מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לד"ר קול בבקשה-מבולבלת01/06/2008
מעט ארוך, אבל לאחר שקראתי את המאמר שכתבת על תופעת הזקיקים הנעלמים, והייתי שמחה אם תוכל להציץ בנתונים ולומר האם מה שאירע לי יכול להיות קשור ומוסבר על ידי התיאוריה שלך...
אני בת 35, עם פרופיל הורמנלי תקין (האחרון בוצע באפריל 2008)
מנסה להרות מתרומת זרע, אחרי 2 סבבי הזרעות על בסיס מחזור טבעי (וסת סדירה מגיל ,14)
אלו הניסיונות הראשונים שלי להרות, מעולם לא ניסיתי קודם לכן.
סבב ראשון-
10.4- נעשה לי מעקב אחד שבו היה זקיק מוביל (16) בשחלה אחת, ובשניה 11.
ערכי האסטרוגן היו מעט נמוכים לתמונת הזקיקים (127 בערכים ישנים) כנ"ל גם פרוגסטרון ו-lh.
12.4- אוביטרל
13.4- הזרעה + מעקב זקיקים שבו התברר שהזקיק המוביל מלפני 3 ימים נותר באותו גודל (16) ואילו זה שהיה 11, גדל ל-14.
14.4.-הזרעה שניה, תמונת זקיקים זהה
פרוגסטרון - 3.7
(כ-40 שעות אחרי האוביטרל עדיין לא היה ביוץ)
15.4- תמונת בדיקת דם שלאחר ביוץ, וגם הזקיקים קרסו.
27.4 - קיבלתי ווסת
סבב שני-
6.5 - זקיק 15
בדיקות דם בהלימה עם הזקיק
7.5. - זקיק 16, בדיקות דם בהלימה לזקיק (lh-5.5)
9.5 - הזרעה + מעקב זקיק 19, בדיקות דם מראות תהליך ביוצי שהחל. (lh-22, פרוגסטרון 2.5 בערכים הישנים)
21.5 (בערב קיבלתי ווסת)
סבב שלישי-
30.5- בצד אחד 13, צד שני, 8
בדיקת דם: (ערכים ישנים)
אסטרדיול 105,
פרוגסטרון 0.9
lh-5.1
1.6- הזקיק המוביל נעלם, והזקיק מהצד השני גדל ל-12
בדיקות דם -
אסטרדיול 126
פרוגסטרון 0.9
lh 5.4
בשל העובדה שפעמיים קורה לי תופעה דומה שיש לכאורה 2 זקיקים שאחד מהם מוביל, והשני קטן ולבסוף הגדול נעלם/נתקע ואילו הקטן גדל???
האם יש כאן חזרתיות על תופעה או שזה מקרי?
מה אני יכולה עוד לעשות כדי להגדיל את סיכויי הקליטה?
האם אני לא מבזבזת זמן בניסיון לעשות מחזורים טבעיים?
האם טיפול הורמנלי עשוי לעזור?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008התיאור במאמר מכוון לטיפול IVF בהם משתמשים בתכשירים למניעת ביוץ מוקדם.
לדעתי, רצוי להתקדם לגירוי שחלות והזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותחסוי01/06/2008
שלום רב,
אני בת 29 לקחתי תקופה ארוכה גלולות סרזט (בגלל בעית קרישה פקטור 5 ליידן).
הפסקתי את הגלולות לפני חודשיים. בתקופת הגלולות האלו לא קיבלתי וסת, רק לעיתים רחוקות הפרשה חומה.
היום שוב הפרשות מהסוג הזה. נראה כמו כתמים של וסת . האם אני יכולה לגשת לבצע פרופיל הורמונלי? האם זו אכן וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008כן, ואם יהיה משהו חריג - עדיף לדעת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי01/06/2008
מחזורים אחרונים 1/3
29/3
29/4
ב-29/5 עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצאה שלילית אין הריון
היום ה 1/6 ועדיין לא קיבלתי מחזור האם ייתכן הריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת בטאחסוי01/06/2008
שלום רב
בתאריך 11.05.08 הוחזרו לי 3 עוברים בתאריך 25.05.05 קיבלתי תשובה חיובית עם בטא ברמה - 100, היום - 01.06.08 עשיתי שוב בדיקת בטא והתוצאה היא 1400 - האם זה אומר שיש לי הריון מרובה עוברים? באולטראסאונד ראו רירית עבה מאוד אך טרם נצפו שקי הריון - אשמח לתשובה מהירה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רופא
א01/06/2008לפי דעתי
רמת הבטא נראית תקינה
אם ניקח בחשבון שרמת הבטא אמורה להכפיל את עצמה כל יומיים הרי שכמות הבטא בסדר
לגבי מרבה עוברים ניתן לראות רק באולטרסאונד!!
על מנת להיות בטוחים כי יש כמה עוברים
לכן יש לחכות תאריך המתאים לראות שקי הריון
את התאריך לזה יגיד לך הרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדלה שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008לא בהכרח.
עוד יומיים - שלושה יהיה ניתן לאבחן בא.ס. את מספר השקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברה+איקקלומיןיעל01/06/2008
שלום ד"ר,
נטלתי 5 ימים כדורי פרוברה ואני אמורה ליטול איקקלומין ביום החמישי למחזור.
השאלה שלי- לאחר 3 ימים מהכדור האחרון התחיל דימום חלש, האם זה מחזור?
כבר 3 ימים יש לי דימום חלש (לא הפרשות אלא דימום של וסת אבל חלש)
מה לעשות??
מאיזה יום להתחיל לספור את ימי המחזור?
אודה לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008להתחיל לספור מהיום הראשון לקבלת הדימום הקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרונה ודימירי01/06/2008
שלום רב! אני אמורה לעבור הפריה בעוד כשבועים ,האם משתמשים בכל הביציות ששואבים? האם הפוריות יורדת כששואבים ביציות ? יש לי אנדומטריומה וחסימה בחצוצרה ,האם כדאי לבקש החזרה יותר מעובר אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
פרופ' שחר קול01/06/2008עושים מאמץ להפרות את כל הביציות הנשאבות.
הפוריות אינה מושפעת ע"י השאיבה.
מספר העוברים להחזרה תלוי במשתנים רבים, ובראשם - גיל האישה ואיכות העוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, האם לסבב הנוכחי עוד יש סיכוי
תאיר01/06/2008לדעתך?
האם יש סיכוי שהזקיק החדש יתפתח ויתרחש ביוץ תקין?
שוב חוזרת על כך שבמהלך 20 השנה האחרונות מעולם לא היה לי חודש ללא ווסת...
והאם יש איזה הסבר אחר לתופעה שתיארתי ושחוזרת על עצמה בפעם השניה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה בפעם הראשונהמירי01/06/2008
שלום רב! אני אחרי 5 הזרעות שנכשלו [3 מתוכן על ידי גונל שהניבו כל טיפול 6 זקיקים בגדלים 18.18.20.18.17 21 ובכל זאת הזרעות כשלו[בצילום רחם ישנו חשש לחסימה בצד שמאל ]יש לי אנדומטריומה 2 ס"מ והוחלט לעבור להפריות . בתאריך שישה עשר במאי קיבלתי חצי דקא 3.75 ואחרי שבוע קיבלתי ווסת ,כמה ימים אחרי שהווסת הסתיים ,יש לי דימומים שאף פעם לא היו. ביום שלישי הקרוב אני אמורה לבצע בדיקת פרוגסטרון וe2 ולהתחיל גונל עד לשאיבה ,כמה זמן מתהליך הזריקות ועד לשאיבה ,בעבר קיבלתי 112.5 ,האם המינון עולה בגלל הפריות? מדוע יש עדין דימומים כשהווסת נפסקה. ? מתי אני אמורה לעבור שאיבה ? האם התהליך שאני עוברת נחשב פרוטקול ארוך או קצר? ושאלה אחרונה האם הסיכוים להריון גבוהים מהזרעות באחוזים ניכרים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008מדובר בפרוטוקול ארוך.
מספר ימי גירוי השחלות הוא 9 - 12
הסיכויים טובים בהרבה לעומת הזרעות.
הווסת לא אופייני בגלל השימווש בדקפפטיל. זה תקין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה לאחר החזרת עוברים טרייםחסוי01/06/2008
לרופא שלום,
לאחר הפרייה 2 של 3 עוברים טריים, רירית עובי 9 ,זריקת הביוץ היתה פרגניל 1000 ,קיבלתי לתמיכה 2 אנדרומטין ו1 אסטרופם? בתשובות קודמות שלך לשאלות בתחום זה טענת שאסרופם או כל תמיכת אסטרוגן כגון פרגינובה אינה הכרחית לאחר החזרת עוברים טריים ? שאלתי מדוע כן ממליצים על אסטרופם?והאם אני יכולה לוותר על האסטרופם על פי הנתונים שציינתי?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008אין הוכחה מדעית לחיוניות האסטרופם, אלא במצבים בהם הביוץ ניגרם ע"י אגוניסט של GNRH.
השימוש בו מקובל על רופאים רבים, ואין בו כדי לסכן אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותחסוי01/06/2008
לרופא שלום,
ברצוני לערוך בדיקות הורמונליות שגרתיות לפני טיפול הפרייה, הבנתי שלחלק ממליצים לערוך אותן ביום ה 21 למחזור ולחלק ממליצים ביום ה3-5 למחזור .
שאלותיי
1. מה עדיף מבחינת דיוק התוצאות?
?2.מה ההבדל בתאריכים?
3. איזה יום עדיף בין היום ה3-5?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008פרופיל בסיסי יש לבצע ביום 2 - 3 -4 למחזור.
הוכחה לביוץ ע"י בדיקת פרוגסטרון - כ- 7 ימים לפני הווסת הצפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהא31/05/2008
שלום
כשבועיים לאחר זריקת פרגינל
החל היום דימום חזק!! מאוד גושים שחורים ממש(סליחה על התיאור)כך אף פעם לא היה לי
השאלה שלי
האם זה מחזור בטוח
איך ניתן לדעת האם זה למעשה מחזור או אם היה הריון ונפל
האם ייתכן כי יש הריון למרות דימום כה חזק??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008נשמע כמחזור.
אם יש ספק - ניתן למדוד בטא בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעה והתוצאה : 7 עוברים!!!!!!יעל31/05/2008
שלום לכולם,
עברתי הזרעה לפני כחודש וחצי. כעת בהריון שבוע 7.
השבוע עשיתי US ולתדהמתי ולתהמת הרופא המטפל התוצאה:
7 שקי הריון, 7 עוברים מתוכם 6 עם דופק.
מחר אני עוברת דילול (משאירה 2).
שאלותיי:
1. מהי הסבירות לאבד את כל העוברים בעקבות הדילול?
2. כמה ימים צריך לנוח לאחר הפעולה ?
3. כמה זמן נמשכת פעולת הדילול עצמה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה בעניין
יעל31/05/2008אני אמורה לקבל זריקות גסטון לאחר הדילול.
כל יומיים זריקה.
מהן תופעות הלוואי של הגסטון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
פרופ' שחר קול01/06/20081. סביב 10%
2. 3
3. מספר דקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה בנושא שהועלה
אלמונימית02/06/2008מה קורה לעוברים המדוללים? האם הם נשטפים החוצה או שנספגים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנספגים
פרופ' שחר קול02/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחר השאיבה...ישראל31/05/2008
היי
אני בטיפול IVF ראשון. פרוטוקול ארוך.
מחר זה יום השאיבה.
לפי הוראות הרופא הזרקתי בשעה שתיים בלילה האחרון 2 אוביטרל.
למה שני אוביטרל? אני יודעת שהאוביטרל גורם לביוץ תוך 32-36 שעות אבל מאיזה סיבה הזרקתי שניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008היצרן ממליץ על אמפולה אחת, רופאים רבים מעדיפים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםמילוש31/05/2008
שבת שלום לצוות הרופאים!
ביצעתי IVF לפני כשבועיים ואתמול הודיעו לי שאני בהריון. נוטלת אוטרוגיסטן 3 פעמים ביום אינטרא-וגינלי. כבר שישה ימים שיש לי הפרשה חומה, היום זה הפסיק בשעות הבוקר אך לאחר שקיימתי יחסים הבחנתי בהפרשה דמית קלה ותחושת שריפה בתחילת הנרתיק. ממה נובעים דימומים אלה?
והאם כדאי להימנע מיחסי מין בזמן הקרוב? אולי אני פוצעת את עצמי עם המוליך של הנרות?
תודה מראש על התייחסותכם ויום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוש שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008יש מקום לבדיקה כדי לוודא מקור בדימום.
בשלב זה מוטב להימנע מקיום יחסים עד הברור הנ"ל.
בכל קרה, יש להמשיך ולעקוב אחר הבטא , עדיף גם אסטרדיול ופרוגסטרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברשני31/05/2008
אתמול בוצעה החזרה של עובר אחד.
ההחזרה בוצעה ללא ליווי של אולטרסאונד.
שאלתי את הרופא מדוע והוא אמר שלא צריך.
אמנם מדובר ברופא בכיר אבל אני קצת בלחץ מזה,
האם ניתן להחזיר עובר למקום המתאים ללא אולטראסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008בוודאי.
אין הוכחות מוצקות לכך שהחזרה תחת אולטרסאונד משפרת משמעותית הסיכוי להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בערב אחרי החזרת עובריםאירנה31/05/2008
שלום לך ד"ר קול!
קודם כל - זה ממש מדהים לדעת שיש למי לפנות.... תודה!
עשיתי שאיבת ביציות ביום ג' אחרון, כשהיו 9 ביציות ונאמר לי ש-8 מתוכן הופרו. היו לי כאבים חזקים למחרת אחרי השאיבה ובקושי יכולתי ללכת, ולאט לאט זה עבר. זאת פעם הראשונה שלי (ואני מקווה גם האחרונה). כל בדיקות הדם והאולטרסאונד היו תקינות, וגם נאמר לי מס' פעמים על ידי רופאים שונים שהכל בסדר במבנה של הרחם שלי. אתמול החזירו לי 2 עוברים ונאמר לי שרצוי שאהיה במנוחה יומיים-שלושה ואח"כ אפשר לחזור לפעילות רגילה. הייתי באמת במנוחה רוב הזמן. בערב התחיל לי כאב בטן שהתגבר מאד מהר לרמה שלא יכולתי לעמוד ישר, כל הגוף נהיה מכוובץ מאד עד שלא יכולתי להתיישר גם בשכיבה. כל זה עם כאבים בבטן. אחרי כמה זמן הצלחתי להקיא וזה הקל ודי שחרר את ההכתווצות. מאתמול ועד עכשיו יש לי כאבים בבטן מכל תנועה קטנה, קשה לי לשבת, לקום, לעמוד וכו'. אין לי הפרשות מיוחדות חוץ מג'ל ווגינלי שאני שמה כל בוקר (קרינון 8%). אני מאד רוצה לדעת למה כל מה שהיה אתמול קשור, אם זה אומר משהו על העוברים שהוחזרו ומה עליי לעשות כדי להצליח. האם זה נורמלי? אם לא, אז מה לא בסדר? תודה רבה מראש! יום טוב, אירנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירנה שלום
פרופ' שחר קול31/05/2008התאור אינו קשור כלל לעוברים שהוחזרו.
התלונות נובעות מהליך שאיבת הביציות, שאולי היה טראומטי יותר מהרגיל, וכן מעלה האפשרות של גירוי יתר שחלתי.
בשלב זה נראה שיש מקום לימי מנוחה נוספים.
אם יש החמרה בתלונות רצוי לפנות לבדיקה ע"י היחידה המטפלת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת לשאלה
אירנה31/05/2008תודה רבה! זה אומר שאין לי מה לדאוג בקשר לסיכויים להריון מההחזרה הזאת, אם הבנתי נכון? יש לך המלצות על איך מגדילים את הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה שלום
פרופ' שחר קול01/06/2008התלונות המתוארות לא יפגעו בסיכוי להריון.
אין דרך להגדיל הסיכוי פרט לנטילת התרופות שנירשמו לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר, תודה רבה!
אירנה01/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)