מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת היריון ביתיתדפנה16/07/2008
שלום רב, היום הוא היום ה - 14 לאוביטרול, עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, עדיין לא קבלתי מחזור, יש מצב שהבדיקה לא הייתה רגישה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי16/07/2008כן. תעשי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקיןורד16/07/2008
שלום, ב- 290608 הוחזרו לי שני עוברים לאחר 12 יום בטא 179 יומיים אחרכ 431 ויומיים אחר" כ 998 יש לי כאבי בטן , וזה מלחיץ אותי רציתי לדעת מה הסיכויים להצלחת ההריון ועד מתי יש חשש להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי16/07/2008עלית הבטא טובה . הכאב שאת מתארת שכיח. אז למה לחשוב על הפלה ? אני מניח שתוכלי להיות יותר שקטה כאשר תראי את העובר עם דופק בסביבות שבוע 7 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חום 11 יום מהאוביטרללאה16/07/2008
שלום ד"ר יקר, דימום חום 11 יום אחרי האוביטרל - יכול להצביע על השתרשות? או כל משהו אחר אך לא מחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי16/07/2008דימום קל כזה יכול להיות קשור לתהליך ההשרשה של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותאנונימית16/07/2008
שלום, לאחר החזרה שנכשלה קיבלתי תוצאות גם של E2 ן- Progesterone. הערך של E2 נראה לי קצת גבוה(לעומת תשובות קודמות). E2 - 812 Progesterone - 37.7 האם תקין? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד''ר דוד ישי16/07/2008הרמות הן תקינות ומעידות שבייצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי דופסטוןיסמין15/07/2008
ד"ר שלום, אני צריכה להתחיל לשתות כדורי דופסטון על מנת לקבל מחזור, שאלותי הן : כמה פעמים ביום צריך לשתות ובאיזה שעות? תוך כמה זמן אני אקבל מחזור מרגע סיום הטיפול ? והאם זה מסוכן לשתות את הכדור הזה אם אני כבר בהיריון(ואני לא יודעת)? תודה על מלאכת הקודש שאתם עושים למעננו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יסמין
ד''ר דוד ישי16/07/2008בד"כ לוקחים את הדופסטון במינון של 2 כדורים ליום, בוקר וערב. הדימום מופיע עד 5 ימים לאחר סיום הטיפול. אל תחששי, הדופסטון אינו פוגע בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין17/07/2008תודה רבה, אך לכמה ימים צריך לשתות את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יסמין
ד''ר דוד ישי17/07/20085-7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי השרשה?חסוי15/07/2008
אם אוביטרל ב-8/7 הזרעה ב-9/7 הזרעה ב-10/7 מתי השרשה? (טיפול טבעי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 16.7
פרופ' שחר קול15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןתקוה15/07/2008
שלום, האם ישנה בעיה בקיום יחסים בזמן נטילת אנדומטרין?? האם ישנה עדיפות לקיים יחסים לפני נטילת התרופה?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תקוה
ד''ר דוד ישי15/07/2008אני חושב שעדיף בתקופה הזאת להמעיט ביחסי המין. ואם רוצים בכל זאת אז רצוי ממש לפני ששמים את הטבליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מוכן לפרט?
חסוי15/07/2008למה עדיף להימנע? זה לא טוב גם מבחינת הגבר? זה מזיק לעובר? זה לא אסטתי? מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008אין לזה קשר לעובר. איבר המין של הגבר נמרח במשחה של פרוגסטרון. והחומר יוצא החוצה בכמות שהיא גדולה מאשר היתה יוצאת ללא יחסי המין. אסטתיות היא עניין של טעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי15/07/2008
שלום מחזור אחרון היה לי ב 17.6.08 מחזור נמשך שבוע! מחזו קבלתי 4 ימים לפני, עם דימום קשה וכאבים רציתי לדעת האם זה קשור לציסטה כי הרופא אמר לי שיש לי ציסטה בשחלה שמאלית בקוטר כ 2 ס"מ? בימים הראשונים אני סובלת מכאבי מחזור! ורציתי לדעת מתי יהיה עליי לקיים יחסים כדי לתפוס את הביוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008אם הוסת שלך הגיע לא בזמן והיה ארוך וחזק מהרגיל את צריכה להבדק. יתכן שמדובר בהריון לא תקין. אני לא יכול לדעת מתי הביוץ הצפוי שלך בלי שתגידי האם המחזורים שלך סדירים ומה אורכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי15/07/2008בדרך כלל המחזור שלי מגיע או ב 29 או ב 30 המחזור שלי נמשך כ 8 ימים! היום אני 3ימים מהמחזור ואין לי דימום הרבה רק ביום הראשון של המחזור והשני היה לי דימום קשה וכאב, מה זה אומר?? ועכשיו אני מרגישה מן בחילה כזאת אני לא יודעת אם זה קשור ומה זה אומר הריון תקין??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לא תקין!
חסוי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי16/07/2008מחזור היה ב 13.7.08 מתי יהיה לי ביוץ ומתי לקיים יחסים כדי לתפוס הריון<<??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי16/07/2008במחזורים כמו שלך הביוץ הוא ביום ה 14-16. אין קשר בין הבחילה לבין הריון ( אם את בהריון )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין-שאלה לרופאים ולבנותהפורוםחסוי15/07/2008
אני נוטלת אנדומטרין. האם מוכרת התחושה של תחושת בטן נפוחה ? בחילה קלה? רופאים - אשמח לשמוע אם אתם מכירים את התופעות (ממטופלות שלכם) בנות - אשמח לשמוע מנסיונכן מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008התחושות האלה אינן קשורות לאנדומטרין. יותר הגיוני שהן קשורות לטיפול ההורמונלי. אני ממליץ לך ללכת לרופא המטפל בך ולהבדק בחשד לגרוי יתר של השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל החודש לא היה טיפול הורמונלי
חסוי15/07/2008החודש ניסינו על סמך ביוץ טבעי......
ד''ר דוד ישי15/07/2008עדיין התחושות שאת מתארת אינן קשורות לאנדומטרין ולדעתי דורשות בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcosחנה15/07/2008
האם זוג שהבחור בן 30 והבחורה 34.5,כאשר הבחור יש ספירת זרע מעט נמוך מהמינימום , והבחורה יש PCOS יכולים להיכנס להריון? מנסים קצת פחות משנה. הרופא היתחיל ישר בזריקות, החודש היה חודש ראשון, אבל היו יותר מדי זקיקים. האם הריון אפשרי במצב כזה? בתודה מראש אמא מודאגת(שלא יודעת ערכים מדויקים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי15/07/2008אם את מבייצת למרות ה PCO יש אפשרות שתהרי באופן טבעי. אם לא , עם טיפול לגרימת ביוץ בודאי שתוכלי להרות. אני מניח שהחודש קבלת מינון שהוא גבוה בשבילך. במצב כזה כדאי להמנע מהריון כדי שלא תפתחי סיבוך שנקרא גרוי יתר של השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בדקאלימור15/07/2008
שלום רב, בעקבות עליה של ה E2 ל 5200 ו 8 זקיקים, לפני הזרעה קיבלתי שתי זריקות דקא 0.1 ותוספת של אסטרופם ופרוגסטרון. נאמר לי שהסיכויים החודש נמוכים בהרבה מסיכויי הזרעה רגילה. מהם הסיכויים החודש לקליטה של הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי15/07/2008אני לא יודע להעריך את הסיכוי שלך באופן מדוייק אבל הוא אינו נמוך בהרבה מהסיכוי הרגיל בטיפולים מסוג זה שעומד על כ 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר עודדת אותי מאד
לימור15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי15/07/2008המחזור בדרך כלל מגיע ב 29 או ב 30 לפעמים היום אני 3 ימים מהמחזור אין לי הרבה דימום רק ביום ראשון של המחזור והשני היה לי דימום וכאב! מה זה אומר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולחסוי15/07/2008
לרופא שלום, אני אמורה להתחיל טיפול באלישע בעוד כשבועיים (ביום ה21 למחזור) הבנתי שבית החולים בפגרה .שאלתי היא איך מתנהל תהליך המשך העבודה בביה"ח אם בכלל?
ד''ר דוד ישי15/07/2008אני מניח שהפגרה נלקחה בחשבון כאשר נתנו לך את התוכנית. בכל מקרה, את הטיפול שאת מתחילה ביום ה 21 את צריכה לקחת במשך שבועיים ורק אז להבדק שוב לקראת התחלת הטיפול בזריקות. עד אז היחידה תחזור לתפקד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי שאינםדנה15/07/2008
שלום רב, אני אמורה לקבל מחר מחזור (14 יום מהאוביטרול) כך זה היה בדיוק בחודש שעבר, אין לי שום תופעות לוואי כמו בד"כ, בימים האחרונים יש לי בחילות , האם ייתכן כי יש היריון ? תחושת בחילות יכולות להגיע עוד בטרם האיחור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנה
ד''ר דוד ישי15/07/2008כמובן ישנה אפשרות שאת בהריון. אבל אני בספק האם בשלב כ"כ מוקדם יש בחילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אופטימיותנעמה15/07/2008
הפריה ראשונה 6 עוברים,החזירו 2 , 4 הוקפאו. נקלטתי עם בטא 83 אך עלית הבטא לא היתה תקינה ולאחר 4 ימים הפסקתי עם התמיכה. אני לפני החזרת מוקפאים,האם בכל זאת אפשר להיות אופטימים "שהמערכת עובדת" או שזה לא אומר כלום מכיוון שההריון לא היה תקין. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נעמה
ד''ר דוד ישי15/07/2008יש בהחלט מקום לאופטימיות. יש חשיבות רבה לעובדה שהיה הריון גם אם הוא הפסיק להתפתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמה15/07/2008תודה רבה על תשובתך. השאלה נשאלה מכיוון שרופא שבדק אותי אמר שזה נקרא הריון כימי ושזה לא מראה על שום דבר.תשובה שמאוד הפתיעה אותי. שאלה נוספת היא, האם בטיפול עם עוברים מוקפאים הסיכוי להריון קטן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמה
ד''ר דוד ישי15/07/2008הסיכוי להריון מעוברים מופשרים הוא נמוך מעט מזה של עוברים טריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול הורמונאליפיצפיצ15/07/2008
שלום ותודה מראש, אני בת 30 וקצת, מנסיפ להיחכנס להריון 10 חודשים, בדיקת זרע תקינה, פרופיל הורמונטלי תקין והחודש בוצע גם צילום רחם שגם הוא תקין. עכשיו לשאלתי, מה אתה היית ממליצ להתחיל טיפול הורמונאלי כלשהו או לחכות 3 חודשים לאחר צילום הרחם שאולי ניקלט בלי עזרה. תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהר שלום
פרופ' שחר קול15/07/2008מציע לנסות עוד 3 חודשים ללא טיפול תרופתי כלשהו .
יש סיכוי טוב!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)