מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאת בדיקת דםליאה16/07/2008
שלום, היום זה היום ה-12 מההחזרה, וקיבלתי תוצאה של 12 בבדיקת הדם. מה המשמעות של תוצאה שכזו? במידה ואני אקבל מחזור זו תהייה הפלה בעצם? האם יש דרך לעלות את הערכים? מה המשמעות שלהם? מה הסיכוי להריון תקין? תודה, ליאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאור
ד''ר דוד ישי16/07/2008אני מניח שמדובר בבדיקת בטא. אם כך התוצאה מעט נמוכה מהצפוי. אבל זה בפרוש לא אומר שאין סיכוי להריון תקין. תעקבי אחר עלית הבטא בפער של יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני16/07/2008
היי !! 13 ימים אחרי החזרת עוברים בטא 536 שוב בדיקה אבל אחרי שלושה ימים ולא יומיים מבדיקת הבטא האחרונה הבטא 2233... מה זה אומר שיש מצב גדול לתאומים או שאין קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי16/07/2008כמובן שיש אפשרות לתאומים, אבל לא הייתי בונה על זה רק בגלל רמת בטא מעט גבוההמהצפוי. חכי לאולטרסאונד ותדעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חוזרת.......ציפיה גדולה16/07/2008
שלום רב. ביום ה12 לאחר החזרת העוברים הבטא עמדה על 50 וביום ה14 היא עלתה רק ל89 ולכן ביקשו ממני לערוך בדיקה נוספת כעבור שבוע - ביום ה21 ( היום) בבדיקה הערכים עמדו על 1969 האחות אמרה שהערכים נמוכים ושאין הכפלות טובות למרות שלפי החישוב שלי זה בסדר גמור ולכן אני מתייעצת כי אני רוצה לדעת האם הערכים תקינים ומוכפלים כמו שצריך....בבית חולים ביקשו ממני לערוך בדיקה חוזרת ביום שישי הקרוב אני ממש מקווה שזה יהיה בסדר - קצת מתחילה לחדור אלי פסימיות - האם יש סיכוי למרות הכל? |מתפלל| כמו כן אם באמת ישנו הריון תקין באיזה שבוע אני? המחזור האחרון היה ב-6/6 תודה רבה ....... ;-) נ.ב- שכחתי לציין שהפרוגסטרון - 137.5 והESTRADIOL (E-2) 5491
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לציפיה גדולה
מיכל16/07/2008שלום , ערכי הבטא צריכים להכפיל את עצמם כל יומיים , אם הבטא לא מוכפלת זה לא סימן רע וזה לא מעיד שאין הריון , הרופא ימליץ לך לחכות עד הא.ס כדי לוודא שק הריון . אני עברתי באפריל גם כן בדיקות בטא והערכים שלי היו 150 אחרי יומיים 259 אחרי יומיים נוספים 445 ולמרות שלא היו הכפלות כמו "שבספרים" עדיין היה לי הריון ונמצא דופק (לצערי , הדופק עצר בשבוע ה-8 ) שיהיה לך בהצלחה והכי חושב להיות אופטימיים !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי16/07/2008גיל ההריון נספר משבועיים לפני השאיבה. רמות הבטא ושאר ההורמונים תקינים לדעתי. בשלב הזה אני חושב שלמעקב הבטא יש חשיבות קטנה ומה שקובע הוא מעקב האולטרסאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןגלית16/07/2008
שלום, רציתי לדעת באיזה שבועה אפשר לדעת את מין העובר ואך ניקראת הבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית.
ד''ר דוד ישי16/07/2008את מין העובר אפשר לאבחן הכי מוקדם באולטרסאונד בשבוע 14 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןגלית16/07/2008
שלום , לפי מה שקראתי בפורום על אנדומטרין זה שלוקחים אותו עד שבועה 9 להריון , אך הרופא שלי אמר לי לקחת עד שבועה 13 , אז אני לא מבינה לכל אישה זה אחרת ? זה קשור לסוג הריון או משהוא כזה ? זה יכול להזיק לי או לעוברים ? אני כבר בשבוע 9+4 ולוקחת 3 פעמים ביום אנדומטרין בתודה מראש גלית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי16/07/2008צריך לקחת עד שבוע 7. שבוע 9 הוא כבר אחרי שנלקח טווח ביטחון. הרופא שלך לוקח 3 טווחי ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון ביתיתדפנה16/07/2008
שלום רב, היום הוא היום ה - 14 לאוביטרול, עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי, עדיין לא קבלתי מחזור, יש מצב שהבדיקה לא הייתה רגישה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי16/07/2008כן. תעשי בדיקת דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תקיןורד16/07/2008
שלום, ב- 290608 הוחזרו לי שני עוברים לאחר 12 יום בטא 179 יומיים אחרכ 431 ויומיים אחר" כ 998 יש לי כאבי בטן , וזה מלחיץ אותי רציתי לדעת מה הסיכויים להצלחת ההריון ועד מתי יש חשש להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ורד
ד''ר דוד ישי16/07/2008עלית הבטא טובה . הכאב שאת מתארת שכיח. אז למה לחשוב על הפלה ? אני מניח שתוכלי להיות יותר שקטה כאשר תראי את העובר עם דופק בסביבות שבוע 7 להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חום 11 יום מהאוביטרללאה16/07/2008
שלום ד"ר יקר, דימום חום 11 יום אחרי האוביטרל - יכול להצביע על השתרשות? או כל משהו אחר אך לא מחזור? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי16/07/2008דימום קל כזה יכול להיות קשור לתהליך ההשרשה של העובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות של בדיקותאנונימית16/07/2008
שלום, לאחר החזרה שנכשלה קיבלתי תוצאות גם של E2 ן- Progesterone. הערך של E2 נראה לי קצת גבוה(לעומת תשובות קודמות). E2 - 812 Progesterone - 37.7 האם תקין? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנונימית
ד''ר דוד ישי16/07/2008הרמות הן תקינות ומעידות שבייצת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורי דופסטוןיסמין15/07/2008
ד"ר שלום, אני צריכה להתחיל לשתות כדורי דופסטון על מנת לקבל מחזור, שאלותי הן : כמה פעמים ביום צריך לשתות ובאיזה שעות? תוך כמה זמן אני אקבל מחזור מרגע סיום הטיפול ? והאם זה מסוכן לשתות את הכדור הזה אם אני כבר בהיריון(ואני לא יודעת)? תודה על מלאכת הקודש שאתם עושים למעננו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יסמין
ד''ר דוד ישי16/07/2008בד"כ לוקחים את הדופסטון במינון של 2 כדורים ליום, בוקר וערב. הדימום מופיע עד 5 ימים לאחר סיום הטיפול. אל תחששי, הדופסטון אינו פוגע בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין17/07/2008תודה רבה, אך לכמה ימים צריך לשתות את הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יסמין
ד''ר דוד ישי17/07/20085-7 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי השרשה?חסוי15/07/2008
אם אוביטרל ב-8/7 הזרעה ב-9/7 הזרעה ב-10/7 מתי השרשה? (טיפול טבעי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 16.7
פרופ' שחר קול15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןתקוה15/07/2008
שלום, האם ישנה בעיה בקיום יחסים בזמן נטילת אנדומטרין?? האם ישנה עדיפות לקיים יחסים לפני נטילת התרופה?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תקוה
ד''ר דוד ישי15/07/2008אני חושב שעדיף בתקופה הזאת להמעיט ביחסי המין. ואם רוצים בכל זאת אז רצוי ממש לפני ששמים את הטבליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מוכן לפרט?
חסוי15/07/2008למה עדיף להימנע? זה לא טוב גם מבחינת הגבר? זה מזיק לעובר? זה לא אסטתי? מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008אין לזה קשר לעובר. איבר המין של הגבר נמרח במשחה של פרוגסטרון. והחומר יוצא החוצה בכמות שהיא גדולה מאשר היתה יוצאת ללא יחסי המין. אסטתיות היא עניין של טעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי15/07/2008
שלום מחזור אחרון היה לי ב 17.6.08 מחזור נמשך שבוע! מחזו קבלתי 4 ימים לפני, עם דימום קשה וכאבים רציתי לדעת האם זה קשור לציסטה כי הרופא אמר לי שיש לי ציסטה בשחלה שמאלית בקוטר כ 2 ס"מ? בימים הראשונים אני סובלת מכאבי מחזור! ורציתי לדעת מתי יהיה עליי לקיים יחסים כדי לתפוס את הביוץ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008אם הוסת שלך הגיע לא בזמן והיה ארוך וחזק מהרגיל את צריכה להבדק. יתכן שמדובר בהריון לא תקין. אני לא יכול לדעת מתי הביוץ הצפוי שלך בלי שתגידי האם המחזורים שלך סדירים ומה אורכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי15/07/2008בדרך כלל המחזור שלי מגיע או ב 29 או ב 30 המחזור שלי נמשך כ 8 ימים! היום אני 3ימים מהמחזור ואין לי דימום הרבה רק ביום הראשון של המחזור והשני היה לי דימום קשה וכאב, מה זה אומר?? ועכשיו אני מרגישה מן בחילה כזאת אני לא יודעת אם זה קשור ומה זה אומר הריון תקין??.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון לא תקין!
חסוי15/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
חסוי16/07/2008מחזור היה ב 13.7.08 מתי יהיה לי ביוץ ומתי לקיים יחסים כדי לתפוס הריון<<??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי16/07/2008במחזורים כמו שלך הביוץ הוא ביום ה 14-16. אין קשר בין הבחילה לבין הריון ( אם את בהריון )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין-שאלה לרופאים ולבנותהפורוםחסוי15/07/2008
אני נוטלת אנדומטרין. האם מוכרת התחושה של תחושת בטן נפוחה ? בחילה קלה? רופאים - אשמח לשמוע אם אתם מכירים את התופעות (ממטופלות שלכם) בנות - אשמח לשמוע מנסיונכן מודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי15/07/2008התחושות האלה אינן קשורות לאנדומטרין. יותר הגיוני שהן קשורות לטיפול ההורמונלי. אני ממליץ לך ללכת לרופא המטפל בך ולהבדק בחשד לגרוי יתר של השחלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל החודש לא היה טיפול הורמונלי
חסוי15/07/2008החודש ניסינו על סמך ביוץ טבעי......
ד''ר דוד ישי15/07/2008עדיין התחושות שאת מתארת אינן קשורות לאנדומטרין ולדעתי דורשות בירור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pcosחנה15/07/2008
האם זוג שהבחור בן 30 והבחורה 34.5,כאשר הבחור יש ספירת זרע מעט נמוך מהמינימום , והבחורה יש PCOS יכולים להיכנס להריון? מנסים קצת פחות משנה. הרופא היתחיל ישר בזריקות, החודש היה חודש ראשון, אבל היו יותר מדי זקיקים. האם הריון אפשרי במצב כזה? בתודה מראש אמא מודאגת(שלא יודעת ערכים מדויקים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנה
ד''ר דוד ישי15/07/2008אם את מבייצת למרות ה PCO יש אפשרות שתהרי באופן טבעי. אם לא , עם טיפול לגרימת ביוץ בודאי שתוכלי להרות. אני מניח שהחודש קבלת מינון שהוא גבוה בשבילך. במצב כזה כדאי להמנע מהריון כדי שלא תפתחי סיבוך שנקרא גרוי יתר של השחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)