מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון וpcoשני31/07/2008
שלום, האם נשים בעלות שחלות פוליציסטיות צריכות מעקב מיוחד במהלך ההריון? האם יש סיכון גבוה יותר להפלות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008יש שכיחות גבוהה יותר של הפלות.
שכיחות גבוהה יותר של סכרת הריונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מבולבלתחסוי31/07/2008
אם ווסת אחרונה ב-25/6/08. באיזה שבוע אני היום? להבנתי אני בשבוע 5 ויום אחד, האם זה נחשב שנכנסתי לשבוע 6? וגם - ב-11/8/2008 יש לי בדיקת דופק. זה יהיה בשבוע 6 וחמישה ימים, האם המשמעות היא שזה כבר שבוע 7? והאם התיזמון אינו מוקדם מדי? וגם - עד מתי ליטול אנדומטרין? האם לאחר בדיקת הדופק הזו, אפשר יהיה להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008יש ליטול אנדומטרין 7 שבועות מיום החזרת העוברים.
ב - 11.8 יש סיכוי מצוין לראות דופק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו לא הפריה!
חסוי31/07/2008נכנסתי להריון בהזרעה! עד מתי ליטול האנדומטרין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול03/08/2008אפשר להפסיק אנדומטרין 7 שבועות ממועד ההזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לד"ר קולדליה31/07/2008
שחר שלום, אני מטופלת שלך באלישע (בת 41, אמא לילדה בת 3 , הריון מהזרעה במחזור טבעי...מנסה מזה שנתיים להרות שוב ...מספר הזרעות ללא הצלחה, פעם אחת נקלט ולא התפתח- הפלה, 2 נסיונות להזרעות עם הורמונים שגם הן לא צלחו ) באופן כללי פרופיל הורמונלי תקין. צילום רחם תקין. ב 13 ליולי שאיבה (אחרי טיפול בגונל F, מונוגן, צטרוטייד, אוביטרל). נשאבו 10 ביציות, הופרו 9. 2 לא שרדו. 4 הוחזרו ב 15 ליולי ו 3 הוקפאו. תמיכה- נרות אנדומטרין- 2 ביום. לקחתי מה 15 ליולי עד ערב ה 28 ליולי. ב 29 ליולי קיבלתי מחזור (יום ראשון מאוד מאוד חלש...סיבי דם בלבד אך מהיום השני מחזור רגיל) פגשתי אותך ב 29 ליולי והמלצת בדיקת דם היום - 31 ליולי לקראת הכנת הרחם להחזרת מופשרים. הבוקר עשיתי בדיקת דם פרוגסטרון גבוה = 6. E2 נמוך מ 200 LH = 6.9 האחיות אמרו לי להגיע מחר לבדיקה נוספת מכיוון שלא ניתן להתחיל בטיפול בגלל רמת פרוגסטרון גבוהה. ב 4 השנים האחרונות (מאז שאני בענייני הריונות) רמת הפרוגסטרון שלי אף פעם לא היתה גבוהה מהרצוי. השאלות: 1. האם יתכן שהסיבה היא שאריות השפעה של האנדומטרין? 2. סיבה אחרת שקשורה להורמונים שקיבלתי? 3.האם מנסיונך זה אכן צפוי להתייצב עד מחר על ערך תקין? 4. אם יהיה גבוה גם מחר...מה עושים? 5. בהנחה שמחר נצפה ערך תקין. ושקיבלתי מחזור ב 30 ליולי - מתי צפויה להיות החזרת המופשרים? (חשוב לי לדעת בכדי לתאם דיקור לאותו היום) מצטערת על האורך...אבל ניסיתי לספק את כל המידע כדי שתוכל לתת תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דליה שלום
פרופ' שחר קול31/07/20081. קרוב לוודאי, נכון.
2. לא
3. כן
4. אני אופטימי...
5. הכנת הרחם באופן תרופתי מאפשרת לקבוע מראש את יום ההחזרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על התשובה המלאה
דליה31/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלת המשך קצרה לד"ר קול***********
דליה01/08/2008עשיתי היום בדיקת דם וקיבלתי מירשם לאסטרופם לתחילת טיפול לפני החזרת מוקפאים. כתבת בתשובתך שניתן לשלוט במועד ההחזרה. בהנחה שרמת הפרוגסטרון היום תהיה תקינה ושאתחיל לקחת את האסטרופם היום : 1. תוך כמה זמן מינימום ניתן , בדר"כ , לבצע את ההחזרה? 2. תוך כמה זמן מקסימום ניתן, בדר"כ, לבצע את ההחזרה? 3. האם יש ימים מסויימים בשבוע באלישע שבהם מבצעים החזרות- או שזה לחלוטין יהיה נתון לבחירתי. (חופש גדול עכשיו ואני מנסה לתכנן את החודש הקרוב.....) המון תודה על הסבלנות והתשובות דליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה- ממתינה לתשובה לשאלתי לעיל
דליה02/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדליה שלום
פרופ' שחר קול02/08/2008מספר מינימאלי של ימי אסטרופם - 7
מספר מקסימאלי של ימי אסטרופם - 35
קביעת היום לפי לו"ז היחידה וחלוקת העומס באופן שווה על ימות השבוע.
אך, ניתן לבקש לפי הרצון שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר גרידה והיסטרוסקופיה דחוף!!!!א31/07/2008
שלום לפני כשנה עברתי גרידה בשבוע 10 לאחר שהעובר לא התפתח. מאז לא קיבלתי מחזור. היו לי הדבקויות רבות ועשיתי היסטרוסקופיה ניתוחית, אך עדיין לא קיבלתי מחזור. אני כבר 4 חודשים לאחר ההסטרוסקופיה והרופא אמר שעליי לעשות עוד אחת כעת כי כנראה שעדיין יש הדבקויות רבות. היום שמתי לב שיש לי כתמים אדומים חלשים וכאבי בטן כמו במחזור (הרבה זמן לא היו לי כאבים כאלו) האם זה מחזור?? האם זה אומר שהרירית מתחילה להחלים?? האם אני לא צריכה לעשות שוב הסטרוסקופיה?? האם יש סיכוי להכנס להריון למרות שהרירית מאוד דקה ומתחילה להחלים, אם באמת זה מחזור??? תודה רבה לכם!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008כן, זה בנראה מחזור, אך כמותו הדלה מרמזת שהרירית עדיין לא לגמרי תקינה.
לכן, רצוי לחזור על ההיסטרוסקופיה.
לגבי סיכויי ההריון - יש להמתין למיצוי ההליכים הניתוחיים (הפרדת הידבקויות) לפני שנדע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לבתאלירז31/07/2008
ביום שלישי בדיקת בתא היתה 50 ופרוגסטרון 64.2 היום הבתא רק 75 והפרוגסטרון 70.6 אני לוקחתף 3 פעמים ביום פרוגינובה ואוטרוגסטאן 11 נרות ואגינלי. אתמול היו לי קצת כאבים השאלה שלי האם התוצאה טובה. האם זדה אומר שההריון ממשיך ותקין? אני בלחץ ואודה אם אקבל תשובה מהירה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה לשאלה
לירז31/07/2008שכחתי לצין שיום שלישי היה יום ה-12 להחזרה והיום היום ה-14 להחזרה (החזרת 3 עוברים בגודל של 2,4,6, תאים ביום השני להפריה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008התוצאה אינה טובה שכן לא היתה הכפלה של הבטא ביומיים שחלפו.
קיים סיכון משמעותי שההריון לא ימשיך כתקין.
יש מקום להמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמדך לשאלות
לירז31/07/2008האם יש סיכוי להריון למרות שלא הוכפלה התוצאה? אולי ההריון מתפתח בקצב איטי? שאלה נוספת האם יש חחש שלקחתי יותר מידי אוטרוגסטאן?(11 נרות ואגינאלי ליום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה על עלית הבתא
לירז03/08/2008היה כדאי להיות אופטימית. היום הבתא עלתה . ביום 29/7 היה 50 ביום 31/7 היה 75 והיום 323. מה זה אומר? הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכולה רק לעודד אותך
הילה03/08/2008אני יכולה לעודד אותך שהיה לי מצב דומה בהריון קודם שבפעם הראשונה הבטא לא ממש הכפילה את עצמה אחרי יומיים ואחר כך היא התחילה להמריא ויש לי ילדה בת 4 היום מאד חמודה! גם היא מIVF ועכשיו אנחנו מנסים לעשות לה אח או אחות. שיהיה לך הריון תקין וטוב! הילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה להילה ושאלה שלא נענתה
לירז03/08/2008ואשמח לקבל תשובה על השאלה ובינתים יש לי עוד שאלה מתי כדאי לעשות בדיקת בתא נוספת? האם ביום שלישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירז שלום
פרופ' שחר קול03/08/2008העלה האחרונה היא מעודדת.
מציע בדיקה נוספת ביום ג.
אם ממשיכה עליה טובה זה מעודד.
ועם זאת, רצוי לשלול אפשרות של הריון חוץ רחמי בהמשך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת באותו ענין
לירז03/08/2008תודה על תשובתך. וסליחה על השאלות הרבות איך אדע אם ההריון הוא מחוץ לרחם?( נקבע לי אולטרסאונד בעוד שבועיים וחצי.) אפשר לדעת לפי בדיקות דם?
פרופ' שחר קול03/08/2008רצוי לוודא הריון תוך רחמי לקראת יום שישי השבוע.
הבדיקה היא ע"י אולטרסאונד.
לא ניתן לדעת לפי בדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בנושא
לירז04/08/2008שלום. תודה על תשובתך. אך איך יתכן הריון חוץ ריחמי אם ההפריה נעשתה ישירות לרחם בעזרת אולטרסאונד. והאם לא מוקדם מידי לעשות אולטרסאונד ? זה לא מסכן את העובר?
פרופ' שחר קול04/08/2008לצערנו, הריון חוץ רחמי אינו מאוד נדיר ב - IVF.
אולטרסאונד לא יסכן את העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר ישי, או קולחסוי31/07/2008
שלום. בהתכתבות קודמת שאלתי על חשיבות רמת הפרוגסטרון כתמיכה בהריון מתחיל לאחר IVF. כאמור הפרוגסטרון היה בבטא הראשון 66 ואחרי 4 ימים ירד ל 50. הבוקר עשיתי בדיקה נוספת ואני מחכה לתשובה. במקרה של ירידה, הציע ד"ר ישי להגביר תמיכה. השאלה: אני מקבלת 3 אנדומטרין ליום. 1 בבוקר 2 בערב. הטבליה של הבוקר רובה, אם לא כולה, לא נספגת לדעתי. היא מופרשת תוך שעות החוצה. רק אלה שאני לוקחת לפני שינה נספגות במלואן. איך אוכל להגביר את התמיכה אם התוצאה כאמור אינה יעילה במהלך היום כשיש פעילות? האם אתה מציע להחליף תמיכה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008ניתן להחליף האנדומטרין בזריקות גסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוגסטרון המשך
חסוי31/07/2008תודה על תשובתך. בבדיקה מהיום: פרוגסטרון עלה ל 71 , אסטרדיול 2700 האם הרמות מתאימות לשבוע 5+ ? (בבדיקת US נצפה שק הריון +שק חלמון) האם עדיין צריך חיזוק של פרוגסטרון? מאיזה רמה עלי לדאוג שזה נמוך? ומדוע הפרוגסטרון "משחק" , עולה ויורד מבדיקה לבדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול03/08/2008רמת ההורמונים טובה.
יש להמשיך באותו טיפול ללא שינוי.
שינויים ברמת הפרוגסטרון הם שכיחים ואינם מדאיגים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמות בטאסיון31/07/2008
בוקר טוב לרופאים... עשיתי בדיקת בטא ב29 לחודש רמת הבטא הייתה 40, השאלה שלי זה לא נמוך מידי??? היום עשיתי גם בדיקת בטא ועדיין אין לי תשובות כמה זה צריך להיות בערך היום??? תודה והמשך יום נעים לכולם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
יעל31/07/2008זה ממש לא נמוך לבטא ראשונה שלי היתה 39 והיום אני כבר שבוע 13 כמו כן את צריכה לוודא הכפלה של 1.5 או 2 בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיון שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008כל הריון שנוצר על פני כדור הארץ היה בשלב מסוים, ריגעי, עם בטא 40. גם את ...גם אני...כולנו...
הבטא אמור להכפיל עצמו כל יומיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה הורמוניםהילה31/07/2008
לרופאים שלום מקבלת 3 פעמים פרוגינובה ליום ו 4 נרות אוטרגיסטן ביום שאלתי היא עד מתי צריך לקבל תמיכה זו או שזה אינדוידואלי לכל בחורה אם נתונייה לגבי התפתחות ההריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008ניתן להפסיק 7 שבועות לאחר החזרת העוברים לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת בטאהילה30/07/2008
ד"ר שלום ... ב 14/07 הוחזרו לי 3 עוברים לרחם ב27/07 רמת הבטא הייתה 89 וב 29/07 רמת הבטא הייתה 234 רציתי לשאל אם זה אומר על הריון אם יותר מעובר 1 והאם רמת הבטא מספיק טובה כדי שההריון יתפתח יפה ? אודה אם תענה לשאלתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי30/07/2008רמת הבטא טובה וכך גם העליה ברמתה. לא ניתן להסיק מרמת הבטא על מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי שמים אוסטרוגסטןנוי30/07/2008
שלום. היתה לי החזרה ב- 21/7. לוקחת אוסטרוגסטן 200 ואגינלי שלוש פעמים ביום - ב- 9 בבוקר, שלוש בצהריים ואחת-עשרה בלילה. באופן טבעיאני מאד לחוצה ורוצה לעשות כל דבר שהטיפול הזה יצליח. באחת מההודעות כאן בפורום אחת הפונות כתבה על מרווחי 8 שעות בין כל כדור ואגינלי. האם יש לכך משמעות? האם אני צריכה לשנות את השעות כדי שיהיה מרווח של שמונה שעות ולא המרווח הנוכחי? תודה רבה רבה. אנצל גם את ההזדמנות הזו להגיד לכם הרופאים בפורום המון המון תודה על הזמן והסבלנות והתשובות המקצועיות. זה כל כך כל כך עוזר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
ד''ר דוד ישי30/07/2008מה שאת עושה זה בהחלט סביר ויעיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום דר' קולמיכל30/07/2008
לפני יומיים שאלתי אותך על בטא 14 מהחזרת מוקפאים, היום היום ה 13 להחזרה קיבלתי תוצאת בטא של 49, האם זה הריון בטוח? נאמר לי להגיע לבדיקת דם שבוע הבא ולהמשיך תמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול31/07/2008זה הריון בטוח.
יש להמשיך בטיפול, ולקוות לטוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתיאבישג30/07/2008
שלום שוב שכחתי לציין שכתם הדם מופיע רק על התחתונית ולא כשאני מנגבת אשמח לקבל תשובה מהירה,עברתי שבעה מדורי גיהנום עד שהגעתי לשלב ההחזרה נשאית בייקר דושן. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבישג
ד''ר דוד ישי30/07/2008כמו שאמרתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףבלחץאבישג30/07/2008
שלום רופאים יקרים אני 8 ימים אחרי החזרה של 4 עוברים,היום התחיל להופיע דימום קל האם זה אומר שהטיפול נכשל ואני לא בהריון או שזו תופעה קיימת אשמח לקבל תשובה מיידית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אבישג
ד''ר דוד ישי30/07/2008זו תופעה מוכרת ודי שכיחה ואינה מעידה על כשלון הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדנה30/07/2008
שלום, ארבעה ימים לאחר הזרעה,לוקחת תמיכה אוטרגסטון 200. אני עם כאבי בטן תחתונה שבאים והולכים כמו כאבי ווסת, יציאות רכות צמרמורת בגוף. האם זה יכול להשפיע על הצלחת הטיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי30/07/2008נראה לי שאין לתלונות האלה השפעה על סיכויי ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחלל הרחםדגנית30/07/2008
שלום רב אני לאחר ניתוח קיסרי כ4 שנים לאחר נסיונות מרובים נשלחתי לטיפולי הפריה בבה"ח להריון נוסף כעת לאחר מוקפאים כ12 ונסיונות כ3 ללא הצלחה שוב מגלים לי נוזל בחלל הרחם קודם לא ייחסו לזה חשיבות אבל מאחר וד"ר נוסף באולטראסאנוד צפה לאחר טיפול בפריגינובה נאמר לי להמשיך לקחת עד בדיקת אולטראסאונד נוסף . מהי יכולה להיות סיבת הנוזל ? האם הנוזל מהווה בעיה בעת החזרת עוברים ? האם ניתן לשאוב את הנוזל ? האם יש צורך אולי בגרידה ? האם זוהי הסיבה שאנני יכולה להיכנס שוב הלריון טבעי ? אשמח לתשובה תודה דגנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דגנית
ד''ר דוד ישי30/07/2008לא תמיד אנחנו יודעים את הסיבה להופעת נוזל בחלל הרחם. לפעמים זה קשור להיצרות של צואר הרחם, לפעמים לחסימה של החצוצרות עם הצטברות של נוזל בתוכן. האפשרות השניה יכולה להיות קשורה בסיכויים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)