מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- IVF מחזור ראשוןעדי01/07/2008
שלום אני מתחילה בפעם הראשונה מחזור IVF פרופיל ארוך, אני אמורה להתחיל פרוברה ביום ה 19 של המחזור ,ושאלתי היא, קיבלתי מחזור אתמול בליליה בסביבות 21:00 האם אני צריכה לספור את היום הזה? או שאני מתחילה לספור מהיום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול01/07/2008לספור מיום קבלת המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהאנונימית01/07/2008
לרופאים שלום, רציתי לדעת כמה זמן לפני וכמה מומלץ לשתות לפני החזרת עוברים? בפעם הקודמת שתיתי הרבה ואחרי ההחזרה כבר הייתי צריכה לגשת לשירותים, ניסיתי להתאפק (היה די קשה ...) אבל 10 דקות אחרי כבר קמתי והלכתי לשירותים. האם זה משפיע איכשהו על הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתיה
פרופ' שחר קול01/07/2008מתן שתן מיד לאחר החזרת העוברים לא משפיע על הסיכוי להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיקרופיריןחסוי01/07/2008
אשמח לקבל דעתכם בעניין:בת 44+, הריון ראשון מIVF נפל בשבוע 6 , לאחר 4 חודשים,הריון שני טבעי בין טיפולים, נפל בשבוע הראשון, כיום בטיפול כמה ימים לפני שאיבה. פרוטוקול קצר, מנוגון+אורגלוטרן . ראיתי, וגם שמעתי מחברות לעניין, הצעה לקחת מיקרופירין אחרי החזרה למשך שבועיים עד לבטא. יש אומרים כי זה מעלה את הסיכוי להריון. עשיתי בדיקות קרישיות אשר יצאו תקינות. האם בנסיבות הללו אתם ממליצים לקחת? אשמח לשמוע האם יש לכם הצעה נוספת לשיפור הסיכויים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אליה
פרופ' שחר קול01/07/2008אין עובדות מדעיות ברורות התומכות בטיפול שהוצע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבייצתלימור01/07/2008
שלום רב, במסגרת טיפולי הפריה שאני עוברת:קיבלתי זריקת דקפפטיל בתאריך 30.4.08 כעבור 8 ימים קיבלתי וסת במעקב זקיקים נראה כי עדיין לא היה ביוץ ו.א. 2.6.08 זקיקים 19,21,26 בהפרשים של יומיים שלושה שאלותיי הן: 1. האם ניתן לקיים יחסי מין ע"מ להיקלט להריון טבעי 2. מתי נראה כי אוכל לעשות שאיבה 3. האם לא כדאי לקבל אוביטרל ע"מ שאבייץ ולא אאבד זמן יקר אודה לתשובתכם בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי01/07/2008ניתן להרות באופן טבעי בשלב הזה. לא ניתן להצפות את תאריך הביוץ בשלב כל כך מוקדם של הטיפול ( עוד לא התחלת אפילו בשלב הגרוי ). האוביטרל משתלב בשלב מאוחר יותר של הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
לימור06/07/2008שלום רב, ראשית, תודה על תגובתך, אז כך: קיבלתי אוביטרל ולאחר שלושה ימים הזקיק עדיין נשאר בגודל 34 ברצוני לציין כי כל נסיונותי להרות באופן טבעי כשלו ויצרו 3 הריונות אקטופיים ועוד שלושה שאינם מוכחים, הזקיק היה בצד ימין והאקטופיים בעבר היו שמאליים שעברו כריתת חצוצרה לכן החשש קיים אצלי יכול להיות שהאוביטרל לא משפיע אצלי? האם קיים מצב שבו בטיפולי הפרייה ניתן לקבל הורמונים וכו' ללא דקפפטיל? אודה לך על תשובתך, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי06/07/2008ראשית , אמצליחה להרות. אמנם לא ברחם אבל הריון מחוץ לרחם הוא הריון לכל דבר ומעיד על בייציות באיכות טובה וכך גם הזרע. קשה לי להניח שהזקיק נשאר 3 ימים אחרי אוביטרל. לדעתי מה שראיתם זה הגופיף הצהוב.
האם החצוצרה הימנית תקינה ? איזה טיפול את עוברת ? IVF ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך...
לימור07/07/2008תודה על תגובתך. החצוצרה הימנית תקינה ע"פ צילום רחם שנעשה סמוך ללפרסקופיה שעברתי בשמאל. שישה הריונות, 3 אקטופיים שניים כימיים ואחד פיפל(שתי לפרסקופיות וMTX ) כרגע בטיפולי IVF העניין הוא שהכל היה אצלי "תקין" עד הדקפפטיל שקיבלתי - עיכב את הביוץ והזקיק גדל וגדל , האם ניתן לעבור את התהליך ללא דקפפטיל? מהם סיכויי ההצלחה במקרה שלי (גיל 34) תודה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופס נזכרתי
לימור07/07/2008היום, שישה ימים לאחר אוביטרל שני זקיקים בצד ימין 30,32
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימור
ד''ר דוד ישי07/07/2008קשה לי להבין ממך מה קרה בדיוק. אני חושב שאם הבעיה שלך מכאנית בלבד, ב IVF יש לך סיכויים טובים.
ושוב אני מדגיש - אחרי אוביטרל אין זקיקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לימור16/07/2008שוב שלום, האם הגיוני שעדיין לא קיבלתי מחזור מתאריך 2.6.08 אזכיר כי קיבלתי דקפפטיל ב30.4.08 ושוב ב7.7.08 (לפני כן גם אוביטרל) אך עדיין אין וסת, לפני תחילת הטיפולים הוסת הייתה סדירה כל 26 יום למשך 4 ימים תודה, לימור
ד''ר דוד ישי16/07/2008יתכן שהאיחור קשור לדקפפטיל. תתכן סיבה אחרת. אני מציע שתלכי להבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שני שקיםאני01/07/2008
בוקר טוב שאיבה 31.05 החזרה (של 3 עוברים יפים) 03.06 ב - 15 בדיקת בטא חיובית 250 אתמול 30.06 נצפו שני שקים באחד נצפה עובר 8 מ"מ עם דופק (מתאים לשבוע 6+4) בשני נצפה שק הריון ובו קוטב עוברי בלבד שאלותיי: 1. האם בבדיקת אולטרסאונד הבאה (נקבעה לעוד שבועיים) ייתכן עובר נוסף עם דופק? 2. האם יכולים להיות הבדלי השרשה בין שני עוברים? 3. במידה ולא, האם לא יפריע לעובר שמתפתח? תודה ויום טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני שלום
פרופ' שחר קול01/07/20081. כן
2. כן.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לגבי איקאקלומין ו-oestradiolיעל01/07/2008
אנחנו לא מצליחים להיכנס להריון (כנראה כי אני לא מבייצת) ולאחר ביקור אצל הרופא קיבלתי מרשם לאיקאקלומין (טבליה ביום 50 מ"ג) ובנוסף oestradiol (טבליה ביום 2 מ"ג). לא מצאתי מספיק מידע באינטרנט ושכחתי לשאול את הרופא: 1. מתי לקחת את הכדורים - בוקר, צהריים, ערב? לפני/אחרי/תוך כדי הארוחה? האם צריך להקפיד לקחת בשעות קבועות? 2. מהם תופעות לוואי? 3. אני אמורה להתחיל לקחת איקאקלומין ביום החמישי למחזור למשך 9 ימים. מתי אמור להתרחש הביוץ? אחרי ה-9 ימים של כדור או תוך כדי? 4. האם המינון לא נמוך מדי? קראתי באינטרנט שהמינון המינימלי הוא 2 כדורים ביום... 5. האם מותר לערבב עם כדורים אחרים? יש לי מיגרנות ואני נוטלת אדוויל - האם מותר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול01/07/20081. בשעה קבועה, לא חשוב איזו.
2. טישטוש ראיה.
3. לוודא עם הרופא המטפל, שכן לרוב נוטלים רק ל- 5 ימים, לא ל-9 ימים.
4. לא
5. כן
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF דחוףשירי01/07/2008
לדר' שלום, בשבוע שעבר ביום ב' הייתי אמורה לקבל מחזור ועדיין לא קיבלתי, כנראה משום שהוזרק לי דקא 70% אמפ' בחודש אפריל. הייתי אמורה להתחיל פרוטוקול חדש (קצר) בשבוע שעבר אך משום שלא קיבלתי הרופא הורה לי לעשות US ודם (רירית דקה שחלות נקיות) אתמול הזרקתי מנה אחת של גונאל 450 יח' והיום נאמר לי להזריק 6 מנוגון וצטרוטייד 1. רציתי לברר איך אפשר להזריק 6 מנוגון לבטן האם אפשרי להזריק פעמיים ז"א להכין 3 אמפ' עם 1 נוזל ושוב את אותה הפעולה כך שיש לי 6 אמפ' (ולהזריק פעמיים) או שעדיף ללכת לאחיות ולהזריק בישבן? שאלה שניה למה הרופא הורה לי להזריק רק מנה 1 של גונאל 450 יח' ולעבור היום למנוגון , האם פיספסתי את הימים בגלל שהמחזור לא הגיע? והאם יכולים להווצר זקיקים ללא גונאל? תודה וסליחה על האורך שגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות קטנה
שירי01/07/2008בשחלה אחת יש זקיק 12 ואחד קטן מ-10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשגית שלום
פרופ' שחר קול01/07/20081. מה שיותר נוח ופשוט לך. זה לא עקרוני.
2. כל אמפ של מנוגון מכילה 75 יח' FSH, כך ש - 6 אמפ' מנוגון שקולות ל - 450 יח' גונאל מבחינת פעילות FSH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שגית
ד''ר דוד ישי01/07/20086 אמפולות של מנוגון מוהלים בשתי אמולות נוזל. אני מעדיף הזרקה לשריר הישבן . אפשר הכל בפעם אחת. את צריכה לשאול את הרופא שלך מדוע הוא בחר בצירוף הזה של התרופות. מנוגון וגונל F הן תרופות ששייכות לאותה משפחה של תרופות שתפקידה לגרות את השחלות ליצר בייציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
שירי02/07/2008...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סליחה עוד שאלה.....ציפיה גדולה01/07/2008
בימים האחרונים ממש כואב לי הראש ויש לי סחרחורות האם זה נראה לכם קשור לכל התהליך? תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול01/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים......ציפיה גדולה01/07/2008
שלום רב. אני בת 30 טיפול הפריה חוץ גופית ראשון , 5 ימים לאחר החזרת 2עוברים טריים שאבו לי לפני שבוע 19 ביציות כולן בשלות מתוכן הצליחו להפרות 13 ורק 3 מהם הוקפאו. ויש לי מספר שאלות: * בימים הראשונים היו לי כאבי בטן מאוד חזקים שהלכו ופחתו אך מידי פעם יש לי כאבי מחזור והתכווצויות בבטן כמו לפני מחזור וגם דקירות בנרתיק או בשתן האם זה נורמלי?אני עומדת לקבל מחזור? *אני משתמשת בקרינון פעמיים ביום והערב כשהשתמשתי כשהוצאתי את המוליך שמתי לב שהוא התמלא במעט נוזל ורוד בתוכו מה זה ? *האם לכך שמתוך 11 עוברים שנותרו הצליחו להקפיא 3 זה אומר משהו על העוברים שלנו או על הסיכויים שלי להכנס להריון? מצטערת על האורך. מצפה ומקווה - אמא לעתיד.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיה
פרופ' שחר קול01/07/20081. הכאבים יכולים לנבוע מגירוי יתר, אין קשר לקבלת מחזור.
2. יתכן מעט דימום עקב שיפשוף של רירית הנרתיק.
3. סיכוי טוב להריון מכיוון שיש הרבה ביציות, ומספר טוב של עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת החזרת מוקפאיםדבי30/06/2008
אני אחרי כריתת חצוצרה עקב הריון מחוץ לרחם. יש לי 4 עוברים מוקפאים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם לגבי הרצון שלי להחזיר את כל ה-4 בטיפול אחד. זה יהיה כבר הטיפול הרביעי. מה הסיכויים שבעקבות כך שאני אחזיר 4 עוברים ולא 2 יהיה שוב הריון מחוץ לרחם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלי
ד''ר דוד ישי30/06/2008לא ניתן לקשור את מס' העוברים המוחזרים לסיכוי להריון מחוץ לרחם. הסיבה להמנע מלהחזיר הרבה עוברים קשורה לסיכוי הגבוה להריון מרובה עוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףא30/06/2008
שלום לך להזכירך ביוץ ביום חמישי לפני ה 12.6 יום שבת האחרון 29.6 בדיקת הריון חיובית היום הכתמות קלות (בין צבע אדום לחום) +כאבי בטן הרופא אמר לבוא אליו יום רביעי ל א.ס א ממה יכולות להיות ההכתמות ב - מה לעשותתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי30/06/2008הדימום הקל וכאבי הבטן הן תופעות די שכיחות בתחילת הריון ואי אפשר לקבוע בעזרתן האם ההריון תקין או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
א30/06/2008ממה נובע הדימום הקל? וההפרשות לאחר 17-18 יום מהביוץ האם כבר הייתה השרשה? ממה זה יכול לנבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א
ד''ר דוד ישי30/06/2008הדימום יכול להיות קשור להשרשה של הריון תקין, החלה של תהליך הפלה או לא קשור להריון בכלל( מצואר הרחם למשל או מהשתן )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותחסוי30/06/2008
התבקשתי לערוך בדיקות לקרישות דם ,רוב התוצאות תקינות מלבד 2 תוצאות שלא הצלחתי להבין- PCR MTHFER=הטרוזיגוט. ANTITHROMBIN-111=75 מה אפשר ללמוד מכך ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות
פרופ' שחר קול01/07/2008יש להתייעץ עם המטולוג לגבי צורך בטיפול. יש חילוקי דעות לגבי הטיפול המתאים, אם בכלל יש צורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותחסוי30/06/2008
ביום ה4 מההחזרה של שנ עוברים טרייםי ,היום במתן שתן -בניגוב הפרשות צהובות כמו בזמן ביוץ,יחד עם כאבים קלים בצד ימין של בטן תחתונה. ממה יכול לנבוע הכאב וההפרשה הצהובה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי30/06/2008ההפרשה שאת מתארת שכיחה ואין לה משמעות מיוחדת. הכאב בבטן יכול לנבוע מהשחלות המוגדלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותדלית30/06/2008
שלום רב, האם העובדה שלפרוטוקול ארוך יש יתרון על פרוטוקול קצר נכונה גם כאשר מדובר באיכות ביציות ירודה (ביציות חומות ומגורגרות) - בת 32, fsh 9. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר דוד ישי30/06/2008אני אינני מכיר עבודה שבדקה את הפרוטוקולים בקבוצות איכות שונות של הבייציות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספורטחסוי30/06/2008
האם מומלץ לערוך פעילות ספורטיבית במהלך תקופת ההחזרה על מנת להזרים דם לרחם,? יש לציין אנדרומטיוזיס.
ד''ר דוד ישי30/06/2008אין מניעה לפעילות ספוטיבית אבל לא הייתי אומר שזה מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)