מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסויהילה31/05/2008
לפני כחודשיים עברתי החזרת 2 עוברים בהתחלה ההריון נקלט ובבדיקת הדם ה 2 שעשיתי הבטא הייתה נמוכה וב 30/05 הוחזרו לי 3 עוברים האם יש סיכוי טוב שאקלט ? אני מקבלת 3 כדורים ביום פרוגנובה ו4 נרות ביום אטרוגסטן . אודה אם תענה לשאלתי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008בוודאי. בכל פעם שמחזירים 3 עוברים לרחם יש סיכוי טוב להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויהילה31/05/2008
בתאריך 11/5 עליי לעשות בדיקת דם אם ההריון נקלט כשלושה ימים לאחר מכן מתוכננת לנו נסיעה ל5 ימים לאילת האם יש צורך לדחות נסיעה זו ? ולאחר כמה ימים יש לבצע בדיקת דם נוספת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/05/2008אני מניח שאת מתכוונת ל 11/6. כאשר יש הריון, רצוי , אבל לא חובה, לעשות בדיקה חוזרת כעבור יומיים. לדעתי, אם תהיי בהריון, את יכולה לנסוע ולחזור על הבדיקה כשתחזרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסויהילה31/05/2008
לפני כחודשיים הוחזרו לי 2 עוברים לאחר 12 יום בדיקת הבטא עמדה על 44 ולאחר יומיים בדיקת הבטא היתה 37 ועכשיו ב30.05 הוחזרו לי 3 עוברים מוקפאים האם יש סיכוי טוב שאקלט והאם יש סיכוי יותר גדול לתאומים מהחזרת עוברים קפואים ?
אודה אם תענה לשאלתי תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי31/05/2008הסיכוי להריון מעוברים מופשרים הוא טוב, אם כי נמוך מעט מזה של עוברים טריים. אין בהחזרה של עוברים מופשרים סיכוי גבוה יותר להריון מרובה עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהלילך31/05/2008
שלום רב,
ביום שלישי שאיבה של ביצית אחת..
ביום שישי החזרה.
1. נוטלת כתמיכה 3 אנדומטרין.
אתמול (יום ההחזרה) - שמתי נר ב-11:30 (אחרי ההחזרה), 17:30, 23:30 - האם זה בסדר?
(בימים רגילים אקפיד לשים כל 8 שעות בערך).
2. ביום ד' בבוקר נאמר לי שלא היתה הפריה. והניחו שכנראה הביצית עדיין לא הייתה בשלה.
ביום חמישי כבר הייתה הפריה (טבעית) וביום שישי החזרה של עובר אחד שהתחלק ל-3 תאים - האם יש סיכוי להריון?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול31/05/20081. בסדר גמור.
2. בכל פעם שמחזירים עובר לרחם יש סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה (-:
לילך01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה אחת חסומה- האם לחשוש מהריוןמתלבטת31/05/2008
הי
אשמח לתשובה מהירה במידת האפשר
רקע: ילד אחד בן שנתיים- לאחר 3 שנים של טיפולי פוריות שונים פלוס השבחה , הריון הצליח לאחר צילום רחם תקין ו 3 חודשים עם פיוריגון והשבחה
עכשו שנתיים אחרי מנסים שוב להכנס להריון כבר 11 חודשים עם פיוריגון והשבחה ללא הצלחה
לבעלי טרנסלוקציה מאוזנת
כל הביוצים התרחשו מימין ב 10 חודשים האחרונים
לפני כ 8 חודשים היתה לי דלקת ברחם וטופלתי באנטיביוטיקה
לפני חודש לאחר הנסיונות ללא הצלחה עברתי שוב צילום רחם והיסטרוסקופיה
התגלה פוליפ קטן ברחם ליד פתח ימין - גודל 3 ממ
ברחם פתח שמאל נראה חסום עם הדבקויות כנראה כתוצאה מהדלקת שהיתה
עברתי צילום רחם שהראה כי צד ימין מעבר תקין ופיזור טוב
צד שמאל ללא מעבר נוזל כלל
ועכש ההתלבטות:יום 12 למחזור עם פיוריגון
2 זקיקים טובים בצד שמאל, 19, 20 - הצד החסום מבייץ לראשונה מזה כמה חודשים
זקיק אחד בימין גודל 7 - כנראה לא יבייץ
האם לעבור השבחה או שאין סיכוי לזקיקים להגיע לרחם כי הכניסה משמאל חסומה?
האם יש סיכון להריון מחוץ לרחם בשמאל אם אעבור השבחה?
האם פוליפ ברחם מפריע לקליטת הריון?
ההשבחה נקבעה למחר בבוקר, היום בערב הזרקתי אוויטרל
אנא תשובה מהירה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי31/05/2008אני מקווה ומניח שאם ראו פוליפ בהסטרוסקופיה, אז כרתו אותו כך שהוא אינו מהווה בעיה. לגבי החסימה. אפשר בהחלט שבייציות מצד אחד תקלטנה ע"י החצוצרה התקינה מהצד השני ויהיה הריון תקין. האפשרות של הריון מחוץ לרחם בחצוצרה החסומה קיים גם הוא וצרי להיות עירניים בתחילת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל....ענבר30/05/2008
שלום לכולם
מחר אני אמורה לקחת את זריקת האוביטרל וביום ראשון הזרעה.
אני מרגישה היום התכווצויות ברחם האם ייתכן והיום אני מבייצת?
האם אפשר לקיים יחסי מין היום למרות ההזרעה ביום ראשון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבר
ד''ר דוד ישי31/05/2008יתכן שאת מבייצת. אם הזרע תקין את יכולה לקיים יחסי מין היום או אפילו מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאיםשיר30/05/2008
היום אני ביום המחזור הרביעי מחר אני אמורה להתחיל לקוח איקקלומין מינון של כדור אחד ליום לחמישה ימים ולאחר בים 9 ימים לתחילת המחזור ל12 להגיע לרופא לאולטרא סאונד שאלתי היא האם להגיע ביםפ התשעי בדיוק או לחכות השאלה השניה באיזה יום יתכן יהיה אפשר כבר לבצע את ההזרעה (האם יש מספר ימים מסויים להזרעה )תודה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי31/05/2008התחלת המעקב במחזורי טיפול עם איקקלומין ( בעיקר אצל נשים שאנחנו לא יודעים עדיין את צורת התגובה שלהן ) היא ביום 9 כלומר יומיים לאחר סיום הכדורים. קשה להגיד מתי יהיה הביוץ. הטווח הוא רחב - בין 2-3 ימים מסיום התרופה עד 7 ואפילו יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שיר31/05/2008תודה ד"ר ישי האם יתכן שלאחר שלקחתי את הכדור הראשון החלו ל כאבים בבטן התחתונה כתוצאה נטילת התרופה?תודה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק רציתי לומר תודה
שיר31/05/2008על היחס החם ועל מהירות השובות אתם שני מלאכים שאלוהים שלח לנשים במצבנו תודה תדה מקרן ומאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונאלדנית30/05/2008
שלום. שמי דנית. יש לי ילד בן שנה וחמישה חודשים מהריון ספונטני. לידה בקיסרי (עקב משקל עובר של 4.5 ק"ג). לאחר חצי שנה של ניסיונות, החלטנו, בעלי ואני, לנסות טיפול פיריון. היות ואני כבר בת 35. הד"ר עימו נפגשנו ערך לנו בדיקות רבות שכללו צילום רחם, זרע וכו'. הכל נמצא תקין. הוא נתן לי זריקות של גונל 112.5 + אוביטרול. כמה שעות לאחר הזריקה הופיעו לי תופעות לוואי כמו בחילות, כאבי בטן תחתונה וביום לאחר מכן גם פצעים בפה. היות ובעלי רופא במקצועו, החליט להפסיק את הטיפול במיידי. התקשרתי לרופא שרשם לי את הטיפול והוא הסכים עימו. שאלתי היא האם זה אומר ש"הפסדתי" את החודש?, מתי אדע מתי הביוץ כן מתרחש? מהו האפקט של זריקה אחת בכ"ז?.
אני מודה לכם על תשובתכם. דנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנית
ד''ר דוד ישי31/05/2008נכון עשית שהפסקת את הטיפול , אם כי מעולם לא שמעתי על תופעה כזאת שנגרמת ע"י גונל F .
המשמעות של זריקה חד פעמית היא קטנה, אבל אם את מבייצת באופן טבעי יהיה לך ביוץ גם החודש ולא תפסידי אותו. כדי לדעת מתי הביוץ תצטרכי לעשות מעקב אולטרסאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתכתבותנו
דנית01/06/2008כמו שציינתי בהודעה - לאחר שהרופא המליץ על הפסקת הטיפול בגונל F, כתוצאה מסוג של אלרגיה לזריקה (קיבלתי רק זריקה 1), חזרתי לרופא המטפל והוא נתן לי כדורי איקקלומין. מה שהייתי רוצה לדעת ואולי לעשות איזשהו סדר הוא מתי בערך יתקיים הביוץ שלי ומתי עליי להגיע לבדיקת אולטרסאונד לזקיקים ובדיקות דם.
מחזור: 24/5. זריקת גונל - 29/5, איקקלומין - התחלתי היום - אמורה לקחת 5 ימים. היינו - עד 5/6.
לא הבנתי מדוע הרופא ביקש ממני להגיע ב 10/6, שכן להערכתי זה יעבור בהרבה את הביוץ ולהערכתי הוא טעה. אשמח לעזרתכם.
דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי וד"ר קוללימונית30/05/2008
שלום לכם רופאי הפורום הנכבדים,
שתהיה לכם שבת שלום.
ותודה ענקית לכם על הסבלנות אין קץ שאתם מפגינים כאן בפורום ועוזרים לנו להפיג מתחים רבים ולהתמצא בתהליך אותו אנו עוברות.
מרשה לעצמי לדבר בשם כל הפונות והפונים לפורום.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימונית
ד''ר דוד ישי31/05/2008אני מרשה לעצמי להשיב גם בשמו של דר' קול.
תודה. אנחנו עושים את זה בכיף ושמחים לעזור במעט שאנחנו יכולים במסגרת הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF ראשוןלולי30/05/2008
שלום ד"ר יקר,
האם ב-IVF רואים מה הבעיה בזרע או בביצית ? כלומר, האם בהפרייה ניתן לומר לבני הזוג מה
מונע כניסה להיריון?
אם כן, מה הבעיות שיכולות להיות ואיך פותרים אותם, מלבד מיקרופולציה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי31/05/2008בהפריה חוץ גופית ניתן ללמוד באופן מאד גס על איכות הבייציות ( לפי התגובה לטיפול ולפי המראה שלהן ) וכן על היכולת של הזרע להפרות אותן ( במידה שיש קושי הוא יכול להיות קשור לזרע או לבייצית ) . בגדול, הפתרון היחידי שיש לנו כרגע, הוא מיקרומניפולציה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשת....אלונית30/05/2008
שבת שלום..
לאחר החזרה של עובר אחד, לאחר שאיבה 5 בציות , שאחת מהם היתה בשלה...
הרופא אמר לי להזריק אוביטרל במקום נרות אוטרואגסטין
אבקש לדעת למה הזריקות ולא הנרות, ומה תפקיד הזריקות
תודה
ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי31/05/2008אני לא אוהב את הכינוי שבחרת לעצמך. האויב הכי קשה של ההצלחה בטיפולי פוריות ( ובכלל ) הוא היאוש. כל זמן שיש מה להחזיר לרחם יש סיכוי להריון.
האוביטרל מעודד את השחלות להפריש את הפרוגסטרון שנחוץ מאד להתפתחות ההריון, במקום לתת אותו מבחוץ בנירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
אלונית31/05/2008אבקש לדעת מה עדיך יותר זריקת אובטרול או נראות אוטרו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי הזרעה עם אוביטרלשרית30/05/2008
שלום רב,
מהו העיתוי העדיף לעשות הזרעה: 18 שעות אחרי הזרקת אוביטרל או בין 36 ל40 שעות לאחר האוביטרל?
תודה!
אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008אם מדובר על הזרעה אחת - עדיף 36 - 40 שעות לאחר אוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד סופרים?חסוי30/05/2008
אני יודעת שניתן לעשות בדיקת הריון אחרי 14 יום מזריקת אוביטרל.
אם זריקת אוביטרל ב-18/5
הזרעה אחת 19/5
הזרעה נוספת 20/5; אזי: 14 יום מהזריקה זה יום א' 1/6?????
(יום הזריקה נספר?)
מתי בעצם הכי מוקדם לבצע בדיקה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאלה
חסוי30/05/2008בעצם, אולי צריך 14 יום מיום הביוץ הצפוי?
אם הזרקתי אוביטרל ב-18/5, הזרעה ב-19/5 והזרעה ב-20/5....
ביוץ צפו בבוקר 20/5.........
מתי בקיצור לעשות בדיקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי שלום
פרופ' שחר קול30/05/2008עדיף לבצע בדיקת דם 16 יום מיום האוביטרל, או 14 יום מיום הביוץ.
בקיצור - יום שלישי, 3.6
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמועדים שציינת תואמים
חסוי30/05/2008המועדים שציינת תואמים גם לבדיקת שתן? או שבדיקת שתן אפשר קודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת שתן פחות רגישה לעומת
פרופ' שחר קול31/05/2008בדיקת דם.
אם רוצים להסתמך על בדיקת שתן עדיף להמתין 4 - 5 ימים נוספים, כלומר כ-20 יום לאחר האוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחכה לתשובה מהירה תודהחסוייה30/05/2008
אני עשיתי החזרה ב 18 לחודש ואתמול עשיתי בדיקת דם ביום ה 12 ויצא שלילי 1 עכשיו רציתי לשאול מה הסיכוי שביום ראשון יצא חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קלוש
פרופ' שחר קול30/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי30/05/2008
ביצעתי 3 הזרעות על בסיס טבעי,
מחזור קבלתי לאחר 18 יום (הן לא הצליחו)
עלי לציין כי מחזור שלי כל 30-32 יום,
ידוע לי שמחזור מקבלים לאחר 14 יום מיום הביוץ , האם קבלת מחזור לאחר 18 יום מיום הביוץ
הינה נורמלית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול30/05/2008יש לשלול אפשרות של הריון כימי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסוי30/05/2008לתשובתך, הכיצד ניתן לשלול ? , לא ביצעתי בדיקת דם
ההזרעה השלישית בוצעה בחודש שעבר,
האם הריון כימי יכול לנבא הריונות טובים יותר לעתיד וכיצד ? האם על ידי תמיכה ? ואיזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול31/05/2008ע"י בדיקת בטא בדם אם לא מגיע מחזור 14 יום לאחר יום הביוץ.
לצערנו, "תמיכה" לרוב אינה מונעת הריונות "כימיים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)