מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית נמוכהחסוי12/07/2008
אחרי 3 טיפולים באקיקלומין. חודש שעבר - על סמת ביוץ טבעי. החודש - שוב על סמך ביוץ טבעי (ללא השראת ביוץ). כתוצאה מהאקיקלומין - הרירית היתה בחודשים אלו מאוד נמוכה (סביב 5). החודש בוצעה הזרעה עם רירית 5.5. ממתינה לתוצאות. שאלותיי - א. האם יש סיכוי? יש למה לצפות או אבוד מראש? ב. מתי תפוג השפעת האקיקלומין והרירית תוכל להתחיל לשקם עצמה? כמה חודשים זה לוקח? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי12/07/2008כאשר הרירית דקה מ 7 מ"מ הסיכוי להריון יורד, אבל הוא בהחלט קיים. השפעת האיקקלומין היא קצרת טווח בד"כ ( רק בזמן הטיפול עצמו ) . מעניין איך הייתה הרירית שלך במחזורים הטבעיים שלפני האיקקלומין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי IVFליאה12/07/2008
שלום, היום זה היום השמיני מיום ההחזרה,אין לי כרגע דימומים אלא הפרשות לבנות כניראה מנרות התמיכה. במידה ולא נקלטתי, האם הווסת אמורה להופיע במועד , או קודם??? יש סיכוי שהווסת תוקדם לימים הקרובים וכך אדע שאני לא בהריון? ודבר נוסף: מיום ההחזרה ועד היום, יש ליכאבים, מידי פעם בצידי הבטן התחתונה, דומים לכאבי מחזור. האם זה טבעי אחרי טיפול? תודה על תשובתך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאה
ד''ר דוד ישי12/07/2008הוסת יכל לבוא בזמן, להקדים או לאחר. בכל מקרה, עשי את דיקת הדם גם אם יהיה דימום. דימום אינו שולל בהכרח הריון. הכאבים שאת מתארת ( אם אינם חזקים ) הם תחושה נורמלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםלולי12/07/2008
שלום, 1.רציתי לדעת האם מפשירים את העוברים המוקפאים היום ההחזרה? 2.האם עדיף להחזיר את המוקפאים על בסיס ביוץ טיבעי , או שעדיף עם תרופות? 3.האם מותר לקיים יחסים לאחר ההחזרה ללא הגבלה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדס
ד''ר דוד ישי12/07/2008ברוב המקרים העוברים המופשרים מוחזרים ביום הפשרתם. בחלק מהמקרים מגדלים אותם מס' ימים נוספים ( עד מקסימום יום 5 )
התוצאות של שתי הצורות מבחינת הסיכוי להריון טובות באותה מידה. אפשר להחזיר על בסיס טבעי רק כאשר יש מחזור סדיר . היתרון - מחזור ללא תרופות. החיסרון - צורך במס' בדיקות רב יותר וחוסר שליטה על העתוי. היתרון של ההכנה עם התרופות הוא מס' בדיקות קטן ואפשרות לתמרן עם יום ההחזרה בטווח של ימים. החיסרון - שימוש בתרופות.
אפשר לקיים יחסי מין. אני מעדיף וסייג - מ3-4 ימים אחרי ההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לולי12/07/2008היי שוב, ביחידה של בי"ח אמרו לי להגיע ביום ה-12 לווסת, האם לדעתך זה אומר שהם רוצים להחזיר לי את המוקפאים על סמך הביוץ הטיבעי שלי, או שמכינים את הגוף (עם תרופות) מהיום ה-12 של הווסת לקראת ההחזרה? ז"א מה שאני שואלת בעצם זה אם אמרו לי להגיע ביום ה-12 לווסת זה אומר שההחזרה תתבצע עפ"י הביוץ הטיבעי או ע"י שימוש בתרופות? המון תודות ושיהיה לך שבוע טוב... הדס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןאני12/07/2008
איך אפשר לדעת באיזה שבוע של ההריון אני.. לפי מה מחשבים? 27/6 שאיבה 1/7 החזרה 11/7 אחרי בדיקה גיליתי שאני בהריון.. איזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי12/07/2008מתחילים לספור את שבועות ההריון משבועיים ( 14 יום ) לפני השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע למיקרופיריןחסוי12/07/2008
התחלתי מיקרופירין לאחר החזרת עוברים לפני 3 ימים. ההחלטה לקחת היתה עצמאית מאחר וכל הרופאים טוענים שאין נזק בלקיחתו. מאחר וזו פעם ראשונה שאני לוקחת כדור זה, הייתי רוצה לדעת מס' דברים: א. האם למרות שאין לי בעיות קרישיות אין סכנה בלקחת את הכדור? ב.האם יש לכדור השפעה מיידית על זרימת הדם? או שהשפעתו היא לטווח ארוך. ג. מה קורה אם שוכחים לקחת יום אחד? ד. לאילו תופעות חשובות עלי לשים לב בהקשר לכדור. ה. אני סובלת מריבוי 'דליות' באיזור הרגליים , האם יש לזה משמעות בהקשר לכדור? עלי לציין כי עשיתי בדיקות קרישיות יתר, אשר אותן ראה רק רופא הפוריות, ולא מצא משהו חריג. האם היה צורך שיראה אותם רופא אחר? ההחלטה לקחת את הכדור היתה שלי. (הרופא שלי לא התנגד) . תודה מראש על תשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרופירין
פרופ' שחר קול12/07/2008מדובר באספירין במינון נמוך.
הסיכון הוא קטן מאוד.
יתכן דימום מדרכי העיכול.
ההשפעה פגה לאחר מספר ימי נטילה.
אם שוכחים כדור - לא נורא.
דליות ורידים - ללא משמעות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהלימור12/07/2008
שלום לכם, אני אחרי טיפול בפיוריגון 150 יח', ביום ה 10 הE2 היה 2200 ונצפו 7 זקיקים, ביום ה 12 למחזור ה E2 היה 5200, נצפו 8 זקיקים (שניים מובילים בגודל 18 ו 20 מ"מ והשאר 15 מ"מ) הרופאה לא רצתה לתת לי אורביטל מחשש לגירוי יתר אז היא נתנה לי 2 זריקות של דקא 0.1. למחרת הייתה ההזרעה (כי יום הביוץ יצא ביום שישי) . אחרי ההזרעה ביום חמישי קיבלתי כדור אסטרופם 2 מ"ג וכדור אוטרוגסטן 200 מ"ג (וגינלי). שאלתי היא: החדרתי את האוטרוגסטן בערך שעה אחרי ההזרעה. אחרי כ 4 שעות הרגשתי התכווצות קלה ברחם והייתה לי הפרשה מאד דומה לנוזל הזרע. האם יתכן והזרע יצא החוצה? אשמח לתשובה תודה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי12/07/2008הזרע אינו "נופל" מתוך הרחם החוצה, ובכלל, בהכנת הזרע להזרעה מוציאים אותו מתוך הנוזל הלבן שאותו את מכירה ואליו בודאי התכוונת. מה שרית הוא חלק מהטבליה הוגינלית שיוצא החוצה תמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי הצלחה
לימור14/07/2008תודה ד"ר על התשובה שלך, מה אחוזי ההצלחה בחודש טיפול שכזה? האם אחוזים זהים לטיפול באורביטרל? תודה לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי14/07/2008סיכויי ההצלחה הם של כ 20%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמרות השימוש בדקא??
לימור14/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בתכשיר נגד הרפס בהריוןמילוש12/07/2008
לצוות הרופאים בוקר טוב ושבת שלום! אני בשבוע ה 10 להריון. נוטלת אוטרוגסטן עד השבוע ה12. הבוקר הבחנתי בהתחלה של הרפס בשפתיים. יש לי בבית משחה בשם: "ציקלומד" אשר המרכיב הפעיל שלה הוא: acyclovir 5% W\W והמרכיבים הבלתי פעילים הם: poloxamer 188, cetostearyl alcohol, sodium lauryl sulfate, petrolatum white, mineral oil light,propylene glycol, methylparaben, propylparaben, butylated hydroxyanisole, disodium EDTA, purified water. האם מותר לי להשתמש במשחה? אודה על תשובתכם ויום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מילוש
ד''ר דוד ישי12/07/2008מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאושרתורד12/07/2008
שבת שלום, אתמולעשיתי בדיקת דם להריון יצאה חיובי בטה 179 . האם זה תקין? ביקשו ממני לעשות בדיקת דם חוזרת ביום ראשון, יכול להיות שמשהו לא בסדר? אני מקווה שהכל בסדר, אני ביום 15 מהשאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זו
ד''ר דוד ישי12/07/2008רמת הבטא טובה.
נהוג לעקוב, פעם או פעמיים , בהפרש של יומיים, אחר רמת הבטא כדי לראות את קצב העליה של ההורמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים היקרים שלוםיעל12/07/2008
הרופא שלי הורה לי לבדוק בטא ביום ה-11 אחרי החזרת קפואים (בני יומיים ביום ההקפאה ויומיים אחרי הפשרה). האם זה לא מוקדם מדי? האם לא עדיף ביום ה-12? זה מאד חשוב לי כי ביום ה-12 אני אמורה ליסוע לטיול ויהיה לי נוח לעשות את הבידקה יום קודם אבל אני לא רוצה לעשות אותה מוקדם מדי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי12/07/2008אם הבנתי נכון, ואכן החזירו את העוברים יומיים לאחר הפשרתם ולא ביום ההפשרה עצמו, יום 11 הוא יום מתאים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך דר' ישי!!!
יעל12/07/2008הבנת נכון. העוברים החוזרו יומיים אחרי שהופשרו משום שהיו עם מעט תאים. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתרגשת...אני11/07/2008
היי עשיתי היום 2 בדיקות הריון ביתיות ושניהן הראו שהתשובה חיובית ואני בהריון.. (עשיתי החזרה לפני 11 יום) שאלה ראשונה כמה אפשר לסמוך על זה? כי כדי להיות בטוח יותר עשיתי 2 בדיקות(אני ביום רשאון עושה בדיקת דם) שאלתי השניה היא חס וחלילה..חס וחלילהה.. מתי מגלים שההריון הוא מחוץ לרחם? מלחיץ אותי פשוט העניין של הריון מחוץ לרחם..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול11/07/2008סיכוי מצוין שהכל תקין.
הסיכון להריון חוץ רחמי הוא קטן.
אין מקום לחשש!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שהתבלגן...מיכל11/07/2008
מקווה שהפעם ההודעה כן תעלה... אני בת 29 ומטופלת אצל רופאת פוריות כבר כמה חודשים. המחזור שלי הוא 27-28 ימים ואורך הווסת 7-8 ימים. בגלל שאני שומרת נידה עלתה האפשרות שאני מפספסת את הביוץ בגלל הווסת הארוכה והרופאה נתנה לי כדורי פרוגילוטון שמהם לקחתי מהיום השני לווסת עד השישי 3 כדורים ביום, רק את הלבנים (אסטרוגן לבד) כדי לקצר את הווסת. הקיצור אכן קרה אך ביום ה 12 היה לי דימום למשך 3 ימים שאחריהם הייתי אצל הרופאה (יום 15) בהם היא עשה בדיקת זקיקים ואמרה שזה 15 (כנראה גודל או משהו). היא אמרה שזה לא אמור לשנות את תאריך קבלת הווסת הבאה כי זה לא נחשב לווסת. ובמקביל היא החליפה לי כדורים לאסטרופם 2 מ"ג (אך טרם לקחתי אותם). היום אני כבר ביום 31 ואין סימן לווסת (הפרשות שקופות). הסיכוי להריון קטן מאוד עד בלתי אפשרי (לפני שלקחתי את הכדורים עשיתי בדיקת דם ויצא שלילי ובמהלך החודש הזה ידענו שפספסנו את הביוץ אז לא היה נסיון להריון למעט ביום ה 29- שהחלטנו שיהיה...) האם מישהו יודע מה קורה לי? אני אוסיף רק שיש לי רחם דידלפי- אם זה משנה את התמונה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול11/07/2008מבנה הרחם אינו משנה כאן.
יתכן והדימום נובע מחוסר יציבות של הרירית, יתכן על רקע נפילה ברמת האסטרדיול לאחר הפסקת הפרוגילוטון. יתכן ולא יהיה מנוס מהוספת תכשיר במקביל שיגרום לגירוי השחלות, ויביא ליציבות הרירית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך...
מיכל13/07/2008בלילה החל דימום- כנראה ווסת האם זה סימן שזה הסתדר או שבכל זאת מומלץ לקבוע לרופאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות שהודעה נעלמה?מיכל11/07/2008
שלחתי הודעה לגבי באלגן במחזור שנוצר אצלי ואני לא רואה אותה כתובה פה... האם יש מצב שהיא קיימת איפשהו לפני שאכתוב הכל מחדש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתן לשחזר
לימונית11/07/2008מיכל שלום, אם תדעי פחות או יותר מתי שלחת אותה בפעם הקודמת, תוכלי לחפש בדפים אחורה את ההודעה, ואז יש בפנייך שתי אפשרויות: 1) להקפיץ את ההודעה. 2) לעשות פעולה של העתקה (לחיצה על מקשים CTRL+ C), לאחר מכן לפתוח הודעה חדשה בדף העדכני ביותר, ולעשות הדבקה של ההודעה שהעתקת, על ידי לחיצה על המקשים CTRL + V. מקווה שעזרתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהו שהיא לא מופיעה...
מיכל11/07/2008אני אתחיל מחדש.. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי גונל אףליאת10/07/2008
שלום רב, אני קרובה ל40 ואמורה להתחיל בטיפולי פוריות. הרופא אמר שכדאי לי להתחיל מיד בגונל אף 150 בגלל גילי והרצון לייצר הריון מהיר. זאת על אף הפרופיל ההורמונלי התקין. אני קצת פוחדת ושואלת את עצמי האם יש טעם להתחיל בטבעי בכל זאת. האם זה עשוי לזרוק אור משמעותי על המצב הפיזיולוגי שלי? או שלא? מה דעתכם? זה מינון לא קל? אשמח לתגבות שבעקבותיהן אדבר עימו אולי. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול11/07/2008השיקול נכון.
הגיל מחייב גישה מעט יותר אגרסיבית מבחינת הטיפול.
מינון של 150 נראה מתאים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!! זה עזר לי.
ליאת11/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך אחרונה לפני הקפיצה למים..
ליאת11/07/2008האם תופעות הלוואי מאוד קשות במינון זה? האם זה סובייקטיבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צפויות תופעות לוואי כלל!
פרופ' שחר קול11/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בפירוש תוצאות הספרמוגראםאמילי10/07/2008
שלום, מבקשת עזרה בהערכת מצב הפוריות של בעלי. הופנה בעקבות הבחנת ואריקוצלה מדרגה שלוש זמן התנזלות 10 נפח 2 PH 8 ריכוז 50 מס' זרעונים כללי 100 אחוז תנועה 45 תנועה טובה 20 זרעונים בתנועה 45 אחוז צורות פתולוגיות 95 בבקשה עזור לנו להבין את סיכויינו להרות עם זרע כזה תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמילי שלום
פרופ' שחר קול11/07/2008הבדיקה תקינה פרט לריבוי צורות פתולוגיות.
יש סיכוי טוב להריון.
תיקון הווריקוצלה עשוי לשפר הזרע. מציע להתייעץ עם אורולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ומעקב זקיקיםדנה10/07/2008
שלום, ב- 6 יולי (יום 3 למחזור) התחלתי גונאל-אפ 300 ליום. ביום הראשון למחזור גם התחלתי סינראל פעמיים ביום. בדיקת דם ראשונה (יום 3 למחזור בבוקר שלפני זריקת גונאל-אפ) היתה תקינה ואולטראסאונד ראשון נקבע לי רק ל- 14 יולי (שזה אחרי 8 ימי הזרקה). האם זה לא מאוחר מדי לבצע מעקב זקיקים ראשון? האם לא צריך לעשות מעקב קודם כדי לבדוק האם המינון נכון והאם הזקיקים הגיעו לגודלם הנכון? (בטיפול הקודם לקחתי מנופיור 450 ליום והתגובה היתה טובה מאד, אפילו מעל הממוצע - האם זה מספיק לאינדיקציה לגבי הטיפול הזה?) תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
ד''ר דוד ישי10/07/2008ניתן ללמוד מנסיון של טיפולים קודמים ולשער איך תהיה התגובה בטיפול הנוכחי. קשה מאד ללמוד לגבי המינון והתגובה לפני שעוברים מה ימי טיפול. בד"כ מקובל להתחיל במעקב ביום השביעי - לאחר 6 ימי טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)