מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקקלומיןסיגל04/06/2008
שלום אני בת 26 מנסה הריון שנה וחצי . לפני4 חודשים פעם ראשונה הרופא נתן לי אקקלומין 1 ביום+אסטרופן לקחתי חודש אחד. ועשיתי הפסקה 3 חודשים ועברתי רופא אחר והוא נתן לי אקקלומין 2 ביום בלי אסטרופן רציתי לדעת אם 2כדורים ביום זה יותר מידי? ולמה הוא לא נתן לי אסטרופן?בתודה סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
פרופ' שחר קול04/06/2008מינון של 2 כדורים ליום הוא סביר.
אין כל הוכחה שתוספת אסטרופם מועילה.
אומנם זו פרקטיקה נפוצה לתת, אך כנראה די מיותרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קוללימור03/06/2008
שלום ד"ר קול הנכבד,
היום הייתי במרפאת מכבי, נתת לי זריקות PENFILL FOLLITROPIN 300 , אמרתי לך שהדימום מאד חלש ובהתאם לזה אמרת לי להתחיל להזריק ביום שישי ולבוא ברביעי הבא לבדיקה. הדימום נהיה חזק לקראת הערב, האם להקדים את יום ההזרקה? ובהתאם לזאת להקדים את יום הבדיקה?
אשמח לתשובה
נתראה בשבוע הבא
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול04/06/2008כן. התחילי ביום חמישי, ובואי לביקורת ביום שלישי הבא.
כלומר, כל המהלך יוקדם ביום אחד.
להתראות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר
לימור04/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקת דםגילי03/06/2008
שלום רב,
עשיתי בדיקת דם progesterone ביום ה-21 למחזור.
התשובה שהתקבלה:
Progesterone 2.7
האם זה אומר שהיה ביוץ?
נשלחתי לבדיקה עקב חוסר יכולת לזהות ביוץ בבדיקות הביתיות...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גילי
ד''ר דוד ישי04/06/2008הפרוגסטרון נמוךמה שמעיד על כך שלא היה ביוץ. אבל אם המחזורים שלך ארוכים, ישנה עוד אפשרות והיא שהיום ה 21 הוא מוקדם מדי לביצוע הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשיר03/06/2008
חטפתי זיהום אחרי צילום רחם לפני שנים.
אתמול הייתי אמורה לעבור צילום רחם נוסף ואז ראיתי שכתוב שהוא יכול לגרום לחזרה של דלקת באגן שממנה סבלתי בעבר.כשהרופא ראה אתמול שסיבת ההפניה לצילום רחם היא בעקבות שאני מועמדת לטיפול ivf הוא המליץ לי לא לעבור צילום אלא לעבור בדיקה יותר קלה של היסטורוסקופיה
האם הוא צדק?
ואם אני מסרבת לעבור צילום רחם ואת ההיסטורוסקופיה האם יכולים עקב זאת לא לאשר לי ivf למרות שכבר עברתי לפני שנים טיפולי ivf?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008אפשר לבצע תוך כיסוי באנטיביוטיקה.
היסטרוסקופיה תיתן מידע חשוב.
לגבי אישור IVF - יש לדעת בדיוק את הסיבה ל - IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הריון כימי?חסוי03/06/2008
הריון שהחל ולא התפתח כי......?????
האם רירית נמוכה יכולה לגרום לזה?
האם זה אומר שהיתה בעיה בעובר?
בעיה אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון כימי
פרופ' שחר קול03/06/2008לרוב עקב היווצרות עובר לא תקין.
יתכנו סיבות אחרות, בעיקר אם מדובר על ארוע חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הידבקויותשיר03/06/2008
אני עכשיו עוברת בדיקות לפני תחילת טיפול ivf
גילו לי גושון קטן בשד ושלחו אותי לבצע בדיקות בהתאם עברתי לפני חודשיים החזרה של עוברים מוקפאים שלא הצליחה כשבמסגרתה הייתי צריכה לנטול שישה כדורי אסטרוגן כל יום
ולי נראה שהגוש נוצר מזה האם זה יגרום לאי אשור להפניה של ivf ?
שאלה נוספת לפני שמונה שנים נקלטתי להריון אחרי טיפולים יש לי ילד
עברתי ניתוח קיסרי וכריתת תוסתפן ביחד .לאחר הלידה סבלתי מדלקת באגן
ומאז עברו כבר כמעט שמונה שנים שבהם אני לא יכולה לישון על צד שמאל אני מרגישה מעין משיכה וכאבים.למרות כל הצילומים והבדיקות לא מצאו כלום
אמרן לי שאלו הידבקויות.מה יקרה אם ב''ה אצליח להקלט להריון נוסף? האם לא יגרם לי למעשה סבל ניכר עקב ההידבקויות הללו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008בהנחה שלא ימצא דבר חריג אין מניעה מלהמשיך בטיפולים.
הידבקויות לא יפריעו להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקאקלומיןגלי03/06/2008
שלום,
אני מטופלת זה המחזור הרביעי באיקאקלומין - 2 טבליות ביום.
בשני המחזורים הראשונים לטיפול נצפו במעקב זקיקים בין 2-3 זקיקים בגודל מתאים.
במחזור השלישי משום מה לא בייצתי, והפעם נצפה במעקב רק זקיק אחד.
הרופא שלי טען שייתכן ואני לא מגיבה טוב לכדור, שכן בד"כ מספר הזקיקים אמור להיות גדול יותר.
האמנם? מה מומלץ במצב שכזה?
והאם ניתן להיכנס להריון גם מזקיק אחד (רירית בעובי 8 מ"מ)?
תודה מראש,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלי שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008אפשר להשיג הריון מזקיק אחד.
אם לא יושג הריון אפשר להעלות המינון. או לעבור לזריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין-דחוףחסוי03/06/2008
לוקחת אנדומטרין בוקר וערב.
הבוקר שכחתי.......על כן מיד כשהגעתי הביתה בשש בערב לקחתי.
השאלה - האם לדלג או לקחת עוד אחד עכשיו לפני השינה.ולהמשיך מחר כרגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008עוד אחד לפני השינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהןגם מחר בבוקר כרגיל?
חסוי03/06/2008וכך הלאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא שינוי , להמשיך לפי הוראות
פרופ' שחר קול04/06/2008היחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני בהיסטריה!!רינתי03/06/2008
לפני 6 שנים עברתי טיפולי פוריות, ונכנסתי להריון בהזרעה אחרי השבחת זרע.
המרצה שלי אמרה לי היום שבתהליך ההשבחה מערבבים את זרע הבעל בזרע של גבר אחר כדי שהזרע יהיה יותר חזק.
האם זה נכון? הרי בצורה כזאת התינוק יכול להיות של גבר אחר!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטויות במיץ עגבניות
ענת03/06/2008נראה לך שעושים כזה דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לילוש03/06/2008מה הוא מרצה למדע בדיוני????
הכוונה בהשבחה שטיפה ומיצוי של מכל מיני חומרים שמצויים שיכולים להפריע להפריה, כמו כן מפרידים את הזרעים החזקים בעלי הפוטניאלת להפריה מאלה החלשים שעלולים רק להפריע!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזוי!
חסוי03/06/2008את בטוחה שאת רוצה שאחד כזה ירצה לך?
מה בכלל הוא מלמד? בורות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקראתי שיש מיקרים
רינתי03/06/2008שבהם באמת מערבבים את שניהם, במצבים שהגבר לא פורה- וזה מההיבט הפסיכולוגי.
השאלה באיזה מצבים? אצלנו הבעיה היתה אצלי, לא אצל בעלי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
רינתי03/06/2008מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרינתי שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008ראי תגובות המשתתפות...
אין צורך להכביר מילים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון IVFעינת03/06/2008
שלום,
נודע לי היום לצערי שאין דופק לעובר. שבוע 7+ ( ולפי אולטרסאונד שבוע 6+) ואני מיועדת לגרידה מחר. לשאלותיי:
1..האם ידוע על קשר בין גלי חום (לא באופן קבוע) לבין חוסר דופק בעובר?
2..האם חום של כ- 38.5 בתחילת ההריון הוא הגורם לחוסר דופק בעובר או בגלל שהעובר פשוט לא תקין?
3..האם מומלץ לעשות את הגרידה באמצעות כדור או בתהליך של הרדמה כללית?
אודה לתשובהמהירה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול03/06/20081. לא
2. עובר לא תקין.
3. ציטוטק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרה הימניתמור03/06/2008
לאחר שני דיקורים וכמה וכמה החזרות נאמר לי כי יכול להיות שהבעיה היא הסקטוסלפינקס בצד ימין שלי הבנתי שזה נוזל בחצוצרה הימינית שיכול להיות שמונע ממני להכנס להריון ז"א השרשת עוברים
היום נפגשתי עם הרופא שלי והוא אמר לי להביא שוב את צילום הרחם שלי ושנבדוק מה קורה אמרתי לו שהבנתי שיש שיטות להוציא את הנוזל ולאו דווקא לכרות את החצוצרה האם זה נכון או שאני צריכה לכרות אותה?
בד בבד הוא מתכוון לנסות ולבצע i.v.m אני יודעת שאין שום קשר לחצוצרה אך האם יש טעם לבצע שוב הפרייה אם החצוצרה שלי חסומה? איזה שיטות נוספות יש כדי להוציא את הנוזל מהחצוצרה הימנית? לתשובתך המהירה ותודה שאתה שם תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008המקובל - כריתת חצוצרה.
ניסיוני - לשאוב הנוזל. הבעיה היא שהוא חוזר די מהר.
לא ברור הקשר ל - IVM
סקטו מוריד הסיכוי להריון אך לא מאפס אותו.
רצוי לכרות החצוצרה, אך אין זה אומר שלא יתכן הריון בנוכחות החצוצרה החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מור04/06/2008אני יודעת שאין שום קשר אני פשוט אומרת שאולי עדיף שאני לא ימשיך בטיפול ואדאג קודם לחצוצרה או בד בבד כי הבנתי שבטיפול חדשני זה מוצאים את הזקיקים לפני ההבשלה כך אולי אבצע זאת ואת נושא החצוצרה לפני החזרה נוספת אז לדעתך יש להוציא את החצוצרה זה לא יכול לגרום לסיבוך מסוים האם חצוצרה פגומה יכולה להקשות גם על הריון רגיל בהנחה שלא הייתה לנו בעיה (בעלי עבר וסקטמי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור שלום
פרופ' שחר קול05/06/2008IVM אינו טיפול שנועד למנוע השפעה שלילית של הידרוסלפינקס על רירית הרחם.
הדרך המומלצת היא לכרות את החצוצרה החולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםpanda03/06/2008
שלום רב,
אני בת 29. מאופיינת כבעלת שחלה פוליציסטית. במשך כמה שנים לקחתי סרזט ולא קיבלתי מחזור.
במרץ הפסקטי ליטול את הגלולה, כעת ביצעתי בדיקה הורמולית ביום השני למחזור ואלו התוצאות:
האם זה תקין???
היגולוניר - Luteinizing Hormone קטן מ 0.5 IU/L -
Follicular 1.9-12.5 mIU/mL
Midcycle 8.7-76.3
Luteal 0.5-16.9
Pregnant <0.1-1.5
Postmenopausal 15.9-54.0
Contraceptives 0.7-5.6
<0.1-6.0 mIU/mL םידליל םיכרע
FSH קטן מ 0.8 IU/L
Follicular 2.5-10.2 mIU/mL
Midcycle 3.4-33.4
Luteal 1.5-9.1
Pregnant 0.3 -מ ןטק
Postmenopausal 23.0-116.3
Estradiol (E2) 678
(days in cycle relative to
LH peak)
Follicular (-12) 40-253pmol/L
(-4 ) 231-606
Midcycle (-1) 536-1930
Luteal (+2) 121-551
(+6) 250-719
(+12) 132-488
Postmenopausal < 200
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פנדה
ד''ר דוד ישי03/06/2008התוצאות משונות ואינן מתאימות ליום ה 2 של המחזור. אני מציע שתעשי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
panda04/06/2008ביצעתי את הבדיקה כפי שיעצת לי (בדיקה ביתית)
לצערי אני לא יכולה לקבוע לפי הבדיקה אם אכן יש הריון. הקו השני היה מאוד חלש.
עשיתי בדיקת דם ב 15/5 ולא היה הריון, לפני שבוע הייתי אצל הרופאת נשים בוצע אולטרסאונד רירית 9 מ"מ. והיא לא ראתה דבר המצביע על הריון. כמו שאמרתי יש לי שחלה פוליציסטית .
האם אני באמת יכולה להיות בהריון? מה עוד יכול לתת תוצאות שכאלו בבדיקת ההורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי05/06/2008תעשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים מכאיביעל03/06/2008
שלום,
אני בעיצומו של הטיפול השלישי בהזרעה. היום עברתי בדיקת אולטרסאונד למעקב זקיקים.
בניגוד לשתי הפעמים קודמות, שבהן הבדיקה היתה קצרה, ומדידת כל זקיק נעשתה פעם אחת בלבד, הרי שהיום הבודקת ממש "חפרה" בתוכי; היא בדקה את אותו זקיק אולי עשר פעמים, מדדה אותו מכל זווית אפשרית, אחר כך עברה לשלחה השנייה כשהיא דוחפת את המוט פנימה יותר וזה כבר התחיל להכאיב.
אמרתי לה, אך היא התעלמה והמשיכה בשלה. אחרי זמן די ממושך, כשסיימה עם שני צדדים, היא שוב עברה על הזקיקים מכל צד ושוב מדדה אותם.
בשלב הזה כבר חשתי שזה משונה מאוד, אך לא אמרתי דבר. לא נעים.
תשע שעות אחר כך עדיין יש לי כאבים בוואגינה. האם היא יכולה לגרום לי נזק? האם מישהו שמע על בדיקה שאורכת כל כך הרבה זמן? האם כדאי לציין זאת בפני הרופא? (מחר אני עושה הזרעה).
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אדלה
יעל03/06/2008כתבתי לך תגובה שלי (יעל) והיא נכנסה בטעות לבחורות אחרות - אז חפשי אותה. הנושא הוא "היי אדלה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי03/06/2008ההתרשמות שלי מהתיאור שלך היא שמדובר אכן בבדיקה חריגה. אני מקווה שהסיבה לכך היא חוסר ניסיון וביטחון של הטכנאית. אני בהחלט הייתי מספר על כך לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה באמת!!!!חסוי03/06/2008
18/5-אוביטרל
19/5 וגם 20/5 - הזרעות.
למעשה היום מלאו 14 יום מהביוץ.
היום 3/6 -
בדיקה ביתית-שלילית.
וגם ביצעתי הבוקר בדיקת דם, עכשיו הגיעו התוצאות:
Beta Subunit, hCG 10.5 mIU/mL
Ref. values: neg<5; pos>25
מה זה אומר?
אמרו לי פעם שמעל 10 זה חיובי.
מצד שני כתוב פה שמתחת ל-5 זה שלילי ומעל 25 זה חיובי.
ואם זה חיובי זה ערך בסדר או מעיד משהו על איכות ההריון?
אני לחוצה על תשובה כיון שרוצה לדעת אם להפסיק אנדומטרין או לא.
אנא אנא אנא תשובתכם המהירה. מודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אדלה
יעל03/06/2008היי אדלה יעל
03.06.08 19:42
אני עברתי הזרעה ומיד לאחר שבועיים מיום ההזרעה הבטא היתה 1320.
בבדיקת US שנעשתה בהמשך: 7 עוברים !!!!!
לא רוצה להלחיץ אותך ובטח אינני מומחית, אך בהחלט הבטא הגבוהה יכולה להעיד כי את בהריון מרובה עוברים.
בכל אופן, מזל טוב ובהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנא לא להתייחס לתגובה שכתבתי, היא נכ
יעל03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת התייחסות רופא.....תודה
חסוי03/06/200818/5-אוביטרל
19/5 וגם 20/5 - הזרעות.
למעשה היום מלאו 14 יום מהביוץ.
היום 3/6 -
בדיקה ביתית-שלילית.
וגם ביצעתי הבוקר בדיקת דם, עכשיו הגיעו התוצאות:
Beta Subunit, hCG 10.5 mIU/mL
Ref. values: neg<5; pos>25
מה זה אומר?
אמרו לי פעם שמעל 10 זה חיובי.
מצד שני כתוב פה שמתחת ל-5 זה שלילי ומעל 25 זה חיובי.
ואם זה חיובי זה ערך בסדר או מעיד משהו על איכות ההריון?
אני לחוצה על תשובה כיון שרוצה לדעת אם להפסיק אנדומטרין או לא.
אנא אנא אנא תשובתכם המהירה. מודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצילו!
חסוי03/06/2008אנא תגובתכם היום!!!!!!!
השאלה כבר ותיקה אך מישהי טעתה וכתבה פה תשובה שלמשהו אחר, מה שגרם לכם לפספס את השאלה.
אני מאוד לחוצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול03/06/2008מציע להמשיך אנדומטרין ולחזור על בדיקת הבטא עוד יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל האם יש סיכוי?
חסוי03/06/2008מה המשמעות של בטא 10.5? ????
האם באמת מעל ערך 10 זה אומר הריון?
יש אפשרות שבדיקת הדם היתה מוקדמת מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסוי
ד''ר דוד ישי03/06/2008זה אכן לא שלילי ממש. התוצאה בתחום האפור. אני מציע שלא תפסיקי את האנדומטרין לפני שתחזרי על הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ראשונהמירי03/06/2008
שלום רב! אני לקראת הפריה ראשונה ,קיבלתי חצי דקא בשישה עשר לחודש והים עברתי בדיקת דם ,פרוגסטרון וe2 התוצאות הן :אסטרודיול פחות מ-37 ופרוגסטרון 4.0 מה זה אומר? מתי אתחיל לקבל גונל? מתי תהיה השאיבה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אדלה
יעל03/06/2008אני עברתי הזרעה ומיד לאחר שבועיים מיום ההזרעה הבטא היתה 1320.
בבדיקת US שנעשתה בהמשך: 7 עוברים !!!!!
לא רוצה להלחיץ אותך ובטח אינני מומחית, אך בהחלט הבטא הגבוהה יכולה להעיד כי את בהריון מרובה עוברים.
בכל אופן, מזל טוב ובהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתגובה שכתבתי נכנסה אליך בטעות
יעל03/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)