מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי מוקפאיםאור03/07/2008
יש לי ילד טבעי כך שאנחנו יכולים להיכנס להריון (בן 3.5) אני בת 37. בשלושת ההפריות לא נשארו מוקפאים גם כששאבו 15 ביציות.. רופא פרטי אמר שבגלל זה נראה לו שאני לא מתאימה להפריות כי אין תאים טובים לדעתו זה בגלל הביציות. אני רוצה להבין אם להתייחס לדברי הרופא האם כשאין מוקפאים זה אומר שאיכות התאים ואו הביציות לא טובה ולכן לא אצליח בהפריות שאלה שניהלמה אין לי מוקפאים בהפריות? מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008יש לראות את דוחות המעבדה לגבי כל ביצית וכל עובר כדי להעריך הסיבות.
אם היה לך בעבר הריון תקין, הסיכוי להריון נוסף הוא טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה נתונים מדף מעבדה
אור03/07/2008בהפריה השניה שנשאבו 15 והחזירו 2 בטופס מעבדה כתוב: בסעיף ההחזרה על התאים good . אני מניחה שזה מדבר על התאים ולא על הזרע. שתי האופציות האחרות הן Fair. poor ובנוסף כתוב 2X6 6/5 AB. בהפריה האחרונה ששאבו רק 2 ואחד הוחזר הוא קיבל ציון B בחלוקה ל7 תאים אני מבינה שאיכות התאים אינה גרועה אבל למה היא לא מגיעה להקפאה , כמו שכתבתי לפי דברי הרופא אם לא מגיע להקפאה מס' פעמים אז זה אומר שאני לא מתאימה להפריה. בבקשה תן לי כיוון והסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול04/07/2008הרושם הוא שאת מייצרת עוברים באיכות סבירה, כך שהסיכוי להריון הוא תקין.
לכל מעבדה שיטת רישום שלה, כך שקשה לי להעריך מדוע לא הגיעו עוד עוברים לשלב שניתן להקפיאם. יתכן והיה ניסיון לגדל לבלסטוציסטים, שלא עלה יפה.
קשה גם להסביר את הפער העצום במספר הביציות בין 15 ל - 2 בניסיון האחרון.
אשמח ליעץ באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוי יתרחסוי03/07/2008
שלום רב. אני בשלב מתקדם של טיפול. שאיבה ביום ראשון. תוצאות של היום : 7 זקיקים 14-20, e2 מעל 11000. מאד חוששת מגרוי יתר. האם e2 גבוה יכול להצביע על התפתחות גרוי יתר או שלא בהכרח. כרגע קצת כאבים בצידי הבטן (לכיוון הכליות). לאיזה תופעות עלי לשים לב ומתי עלי "לרוץ" לביה"ח? (גילי מעל 44). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008לא ברור למה הכוונה מעל 11000???
11001?
11002?
100,000????
באופן מאוד כללי - אם יש רק 7 זקיקים בגודל שמעל 12 ממ - הסיכון לגירוי יתר די קטן.
גילך מקטין הסיכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכוונתי במעל היא שבין 11000
חסוי03/07/2008ל 12000. (מידע טלפוני מהאחות ולכן אינני זוכרת במדויק). ובכל אופן תודה על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכון לגירוי יתר הוא קטן
פרופ' שחר קול04/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה!!!!טל03/07/2008
שלום אני מטופלת בגונאל לקראת הזרעה, ונאמר לי בביה"ח שעלי להזריק בשעות אחה"צ, רציתי לדעת אם אפשר , יום אחד , להזריק בשעות הערב ( נאמר עד 9 בלילה) ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אם ממש אין ברירה אחרת
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףעזרה דחוףףף03/07/2008
שלום לכולם אני לאחר ivf וסת אחרונה 14/05/08 תאריך החזרה 28/05/08 על פי וסת אחרונה אני בשבוע 7+יומיים הייתי היום באולטרסאונד ראשון הרופא ראה שק הריון ועובר, אך לא ראה עדיין דופק. הרופא טען שזה לא מה שציפה לראות. והזמין אותי לבדיקה נוספת בעוד 5ימים. אני קראתי על נשים שספרו שהם לאחר ivf ואצלם ראו דופק בשבוע 8? אני ממש בוכייה ולחוצה כולי כואבת וחוששת אנה עזרו לי וכתבו את חוות דעתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול03/07/2008הרופא צודק.
יש להמשיך ולעקוב.
היה אמור לראות דופק היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ד"ר שחר
עזרה דחוףףף04/07/2008רשמת לי שהרופא היה אמור לראות דופק היום.... השאלה שלי היא אם יש איזה שהוא סיכוי שבעוד כמה ימים, נניח שאגיע לשבוע 8,כן יראו דופק? או שזה אבוד מראש? אז אם כך למה לחכות כמה ימים? אני פשוט מאד מבולבלת משום שקראתי בפורומים שנשים מספרות שרק בשבוע 8 או 9 ראו אצלם דופק... הייתכן? תודה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח פרופיל הורמונלישלי03/07/2008
שלום אשמח לדעת אם תוצאות בדיקות הורמונליות תקינות. TSH 3.86 mIU/L Estradio 156.0 pmol/L Progesterone 0.7 nmol/L FSH 6.4 mIU/mL LH 6.6 mIU/mL Prolactin 366.4 mIU/L תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך...
שלי03/07/2008הבדיקות התבצעו ביום ה 3 למחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות הבדיקות...מורן03/07/2008
Estradiol (E2) Urgent | pmol/L | * 309 Progesterone Urgent | nmol/l | * 3.7 LH Urgent | IU/l | * 4.3 בת 26, יום 8 למחזור, מטופלת בפיורגן 50 מ"ל ליום.. אתמול באולטרסאונד זקיק 10 מילימטר... הם תקין?כמו כן, האם תוצאות הבדיקות תקינות? תודה רבה והמשך יום טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008יש התאמה בין בדיקות הדם לתוצאות בדיקת הא.ס.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
מורן03/07/2008תודה רבה על התשובה. רציתי לשאול, האם הבדיקות הן תקינות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול04/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חששות גדולים מהיסטרוסקופיהאפרת03/07/2008
שלום, עברתי עד כה 3 מחזורי IVF ללא הצלחה. כעת הומלץ לי לבצע היסטרוסקופיה. התור נקבע למחר. הבנתי שההליך הזה מבוצע ללא הרדמה. ברצוני לשאול בבקשה האם זה הליך כואב ואילו תופעות נוספות הוא גורם. תודה, אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפרת שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008מדובר בהליך של דקות ספורות, ללא כאב, אולי מידת-מה של חוסר נוחות.
אין סיבה לחששות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותשר03/07/2008
שלום רופאים נכבדים, הזרעה ראשונה נכשלה-מצב זרע-ריכוז3*10^6/ מס זרעונים כללי-7.5*10^6 תנועה בינונית וטובה -10% לאחר השבחה(מס זרעונים כללי הוא נתון המופיע לפני השבחה. הזרעה שניה בוצעה היום-מצב זרע -ריכוז-2*10^6/ מס זרעונים כללי 3*10^6תנועה איטית -10% האם יש סיכויי להיקלט בהזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
שר03/07/2008אצלי תקין, היום יום 12 למחזור-מחזור סדיר בין 26-28 יום. בדיקת דם מאתמול-LH17.7 PROGES יש סיכויי להזרעה שבוצעה הבוקר בהתחשב בנתונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוני בדיקה
שר03/07/2008LH-17.7/PROGES-1.9/E2-892
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשר שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008אם אני מבין נכון מדובר על ריכוז זרע של 2 - 3 מליון עם כ - 10% תנועה.
בערכים אלו עדיף IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני ???- הריון IVFמיכלי03/07/2008
שלום , אבקש את עזרתכם , וסת אחרונה 26.04.08 שאיבה 08.05.08 החזרה 10.05.08 באיזה שבוע אני ? 9+4 או 7+4 ? לפי א.סאונד אני בשבוע 9+3 . כ"כ הסתבכתי עם החישוב . אומרים שעושים תיקון ו.אחרונה שבועיים לפני השאיבה . תוכל בבקשה לרשום לי באיזה שבוע אני בדיוק ? בלי שאצטרך לחשב. (רק אם לא קשה) .......... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 9+4
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת זרע לטיפוללירז03/07/2008
שלום, בעלי ואני לפני הפריה ע"י תרומת ביצית (לאחר כשלונות רבים). הזרע של בעלי לפעמים טוב ולפעמים פחות. מאחר וניסינו כמה פעמים ללא הצלחה בזרע קפוא. הומלץ לנו להשתמש בזרע טרי.ובכדי לגבות את זה ניתן גם זרע קפוא.. הזרע שנתן בעלי לאחר כ- 10 ימים בלי קיום יחסים היה עם תנועה מועטה ולא מספיק בכדי להקפיא. ומנה אחרת הוקפאה למרות שאינה טובה במיוחד. עכשיו אנחנו לפני נסיעה לטיפול ומתן זרע טרי. והשאלה כמה ימים לא לקיים יחסים? והאם ככל שמספר הימים רב יותר זה מועיל או מזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירז שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008מומלץ להימנע 2 - 3 ימים, לא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךלשאלה על מתן זרע
לירז03/07/2008מה עוד מומלץ לעשות לשיפור הזרע? אין זמן רב מדובר בעוד שבוע. מנוחה? תזונה? האם יש השפעה למכנסים הדוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול03/07/2008מכיוון שזמן יצור הזרע אורך כ - 3 חודשים אין משמעות לשבוע...
מכנסים הדוקים אינם טובים מכיוון שגורמים לעלית טמפרטורת האשכים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה
לירז03/07/2008היתכן שבאמת מספר הימים הרבים של אי קיום יחסים גרם לזרע שאינו תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישת דםאני02/07/2008
ד"ר שלום להלן מצ"ב בדיקות דם שערכתי לקרישת דם האם הבדיקות בסדר? יש ערכים שהם גבוהים קצת, מה צריך לעשות ? הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה 1.15- 0.9 Inr 0.88 PT-INR 14.6- 11.5 Sec 12.0 PT-SEC 120- 70 % 122 PT % 37- 25 Sec 39.2 APTT-sec 1.20- 0.80 Ratio 1.22 APTT-R 400- 200 mg% 422 FIBRINOGEN תודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להלן הבדיקות
אני02/07/2008ערכי נורמה יח' תוצאה שם הבדיקה 0.9-1.15 INR 0.88 P % 25-37 SEC 39.2 APT
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שעכשיו זה בסדר
אני02/07/2008PT-INR 0.88 inr PT-SEC 12 sec PT % 122 % APTT-sec 39.2 sec APTT-R 1.22 Ratio FIBRINOGEN 422 mg%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישת הדם תקינה
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים תודה על העזרה והמענה המהירים02/07/2008
:) מזל שאתם פה בשבילנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה, ובהצלחה לכולם!!!
פרופ' שחר קול03/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול אשמח לחוות דעתךתאיר02/07/2008
בת 35, פרופיל הורמנלי תקין (lh מעט גבוה מ-fsh, ובתמונת האולטרסאונד מבנה פוליציסטי), עם זאת ווסתות סדירות בין 25-28 יום. אחרי 3 סבבי הזרעות טבעי (תרומת זרע וללא ניסיונות קודמים להרות) בשלושתם היתה עליית אסטרדיול גדולה ביחס לגודל הזקיק, וקפיצת lh מוקדמת בזקיק יחסית קטן (סביב 17). סבב רביעי היה תחת פיוריגון 50. אחרי 7 ימי הזרקה הזקיק הגדול היה 12 והיו עוד כ-7 קטנים. אחרי 9 ימי הזרקה היו כ-8 זקיקים כשהשניים הגדולים היו 14, וה-lh קפץ לערך ביוצי והסבב בוטל. הוצעו לי מס' אפשרויות טיפול לסבב הבא, ואני די מבולבלת. אשמח לדעתך- 1. דקא יומי מיום 21 +סטימולציה 2.פיוריג +תוספת צטרוטייד כאשר הזקיקים גדלים (להערכתי הצעה זו לא רלוונטית משום שבייצתי לפני שאפשר היה להוסיף צטרוטייד) 3. סבב טבעי, הוספת פיוריגון 150 + צטרוטייד כאשר הזקיק 15 (שאז בסבבים הטבעיים אני מעלה lh) עוד אופציה שלא הוצעה לי אבל הבנתי שכן קיימת היא - סטימולציה + דקא יומי שמתחיל ביחד עם הסטימולציה ולא לפניה. מה לדעתך הפרוטוקול שהכי יתאים למצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאיר שלום
פרופ' שחר קול02/07/2008כל ההצעות יכולות להניב הריון.
ציטרוטייד אפשר לתת גם על זקיקים קטנים. אפשר לתת ציטרוטייד לכל אורך הגירוי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה + שאלה נוספת
תאיר02/07/2008נטיית ליבי היא לתת עוד הזדמנות לסבב טבעי שמשלב צטרוטייד + פיוריגון כשהזקיק 15. האם המינון של 150 הוא לא גבוה מדי? כי בסבב הנוכחי הגבתי ל-50 יחידות ב-8 זקיקים (מועמדת להזרעה) ... האם המינון הגבוה הוא בגלל הצטרוטייד, האם יש צורך בהעלאת מינון הסטימולציה כאשר נותנים דיכוי בהשוואה למצב שבו לא ניתן דיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאיר שלום
פרופ' שחר קול03/07/2008אם מתחילים בפיורגון כאשר הזקיק בקוטר 15 ממ ניתן להסתפק במינון קטן יותר. בכל מקרה, מדובר על כיומיים זריקות לפני מתן האוביטרל לביוץ.
מכיוון שציטרוטייד מקטין במשהו את הפרשת ה - FSH האנדוגנית יש הגיון במתן כמות סבירה של FSH מבחוץ ע"י פיורגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה + שאלה אחרונה
תאיר03/07/2008האם המינון הזה (150) בשלב הזה רק יגדל את הזקיק שכבר יתפתח, או שהוא עלול לגייס גם זקיקים נוספים ? תודה
פרופ' שחר קול03/07/2008כיוון שהטיפול יהיה קצר מאוד (יומיים - שלושה) ההשפעה על הזקיקים הקטנים תהיה די שולית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייאני02/07/2008
ערב טוב! יש לי שאלה שמקווה שתוכלו לענות עליה.. כמה ימים מיום ההחזרה הגוף קולט את ההריון (במידה ונקלט) זאת אומרת אמרו לי שזה נקלט(או שלא) תוך יומיים מההחזרה ,אבל רק אחרי 12 יום אפשר לעשות בדיקה ולאמת... ועוד שאלה במידה ונקלט..יש תחושות מוזרות שיכולות להגרם ע"י זה זאת אומרת בחילות או כאבים בחזה? או שהתחושות האלה קורות בשלב מאוחר יותר של ההריון.. מקווה שתוכלו לענות לי על שאלות אלו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שלום
פרופ' שחר קול02/07/2008השרשת העובר ברחם מתרחשת כ - 6 ימים ימים לאחר שאיבת הביציות.
קיימות תחושות רבות ומגוונות ללא הריון ועם הריון בשלבים שונים. קשה לקבוע מסמרות לפי התחושות המגוונות המדווחות ע"י נשים שונות בשלבים השונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להמשיך בהזרעות?מאיה02/07/2008
אנחנו אחרי שתי הזרעות שנכשלו. בהזרעה אחרונה לפני השבחה - נפח 2.3, ריכוז 14 מליון/סמק, בתנועה 36%, דרגת תנועה 2-3. לאחר השבחה - נפח 0.45, ריכוז 45 מליון/סמק, תנועה 3-4 (2), לויקציטים 1,2 מיליון. האם כדאי להמשיך בהזרעות (ואם כן - כמה נסיונות כדאי?) או שכדאי לעבור להפרייה חוץ גופית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך להודעה - שכחתי נתון
מאיה02/07/2008זרעונים בתנועה לאחר השבחה - 55%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה שלום
פרופ' שחר קול02/07/2008תלוי בגורמים רבים נוספים, כגון גיל האישה, עברה המיילדותי, ופרטים רבים נוספים מהברור הרפואי.
לפי נתוני הזרע בלבד - יש סיכוי סביר להריון מהזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)