מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר שלום רבחסוייה24/07/2008
אני עשיתי החזרה ב 21.7 ואחרי ההחזרה נתנו לי זריקות {פרגניל} כל 3 ימים זריקה. השאלה שלי האם יכול להיות מהזריקות שאני אתנפח? היום קיבלתי את הזריקה השניה ואני מרגישה נפוכה בבטן ובחזה וכל מי שרואה אותי אומר לי שאני השמנתי. איזה תהליך העובר עובר ברגע שמחזירים לי אותו לרחם? מתי הוא נתפס ברירית ומתחיל להיווצר הריון? היום זה יום ה4 לההחזרה יכול להיות שאני כבר בהריון? ואם לא מתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008יש לשלול גירוי יתר שחלתי.
העובר משתרש ברחם 5 -6 ימים לאחר השאיבה.
יתכן והתהליך החל אצלך. אין לדעת בשלב זה.
בדיקת דם 14 יום לאחר השאיבה תקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה25/07/2008למה אתה מתכוון לאחר השאיבה? אני עשו לי החזרה של עוברים מוקפאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/07/2008מחזור הפשרה לא גורם לכאבים או נפיחויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות במחזור לקראת טיפול הפריהשרון24/07/2008
שלום, אני מטופלת במחלקת IVF, לאחר הפריה מוצלחת אחת (ילדה בת 2.6). טיפולי הפוריות עקב בעיית פריון אצל בן זוגי בלבד (שנינו בני 39). בשנה האחרונה החלו שיבושים בסדירות המחזור שלי ובנוסף נקלטתי להריון ספונטני אך גם הפלה ספונטנית בשבוע 11 + 4. השיבושים במחזור החלו לפני ההריון שהסתיים בסוף מרץ השנה. מחזור רגיל אצלי היה בן כ-26 יום. שני המחזורים האחרונים היו קצרים במיוחד - 16 יום ו-18 יום. במחזור הקודם מסרתי בדיקות דם - פרופיל הורמונלי תקין. עם תחילת המחזור האחרון התחלתי פרוטוקול ארוך לקראת הפריה. המחזור היה יחסית קל וקצר ואני מוטרדת - האם באמת היה מחזור? בתחילת ההריון הקודם חוויתי דימום דמוי מחזור - מזכיר את מה שהיה עכשיו (מבחינת אורך וכמות דימום) - בדיקת הריון ביתית יצאה שלילית אך זה לא לגמרי מספק אותי - מה לעשות? תודה מראש, שרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008בדיקת דם תשלול בוודאות הריון.
בכל מקרה, הטיפול ב- IVF מחייב וידוא מצב הורמונאלי תקין בכל שלב, כך שהסיכוי לטיפול משובש הוא קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוףהילה24/07/2008
ד"ר שחר קול שלום ב 14/07 הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים כיומיים לאחר ההחזרה התחילו לי כאבים אם תחושה של דקירות באות והולכות והיום הכאב התחיל להתגבר וההרגשה היא כסכין שחותכת אותי מבפנים האם זה נורמלי או שזה מבשר על רעות ? תודה רבה והמשך ערב טוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008החזרה לרחם של עוברים מופשרים אינה אמורה לגרום לכאבים ודקירות. מקור הכאב - לא ברור. לא בטוח שהוא קשור לטיפול. מציע להמשיך בשיגרת הטיפול ללא שינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת דחוף...קרין24/07/2008
שלום לרופאים הנכבדים. שאלה: מחר אני אמורה לקבל מחזור: תוצאות: HCG-B Quantitative (B): mIu/ml | * 75 האם זה הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008כן, זה הריון.
מחזור - לאחר הלידה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfשירי24/07/2008
בתאריך 11.7.08 הוחזר עובר אחד, ב- 22.7 עשיתי בדיקת דם והתוצאה קטן מ-2 באותו היום הפסקתי את התמיכה , האם לפי דעתך עשיתי את הבדיקה מוקדם מידי וטעיתי כשהפסקתי את התמיכה עדיין לא קיבלתי מחזור... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגית שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008יש לבצע בדיקת דם להריון 14 יום לאחר השאיבה.
מכיוון שתאריך השאיבה לא צויין, לא ניתן להעריך הלו"ז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטאמור24/07/2008
החזרה 11/7/08 2 עוברים מסוג A 4 תאים היום עשיתי בדיקת דם בטא כמותי התוצאה 11 נאמר לי כי התוצאה גבולית ויש לחזור על בדיקת דם נוספת ביום שני שאלתי היא ממחקרים שראיתי הערכים הם בין 5-50 לשבוע 3 ובכלל 11 זה תוצאה חיובית האם התוצאה מעידה על הריון או שעדיין בספק ? האם ניתן לקחת ברזל בשלב זה מלבד חומצה פולית והאם יש דרכים חיוניות לשפר את התוצאה עד יום שני ובכלל לתשובתכם המהירה אני במתח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008התוצאה חיובית, אך אנו מצפים לערך גבוה יותר בשלב זה.
אין צורך לקחת ברזל. אין דרך לשפר התוצאה.
אפשר לחזור על הבדיקה כעבור יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא 17
קרן25/07/2008שלום, אני גם עשיתי בדיקת בטא אחרי החזרה של 3 עוברים ב11/07/08- והתוצאה יצאה 17. נאמר לי שזה גבולי שהתוצאה לא שלילית אבל גם לא חיובית. נאמר לי שחיובי זה אומר תוצאה של 25. אני כולי במתח...... אמרו לי לחזור על הבדיקה ביום ראשון. זה נראה שאנחנו באותו מצב. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נמוכה
מור25/07/2008קרן אני מאחלת לך בהצלחה רבה אני דברתי עם חברה שהיה לה את אותו מקרה בהריון רגיל שהיא בדקה את הריונה מיד שלא קיבלה מחזור דיההינו בשלב מוקדם וביקשו ממנה לבצא עוד בדיקה לאחר כמה ימים והיא קיבלה תשובה חיובית אז בואי ננסה להיות אופטמיות אני מקווה שיצא לך לראות את תגובתי תעדכני אותי מה הייתה התוצאה ולדר' האם זה יתכן בגלל שזה היה רק ביום ה- 13 להחזרה והאם יתכן והשלב מוקדם מידי או שההריון בסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח
קרן25/07/2008( רשמתי תגובה נוספת אבל משום מה אני לא רואה אותה כאן)........... אז שוב, אני מאוד מבולבלת ומחכה כבר ליום ראשון שאדע מה המצב.. האמת אני מכירה מקרה של בטא 10 ונולד תינוק בריא. אבל מצד שני אני, בטיפול הקודם שלי הייתי עם בטא 10 ואחרי יומיים ירד ל-4. אז אמרו לי שזה מה שנקרא הריון כימי.מחזיקה אצבעות לשתינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לקרן ושאלה לדר'
מור26/07/2008מה זה יכול לקרות שאלה לרופאים האם זה יכול לקרות מה צריך לעשות לנוח יותר להתנהג אחרת או והאם אעשה בדיקה ביתית זה יכול לתת לי תוצאה מדויקת במקום שאחכה עד יום שני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית
קרן26/07/2008לא הייתי ממליצה לך כי אני עשיתי יום לפני הבדיקה והבדיקה הביתית יצאה שלילית......... זה סתם יבלבל אותך עוד יותר, אבל באמת לא הבנתי למה אמרו לך דווקא לעשות בדיקה ביום שני ולא יום ראשון..............איזו תמיכה את מקבלת? אני אנדומטרין ומרגישה כאבים מדי פעם בבטן התחתונה......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לקרן אך שאלה חשובה לדר' קול!!
מור26/07/2008אני מקבלת אוטורגיסטן נרות פעמיים ביום, גם לי היו כאבים אתמול בבטן התחתונה הבנתי מחברה שלי שבהריון בשבוע ה 10 שגם לה היו כאבים כאלה אני מקווה שזה סימן להשתרשות אני עדיין שואלת את דר' קול האם ניתן לבצע בדיקה ביתית לדוגמא מחר היום ה- 16 האם תהיה מספיק מהימנה ומאיזה כמות של בטא הבדיקה מראה תוצאה חיובית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטן ודימוםדפנה24/07/2008
צהריים טובים, לפני 10 ימים עברתי החזרה של עובר שהיה בהקפאה ואני מטופלת באוטרוגסטן (3 כמוסות וגינליות פעמיים ביום) וב 5מ"ג אסטרוגן ליום. ביומיים האחרונים החל דימום קל, ממש LIGHT, אבל קונסיסטנטי. האם זה יכול להעיד על כך שהטיפול נכשל או שזו תופעה אפיינית לטיפול כזה? בעוד 4 ימים תבוצע בדיקת הריון. אני מקווה לטוב. תודה רבה דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפנה שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008אין בכך כדי לקבוע שהטיפול ניכשל.
עם זאת - דימום אינו אופייני במחזורי הפשרה.
יש להמשיך בטיפול שניתן לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשר בין אנדומטרין ליחסי מיןלחוצה24/07/2008
שלום רב, אני לוקחת פעמיים ביום אנדומטרין 100מ"ג האם יש מגבלה לקיים יחסי מין בזמן שנוטלים אנדומטרין וגנלי?? או האם צריך להמתין זמן מסויים מהרגע שמחדירים את הנר ועד זמן קיום היחסים?? תודה רבה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
פרופ' שחר קול24/07/2008עדיף רחוק ככל הניתן מהכנסת התרופה לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכתמה ורודה לאחר החזרת עובריםדנה24/07/2008
ביום חמישי 17 יולי היתה לי שאיבה וב- 20 יולי (יום ראשון) החזרת שני עוברים. ביום של ההחזרה קיבלתי עוד זריקת אוביטרל ואני גם לוקחת תמיכת אוסטרוגסטן. ביום רביעי התחילה לי הכתמה ורודה אותה ראיתי על תחתונית (לא בניגוב) והיום שוב היתה לי הכתמה כזו ואני חוששת שזה סימן לא טוב.אני משערת שזה קצת מוקדם להשרשה. האם זה משהו שעליי לדאוג בגללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008השרשה 3 ימים לאחר החזרת עוברים - יתכן.
מציע להמשיך בטיפול ולקוות לטוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני מקבלת טיפול נכון?אמא לשלשה24/07/2008
אני מטופלת אצל מומחה לרפואת נשים (ולא פיריון). היו לי ארבעה הריונות. להריון הראשון נכנסתי בקלות , לשני עם כדור איקקלומין אחד, בשלישי בלי כדור והפלתי, ברביעי עם שני כדורים ועכשיו אני מנסה שני כדורים כבר שלשה מחזורים ללא הצלחה. הרופא אומר לעבור לשלשה. אני מתלבטת אם לעשות זאת: א. הוא לא שלח אותי לשום בדיקה נוספת (דם, מצב הרחם וכו) ב. אני רואה שמצבי ההורמונלי מתדרדר מהריון להריון. חוששת שהאיקקלומין גורם נזק. מבקשת לציין שאני רוצה להצליח ללדת עוד מספר רב של פעמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נכון
פרופ' שחר קול24/07/2008קשה מאוד לייעץ בלי לראות את מיכלול המידע.
יתכן ורצוי להתייעץ עם רופא פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה בלי ביציותאורלי24/07/2008
לרופאים שלום, מחזור ראשון IVF נשאבו 18 זקיקים בלי אף ביצית!! איך זה יכול להיות? האם זה אומר שאין לי ביציות בשחלות? (מחזורים די סדירים כל השנים כל 30 יום, אני בת 31). האם זה אומר שהכל אבוד ולא אוכל להכנס להריון מביציות שלי? האם יש טעם להמשיך בטיפולים? אני די מיואשת, אשמח להסבר שלכם. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008יש לשלול אפשרות של הזרקה לא נכונה של אוביטרל, או בעיה טכנית אחרת.
רצוי לחזור על הטיפול לפני שמסיקים מסקנות.
אצל כל אישה אחוז מסויים מהזקיקים - ריקים. אולי אצלך האחוז גדול יחסית, אך יתכן ובכל זאת ימצאו ביציות בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר בבקשה תענה לי דחוףדנה24/07/2008
בעלי עבר ניתוח וריקוצלה לפני כחצי שנה, ולפני הניתוח הקפיא זרע,בתוצאות של תנועתיות 10% ריכוז 300,000 ו-0% מורפולוגיה, היום כחצי שנה לאחר הניתוח לאחר הבדיקה יש תנועתיות של 50% ריכוז של 25 מליון ומורפולוגיה של 1% תאים תקינים. האם הנך ממליץ להקפיא בשנית? האם הנך ממליץ על טיפול כלשהו?והאם צריך למהר עם זה? יש לציין שבעלי בן 26 והנני בת 23 תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול24/07/2008מציע להקפיא שוב.
יש מקום לנסות ולהשיג הריון ספונטאני, אם לא יילך - טיפול בגירוי שחלות והזרעה תוך רחמית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביצית@23/07/2008
שלום ד"ר יש לי שאלה מה הגודל של הביצית הבשלה כדי להכנס להריון ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי23/07/2008זקיק בגודל של 18-22 הוא זקיקי בשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מסיבי לאחר הפסקת נטילת גלולותדנה23/07/2008
הפסקיתי ליטול גלולות נגד הריון לפני חודש, וכעת במחזור הנוכחי הבחנתי בכמות גדולה יותר של דם במחזור. הנני ביום השני למחזור. האם יש קשר בין הדברים? והאם יש לבדוק את הדבר או לחכות כמה ימים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי23/07/2008אצל רוב הנשים, הדימום עם גלולות קטן יותר מאשר ללא. אני מניח שזו הסיבה לדימום החזק שלך. אם הוא יתחזק יותר או ימשך לתקופה ארוכה, לכי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש במדבקות אוורל 100דידי23/07/2008
שלום עברתי לפני חודשיים צנתור חצוצרות ובמקביל אני משתמשת במדבקת אוורול לדחיית ביוץ. (זו הפעם השניה בלבד שאני משתמשת בה) היום שמתי אותה ומאחרי הצהריים אני מרגישה כאבים ברגל ששמתי בה את המדבקה. האם זה נורמלי? האם עלי להוריד את המדבקה וללכת להיבדק? מחכה לתשובה דידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דידי
ד''ר דוד ישי23/07/2008התופעה אינה מוכרת לי, אבל אני חושב שכדאי להפסיק את הטיפול ולהבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה+שאלות נוספות
תאיר23/07/2008ברור מהביוץ המוקדם שאני זקוקה לפרוטוקול עם דיכוי. האם הפרוטוקול שהוצע מתאים לי? (שילוב של זקיק טבעי+צטרוטייד ופיוריגון ככאשר הזקיק 15? או שלהערכתך יש מקום לדיכוי בדקא? (ז פרוטוקול שגם הוצע לי, אך סירבתי לו) מה אפשר /נכון לעשות בשלב הזה? האם להפסיק את הסבב ולחכות לווסת? או האם ניתן להתחיל דיכוי בדקא ביום 21 לווסת, ו"לנצל" את הזמן המבוזבז, במקום לחכות לווסת ורק אז להתחיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)