוטוקול קצר - שאיבה: 6/7, החזרה: 9/7 היום ביצוע בדיקת בטא, התוצאה היא 10. מצד אחד הבנתי ע"י אחיות המחלקה כי מדובר בשלילי - גבולי, ואילו מחיפוש באינטרנט הבנתי שמדובר בגבולי חיובי. בכל מקרה נאמר לי להפסיק תמיכה, ולבצע בדיקה נוספת ביום א' , האם יתכן שמדובר בעובר שהסיכויים שהוא פגום הם גדולים ולכן נאמר להפסיק תמיכה? האם לא כדאי לבצע בדיקה נוספת אחרי יומיים מהבדיקה הקודמת לבדיקת המגמה? אולי ניתן יהיה לחזור לתמיכה. הרבה אנשים אמרו שלי שהרבה הריונות מוצלחים מטיפולי פוריות מתחילים בבטא קטן אנא חוו דעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה מנסיון
אנונימית22/07/2008היי, אני קיבלתי תשובה של 5 והחלטתי על דעת עצמי להפסיק את התמיכה. לאחר שבוע התקשרו אליי ממחלקת ה _IVF לשאול האם בצעתי עוד בדיקת דם מאחר שזה גבולי. אז עשיתי עוד בדיקת דם ואז זה עלה ל-93. בסוף הבטא התחילה לרדת אבל מי יודע מה היה קורה אם הייתי ממשיכה בתמיכה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרלד22/07/2008
שלום, בכל פעם שאני מזריקה אוביטרל המחזור מגיע שבועיים בדיוק מהזריקה, ז"א מקדים ביומיים(12 יום מהביוץ).יש לי שתי שאלות: 1.האם זה נורמלי וידוע שהמחזור מקדים בעקבות אוביטרל? 2.אם עדיין לא קיבלתי ואני כבר ביום ה13 מהביוץ, לפי ההתנהלות בעבר יש מקום לאופטימיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי22/07/2008זה נורמלי . ובהחלט יש מקום לאופטימיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דקאפפטיל יכול להשפיע על תוצאותסמי22/07/2008
שלום, ב15.7 הזרקתי דקאפפטיל 3.75. הביוץ של כבר היה לפני כן ב9.7 (בדקתי עם ערכה לזיהוי). כבר מספר ימים לפני הזריקה היו לי מיחושים בבטן תחתונה כמו שהיו לי ממש בתחילת ההריון הקודם בפברואר. אתמול בערב כיומיים שלושה לפני ה28 יום בו אני אמורה לקבל מחזור עשיתי בדיקת הריון ביתית שהראתה קו נוסף אבל מאוד חלש. אך בהחלט ראו קו. השתמשתי בבדיקה שאמורה להיות רגישה לעד 6 ימים לפני איחור. הבוקר עשיתי שוב בדיקה אך מסוג אחר שאמורה להיות קצת פחות רגישה והיא יצאה שלילית. האם לדקאפפטיל השפעה כלשהי על התוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סמי
ד''ר דוד ישי22/07/2008לא. דקפפטיל אינו משפיע על תוצאות בדיקת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נא תשובתךמירא22/07/2008
מה דעתך על שיטת גת & גורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירא
ד''ר דוד ישי22/07/2008אני לא בטוח שאני מבין למה את מתכוונת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רפואה משלימהפיצפיצ22/07/2008
אתמול הותאם לי טיפול ע"י רופא ממיין לרפלקסולוגיה ולדיקור סיני, האם אפשר לעשות את שני הטיפולים במקביל או שעדיף להתמקד בסוג טיפול אחד ? הרופא גם אמר לי שמפסיקים ברגע שנכנסים להריון, כמובן שאי אפשר לדעת באותו רגע (וחבל שלא), אז מה לעשות ? להפסיק את הטיפולים ישר אחרי ביוץ ? האם צריך להיות סדר מיוחד מבחינת הימים ? לפני ביוץ ? אחרי ? תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זהר
ד''ר דוד ישי22/07/2008לגדעתי אין בעיה להמשיך עם הטיפול גם בתקופה של ההמתנה לבדיקת ההריון ואפילו בתחילת ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים במתן שתןשני22/07/2008
שלום עברתי החזרת עוברים לפני 13 יום כשיש לי שתן אני חשה בכאב האם זה קשור לטיפול שעברתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי22/07/2008לא. תעשי בדיקת שתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)