מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מכון כושר בעת זריקות גונלפאי29/07/2008
שלום רב, אני מתחילה היום סבב חדש של זריקות גונלF . במקביל אני רוצה לחזור לעשות כושר (אני מאוד לא בכושר...). האם יש בעיה בכך? האם יש ימים מסויימים בהם כדאי להימנע ממאמץ פיסי? יש לציין כי במחזור הזריקות הקודם הייתי מאוד עייפה. השאלה אם זה מזיק לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - כושר גופני
פאי29/07/2008האם יש בעיה ברכיבה על סוסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאי שלום
פרופ' שחר קול29/07/2008באופן כללי - אין מגבלה. ואולם, אם התגובה השחלתית היא משמעותית (לפי החלטת הרופא המטפל) עדיף שלא לזעזע את השחלות המגורות ביתר. לכן , במצבים אלו עדיף להימנע מפעילות גופנית נמרצת או רכיבה על סוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של בטאמיכל28/07/2008
שלום דר אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים ועשיתי בדיקת בטא ביום ה להחזרה, ערכי הבטא הם 14, מה זה אומר? יש הריון או אין בכלל. נאמר לי להמשיך תמיכה של אסטרופם ואסטרוגון ולבוא לבדיקה שוב יש סיכוי לטיפול הזה? או שזה שלילי ואין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול29/07/2008בטא 14 אומר שמתחיל הריון.
לכן יש להמשיך בטיפול ללא שינוי, ולחזור על הבדיקה כעבור יומיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףף אני זקוקה לתשובהחסוייה28/07/2008
אנ יעשיתי החזרה ביום שני שעבר 21.7 היום בדיוק שבוע לאחר ההחזרה עשיתי סתם בדיקת הריון בבית שזו בדיקה לשלבים מוקדמים שקניתי בסופר פראם. התוצאה בבדיקה היא חיובית שמראה שאני בהריון. רציתי לדעת האם באמת אני בהריון או שזו מטעה אותי ודרך אגב אני לוקחת פרגניל זריקה פעם ב3 ימים האם הזריקה יש השפעה על התוצאה בבדיקה? אמרה לי מישהי שהחומר שבזריקה זו מטעה ושאני לא אשמח מוקדם. מה אתה חושב? הרי בהחזרה הקודמת שלי אני הייתי לוקחת נרות אוטרוגיסטן ופרגינובה וגם שעשיתי בדיקות בבית היה מראה לי שלילי. האם אני יכולה מחר לעשות בדיקת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
ד''ר דוד ישי28/07/2008הבדיקה הרגישה והמוקדמת ביותר להריון היא בדיקת הדם ביום ה 12 מההחזרה.
הפרגניל הוא בעצם בטא לולכן הוא בהחלט יכול להטעות אם עושים את הבדיקה קרוב מדי להזרקת הפרגניל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
חסוייה28/07/2008אני עשיתי את הזריקה אתמול אז הבדיקה יכולה בעצם להטעות? ואולי אני בעצם לא בהריון? אם ביום חמישי צריכה לעשות שוב זריקה אז מתי אני יכולה לעשות בבית בדיקה מבלי שהזריקה תפריע לתוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שלום המשך שאלה דחוףףףףףףף
חסוייה29/07/2008אני היום שוב עשיתי בדיקה בבית ויצא שוב חיובי אני מחר צריכה לקחת שוב פרגניל האם גם התוצאה של היום מעידה לא טוב? יום ראשון קיבלתי זריקה והיום יום שלישי זה קרוב לבדיקה או שזה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
ד''ר דוד ישי29/07/2008אל תבדקי בטא לפני שעברו 12 יום מההחזרה ולפחות שבוע מהאוביטרל/פרגניל האחרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירב
ד''ר דוד ישי29/07/2008אין משמעות לבטא חיובי יום אחרי הזריקה . צריך להתרחק לפחות שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל לאחר החזרת מוקפאיםנעמה28/07/2008
אחר החזרת 2 עוברים מוקפאים -אתמול בטא 44 מחכה לבדיקה נוספת מחר כדי לראות שיש הכפלה. היום בשעות הבוקר ראיתי דימום קל, האם יש מקום לדאגה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי28/07/2008הפרשה דמית די שכיחה בשלבים אלה של ההריון. קשה לנבא. אם הבטא יעלה יפה זה בהחלט סימן טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות פרופיל הורמונליאבישג28/07/2008
שלום, בן זוגי (31) ואני (29.7) מנסים כבר כ-8 חודשים להרות, ללא הצלחה :-( רופא הנשים שלח אותי לעשות בדיקה של פרופיל הורמונלי, נתן לי טיפול של כדורים להסדיר את הביוץ, נתן לי הפניה לבדיקה ביום ה-21-22 למחזור ושלח אותנו לבדיקת זרע. לפני מספר ימים קיבלתי תוצאות של הפרופיל ההורמונלי שנעשתה ביום השלישי למחזור. יש לי תור למומחה פוריות בעוד כחודשיים, אשמח אם תוכלו לומר לי אם התוצאות תקינות, אין לי סבלנות לחכות כל כך הרבה זמן :-). התוצאות: 2.3 nmol/L TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L 65.50 SHBG 3.5 FREE ANDROGEN INDEX mIU/L 3.60 TSH pmol/L 12.4 T4- FREE IU/L 6.3 LH IU/L 5.0 FSH mIU/L 387.0 PROLACTIN nmol/L 6.7 PROGESTERONE nmol/L 8.11 ANDROSTENEDIONE µmol/L 4.97 DHEA SULPHATE תודה מראש, אבישג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול28/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןטלי28/07/2008
הדימום הויסתי מתחיל אצלי כ- 9 ימים אחרי הביוץ (לפעמים זה רק דימום שמקדים את הוסת אבל זה עדיין דימום ולא הכתמות). 1. עד כמה זה מקטין את הסיכוי להריון ללא תמיכת פרוגסטרון? האם בלי תמיכה כזו הסיכוי קלוש? 2. אם תמיכה וגינלית דוחה את הדימום רק ביום אחד (לעומת גסטון שעובד טוב יותר) - עדיין היא מועילה או שאין טעם להשתמש בה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול28/07/20081. שלב לוטאלי כה קצר שמחזור טבעי - אינו תקין. שימוש בפרוגסטרון עשוי להועיל.
2. תמיכה וגינאלית תאפשר להריון להתקיים. זו המטרה, לא דחיית הדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...(קצת ארוך)קרין28/07/2008
ביום חמישי בטא 75, אתמול (יום ראשון) בטא 541... הייתי אמורה (לא) לקבל מחזור ב25/7.. 1. האם רמת הבטא תקין? ולאיזה שבוע זה מתאים? 2. מיום שישי כאבים בחזה די חזקים ובבטן התחתונה כאבים כמו בזמן מחזור שבאו והלכו לסירוגין... מאתמול בערב, פתאום הכאב ביזב נחלש.. האם אני אמורה לדאוג??? 3. אין לי בכלל בחילות ואני מרגישה ממש טוב, חוץ מעייפות נוראית.. האם יש מקום לדאגה שאין בחילות? אני בת 26, טופלתי 3 חודשים באיקקלומין, עברתי 2 הזרעות, והחודש עשינו טבעי בלי הזרעה... תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרין שלום
פרופ' שחר קול28/07/2008הבטא מתאים לשבוע 4 וחצי. הרמה תקינה.
מכיוון שהכאב חלף - אין לדאוג.
עייפות - אופייני להריון. העדר בחילות אינו מדאיג.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivf pgdאבישג28/07/2008
שלום וערב טוב וסת אחרונה 27/6 שאיבת ביציות 17/7 החזרה הייתה 22/7 4 עוברים לוקחת אוטרוגסטן 200 מיום השאיבה ואני אמורה לקחת עד שבוע 11 להריון מאיזה יום אני מחשבת את השבועות?מיום השאיבה או מיום ההחזרה. אשמח לקבל תשובה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivf pgd
אבישג28/07/2008שלום ד"ר דוד ישי פניתי אלייך בשאלה ממתי אני מתחילה לספור שבוע 11 ,אחרי שאיבה והחזרה וטרם קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תשובה מהירה תודה ויום מבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישג שלום
פרופ' שחר קול28/07/2008גיל ההריון: מיום השאיבה + שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לקרןמור27/07/2008
קרן אני מצטערת לשמוע אסור לך להתיאש בסופו של דבר ישנם הפתעות בחיים אני אכתוב לך מחר אם זה מעניין אותך אני איתך אני חוזרת אל תתיאשי כל מה שאנחנו עוברות שווה כל חיוך קטן בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה
קרן28/07/2008ומחזיקה לך אצבעות........... ב ה צ ל ח ה !!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן
מור28/07/2008טוב אני איתך באותה צלחת צלחת של יאוש הבטא ירדה לי לפחות מ-1 אבל זה היום מחר נמשיך לנסות כדי שנראה חיוך הקטן על פניו של ילד בעתיד תצרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטה אחרי הפריה חוץ גופיתאפרת27/07/2008
שלום דר' אני בת 36 לאחר הפריה ראשונה ביצעתי בדיקת הריון ביום ה - 12 לאחר החזרת שני עוברים והתוצאות הריון היו עם בטה 84 ביום ה - 14 בדיקת בטה חוזרת 116 האם כמות הבטה מעידה על הריון שנכשל או האם בטה שהיתה אמורה להכפיל את עצמה אחרי יומיים ולא הכפילה מעידה על הריון שהתחיל עם תאומים ואחד נספג??? מבקשת תגובתך בדחיפות...מודאגת מאוד ובחרדות גדולות!!!! האם קיים סיכוי שאני עומדת לאבד את ההריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אפרת
ד''ר דוד ישי27/07/2008קשה לדעת. האפשרות שציינת קיימת, אבל תצטרכי להמתין להמשך המעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופההההלולי27/07/2008
שלום ד"ר, אתמול הוזרק לי פרגניל 2500 יח' בפעם השנייה מההחזרה שהייתה ב-23/7/08. היום קמתי בבוקר עם לחצים חזקים מאוד בבית החזה שהיו לי למספר שעות בבוקר וגם עכשיו אני חשה בלחצים החזקים בבית החזה. האם קשור איכשהוא לפרגניל? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי27/07/2008לא נראה לי שיש קשר אבל התלונה בהחלט משימה ודורשת בדיקה רפואית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי התרחש הביוץ?לולי27/07/2008
היי דוק, 14/7/08 : אסטרדויל 222 פרוגסטרון 1 LH 3.4/ 16/7/08: אסטרדויל 325 פרוגסטרון 0.7 3.2LH/ 18/7/08: אסטרדויל 804 פרוגסטרון 2 7.7LH/ 20/7/08: אסטרדויל 422 פרוגסטרון 3.9 14.3LH/ 21/7/08 אסטרדויל 238 פרוגסטרון 7.8 6.8LH/ מתי התרחש הביוץ להערכתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי27/07/2008בין ה 18 ל 20 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר על תשובתך המהירה
לולי27/07/2008ושיהיה לך לילה טוב :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעהמאיה27/07/2008
שלום, לקראת הזרעה על בסיס מחזור טבעי. מה צריכה להיות רמת LH , E2 ופרוגסטרון בדם לתזמון הכי טוב להזרעה? האם נכון שכדאי להזריע מייד כאשר מתקבל LH=20
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי27/07/2008רצוי שה E2 יגיע לרמות של 800 ומעלה. והפרוגסטרון יהיה נמוך מ 4. הביוץ הוא כ 24 שעות לאחר הפיק של ה LH . סביבו צריך לעשות את ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו ה"פיק" של ה - LH?
מאיה29/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
ד''ר דוד ישי29/07/2008מדובר בעליה של רמת ה LH מרמה בסיסית של עד 5. לרמה של מעל 30
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת זרעמאיה27/07/2008
שלום ד"ר דוד ישי, אני רואה שאתה מנהל את בנק הזרע בבי"ח כרמל. האם ישנה אפשרות להזמין זרע תורם מחו"ל בתיווך בנק הזרע שלכם? אם כן - אנא פרט תוך כמה זמן הזרע יוכל להיות בארץ, וכמה זה יעלה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי גלית...המתיני לתשובת הרופא אבל
דליה27/07/2008בינתיים.... עד כמה שידוע לי הבנק היחיד שמורשה לבצע יבוא הוא אסף הרופא. התהליך הוא די קצר ותלוי יותר בפרוצדורה של הבנק בחו"ל. את הפניה לבנק בחו"ל את מבצעת באופן עצמאי. את מברר עם אסף הרופא עם איזה בנקים בחו"ל הם בקשר ומאיזה בנקים הם מורשים ליבא. לכל הבנקים יש אתרי אינטרנט עם פרופילים של תורמים פוטנציאליים...את בוחרת, יוצרת קשר עם נציג הבנק, משלמת בכרטיס אשראי והם שומרים לך את מנות הזרע- כמות וסוג על פי בחירתך וממתינים להנחיות שילוח. במקביל את פותחת תיק באסף הרופא(זה עולה כמה מאות שקלים) . הם צריכים לקבל אישור ממשרד הבריאות ליבא זרע עבורך (אם מפעילים לחץ זה לוקח פחות משבוע). את צריכה גם להגיד להם מאיזה בנק את מעוניינת ליבא ומה מספר התורם (הם בודקים שאף אחת אחרת לא יבאה מאותו התורם אחרת זה לא יתאפשר לך). הם מודיעים לך ברגע שנתקבל אישור ממשרד הבריאות. מאותו הרגע את יכולה לתזמן את השילוח ...עלייך רק לדאוג לקבל מהבנק בחו"ל את מספר שטר המטען ולידע את אסף הרופא בכדי שיצפו למשלוח ויאספו אותו משדה התעופה במועד. ברגע שהוא מתקבל את נוסעת לאסף הרופא לאסוף אותו ומעבירה אותו לאחסון בכל בנק זרע שתרצי. (כל שלב עולה כסף - רכישת הזרע, השילוח, פתיחת תיק באסף הרופא, פתיחת תיק בבנק זער אחר, אחסון הזרע בבנק זרע אחר וכו...לכן כדאי שתבררי תחילה את כל העלויות). למרות שזה נשמע מורכב זה די פשוט...המערכת די משומנת ועובדת היטב. כל התהליך יכול לקחת פחות משבועיים אם את מקבלת החלטות מהר ואם את לא נופלת על חגים ופגרות למיניהן..... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מאיה29/07/2008דליה תודה רבה על התשובה המפורטת! אשמח לקבל פרטי אימייל שלך על מנת להתעדכן בפרטים נוספים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
דליה30/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
ד''ר דוד ישי27/07/2008התשובה היא לא. אני יודע שבנק הזרע של אסף הרופא מתעסק בזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור לאחר החזרת עובריםלירז27/07/2008
שלום אני לאחר החזרת עוברים. (תרומת ביצית) וביום שלישי עלי לעשות בדיקת בטא. היום בבוקר התחילו לי כאבי מחזור (עד היום היה הכל בסדר). התקשרתי לרופא והוא יעץ לי לקחת כמות גדולה יותר של אוטרוגסטאן (אני לוקחת 3 נרות 3 פעמים ביום ועכשיו יעץ לי הרופא לקחת עוד 2 נרות). יש לי מספר שאלות דחופות: 1) האם זה שיש כאבי מחזור לפני בדיקת הבטא מבשר לא טוב. 2) האם זה לא הרבה מדי לקחת אוטרוגסטאן 11 וזאת בנוסף ל 3 כדורים של פרוגינובה. 3) האם להוסיף נר 1 ל- 3 או לקחת 2 נרות בנוסף. אשמח לקבל תשובות מהירות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
לירז27/07/2008שכחתי לומר שגסטון היתי לוקחת בעבר רק שזה עשה לי פריחה ומסתבר שאני אלרגית לכן הפעם אני לא לוקחת גסטון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירז
ד''ר דוד ישי27/07/2008הכאב אינו מבשר שההריון אינו תקין. בהרבה מקרים המצב דוקא הפוך. אני לא רואה קשר בין הכאב לכמות הפרוגסטרון שאת לוקחת. בכ"ז קחי את הפרוגסטרון כפי שהורה לך הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)