מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיקרופיריןחסוי07/07/2008
ערב טוב רופאים יקרים. מחרתיים צפויה החזרת עוברים. אני מעוניינת לקחת מיקרופירין מיום ההחזרה (לא היתה זו המלצת הרופא, ואולם הוא לא הביע התנגדות ואמר שאפשר) הרופא שלי בחו"ל, ואין לי מושג במדוייק מה המינון המוצע בד"כ . והאם להפסיק במידה והבטא מראה על הריון. אודה מאד לעזרתכם בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נגה
ד''ר דוד ישי07/07/2008המינון הוא כדור של 100 מ"ג ליום. אין צורך להפסיק אם הבטא חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תקינות בטאיעל07/07/2008
שלום, בשבוע 5 תוצאת בטא הייתה 539. בשבוע 6+1 תוצאת בטא הייתה 1385. הבנתי כי הבטא אמורה להכפיל עצמה כל יומיים, האם התוצאות מעידות על כך שההריון איננו מתפתח? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי07/07/2008בשלבים כאלה, תקינות ההריון לא נקבעת על פי רמות הבטא אלא על פי האולטרסאונד. בכל זאת אומר שהרמות נמוכות גם בבדיקה הראשונה וגם בשניה. חכי לאולטרסאונד ותדעי מה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלות
לימונית07/07/2008ד"ר ישי שלום, ראשית, תודה רבה על תשובתך. ובהמשך לתשובתך, מה קורה אם לא תגיע הוסת בזמן שציינת? בנוסף, לא ענית לי בקשר לאפשרות של השגת אישור לפני התור אצלך. האם יש אפשרות כזו? כמו כן, ברצוני לדעת האם בעת הגרידה נלקחה דגימה כדי לדעת מה היתה הבעיה בהיריון שנכשל? בהמון המון תודות לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי07/07/2008דברי אתי מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לימונית07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - שאלות של אחרי גרידהלימונית07/07/2008
ד"ר ישי שלום רב לך, ברצוני לדעת מספר דברים: 1) כמה זמן לאחר הגרידה אני אמורה לקבל מחזור? (הגרידה היתה ב-1/7/08) 2) האם כדאי לי לקחת כדורים כדי לזרז את המחזור? 3) שמעתי שהמרפאה בכרמל תהיה סגורה לשבועיים, מתי בעצם היא סגורה? ומתי חוזרים לעבודה? יש לי תור אליך רק ב-23/7 ואני פוחדת שאפקשש מחזור. 4) האם ניתן לדאוג לאישור חדש לטיפול IVF לפני התור אצלך? (פוחדת ששוב הבקשה שלי תתעכב בועדה כך שאפקשש מחזור). בנוסף, אציין שבגדול - אין לי דימומים, רק בעת ניגוב רמזים בלבד של דם, בקטן מאוד. כאבי בטן תחתונה מופיעים עדיין מדי פעם, לפעמים ממוקדים, בעיקר בצד ימין. באחת מבדיקות האולטסאונד נאמר לי שיש לי מיומה קטנה, אך לא צוין איפה היא. האם ייתכן שהכאבים הם מהמיומה? אני מניחה שבסה"כ מה שתארתי כאן מעיד על מצב טוב. אודה לתשובותיך, בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי07/07/2008הוסת מופיע בד"כ כ 5-6 שבועות מהגרידה. לא לוקחים כדורים במצב כזה אלא אם לאישה יש בעית ביוץ. התחושות שאת מתארת הם תחושות נורמליות לאחר הפלה.
לגבי היחידה , תתקשרי מחר ואשמח להתעדכן ולעדכן אותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלות
לימונית07/07/2008ד"ר ישי שלום, ראשית, תודה רבה על תשובתך. ובהמשך לתשובתך, מה קורה אם לא תגיע הוסת בזמן שציינת? בנוסף, לא ענית לי בקשר לאפשרות של השגת אישור לפני התור אצלך. האם יש אפשרות כזו? כמו כן, ברצוני לדעת האם בעת הגרידה נלקחה דגימה כדי לדעת מה היתה הבעיה בהיריון שנכשל? בהמון המון תודות לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הפסקת תמיכהטלי07/07/2008
ערב טוב, אני בהריון שבוע 9+1 לאחר החזרת עוברים מוקפאים ICSI קיבלתי תמיכה של אסטרופם וגסטון. לאחר תופעות לוואי קשות לפרוגסטרון (ניסינו גם אוטרוגסטן ואנדרומיטרין) נאלצתי להפסיק לגמרי עם התמיכה 4 ימים לפני התאריך שהומלץ. אני גם סובלת ממגרנות קשות (ובדר"כ לפני קבלת מחזור וגם בזמן ביוץ יש לפני מיגרנה). יומיים לאחר ההפסקה של נטילת ההורמונים היו לי במשך יומיים מיגרנות קשות. אתמול נחלשה המיגרנה ובאמצע היום היה לי דימום חזק אדום בהיר. בינתיים הדימום פסק. נבדקתי ע"י רופאה שאמרה שהעובר בסדר , יש דופק והוא בהתאם לגילו. האם ייתכן שהדימום נובע מהפסקת התמיכה? ושהגוף שלי פשוט היה מבולבל? מהן הסיבות האפשריות לדימום כזה? המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירב
ד''ר דוד ישי07/07/2008בשבוע כזה מיצרת השליה את כל ההורמונים הדרושים לעובר וההריון אינו תלוי בהורמונים חיצוניים. לכן קשה לי להניח שהפסקת ההורמונים היא הגורם לדימום. יותר סביר שהדימום קשור להפרדות שליה קטנה - תופעה שכיחה בשלבים כאלה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
טלי07/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןמיכל07/07/2008
התחלתי לקחת איקקלומין במחזור הנוכחי ולא ברור לי מהם הימים החשובים לקיום יחסי מין האם ביום 13-15 מהיום הראשון של הוסת כל יום או כל יומיים או חישוב אחר. תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי07/07/2008הטוח של הביוץ לאחר איקקלומין רחב והוא נע בין יומיים ל10 ימים ויותר. אין דרך לצפות את זה ומאד רצוי לעשות מעקב ביוץ. אם בכל זאת צריך להמר הייתי מהמר על בין היום ה 3 ליום ה 7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לאחר החזרה.....ציפיה גדולה07/07/2008
שלום ביצעתי היום בדיקות דם 12 יום לאחר החזרת 2 עוברים טריים הפריה ראשונה והתוצאות הם: בטא- 50 פרוגסטרון- 69 e2 -1155 האם הערכים תקינים או נמוכים מידי? יש לי כל הזמן התכווצויות ברחם....מה זה אומר? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי07/07/2008ההורמונים ברמה טובה. הכאבים שאת מתארת הם תחושה נורמלית בשלב הזה של ההריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףףףףףףףףףףףףמירי07/07/2008
אני אחרי הזרעה היום היום ה14 והייתי אמורה לבצע בדיקת דם . אבל מהבוקר יש לי טיפות דם על התחתונית . השאלה שלי עם לעשות את הבדיקת דם או שפשוט אפשר להספיד גם את החודש הזה ולשקוע בדיכאון עמוק כרגיל.......... בבקשה תעזרו לי העם יש הריון עם דימום????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי07/07/2008לדעתי כדאי לעשות בדיקת דם לפני שאת שוקעת בדיכאון. יש אפשרות להריון למרות ההפרשה הדמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לביוץ- עזרה בבקשהנוני07/07/2008
שלום רב, בת 30. מחזור אחרון ב- 15/5 ומאז העדר וסת ותבחין הריון שלילי. בשנה האחרונה מחזורים סדירים פחות או יותר, 3 חודשים אחרונים היו עם איקקלומין. הרופא ממליץ על כדורים להבאת הוסת ואני מעדיפה להמתין ולא ליטול תרופות. שאלתי היא: האם יש סיכוי שאבייץ בכ"ז באופן ספונטני באיזשהו שלב ולאחר מכן תגיע וסת באופן טבעי, או שחובה לקחת את הכדורים להבאת הוסת לצורך גרימת ביוץ אח"כ? האם אין טעם לחכות עוד שבועיים או שלושה ולראות מה יקרה? תודה רבה, נוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוני
ד''ר דוד ישי07/07/2008אם המחזור הבסיסי שלך סדיר,אפשר לחכות לביוץ טבעי . הבעיה היא כמה זמן זה יקח וכמה סבלנות יש לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ודימוםד07/07/2008
לרופאים היקרים שלום רב. לפני תשעה ימים הוחזרו לי שני עוברים טריים, לאחר הפריה חוץ גופית. לתמיכה אני משתמשת בנרות אוטרוגסטן 200 שלוש פעמים ביום. אתמול התחיל לי דימום, שהתגבר מעט היום ונראה שממשיך במגמת התגברות. את בדיקת הבטא אני אמורה לעשות רק מחרתיים (11 יום מההחזרה). אני יודעת שהדימום יכול להיות התחלה של מחזור אולם יתכן שהוא גם דימום שנובע מתחילתו של הריון בעייתי. אני מניחה שאדע את השתובה רק לאחר בדיקת הבטא, אך החשש שלי הוא שאולי אם אכן מדובר בדימום שקשור להריון אז היומיים האלו עלולים להיות קטלניים לסיכוי שלו להימשך. ההגיון שלי אומר לי גם שעקב הדימום הנרות לא נספגים כפי שצריך (אך אינני יודעת אם זה נכון). האם אין טעם לעשות משהו עד לבדיקת הבטא ויש פשוט לחכות עד לתוצאות הבדיקה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ד
ד''ר דוד ישי07/07/2008את צודקת לגבי האפשרויות שמסבירות את הדימום. סביר להניח שאם יש דימום חזק, ספיגת הפרוגסטרון פחות טובה . אם יהיה הריון ורמת הפרוגסטרון תהיה נמוכה צריך יהיה לשקול לתת לך את הפרוגסטרון בזריקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרון לאחר ביוץשרית07/07/2008
שלום רב האם ערכים אלה מעידים על ביוץ טוב?648 ESTRADIOL (E-2) - nmol/L 42.2 PROGESTERONE האם יש רמז כלשהו להריון..? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
ד''ר דוד ישי07/07/2008הערכים מעידים בהחלט על ביוץ. לא ניתן לקבוע על פי ההורמונים האלה האם יש הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריותיפעת07/07/2008
אני בת 30 עוד חודש, נשואה, מנסה להיכנס להריון כשנתיים. ביצענו 5 טיפולי הפריה + החזרה אחת של מוקפאים (יחד עם מס' טיפולי הזרעה לפני כן) ולא נקלט הריון. ביצעתי צילום רחם, היסטרוסקופיה, בדיקות דם - ותקין. אצל בעלי היתה בבדיקת הזרע מורפולוגיה 3%, היתר תקין, והוא ביצע ניצוח וריקוצלה לפני מס' חודשים. לאור נסיונכם איפה יכולה להיות הבעיה והאם יש משהו נוסף שניתן לעשות? שמעתי על ביצוע איבחון גנטי הבודק האם יש כשל גנטי במבנה הכרומוזומים - האם יכול לעזור במקרה זה? אודה על תשובתכם, יפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפעת
ד''ר דוד ישי07/07/2008יש כאלה שמאמינים שבמצב כמו שלך צריך לעשות בירור כמו במצב של הפלות חוזרות גם בדיקת קריוטיפ ( כרומוזומים ) ובדיקת תרומבופיליה ( קרישת דם ) . אפשר לעשות פיפל של רירית הרחם. והכי חשוב צריך להתמיד ולא להתיאש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהיעל07/07/2008
שלום ד"ר, אני בעלת שחלות פוליציסטיות ואני לוקחת כדורי פרוברה לצורך קבלת מחזור. בכל פעם שאני נוטלת את הכדורים יש תופעה מוזרה: 3 ימים לאחר סיום הכדורים מתחיל דימום קל במשך כמה ימים (לא בכמות של וסת טיפוסית אבל דם!) ו- 8 ימים לאחר סיום הכדורים מתחיל דימום חזק+כאבי מחזור. כרגע אני נוטלת כדורי איקקלומין ואני לא יודעת מהו היום הראשון למחזור. בחודש שעבר החשבתי את הדימום הקל למחזור ולא התפתח זקיק בכלל. מה אתה ממליץ לעשות? אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
ד''ר דוד ישי07/07/2008הנכון הוא להתחיל לספור מהיום הראשון של הדימום החזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלוציסטיםמירי07/07/2008
שלום רב! אתמול עברתי בדיקת בטא [יום 13] אחרי שעברתי החזרת 2 עוברים בלוציסטים ובדיקת בטא הראתה 630 ,האם אפשר לומר שיש לי תאומים? בטא עד 100 מראה על עובר אחד ובטא מעל 200 מראה על 2 עוברים ,האם אני טועה? איך מחשבים את החודש בהנחה שהחזירו לי לפני כשבוים שני בלוציסטים ביום החמישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי07/07/2008הרמות של הבטא שאת מתיחסת אליהם ( שכאילו אפשר בעזרתם לחשב את מס' העוברים ) נכונים אם בכלל לעוברים בני יומיים ולא בלסטוציסטים.
גיל ההריון בבלסטוציסטים מחושב מ 19 יום לפני ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםשיר06/07/2008
ביום חמישי לפני 4 ימים התחלתי ליטול כדור אחד של איקקלומין ל5 ימים היום היום הרביעי של הכדור וקיבלתי דלקת חריפה בגרון ובלוע הדוטרשת ממני ליטול שני כדורים של ראפפן מגה שאלותיי הן : האם יש בעיה בנטילה של שתי סוגי הכדורים? כי שחכתי לשאול את הרופאה ושאלה נוספת אני אמורה ליטול את הכדורים 10 ימים האם תהיה השפעה על כדאיות ההזרעה בזמן נטילת הכדור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי07/07/2008אין בעיה לקחת את שני הכדורים. לרפאפן לא תהיה השפעה על הסיכויים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכיםחסוי06/07/2008
ב-6/6 ווסת אחרון.מחזורים לא סדירים.לאחר מספר חודשים עם אקיקלומין, החודש ללא השראת ביוץ. התחלתי מעקב זקיקים החל מ-17/6, כל כ-3 ימים. נצפו הרבה זקיקים קטנים...וזקיק אחד שמתקדם לאט מאוד 12....14...והיום 16. רירית - עולה ויורדת לסירוגין (התחילה מ-4, עלתה ל-6, היום ירדה שוב ל4.6) בבדיקת דם של היום ההורמונים- אסטרדיול = 146 פרוגסטרון = 0.3 זומנתי למעקב נוסף עוד יומיים. שאלתי: א. מה מצב ההורמונים? ב. האם יש עוד סיכוי? ג. בהנחה שכבר אין סיכוי החודש לביוץ האם ניתן לצפות מתי אקבל ווסת על מנת להתחיל בטיפול הורמונלי? (מצד שני איך אקבל ווסת אם אין ביוץ?). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי06/07/2008ההורמונים והרירית מעידים שאף זקיק לא התחיל בהבשלה. יתכן שלא תבייצי ויתכן שתבייצי בעוד ימים - שבועות. השאלה האם יש לך סבלנות לחכות. אפשר לגרום לוסת ע"י כדורים . התיעצי ברופא שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)