מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחוצהאיריס30/06/2008
דר' שלום היום בצעתי בדיקת הריון לאחר החזרת 2 עוברים בתאריך 19 ליוני בטא 24 מה זה אומר האם הריון לא תקין? או אין הריון נאמר לי להמשיך טיפול ולבצע שוב בדיקה ביום חמישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
ד''ר דוד ישי30/06/2008יש הריון ואפילו עם רמת בטא טובה ליום 11
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
איריס30/06/2008תודה על ההתייחסות והתשובה המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לחוצה
איריס05/07/2008לאחר בדיקת בטא חוזרת ב7\3 תוצאה 84 נאמר לי שאכן נקלט וזה הריון היום בעת ניגוב היתה ליהפרשה דמית קלה האם יש לזה משמעות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב
איריס05/07/2008אני מטופלת באוטוגרסטן 200 3 פעמים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס
ד''ר דוד ישי05/07/2008הפרשות דמיות די שכיחות בשלב הזה של ההריון ואינן מעידות בהכרח על הפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא נוספת
איריס06/07/2008דר דוד ישי שלום בצעתי היום בדיקת בטא והתשובה היא 306 האם זה אומר שישנה התפתחות טובה למרות ההפרשב הדמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איריס
ד''ר דוד ישי06/07/2008כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד יחסים לאחר אוביטרלשרית30/06/2008
שלום רב ביום שישי בבוקר זקיק מוביל אחד של 18 ממ לאחר גונל 37.5. e2 930. הזרקתי אוביטרל בשעה 5 בערב ביום שישי. קיום יחסים עם זרע תקין פעם אחת בלבד בשבת בצהריים. האם זה מספיק? האם יש סיכוי...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול30/06/2008יש סיכוי טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקה מדייעל30/06/2008
לרופאים היקרים שלום, כבר פעמיים שלקחתי איקקלומין ובסוף הרירית דקה מדי (4 ממ, 6ממ). האם יש תרופות שיכולות לעבות אותה? האם זה נכון שאכילת סלק עוזרת? שמעתי את זה כבר מכמה אנשים. האם דיקור עוזר? תודה רבה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול30/06/2008מציע להפסיק הטיפול באיקקלומין.
יש חלופות שאינן גורמות לרירית דקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל
חסוי30/06/2008מנסיון - הפסיקי הטיפול.גם לי זה קרה וזו תופעה מוכרת. יותר מכך - אצלי גם בחודש שאחרי, כאשר הייתי ללא אקיקלומין - הרירית היתה דקה ולא התאוששה. בהצלחה!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מחוץ לרחםמרגלית29/06/2008
אבקש את דעתכם ומתוך נסיונכם: בת 42, לפני חצי שנה הריון מחוץ לרחם בצד ימין שהסתיים בניתוח להוצאת החצוצרה (עם פתיחת בטן בגלל הדבקויות). כעת, לאחר ivf, הריון מחוץ לרחם בצד שמאל, בשלבי סיום ללא התערבות (הבטא יורדת). לעניות דעתכם -האם כדאי לבקש ביצוע לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה שמאל ופתיחת הדבקויות או לנסות ולהמשיך בטיפולים, בתקווה שלא יגיע שוב אל מחוץ לרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול30/06/2008כנראה שעדיף לכרות את החצוצרה שנותרה.
לפי התאור כנראה שאין טעם להפריד הידבקויות, אם כי זו החלטה המתקבלת בעת הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אישה ללא חצוצרות יכולה להרות?
טלי09/07/2008האם צריך לפני הכריתה של החצוצרה השנייה לשאוב ביציות או שאפשר גם בלי חצוצרות? האם זה משפיע על הסיכוי להכנס להריון או שיהיה אחר כך הריון תקין? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי09/07/2008דר' קול בחו"ל אז אשיב במקומו. אפשר גם אפשר להרות בלי חצוצרות אבל ב IVF . וההריון הוא הריון כמו כל הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאאור29/06/2008
שלום ד"ר ב 10/6 הזרעה ראשונה לאחר טיפול במנוגון. ב 24/6 יצא בטא 156 היום ה29/6 בטא 2309 לפי ידיעתי ערך הבטא מוכפל את עצמה כל יומיים ולכן התוצאה היום היתה צריכה להיות בסביבות 900. האם תקין? האם יכול להיות שמדובר ביותר מעובר אחד? תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול30/06/2008תקין.
יתכן יותר מעובר אחד.
מציע בדיקת א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים קליםחסוי29/06/2008
לאחר 3 ימים מהחזרת עוברים טריים,מאז השאיבה כאבים בשני צידי הבטן התחתונה, כאבים קלים מזכירים דקירות ביוץ,, יש לציין כי רק שחלה אחת- ימינית מוציאה זקיקים,כך שלא שאבו ודקרו את השחלה השמאלית,הכאבים התגברו ביום האחרון אך עדיין לא ברמה כואבת מאוד, שאלתי היא ממה נובעים כאבים אלו? הוצאו 3 בציות, הערכים היו מתאימים ,אין היסטוריה של גירוי שחלתי. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהל שלום
פרופ' שחר קול30/06/2008קשה מאוד לדעת בלי לבדוק.
יכול להיות בגלל שחלה מוגדלת, מעט דם בבטן לאחר השאיבה, סבסוב של שחלה ועוד, או ללא קשר לאיברי הרביה.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה כדאי לעשותחסויה29/06/2008
יש לי שאלה: בברור שעברנו התגלתה בעיה בספירת הזרע אצל בעלי, מורפולוגיה 1% ותנועתיות 20%, אבל מאחר והיה ריכוז של 70 מליון בבדיקה הראשונה (סה"כ 140 מליון) המליצו לנו על הזרעות על בסיס מחזור טבעי. עכשיו אנחנו אחרי 2 הזרעות כושלות שבהם המורפולוגיה הייתה 1% תנועתיות 20-25% אבל הריכוז תמיד נמוך: פעם 11 מליון, פעם 16 מליון. א. האם יכול להיות שנפלה טעות בבדיקה הראשונה? ב. האם יש מקום להמשיך הזרעות או לעבור ל IVF? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי29/06/2008אם הכוונה שמצב הזרע בהזרעות היה כזה לפני ההכנה אז המצב אכן פחות טוב. הייתי מעוניין לדעת איך היה הזרע לאחר ההכנה להזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד נתונים
חסויה30/06/2008כן, הנתונים שנתתי אכן היו לפני ההשבחה. אחרי ההשבחה: מה שהתחיל כ 16 מליון 30% תנועה הפך ל 7 מליון, 70% תנועה, ומה שהתחיל כ 11 מליון 20% תנועה הפך ל 5 מליון ואני לא זוכרת את מידת התנועתיות. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי30/06/2008בנתונים האלה שוה לתת הזדמנות להזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאא29/06/2008
שלום לך יום רביעי לפני שבועיים וחצי זריקת hcg יום חמישי הזרעה בדיקת זקיקים 20 ו 22 אתמול יום שבת בדיקת הריון ביתית חיובית ממש פס - לא חלש הייתי היום אצל הפרופסור לקחת בדיקת hcg בדם הוא אמר לי אין צורך! יש לבוא יום חמישי הבא (12 יום של איחור) לא.ס אמרתי לו האם אין צורך לראות בטא או הכפלה? אמר אם אין דימום אין צורך ללכת לבטא מה דעתך? האם בדיקת ההריון הביתית שהצביעה בקו ברור מראה שיש בוודאות הריון והאם באמת לא קריטי לעשות בטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי29/06/2008צודק הפרופסור. בהרבה מקרים הבדיקה יותר מלחיצה מאשר עוזרת ובכל מקרה אין לנו יכולת להתערב או לשנות את המהלך. תאמיני ברופא שמטפל בך ולכי איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוציסטיםמירי29/06/2008
שלום רב! שאבו לי 16 ביציות ביום רביעי שעבר,ביום שני הוא החליט על החזרת עוברים בלוציסטים ,נשארו 4 בלוציסטים והחזירו לי 2 עוברים ,יש לי אנדומטריומה 2 ס"מ [אני בת 30] כמה הסיכוים עומדים כשמדובר בעוברים בולציסטים? היום השישי אחרי ההחזרת העוברים ואני מרגישה קצת לחצים בבטן התחתונה [לא כאבים שמצריכים לקחת כדור אלא יותר אי נוחות ,גב תחתון קצת כואב,ממה יכול לנבוע הלחצים בבטן התחתונה ? האם זה בגלל הכדורים התומכים שאני מקבלת פרגינובה ,אנדומטרין ,פרדניזון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי29/06/2008הסיכוי להריון תלוי בהרבה גורמים וקשה להערכה. בסה"כ הייתי אומר מעל 30%. יתכן שכאבי הבטן קשורים לשחלות הגדולות, יתכן לשינויים ההורמונליים. אם הם יתחזקו לכי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרוגןשואלת29/06/2008
שלום לך ביום שישי בדיקת דם להרון בטא 342 אסטרגון 7500 15 יום אחרי החזרה בדיקת דם מהבוקר בטא 616 אסטרוגן 6500. 17 יום מהחזרה קצת דואגת מהירידה של האסטרוגן ובנתיים קיבלתי אסטרופם פעמיים ביום. בנוסף אתמול היה לי מעט דימום בניגוב שהלחיץ אותי האם הירידה של האסטרגן יכולה להעיד על משהו ? אני לא יודעת אם זה משנה יש לי אנדומטריוזיס . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שואלת
ד''ר דוד ישי29/06/2008עלית הבטא טובה וזה יותר חשוב. את יכולה לחזור על הבטא שוב בעוד יומיים. אם העליה טובה אני ממליץ להמתין ללא בדיקות נוספות עד בדיקת האולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחה והזרעהשיר29/06/2008
בשבוע שעבר עברתי הזרעה שניה והזרע היה 15 מיליון בתנועה סה"כ. האם זה סביר? להמשיך בהזרעות או לעבור להפריה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי29/06/2008זה סביר מאד. תמשיכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץחסוי29/06/2008
ייתכן ביוץ יום למחרת שהמחזור הסתיים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי29/06/2008כן. אצל נשים עם מחזורים קצרים ועם וסת ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד'ר ישי - בהמשך לתשובתך מיום שישימבולבלת29/06/2008
ביום שישי האחרון ( בשעה 15:34 27/06) כתבתי לך וענית שיתכן וכבר היה ביוץ. אולם יש חדשות.. הלכתי היום למעקב זקיקים נוסף בעקבות המלצה של האחות ביום ו' ותראה מה התגלה: נתוני שחלה ימנית-זקיקים קטנים נתוני שחלה שמאלית- זקיק בגודל 18X18 +זקיק אחד קטן עובי אדרומיטריום-12 מ"מ דוגלס-נוזל בכמות קטנה - הטכנאית היום אמרה שזה אומר שלדעתה בימים הקרובים (היום-מחר) יהיה ביוץ כי הזקיק בשל מהיום לביות... הבעיה וזו בעיה דיי מוזרה שטרם נתקלתי בה היא- שהיום אני ביום ה-18 למחזור.. (כל 30-32 יום אני מקבלת מחזור ובד"כ ביום ה-16 אני מבייצת). הרופא שלי לצערי בחופשה ואין לי עם מי להתייעץ - מה עלי לעשות?!?!? האם זה נורמאלי? האם זה קשור לכך ששבוע שעבר היה לי צילום רחם? האם להמשיך ללכת למעקבי זקיקים ובמקביל לקיים כל יום יחסי מין ע"מ שאולי משהו יצליח? כפי שהינך מבין משאלותי הרבות אני אובדת עצות - אשמח לקבל ממך תשובת הרגעה כלשהי.. רוב תודות ושבוע נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מבולבלת
ד''ר דוד ישי29/06/2008האמת היא שגם אני קצת מבולבל. נראה לי שלא נצא מהפלונטר. קיימי יחסי מין בימים הקרובים ומה שיהיה יהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFrelna29/06/2008
ד"ר קול שלום, קיבלנו אישור ל-IVF באלישע. האישור בתוקף עד 29/09/08 היום אני ביום ה-6 לוסת שלי ללא טיפול החודש. הוסת הבא אמור להגיע בסוף יולי. מה התהליך? מה צריך לעשות כידי להתחיל את הטיפול? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול29/06/2008יש לפנות ליחידה כדי לפתוח תיק בצורה מסודרת, לגבש תכנית טיפול, ולקבל דרכה בהתאם.
טלפון - 048309008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןיעל29/06/2008
דר שלום, כיצד מומלץ לצרוך 3 כדורי איקקלומין ביום? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורית שלום
פרופ' שחר קול29/06/2008אפשר ביחד, או בוקר - צהרים - ערב.
לא עקרוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)